×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само за жени: Да се полюлеем на члена му и още тайни за екстаза в леглото


Само за жени: Да се полюлеем на члена му и още тайни за екстаза в леглото
Снимка: Shutterstock
07 Януари 2016, Четвъртък, 22:16 ч.

Научете мъжете да ви обгрижват там долу, жената има нужда от повече ласки

Женската сексуалност е по-сложна от мъжката - и физиологически, и психологически. Ето защо дамите се нуждаят от повечко обгрижване, живот, за да се насладят пълноценно на интимните изживявания.

Сексът за жената е не само телесно усещане, но и душевен екстаз. Ето защо е нужно двойката да синхронизира емоциите си и „топографията на тялото“. Има някои лесни стъпки, които ще ви помогнат да превърнете нежностите в леглото в полет до висините на седмото небе.

Ароматите.

Група неврофизиолози от САЩ са открили, че лавандулата, розата,  мирисът на щрудел, хвойната и дъхът на сандалово дърво довеждат мъжете до по-силна и продължителна ерекция. Психоаналитиците твърдят, че тези миризми предизвикват в мъжкото съзнание асоциации със сила и защитеност, което кара представителите на силния пол да се чувстват по-спокойни и уверени в леглото. Незабравим сексуален екстазАроматът на цветя, топъл хляб и прясно изпечени курабийки, полирани мебели и току-що изгладено спално бельо пък подсилват женската чувственост. Установено е и друго – естественият мирис на чистото женско тяло възбужда мъжете по-силно, от който и да е парфюм или еротичен ароматизатор. Французите дори наричат естествения аромат на женското тяло с думата за кутия на парфюм – cassollette.
Деликатно поднесете към носа на любимия косите, врата, зоната на деколтето, китките си. Това са областите от женското тяло, които най-силно излъчват феромони. Естествената миризма и при двата пола е съществена част от сексуалното удоволствие.
Древните китайски майстори в любовното изкуство препоръчват да помолите партньора си да поръси тялото ви с листенца от някакъв цвят – роза или още по-добре бегония. Вдъхвайте заедно аромата им и го накарайте игриво да прокарва езика си около тях, като ги притиска. Започнете да правите любов като мачкате листенцата между телата си.
Запалването на ароматна пръчица също би възпламенило допълнително сетивата ви. Най-подходящи са жасмин, сандалово дърво и пачули.




Игра на Ин и Ян. Ин и Ян, Анима и Анимус

Няма значение как ще наречем мъжкото и женското начало. Майсторите на тантра (учение, което търси божествените корени на секса) препоръчват една сексуална игра, която да хармонизира тези енергии и при двата пола. Отпуснете се и седнете удобно един срещу друг. Започнете съвсем леко да се целувате и милвате. Когато усетите топлина под кожата си, започнете да мастурбирате бавно. Първо всеки поотделно, а след това взаимно. По време на мастурбация подсъзнателните сексуални фантазии се издигат в съзнанието и по-лесно могат да бъдат изговорени. Споделяйте си сексуалните въжделения, които ви минават през ума. Деликатно, макар и лаконично уточнете на партньора си коя негова фантазия намирате за приемлива и коя – не. След това пристъпете към същинската игра, която се състои в това единият да приеме ролята на Ин – пасивното, женско начало, а другият на Ян – активното, мъжко. После ролите се разменят. Ян-партньорът е този, който изразява желанията си. Ин-партньорът е този, който изпълнява. Например: „Сега искам да галиш с перо зърната на гърдите ми в продължение на три минути“, „Смъкни се в края на леглото и започни да обсипваш глезена на десния ми крак с целувки“. Тази игра ви помага да се научите да поемате отговорност както за собствените си сексуални копнежи, така и за удоволствието на партньора си. Освен това чрез размяната на ролите ще се докоснете до собствените си мъжки и женски качества.



Мръсните думички

Въздишки, стенания, стонове...Даже сумтене. Звуците, които издавате по време на любовния акт, възбуждат допълнително и са в състояние буквално да влудят партньора. А ако звуците бъдат облечени в сладострастни, дори срамни слова, удоволствието може да ескалира до неподозирани върхове. И двата пола обичат да чуват как половинките им се разгорещяват словесно. Дали ще звучи лирика или порнография е въпрос на личен вкус и предпочитания. За едни поетичните реплики имат ефекта на афродизиак, докато цинизмите могат да им смажат либидото. Други дават мило и драго да чуят най-грубия жаргон и дори обиди. Нецензурните реплики са възбуждащи за някои просто защото са табу – казват психоаналитиците. Те атакуват директно подсъзнанието, където всъщност са корените на секса. Когато се е разпалил твърде много, мъжът може да говори доста „мръсни“ неща. Ако това ви харесва – добре, ако ли не, кажете му какво  бихте искали да чувате. Вие самата му споделете как възприемате нещата, които прави, как ви кара да се чувствате, хвалете тялото му, движенията, „достойнството“ му.

Силата на масажа

Топлите длани на партньора ви са върху вашата кожа, плъзгат се по гръбнака ви. Вие пък нежно милвате тила му с върха на пръстите си. Докосването е една от най-вдъхновяващите форми на интимно общуване, а масажът – един от най-добрите начини да преодолеете стреса на ежедневието - честа причина за неудовлетвореност в спалнята.
Незабравим сексуален екстазЧрез допира си успокоявате любимия и го чувствате по-близък. За да се възползвате пълноценно от силата на еротичния масаж, е добре да сте запознати с основните му  техники – хлъзгане, месене, дълбок натиск и потупване. И при четирите  е добре да използвате овлажнител – бебешко олио или някакъв лубрикант. При хлъзгането придвижвайте дланите си нежно и ритмично по кожата на партньора като се опитвате да „чертаете“ линии. При месенето лекичко стискайте и „усуквайте“ крайниците, врата и гърдите.

Дълбокият натиск представлява „гонене“ на палците ви, но за да пристъпите към тази техника любимият трябва да се е отпуснал напълно.
При потупването опънатите длани се доближават една към друга и следват бързи последователни „удари“ с долната част ту на едната, ту на другата ръка.
Можете да помолите любимия да ви масажира по посока от врата към корема и от глезените към седалището. Това ще увеличи притока на кръв към гениталната област, което е залог за пламенна възбуда и запомнящ се оргазъм.

Задвижете сексуалната енергия. Има едно лесно упражнение, с помощта на което ще помогнете на сексуалната енергия да циркулира пълноценно в тялото ви, което е залог за много и качествени оргазми. Седнете удобно на мека табуретка, като стъпалата ви са поставени свободно на земята. Отпуснете се и си представете как жизнените процеси протичат в тялото ви. Мислете последователно за всички органи в тялото си и се постарайте да ги почувствате. Натиснете табуретката с таза  и отпуснете корема. Гръбначният стълб и вратът са изправени, раменете и брадичката са отпуснати. Ръцете лежат спокойно в скута. Извикайте в съзнанието спомен от детството, когато сте се люлеели на люлка или сте яздили пластмасово конче на въртележката в лунапарка. Представете си, че отново сте в тази ситуация и повторете лекото люлеене на таза напред и назад. Синхронизирайте дишането си с движенията на таза. Когато вдишвате, си представяйте как сексуалната енергия се издига от генителната зона нагоре по гръбначния стълб до темето ви. Когато издишвате, си представяйте как се спуска към пъпа и след това към стъпалата. Правете това упражнение по няколко минути 2-3 пъти в седмицата. То не само ще подобри вашата сексуална чувственост, но и ще повиши общия ви жизнен тонус.

В категории: Животът


2
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
2
Коментара по темата
2.
флегмена
07.01.2016 21:38:26
1
7
Касабова, ще те люлея на моя полилей!
1.
baihui
07.01.2016 21:30:07
1
1
Не е бил напразен спора между теолозите преди няколко века в спора * дали жените имат (или нямат )души !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори