Истински кулинарен спектакъл в План Б - Бургас (СНИМКИ)
Шеф Андре Токев остана впечатлен от новото меню на елитния бургаски ресторант
Ключови думи:
план б, шеф андре токев, мастършеф, ресторант, източна европа кухня, специално меню, шеф петър михалчев
29 Ноември 2015, Неделя, 05:19 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Емел МАХМУДТопготвачът заедно с мениджъра Стойчо Христев представиха пред гостите на ресторанта специалните ястията за вечерта
Станахме свидетели на истински кулинарен спектакъл в един от най-изисканите ресторанти в града.Обещаната гладиаторска битка започна малко след 20:00 часа на 28 ноември в План Б –Бургас. Събитието събра елита на бургаското общество и ценители на изисканата кухня.
Гостите пристигаха видимо развълнувани от предстоящата срещас висшата кулинария и един от най-добрите шеф-готвачи и жури на Мастер Шеф - България - шеф Андре Токев.
На входа гостите бяха посрещани за добре дошли с чаша хубаво вино от серията „Електо“ на Вила Любимец.
Атмосферата в ресторанта беше неповторима и завладяваща, бяха се погрижили за всеки детайл, за доброто настроение на гостите имаше музикално изпълнение на живо.
Галавечерята беше открита от Стойчо Христев, който е един от най-креативните мениджъри на заведения у нас и създател на множество концепции, той стои и зад концепцията и организирането на това събитие.
Шеф Андре Токев и мениджърът Стойчо Христев откриват бляскавата вечер
Христев представи пред гостите на галавечерята новото меню за този сезон и част от новостите, които очакват гостите на ресторанта през зимните месеци, и разбира се не на последно място неповторимия шеф Андре Токев.
Топготвачът беше развълнуван от поканата и срещата с бургаската публика. Шеф Токев представи пред гостите ястията за вечерта и се изказа много ласкаво за обстановката и новото меню на ресторанта.
Последва незабравима комбинация от вкусове, текстури и цветове.
За предястие „Пъстърва филе, пяна от холандез, пюре от карфиол, хайвер сос от лумпфиш“
Основното беше „Свински гърди, дюла с люти чушки, червено цвекло картофи, брюкселско зеле с
кестени, какао сос“
И за десерт „Тиквеник, канелен сос, джинджифилови портокали, ванилов мус“.
Четиристепенното меню на шеф Токев истински развълнува сетивата на гостите, всеки от присъстващите имаше възможност да поговори и сподели лично със звездата своето впечатление.
Вечерята беше феноменална, с нетърпение ще очакваме следващата събота на 5 декември шеф Петър Михалчев, който ще донесе източен привкус и японска прецизност.
На входа гостите бяха посрещани за добре дошли с чаша хубаво вино от серията „Електо“ на Вила Любимец
Всеки един от гостите на ресторанта имаше възможността да разговаря с шеф Андре Токев, който лично обиколи всички маси и попита мнението на клиентите за специалните ястия, приготвени от него и екипа му
В категории:
Лайфстайл
Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“
Най-добре представители се в състезание печелят възможността да учат в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си
Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд
Служебното правителство назначи шест нови областни управители
Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас
26/04/2024, Петък 20:00
0
Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона
26/04/2024, Петък 19:54
0
Колко ще ни струва великденския козунак
26/04/2024, Петък 19:40
1
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона
26/04/2024, Петък 19:34
3
Утре започва най-голямото географско събитие в България
26/04/2024, Петък 19:20
0
Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля
26/04/2024, Петък 19:06
0
Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии
26/04/2024, Петък 19:00
0
Служебното правителство назначи шест нови областни управители
26/04/2024, Петък 18:58
0
Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс
26/04/2024, Петък 18:41
2
Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“
26/04/2024, Петък 18:21
1
Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд
26/04/2024, Петък 18:00
1