×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за Китен Катя Вълчева: Не е професия да си кмет, а желание да служиш на хората!


Кандидатът за Китен Катя Вълчева: Не е професия да си кмет, а желание да служиш на хората!
Готови ли сте за промяна, една жена да поеме управлението на Китен? - попита жителите Катя Вълчева
Тема в развитие
виж още
скрий
23 Октомври 2015, Петък, 21:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД, Снимки: Авторът

С амбициозни проекти тя има намерение да промени визията на Китен през следващите 4 години


Желание да служиш на гражданите си е да си кмет, а не просто професия. Това каза на среща с жителите на Китен кандидатът за кмет от коалиция „Заедно за община Приморско” Катя Вълчева. На нея тя представи амбициозни проекти, с които има намерение да промени изцяло визията на града и да го превърне в най-желаната туристическа дестинация през летния сезон.

На срещата, с която коалицията официално закри предизборната си кампания, присъстваха и кандидатът за кмет на община Приморско от „Заедно за община Приморско” Димитър Димитров, както и кандидатите за общински съветници Златин Бодуров и Златина Величкова.



Пред препълнената зала Катя Вълчева показа част от проектите, с които има намерение да развие Китен. Най-важният сред тях е инфраструктурата.



В програмата й е заложена реконструкция и модернизация на централната градска част, ремонти и цялостно обновяване на главните улици, в това число и озеленяване и осветление. Тя има идея за изграждане на крайбрежна алея, обновяване на подходите към плажовете, както и дооформяне на входа на Китен с цветни лехи и земно осветление.



В предизборната й програма присъстват и други много важни за града проекти. Това са проектиране и изграждане на туристически спортен център или Аквапарк, което ще бъде избрано след общо събрание. Такова ще реши съдбата и на така наречения търговски център в града, който Катя Вълчева има намерение да го превърне в културен - с 5D кино, картинна галерия и зали за забавления. Там може да има банков клон и офиси на мобилни оператори.


Една от идеите е създаване на здравен център в Китен

Поставени няколко билборда на магистрала „Тракия” пък ще рекламират Китен пред пътуващите към морето.

„Всичко това и много други проекти могат да бъдат изпълнени с минимални средства и максимален ефект. Затова днес ви питам – готови ли сте за промяна? Готови ли сте една жена, домакиня и майка да поеме управлението на града?”, попита присъстващите Катя Вълчева и ги предупреди да не се страхуват, а на 25-ти октомври да направят най-правилния избор за себе си.

Тя категорично заяви, че ако стане кмет на града, първата й работа ще бъде да направи ревизия на разходите към момента.

Своите предложения и идеи за развитието на града имаха и дошлите в залата граждани. Сред тях беше и досегашният кмет на Китен Атанас Петров, който от задните редове внимателно слушаше програмата на претендентката му.


Досегашният кмет на Китен Атанас Петров следеше презентацията на опонента си

Думата взе и кандидатът за кмет на Приморско от коалиция „Заедно за община Приморско” Димитър Димитров. Той обеща на жителите Китен, че ще имат отново финансова самостоятелност и ще върнат основите на местното самоуправление. Това бе емблема на управлението на Димитров, който е създател на Община Приморско. Към амбициозните проекти той добави и разширяване на пристанището и изграждане на фар, както и развиване на широка социална програма и работа за всички.


Димитър Димитров

„Ще направим актуализация на бюджета, както и на местните данъци. През последните 8 години в общината те са нараснали 5-6 пъти. Ще върнем общината и Китен на хората, защото вие го заслужавате. Трябва да наваксаме това изоставане”, каза Димитър Димитров.

В разговора се включи и кандидатът за общински съветник Златин Бодуров. Той пое личен ангажимент пред хората, че през следващия мандат ще работи много – 5 дни труд, а останалите 2 дни от седмицата – много повече труд.

„Ще създадем и обществен съвет по туризъм, чиято цел ще бъде да увеличи сезона на 120 дни, ангажира се Златин Бодуров, който е втори в листата на коалицията.


Златин Бодуров

В края на срещата Катя Вълчева призова за висока избирателна активност и посъветва хората да направят най-добрия избор за себе си.




Крайбрежната алея ще бъде истинско бижу






Бунт в "Икеа" и "Метро"
Бунт в "Икеа" и "Метро" 01/05/2024, Сряда 18:20 1
67
Коментара по темата
67.
ЦДГ Китен
10.11.2015 11:30:01
1
3
От кореспонденцията между София Вълчева и Росица Бъчварова се вижда, че стават някои нередни неща в ЦДГ "Пролет" - Китен. (Вълчева е детска учителка в Китен, а Бъчварова - учител по история в Приморско.) Ако е така защо още никой от общината не е обърнал внимание на проблема им?
______________________
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Здравей! Имаме си големи проблеми с нашата директорка и се оплакахме на Янков. Той каза да опишем всичко в жалба и местата до които да я пратим. Една от тези, на които каза, си ти и затова утре с препоръчено писмо, ще ти пратим писмо до училището. Обади се на Янков, когато го получиш, защото той каза, че веднага ще дойде. Трябва да се действа бързо, защото ако разбере за писмото, директорката ни е способна и на физическа разправа. Ще станем за резил, на стари години и децата да ни се смеят, че учителките се сбили. Нетърпима е. Изобщо не иска и да чуе за нашите предложения. Каза, че щом кмета не подписал, тя да не е по-глупава, да подписва и всъщност дори не е разбрала за какво става въпрос. Не ни дава думата за нищо. Ни отчети за бюджета, ни колегиалност!
Налбантов, пасти да яде, пред тази. В Янков само ни е надеждата, защото всички останали, само си прехвърлят топката от един на друг. Приятна вечер, Роси! Гледай да не се разгласява още.
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
тел. 0878****** -Коцето КНСБ
(тук се има предвид Константин Янков - председател на Синдиката на българските учители към КНСБ - Бургас)
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Добре, но защо не влезеш в чата
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Получи ли съобщението?
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Да.
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Защото имам работи и гости, правя вечеря. Ще вляза по-нататък.
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
ок
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Обади ми се!
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Напиши ми номера си, че съм го изгубила. Моят е 0898******
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Всичко при вас наред ли е? Дадоха ли нещо за празника?
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Нито стотинка, Роси. Има икономии, но не дава. Нито клас, нищо. И Янков уж, туй щеше да направи, онуй, а и той нищо. Ако се освободи място в Приморско, веднага ми се обади. Моля те!
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Утре ще и се обадя на тая директорка. Дай ми
служебния номер.
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
0550/3****
Тя е днес цял ден на работа, а утре е втора смяна.
__________________
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА (детска учителка в ЦДГ-Китен)
На времето като дойдох от Ямбол бях една гладна мъстия. За да не умра от глад се ебях с де който ми падне, чак в ресторант "Бисер" ходех и там управителят Алекси Мавров ми даваше като подаяние по една супа, а аз му правех свирки в знак на благодарност... После минах на арменска вълна. С Дучка Гарабедян и Веса Енгибарова станахме като етърви, зажадняли бяхме за арменски хуй и се ебяхме на почивки с мъжа на Дучка. Даже аз забременях и щях да родя две близначета-арменчета, ама Дучка ме излови и ме скъса от бой: "Как не те е срам да се ебеш с мъжа ми ма!"... Срам голям! И затова се принудих да ги абортирам. После смених нацията и се ожених за един българин - голям мухльо, леко импотентен, дето хуя му става за една полярна нощ и после спада за две години и половина... Суша! Затуй го замествам с вибратор, че понякога яко ме сърби сливата, ама го няма оня арменски хуй да ми я начеше! Той премина на млади мацки... и после историята се повтори! Веса Енгибарова усети че той й изневерява със Стамена Дринкова - едно кюрпе 35 години по-младо от нея - хвана ги на калъп и я скъса от бой... А оня не подбираше и ги караше на смени - де Стамена, де майка й, после пак Стамена, после за разнообразие - пак майка й... Абе кво да си говорим, с Веса Енгибарова сме вече стари - дърти и миризливи бръкми и затова никой не ни ще! Затуй пък имаме богато минало, пълно със случки и преживелици - що хуища сме счупили, що аборти сме правили от арменци и всякакви други - вечна дружба! Приморско и Китен е пълно с жени, които са ми етърви. Няма жена на която да не съм спала с мъжа й, чак още ми се носи славата за моето бурно минало! Как да не се гордея с това!
66.
Стойчо
28.10.2015 22:15:29
0
1
Само не и за кинооператорката мис Пиги-това недоразумение и то си повярва,че е нещо!Дръжте ГЕРБ!!!
65.
От трите най-дългото
26.10.2015 11:24:49
0
3
Тъз мацка и тя захапа дървото! Да вий сладко!
64.
Емека, Белана и другите
25.10.2015 11:11:38
1
2
Аааа, не е честно! Покрай тия избори някой иска да ни вземе хляба! Въвеждайте го по-бързо това електронно гласуване, че ще фалираме!
63.
до 61
25.10.2015 10:46:28
0
3
Да, прав си! Май всички бюлетини стават за тоалетна хартия. Значи имало полза от тия избори, кой каза че няма?
62.
Тоз Наско Петров!
25.10.2015 10:42:14
4
4
Какъв мазохист трябва да си да присъстваш на предизборно събрание на противника си и да слушаш как те клепат?! Той си мисли, че е в съдебна зала и си гради мислено защитата... ама тука нямаш насреща си юристи бе, Наско! Това е паплач, която не чува аргументи и факти, а иска кръв... иначе казано - оплюване, окепазяване, компрометиране! Те го плюят, а той си мисли, че дъжд вали... Пълен мазохизъм!!!
61.
Чисто е
25.10.2015 10:31:11
0
2
Аз пък си го избърсах подред, със всички-без изключение.
60.
до 59
25.10.2015 10:23:08
1
6
избърсах си гъза ама не с 11 ами с петицата , мноо хубава таз бюлетина става за тоалетна хартия
59.
do 56
25.10.2015 00:28:24
3
4
Ай стига с таз бюлетина бе, вече се насра, вземи си обърши гъза с нея и си лягай.
58.
до 56
25.10.2015 00:25:20
1
2
Ми то само ти плюеш , само твоите коментари са просташки. Айде овладей се , че защитаваш баща си , защитавай го ама карай по кротко. Ясноведката Алена каза, че ще спечелят само тези, които носят позитивна енергия.
57.
ДА
25.10.2015 00:24:33
4
2
Катя ... БРАВО !
56.
Бюлетина №11
25.10.2015 00:19:03
2
3
До 54 с такива изроди като вас само така трябва да се действа!И за всеки случай злобата ми не е по-голяма от тази на Мис Пиги:Катя и нейните последователи:прости селяни,които освен да плюят от безсилие и страх друго не могат!!!!
55.
Бюлетина №11
25.10.2015 00:18:26
2
3
До 52 с такива изроди като вас само така трябва да се действа!И за всеки случай злобата ми не е по-голяма от тази на Мис Пиги:Катя и нейните последователи:прости селяни,които освен да плюят от безсилие и страх друго не могат!!!!
54.
do 52
25.10.2015 00:12:24
1
3
Много злоба бе момче ли си момиче ли, по леко ще вземеш да се задавиш от собствените си храчки. Ти си болен човек трябва да потърсиш специализирана помощ
53.
баба ти
25.10.2015 00:06:16
0
2
Хайде вече да си лягате, че току виж проспите изборният ден.
52.
Бюлетина №11
24.10.2015 23:59:39
4
4
САМО АТАНАС ПЕТРОВ И ГЕРМАНОВ!!!ТЕ СА СЛЕДВАЩИТЕ ДОКАЗАЛИ СЕ КМЕТОВЕ!Тяхното събрание протече мирно и кротко с факти и аргументи и припомняне на това ,което е направено за тези 4 години ,докато събранието на тая дебела свиня злобна,противна и жадна за власт мина само в плюене и как щяла да променя проекти,които вече са направени...хах то така много лесно..жалка работа...Катя простакело селска грозна пръчка няма значение дали ти си длъжница или някой от твоето семейство нали в едно гърне пърдите и серете?!Но интелигентните и добри хора не са глупави и го виждат това и ще направят правилния избор,а именно Бюлетина №11 !!! Ей злобари ще се кефя много когато ПЕТРОВ И ГЕРМАНОВ СПЕЧЕЛЯТ и то най-вече ,защото ще се поболеете от злоба и завист..Преди 4 години не се примирихте,а сега направо ще се поболеете...да ЗЛОБАТА УБИВА!
51.
Ivan
24.10.2015 23:01:46
3
4
Ami to ot prosti hora kakvo da ochakvash...kato ne mogat da otgovorish adekvatno se zapochva s psuvnite.Smeshnik
50.
до 49
24.10.2015 22:35:56
3
1
Що не го духаш
49.
До МЕСТЕН
24.10.2015 22:32:14
2
5
"Местен" напиши още коментари,че 6-7 са малко.Давай,пиши още...той Насето за това ти плаща.
48.
-----
24.10.2015 22:23:21
1
4
Чета тука коментарите и си мисля, защо се пишат всички тези глупости? Отговора е елементарен- много лапаница има в това кметство и в тази община, та затова е борбата, за парата, ама държавната, кой да я прилапа.
47.
Местен
24.10.2015 22:16:55
6
4
Петров и само Петров!!! Той ще е КМЕТА!!!
46.
Местен
24.10.2015 22:15:43
5
4
На вас не ви трябват, ама ние искаме кметица с визия и възможности, не щем Катя. Не ни я натрисайте. Противна ни е!!!
45.
до местен
24.10.2015 22:14:14
4
2
А, тя е от специалистките на ГЕРБ- пълно обслужване. Такава кметица не ни трябва.
44.
до Местен
24.10.2015 22:11:48
1
4
То пък една мъжественост, една интелигентност струи от Петров. Само като му видиш селската мутра дебела и ти става ясно защо като адвокат няма нито едно дело спечелено.
43.
Местен
24.10.2015 22:10:54
3
5
Е, Катето и охранена, все пак има ресторант. Тя сама си хапва кебапчетата, не ги споделя със хората от Китен като Петров
42.
Бургазлия
24.10.2015 22:08:44
2
2
Напротив... С кметицата на Ново Паничарево е обратното
41.
до 35-ти бургазлията
24.10.2015 22:07:30
3
4
Не е виновна Катя за проблема ти. По скоро ти трябва друг, "този" изглежда работа вече не ти върши.
40.
Местен
24.10.2015 22:04:18
4
5
Петров е в пъти класи над Катя!!! Катя не става откъдето и да я погледнеш. Нито женственост, нито изтънченост, на всичкото отгоре и много злоба и мания за величие. Отврат.
39.
до 28-ми Местен
24.10.2015 22:02:25
3
5
Петров ли е от класа бе , той е една гайда пълна с лой и лайна.
38.
до 28-ми Местен
24.10.2015 21:57:23
3
3
Колкото Петров е от класа толкова и Катя. И двамата са охранени шопари, личат си, че са на държавна ясла.
37.
11
24.10.2015 21:52:19
4
4
Samo nomer 11
36.
do 33
24.10.2015 21:50:37
3
4
Първо се научи да пишеш правилно и на български език и после давай съвети.
35.
Бургазлия
24.10.2015 21:50:35
5
4
Много грозна тая Катя бе, като я видиш и да ти е станал пада
34.
Местен
24.10.2015 21:45:25
4
4
Ей такива сте всички подръжници на Катето. От злоба сте погрозняли и надебеляли :) А относно граматиката я знам по-добре от теб и от Катето със сигурност!
33.
11
24.10.2015 21:42:05
4
5
Ocharivan bqh ot sabranieto na Petrov. Drago mi beshe da slusham inteligentni hora, a za drugite kak da go kaja kato me beshe sram. Golqm rezil. Selqniqta na maks! Koito iska da pobedqt znaeshtite i mojeshtite da glasuva s buletina 11.
32.
До 28-ми
24.10.2015 21:38:13
2
5
Не знам Катя с какво образование е ама ти определено си с не повече от средно...Вземи я научи тази граматика и не се излагай с прости граматически грешки.ЧАСТИЦА "НЕ" СЕ ПИШЕ ОТДЕЛНО ОТ ГЛАГОЛА.Смешен си да говориш за образованието на другите при положение,че ти си неграмотен.
31.
Иван Иванов
24.10.2015 21:31:42
6
6
Хора, не гласувайте за тая. Един човек, който като Общински съветник е работил против Китен заради лични интереси няма как да твърди, че да си кмет е желание да служиш на хората. На кои хора ще служи? На тези, които я слушат, а останалите жална им майка, толкова е злобна!!!!
30.
Относно училището
24.10.2015 21:29:37
1
2
И никой нищо не каза за училището, за Налбантов и учителките, за това, което се случва в училището в Приморско! Оттам може да се направи и извода, доколко е приспана съвестта на гласоподавателите и на кандидатите за кметове и съветници... Защо никой не го разбира, че всичките ви проблеми започват оттам - от училището ви, от възпитанието и образованието, което давате на децата си. Всичко останало, което обсъждате тук е само следствие, а не първопричина за проблемите ви.
29.
Червендалеста Кате
24.10.2015 21:22:05
6
6
Защо като си домакиня не си гледаш домакинството ами си тръгнала кметица да искаш да ставаш? Не виждаш ли, че освен една голяма рижа глава и една злоба друго нямаш :) Беше от Герб, хората те прецениха колко пари струваш и не те искат. Разчиташ на това да настроиш по-простоватите хора от Китен срещу Петров и Германов и така да спечелиш, но така не се печели, скъпа. Печели се с качества и честност, които на теб ти липсват!
28.
Местен
24.10.2015 21:09:57
6
9
Снощи на събранието Катя се оправдаваше като ученичка, не каза нищо съществено освен да показва какво е направил Петров и как тя щего доусъвършенства. Никаква класа, никакъв интелект. Пълна излагация, както тя, така и обкръжението й. Тази жена няма никакъв ценз, тя е с едно средно образование и незнам защо си е повярвала, че след като е била Секретар на Кметство може да бъде Кмет. Според мен и според много други тя не става, колкото и да й се иска и колкото и да плюе Петров. Той е класи над нея!
27.
Kiten
24.10.2015 19:41:09
8
6
Който утре гласува за кликата на ГЕРБ е глупак.
26.
до избирателите от Китен
24.10.2015 19:35:59
5
7
Преди да отидете в неделя 25-ти да гласувате помислете си с какво ще запомните управлението на Германов, Милев и Петров.
По време на управлението на Петров Китен остана без банка, проблеми с пътуването до и от Царево, проблеми с пощата, с училището, с детската градина. Управлението на Германов и Милев - крадене на парите от европроектите, чрез строителната фирма на Манол и разграбване на общински имоти, да не забравяме и любовниците.
25.
Гихоре, Гихоре...
24.10.2015 19:31:37
5
6
Пак му се иска аквапаркче на Гихора.В Приморско "хариза" общинска земя за Аквапарк и си построи няколко хотела от заплатата.
Гледам и "елементи на градския дизайн-перголи и чешми" .Гихоре, колко мандата бе кмет? Къде са перголите и чешмите? Всички помнят как затвори главната улица в Приморско и я превърна в битак.Сергийте ти се виждат на чешми май- тече ли тече ...в джоба...
Това ви чака хора с Гихора
24.
към 23
24.10.2015 18:05:45
0
5
19-ти намеква за болната глава на Гихора... През 1995 станал кмет и след една година го заболяла главата. Да, ама после изкара още два мандата и сега го чака още един. Струвало си е!
23.
Към19ти
24.10.2015 16:00:05
0
4
19#ти
Със заплахи избори не се печелят!!!
22.
Спомени от Приморско
24.10.2015 14:44:51
0
4
Из "Спомените на една бивша администраторка"

...Не съм човек който се предава... Имах и стаж, малък, но от значение за опита ми и реших да се впиша по морето. Уви, там нещата имат друг аспект! Работех на администрация - две години на хотел в Приморско при мои приятели, но се провалиха всичките ни типове отношения. Нещо ме задушаваше и не ме свърташе там и аз се прибрах в Казанлък... Мои приятели в този момент се бяха върнали в Казанлък, дамата си е от там, а съпруга й е грък. Гостуваха ми и ме поканиха да им върна визитата като ги посетя тук на о-в Милос. Дойдох тук да отпразнувам рождения си ден, сама, сводно и неангажирана. Бях силно впечатлена от всичко което видях и до днес е така. И ето, че живея и работя тук и се чувствам прекрасно!
21.
реалист
24.10.2015 13:48:52
7
5
с пришълци или без герб ще си спечели изборите с чест и достойнство.80 % ще гласуват за тях.
20.
Защо
24.10.2015 13:46:25
1
1
Защо ГЕРБ го намесваш.В Ясна поляна кандидата за кмет Георги Полихронов е от ВМРО и е регистрилал 160 човека.Къде е логиката.
19.
№-11
24.10.2015 13:43:16
6
11
МЕН СПЕЦИАЛНО НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВАТ ПРИШЪЛЦИТЕ АКО ВСИЧКИ ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ.СТИГА СТЕ РЕВАЛИ АМИ ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ.ВСЕКИ ВЕЧЕ Е РЕШИЛ.АЗ СПЕЦИАЛНО ЩЕ ИЗБЕРА СИГУРНОТО А ТОВА Е ГЕРБ С №-11 И ЗА КМЕТ И ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ.НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ АКО ИСКАТЕ СЛЕДВАЩИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ДА НЕ ВИ БОЛЯТ ГЛАВИТЕ.
18.
500
24.10.2015 11:40:32
10
0
500 НОВИ ПРИШЪЛЦИ РЕШАВАТ ВОТА В ПРИМОРСКО,ГЕРБ ПЕЧЕЛИ.
17.
moviestar4
24.10.2015 10:57:25
1
5
Двама българи просяци в Западна Европа:
– Не мога да разбера, защо всички ти дават на теб и всяка вечер се прибираш с джобове, пълни с пари, а на мен ми оставят много по-малко.
– Я да видя, какво ти пише на картона?
– Ами, ето:
– „Болен съм, безработен, баща на четири деца. Моля, помогнете!“
– Ето тук ти е грешката. Аз прося с надпис:
„Не ми стигат само 10 евро, за да се върна в България за изборите.“
16.
moviestar4
24.10.2015 10:57:25
2
1
Двама българи просяци в Западна Европа:
– Не мога да разбера, защо всички ти дават на теб и всяка вечер се прибираш с джобове, пълни с пари, а на мен ми оставят много по-малко.
– Я да видя, какво ти пише на картона?
– Ами, ето:
– „Болен съм, безработен, баща на четири деца. Моля, помогнете!“
– Ето тук ти е грешката. Аз прося с надпис:
„Не ми стигат само 10 евро, за да се върна в България за изборите.“
15.
По какво си приличат изборите и играта “Тука има -
24.10.2015 10:50:12
1
2
1. Организаторите изглеждат винаги като ужасно почтени и честни хора.
2. Организаторите обещават всичко да бъде честно.
3. Организаторите обещават лека печалба.
4. Правилата са много прости.
5. Участието отнема съвсем малко време.
6. И отгоре на всичко е леко и приятно.
7. Неучастващите смятат участващите за идиоти.
8. Оборудването е много просто и задължително се проверява дали няма нещо скрито в него.
9. Всичко се прави слепешката.
10. Накрая обявяват победителя.
11. Държавата се прави, че няма нищо общо с организаторите.
12. Ние пък не знаем кой стои зад организаторите.
13. Както и да играеш, накрая губиш.
14. Да се лови за ръката нечестен организатор е опасно за вашето здраве!
15. Накрая всички разбират, че са ги прекарали, но не могат да разберат как.
16. Като ни прекарат веднъж, след това тичаме да играем пак.
14.
Как да се държим в деня на изборите
24.10.2015 10:48:47
1
5
основни правила

Важно е да се помни, че денят на изборите е единственият ден, когато мъже и жени ползват една и съща кабинка.

1. Влезте спокойно в кабинката, хартия ще ви дадат предварително.
2. Ако около кабинката забележите наблюдател, не се впрягайте - всеки си има своите слабости.
3. Ако в кабинката видите мухи, не се притеснявайте - това е просто съвпадение!
4. Не се притеснявайте от желанията си - това го правят всички!
5. Постарайте се да вършите всичко тихо. Помнете - много хора страдат мълчаливо.
6. Като свършите работата си, ще изпитате огромно облекчение.
7. Използваната хартия хвърлете в урната.
8. Непременно идете на избори - иначе ще ви се наложи да търпите цели четири години.
9. След всичко това добре си измийте ръцете с антибактериален сапун. Помнете: политиката е мръсна работа!
13.
Кебабче
24.10.2015 10:24:48
6
6
С това гласувайте разумно , гласът ви не струва три кебабчета направо го разби тоя Петров... :D
12.
Стела
24.10.2015 10:21:08
12
10
Бях на срещата. Чудесни идеи, чудесно представяне. Успех в неделя на Димитров и Вълчева. Това са хората, които трябва да управляват Приморско и Китен през следващите четири години.
11.
Георги
24.10.2015 10:07:44
11
12
Катя снощи ми върна надеждата,че Китен може да се промени.Бях изгубил всяка такава през последните няколко години...Успех!
10.
Неа
24.10.2015 09:00:58
1
8
Всеки може да изгради паркче , център или еди си какво с чужди пари , а също толкова лесно да му го вземат, разрушат, спрат парите за довършването му и т.н Просто защото друг свири на гайдата , а ние само играем и то не по собствено желание , а защото трябва . Всички все за построяването на нещо говорят ... Колко лесно ...колко просто ... А не виждате ли че вече няма кой да ни посещава ?
9.
Неа
24.10.2015 08:56:33
1
18
Не я познавам , не изчетох и статията , защото ден преди изборите коментара ми е за всички , които твърдят че искат да служат на обществото ( а не са собствените си интереси ) и затова стават кметове , общински съветници , политици , депутати и т.н .
Уважайми желаещи , ако искате да служите на обществото истински , безкористно , безуисловно , станете психолози , учители , лекари или полицаи . Или изобщо изберете професия в която дълга е много над личните желания ! Всичко друго е прах в очите !
8.
sig
24.10.2015 01:19:36
12
14
Sled taq vecher sym za Katq Valcheva
7.
опаа
24.10.2015 01:03:23
14
14
Катя направо им скри шапките на Наско и Панайотка... факт.
6.
шоу
24.10.2015 00:47:19
9
13
тия Пуяци Гихора и Бодура се осраха да обещават като гладна кокошка просо сънува!Хвани единия та блъсни другия!Болните им мозъци не могат да асимилират реалната обстановка както в туризма така и в социалната политика.Единия се вживява като Цар а другия сол ташак му припява като папагал!Тъжното е че пак ще станат клиенти на прокуратурата в замесени далавери и за незаконни действия като общински съветници в опити за сваляне на законната власт с временните кметова.След два дена изтича имунитета им като кандидати за власта!
5.
Възхитен...
24.10.2015 00:31:27
19
16
Евала на Катя показа им как се прави . Бях на събранието и всички бяхме положително зарадени от амбицийте , който има, е вярно и винаги има някъкви хейтъри, които са завистливи и недоволни от това, че някой най-после иска да направи нещо хубаво за нашето градче, но няма как ... Браво на Катя много силна .
4.
Китена
24.10.2015 00:21:08
14
13
Катето направо ги разби !
3.
Перла
23.10.2015 23:42:46
12
17
Еййййй, много злобна женичка. Много й се иска да е кметица, горката :) :)
2.
1984 George Orwell
23.10.2015 23:40:57
14
12
Само номер 13 Здравко! Всичко друго е корумпирано!!!
1.
Софиянец
23.10.2015 23:35:13
14
19
Боклук
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот Масова практика: Живееш под наем, въпреки че имаш апартамент Масова практика: Живееш под наем, въпреки че имаш апартамент Някои пък правят компромис с малко жилище, за да имат собствен дом Отстраниха депутата със самолетите, вече не е част от Продължаваме промяната Отстраниха депутата със самолетите, вече не е част от Продължаваме промяната Стоян Георгиев вече не е част от партията и всички ангажименти, които би поел от името на ПП, няма да са легитимни, съобщиха от ПП Скандалът се разраства! Главчев отменя решението за частната детска болница, иска главата на здравния министър Скандалът се разраства! Главчев отменя решението за частната детска болница, иска главата на здравния министър Ще бъде потърсена отговорност от хората, внесли решението за разглеждане от Министерския съвет Трети случай на коклюш в Сливенско Трети случай на коклюш в Сливенско Всички случаи са хоспитализирани, протичат леко, без усложнения
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори