

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
За Великден в България гостите ще са основно от Румъния
Опитва да определи неопределимото още от дете, той е номер едно в България според Станфордската класация за учените
Варненският бизнесмен Добромир Андонов има амбицията да направи рестарт в България на мултинационалната корпорация за търговия на дребно чрез гръцкия посредник "Ритейл енд Мор"
Петима българи се признаха за виновни за измама
Изгражда мениджъри, които всяка година да търсят нови хора за рестаорантите си, нека бъдат така добри да наемат хората си веднъж за много години, каза Румен Драганов
В Созопол може вече да ходите на плаж, но сутрин като си пиете кафето, слагайте наметка, съветва климатологът
Самият Пеевски пък обясни, че е бил там заедно с Иво Прокопиев, както и с Христо Иванов
В последните три издания на Станфордската класация за цялостно кариерно развитие на учените той заема първо място сред учените от България и е в първите 2% учени в света
Тя била удивена от техническо училище в Стара Загора
Към края на март миналата година - три седмици преди Великден - яйцата на едро в страната ни се продаваха по 41 стотинки, а по данни на Евростат през януари 2023 г. поскъпнаха с над 70 на сто на годишна основа