×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Местен референдум за всеки важен въпрос в Приморско, обеща кандидат-кметът Димитър Димитров (ВИДЕО)


Местен референдум за всеки важен въпрос в Приморско, обеща кандидат-кметът Димитър Димитров (ВИДЕО)
Димитър Димитров знае как да върне община Приморско на същите релси, на които бе до 2007 година
Тема в развитие
виж още
скрий
22 Октомври 2015, Четвъртък, 11:59 ч.

Ще създадем и обществен съвет по туризм, чиято цел ще бъде да увеличи сезона на 120 дни, ангажира се вторият в листата на коалицията Златин Бодуров

Да се организира местен референдум за всеки важен въпрос, касаещ широк кръг от хора. Това обеща кандидат-кметът на Приморско Димитър Димитров. Снощи той се срещна с жители на общинския център, за да им представи амбициозната си програма за управление.

Кандидатът на коалиция „Заедно за община Приморско“ бе категоричен, че решенията не трябва да се вземат от тесен кръг в администрацията, а подложат на широк обществен дебат с всички жители.

Това всъщност бе и неговият стил на управление до 2007 година, когато организираше срещи на всеки три месеца – първо, за да са отчете за свършеното, а след това и за да сондира мненията за приоритетните общински проекти. Нито един от управниците на Приморско след Димитър Димитров не заложи на подобен тип самоуправление, което до голяма степен изолира жителите на първата доброволно създадена община в България от делата на администрацията, категорични са поддръжниците на коалиция „Заедно за община Приморско“.

Има много неща, които са забравени и се отричат. Даже след нас, опонентите ни правят събрания и разказват, че нашата програма не може да се изпълни, защото нямало пари. Това са пълни глупости!“, заяви Димитър Димитров и увери, че в много кратки срокове може да върне общината на същите релси, на които бе преди осем години – с помощи за новородени, безплатни детски градини, безплатен транспорт, работа за всички и ниски местни данъци и такси.

„Пътят го знаем. Веднъж сме го направили и то при много трудни финансови условия. Сега ситуацията е много по-добра. Трябва и да затворим всички кранчета, по които изтичат нашите пари. Парите трябва да се въртят в общината, а не да изтичат навън“, допълни кандидатът за кмет на Община Приморско. Той поясни, че се кандидатира, за да може с екипа си да постави основите на местното самоуправление и върне Общината на хората.



Вторият в листата на местната коалиция Златин Бодуров представи друга приоритетна цел – създаването на обществен съвет по туризма. Той ще бъде деполитизиран, постоянно действащ орган. Финансирането му ще е с европейски средства. За целта ще се създаде неправителствена организация, която ще си партнира с общината. Съветът ще работи сезонът да стане 120 дни – 60 дни с 50 % работа, а другите 60 дни - със 100 %. Неговият личен ангажимент към избиралите ще бъде пет дни труд, два дни - много труд, подчерта Бодуров.

Нужна нова стратегия, допъни той. На първо място трябва да се актуализират местните данъци и такси, за да не се тормози бизнесът. На второ място да се разработят традиционни пазари, които Приморско в последните години изпусна. Пример в това отношение е Полша.

В момента в град Познан се провежда най-голямата туристическа борса в Европа, а Приморско няма представител. Чиновниците са заети да правят избори. Недопустимо е!“, категоричен бе Бодуров.

„Обикаляйки улиците на Приморско виждам една призрачна обстановка - големи къщи, хотели като палати, а между тях е тъмно и мрачно. В тази тревожна тишина си зададох въпрос: Къде са хората? Общината малко по-малко обезлюдява. Сезонът е много кратък -30-40 дни. Това не стига, за да се храним цяла година. Нужна е промяна“, допълни кандидатът за общински съветник и местен лидер на ДСБ.  Той призова, че е време Приморско да се на приморци и никога повече да не се допуска да отиде в чужди ръце - „на политически креатури и на времянки“.

Златин Бодуров настоя, че час по-скоро трябва да стимулира развитието на малкия и среден бизнес. „Той създава работните места, той прави реалната конкуренция, той е горивото за развитие и гръбнакът на икономиката в нашата община. Администрацията не трябва да смуче кръвта на хората, които работят в бизнеса. Гарантираме, че още в първата ни година на работа ще се създадат благоприятни условия за развитието на местния бизнес“, обеща Златин Бодуров.

Сред проектите, които той представи е изграждането на общинско рибно пристанище. В тази връзка кандидатът за кмет Димитър Димитров припомни, че през 2006 година, когато той управлява общината, портът е актуван като общинска собственост, но следващите управници, не защитиха интереса на жителите на Приморско и допуснаха пристанището отново да стане държавно.



Основен акцент в предизборната платформа на коалицията е здравеопазването. Златина Величкова, която е трета в листата с кандидатите за общински съветници алармира, че ако не се предприемат незабавни мерки Приморско реално ще остане без Медицински център и специалисти по медицински грижи.

Трябва да сложим край на безхаберието! От една добре развиваща се поликлиника с лаборатория, рентген, специалисти в нея, сегашният Медицински център е сграда, която има нужда от оздравяване, а не да дава здраве“, каза Златина Величкова.

Бъдещето на Приморско е в образованите хора, заради това нашето внимание е насочено към подобряването на условията за обучението в училищата. Разкриване на нови бизнес специалности и условия за компютърно и чуждоезивоко обучение“, допълни Величкова.


Утре вечер коалиция „Заедно за община Приморско“ ще се срещне с жители на Китен.

Коалиция „Заедно за община Приморско“ е под № 5 в интегралната бюлетина!

В категории: Приморско


32
Коментара
32
Коментара по темата
32.
СОУ "Н. Вапцаров" Приморско
10.11.2015 11:33:29
0
2
На Налбантов "дипломите":
Между другото това за Христина Налбантова е вярно - това че била в БСУ и после Налбантов я прехвърлил във ВТУ и без изпити успял да й изкара фалшива диплома. Защо въобще този човек ги е говорил тия глупости за жена си? Не чувства ли, че себе си излага?

Налбантов говореше и за Денка Минчева. Била му се подмазвала, черпела го където го види, защото бил уредил големия й син да следва в БСУ. А и не е само за Денка говореше. На много други хора в Приморско бил уреждал децата им във ВУЗ-ове или им изкарвал дипломите без изпити. Кой знае дали е така, човекът има тоз навик да си фантазира и измисля, но само факта, че никой от Приморско не му противоречи и щом са го оставили да говори подобни глупости и да ги злепоставя означава, че приморци са съгласни с него!... Значи има нещо вярно в приказките му.

Донка Прокопова-бивш учител в Приморско:
През 1999 моят клас бяха абитуриенти и една моя ученичка - Светлана Каменова - ми искаше характеристика от училището. Напечатах я както си му е редът и помолих Налбантов да я разпише и подпечата, но той най-изненадващо отказа. Разтягаше разни локуми - ама не бил много съгласен с написаното в характеристиката, ама щял да я подпише, ама друг път и така и не я разписваше, протакаше, шикалкавеше и държеше Светла и родителите й в напрежение... Даже ми се скара: "Как може да се застъпваш за тия боклуци!" Бил имал някакъв конфликт с родителите за оценките, които слагал на дъщеря им. Веднъж искали да видят някаква контролна на Светла, на която Налбантов бил сложил ниска оценка, но той така и не им я давал, за да нямат доказателства срещу него и родителите му вдигаха скандали и ходели да се интересуват по инспекторати дали той има право да крие контролната или не... От друга страна и Светла много не си поплюваше и му отговаряше и затова и нея я беше взел на мушка и търсеше начини да си отмъщава. Срокът за подаването на характеристиката изтичаше и разбрах, че Налбантов няма намерение да я подписва. От друга страна майката на Светла беше много афектирана и реши да действа както тя си знае, щяла да му ебе мамата по всички параграфи... Разбрах, че работата става дебела и затова реших да действам. Имах достъп до дирекцията, защото Налбантов постоянно ме викаше там да оформям протоколите от педагогическите съвети и други документации (... и по други поводи ме викаше, ама... карай сега...). Оставяше ме да работя, а той излизаше. Тогава успях да се добера до печата на училището, който беше в бюрото и го ударих върху характеристиката на Светла. После му изимитирах подписа и така работата стана - мирно и тихо. А иначе щеше да стане голям скандал, защото майката беше тръгнала да разлайва кучетата и не се шегуваше. После Налбантов бил срещнал майката и й се подмазвал все едно, че нищо не било станало: "Ама защо не дойдохте да ви подпечатам характеристиката? Аз толкова ви уважавам! Щом е за Светла аз всичко ще направя за нея!" После я разпитвал къде щяла да кандидатства Светла, бил имал връзки, познавал ректорите и щял да удари и той едно рамо... "Абе, боклук с боклук! - отговорила му майката - За какво ме питаш, бе? Искаш и там да ми правиш мръсотии, нали, за да не приемат Светла?! Няма пък да ти кажа!... Изрод мръсен!..."
31.
СОУ "Н. Вапцаров" Приморско
10.11.2015 11:32:12
0
0
На Налбантов "дипломите":
Между другото това за Христина Налбантова е вярно - това че била в БСУ и после Налбантов я прехвърлил във ВТУ и без изпити успял да й изкара фалшива диплома. Защо въобще този човек ги е говорил тия глупости за жена си? Не чувства ли, че себе си излага?

Налбантов говореше и за Денка Минчева. Била му се подмазвала, черпела го където го види, защото бил уредил големия й син да следва в БСУ. А и не е само за Денка говореше. На много други хора в Приморско бил уреждал децата им във ВУЗ-ове или им изкарвал дипломите без изпити. Кой знае дали е така, човекът има тоз навик да си фантазира и измисля, но само факта, че никой от Приморско не му противоречи и щом са го оставили да говори подобни глупости и да ги злепоставя означава, че приморци са съгласни с него!... Значи има нещо вярно в приказките му.

Донка Прокопова-бивш учител в Приморско:
През 1999 моят клас бяха абитуриенти и една моя ученичка - Светлана Каменова - ми искаше характеристика от училището. Напечатах я както си му е редът и помолих Налбантов да я разпише и подпечата, но той най-изненадващо отказа. Разтягаше разни локуми - ама не бил много съгласен с написаното в характеристиката, ама щял да я подпише, ама друг път и така и не я разписваше, протакаше, шикалкавеше и държеше Светла и родителите й в напрежение... Даже ми се скара: "Как може да се застъпваш за тия боклуци!" Бил имал някакъв конфликт с родителите за оценките, които слагал на дъщеря им. Веднъж искали да видят някаква контролна на Светла, на която Налбантов бил сложил ниска оценка, но той така и не им я давал, за да нямат доказателства срещу него и родителите му вдигаха скандали и ходели да се интересуват по инспекторати дали той има право да крие контролната или не... От друга страна и Светла много не си поплюваше и му отговаряше и затова и нея я беше взел на мушка и търсеше начини да си отмъщава. Срокът за подаването на характеристиката изтичаше и разбрах, че Налбантов няма намерение да я подписва. От друга страна майката на Светла беше много афектирана и реши да действа както тя си знае, щяла да му ебе мамата по всички параграфи... Разбрах, че работата става дебела и затова реших да действам. Имах достъп до дирекцията, защото Налбантов постоянно ме викаше там да оформям протоколите от педагогическите съвети и други документации (... и по други поводи ме викаше, ама... карай сега...). Оставяше ме да работя, а той излизаше. Тогава успях да се добера до печата на училището, който беше в бюрото и го ударих върху характеристиката на Светла. После му изимитирах подписа и така работата стана - мирно и тихо. А иначе щеше да стане голям скандал, защото майката беше тръгнала да разлайва кучетата и не се шегуваше. После Налбантов бил срещнал майката и й се подмазвал все едно, че нищо не било станало: "Ама защо не дойдохте да ви подпечатам характеристиката? Аз толкова ви уважавам! Щом е за Светла аз всичко ще направя за нея!" После я разпитвал къде щяла да кандидатства Светла, бил имал връзки, познавал ректорите и щял да удари и той едно рамо... "Абе, боклук с боклук! - отговорила му майката - За какво ме питаш, бе? Искаш и там да ми правиш мръсотии, нали, за да не приемат Светла?! Няма пък да ти кажа!... Изрод мръсен!..."
30.
до 29
25.10.2015 10:26:16
0
1
ходих си купа едни бонбони ама ни ми харесаха , лайната са по слатки
29.
:)
24.10.2015 22:55:46
1
1
а бе яж бонбони не яж лайна!
28.
Приморско и Китен
24.10.2015 18:09:09
3
4
Ние с лайна се храним бе, 27-ми! Иначе умираме от глад!
27.
мнеие
24.10.2015 16:32:44
2
4
МНОГО ТЪПАНАРИ В ТОВА ПРИМОРСКО И КИТЕН БЕ.СЕРЕТЕ СИ В УСТИТЕ НЕПРКЪСНАТО И ТОВА ОБЯСНЯВА ЧЕ НЯМАТЕ НОВА МРЪСНА КАНАЛИЗАЦИЯ.
26.
Спомени от Приморско
24.10.2015 14:40:46
0
4
Из "Спомените на една бивша администраторка"

...Не съм човек който се предава... Имах и стаж, малък, но от значение за опита ми и реших да се впиша по морето. Уви, там нещата имат друг аспект! Работех на администрация - две години на хотел в Приморско при мои приятели, но се провалиха всичките ни типове отношения. Нещо ме задушаваше и не ме свърташе там и аз се прибрах в Казанлък... Мои приятели в този момент се бяха върнали в Казанлък, дамата си е от там, а съпруга й е грък. Гостуваха ми и ме поканиха да им върна визитата като ги посетя тук на о-в Милос. Дойдох тук да отпразнувам рождения си ден, сама, сводно и неангажирана. Бях силно впечатлена от всичко което видях и до днес е така. И ето, че живея и работя тук и се чувствам прекрасно!
25.
Stele
24.10.2015 10:46:45
1
4
Стела,завършила си бг филология, а едно изречение не можеш да напишеш без правописна грешка.Проверявай си нещата,преди да ги публикуваш във фейсбук,че се излагаш душо!
24.
do 14 bing
24.10.2015 10:12:39
1
5
Това, че ядохме кебапчета, пихме, пяхме и играхме НЕ ОЗНАЧАВА, че ще гласуваме за Германов, Милев и Петров.
По скоро е прощална вечеря!
23.
Primorsko
23.10.2015 22:05:41
5
7
Демократи разбойници от герб ще ликвидират общината.Тях ги интересува само келепира,М. Манолов,милчо полицая,адвокатчето от китен.Пука му на някой от тях за Приморско.Прав ли съм или да .500 пришълци решават вота.
22.
prikazka za Kiten
23.10.2015 19:03:09
2
5
В едно морско селище живеели две малки момченца. Те били много големи приятели, едното се казвало Адвокатчето, а другото Полицайчето.
Раснали и пораснали, заминали да учат в големия град. Минали години, момчетата завършили образованието си и се завърнали в родното селце.
Дошли промените през 1989год. Адвокатчето и Полицайчето зарязали своите професии и решили да се занимават с бизнес. Но какъв да бъде той? Мислили, мислили и най- накрая измислили – ПОЛИТИКА
Започнали да приказват сладки приказки и майсторски да омагьосват хората от родното им село, че те са призвани да го ръководят и управляват. Повярвали им техните съграждани, дали им шанс и ги изпратили в Общинския съвет. Там двамата видели за какво иде реч и очите им светнали. Между временно селцето минало под управата на друга община, а и се задали избори през недалечната 2003 год. Адвокатчето и Полицайчето решили да спретнат една театрална постановка, направили се на скарани и единият се кандидатирал за независим общински съветник, а другият отишъл в партийна листа.
Минали изборите и не щеш ли и двамата станали общински съветници, дори Адвокатчето станал председател на Общински съвет. Дошли на власт двамата, нещата здраво потръгнали и започнали да ръководят управата със замах и хъс.
Така им потръгнали нещата, че на следващите избори през 2007год. Адвокатчето бил освиркан и заклеймен от своите избиратели, а Полицайчето не бил избран за кмет на своето селище, защото много помагал за неговото развитие.
Настъпили дни на разруха и отчаяние за Адвокатчето и Полицайчето, какво ще правят, на къде ще вървят, от какво ще се издържат? Но понеже са достатъчно комбинативни идеята им дошла много бързо. Минала една година от изборите и двамата решили да разиграят театъра от 2003 год. Адвокатчето започнал лека полека да обработва и омайва избирателите, които го освиркаха преди години и те го припознаха, като свои водач и ментор. Полицайчето тръгна по друг път. Той започна да се присламчва към една друга партия, която набирала симпатизанти и сила.
Дошли изборите през 2011год. Адвокатчето се кандидатирал за кмет на своя град, а Полицайчето се присламчил към общинската листа на голямата партия, с тайната уговорка да бъде назначен за заместник кмет.
Минали изборите, сценарият заработил отново, Адвокатчето станал кмет, а Полицайчето заместник кмет на общината. И като се започнало едно оправяне, ама страхотно оправяне, че даже водовъртежа от оправянета завъртял и техния нов приятел – Докторчето.
Жители на Приморско, Китен, Ново Паничарево, Ясна поляна, Веселие и Писменово всяка прилика с хора и лица от реалния живот е съвсем случайна и от Вас зависи много, дали на 25 октомври ще се превърне в реалност и ще започне едно ново Оправяне, че след четири години няма да има неоправен жител на Общината!!!
21.
!!!
23.10.2015 17:32:09
4
8
Срещата вчера (22-ри)с кандидатите от ГЕРБ беше много гротеска. Толкова жалки същества не бях виждал скоро. Милев- зам. кмета на общината, който е от Китен изобщо не се появи на срещата, защо ли? Защото няма смелост нито доблест да застане очи в очи със съгражданите си и да отговаря на въпросите им. Манол също се спотайваше някъде из коридорите на читалището скрит като мишка в трици. Липсваше еуфорията и сигурността в победата, защо ли? Защото се компрометираха пред обществеността на Китен!
20.
до избирателите от Китен
23.10.2015 17:22:20
7
12
Преди да отидете в неделя 25-ти да гласувате помислете си с какво ще запомните управлението на Германов, Милев и Петров.
По време на управлението на Петров Китен остана без банка, проблеми с пътуването до и от Царево, проблеми с пощата, с училището, с детската градина. Управлението на Германов и Милев - крадене на парите от европроектите, чрез строителната фирма на Манол и разграбване на общински имоти.
19.
мигрант
23.10.2015 17:18:18
4
13
Тоя тъпанар Бодура явно е подведен от голяям туроператор за туризма.Бърка трактора с туристическа борса.Ако не беше батко му Монко да го вкара в бизнеса с плажовете паричките от трънките и сега щеше да кара трактора.Платените дипломи за образование ще дойде време да доказва !
18.
до 17
23.10.2015 17:16:26
3
3
Да вярно е, но само при условие, че гласувате за ГЕРБ!
17.
....
23.10.2015 14:54:57
3
6
вие май сте глухи,слепи и неуки!след 4 години в Китен и Приморско ще сме само болни и беззъбни!
16.
безпаертиен
23.10.2015 11:45:36
5
10
Гихора в затвора!
15.
китенец
23.10.2015 11:44:45
4
5
След събранието в Китен, Катя се разплака от яд!
14.
bing
23.10.2015 11:16:10
6
8
В Китен събранието на ГЕРБ протече в следният ред,първо изпяване ОДАТА на ХВАЛБИТЕ,после гузно избягване на актуалните въпроси от населението и завърши с покана ........ за СКАРА!!! Много дълго ще се уригате на лук уважаеми любители на скарата и ще имате неприятен вкус в устата.....
13.
itt
23.10.2015 11:06:17
6
8
Имам чувството че,Бат Бойко ще рита гербажийски задници след изборите в Приморско...
12.
НИЕ...
23.10.2015 11:03:05
1
4
НИЕ на активни мероприятия не верваме.....
11.
00
23.10.2015 00:07:07
4
9
Очаквайте подробности!Четирима мъже са в ареста на полицията в Приморско за купуване на гласове в село Ново Паничарево. Задържането им е станало във вчерашния следобяд.




По първоначална информация това са роми,които предлагали по 100 лева за гласуване в полза на БСП. Партията има кандидат за общински кмет в лицето на бившия кмет на Приморско Лиляна Димова и кандидат за кмет на селото в лицето на Димитър Терзиев. Засега все още от полицията в Приморско отказват коментар, но потвърждават за случилото се.
10.
-----
22.10.2015 23:06:12
8
6
Защото ще имаме утре, герберски скопецо.
9.
пак от Китен
22.10.2015 22:39:41
4
8
А вие пачи селски от Китен( К.В и З.В) що нямате събрание днеска, ми ходите по чуждите и после пишете неверни работи
8.
от Китен
22.10.2015 20:36:43
10
10
Днес беше срещата на кандидатите от ГЕРБ за местна и общинска власт. Пълна пародия. Поканили да ги представя и опазва от неудобните въпроси кака Лили Вучкова - бивша водеща на детско предаване. Тя ни наставляваше от трибуната като детска учителка. После на трибуната изскочи депутата от Герб -Б-с, собсвеника на МБАЛ "Дева Мария", видимо подпийнал ръсеше лакърдии като в селска кръчма. След него се появи Германов- също допингиран, зачервил нос с повишаващи децибели ни хокаше като непослушни ученици. Петров кимаше самодоволно и нищо конкретно не каза. Беше щастлив, че се отърва от неудобните въпроси.
Не стана ясно какво са направили в Китен през четирите години на управление. Хората се отегчиха и започнахме да си тръгват.
7.
от Китен
22.10.2015 20:19:39
3
9
ли през четирите години на управление в Китен. В залата се отегчихме и започнахме да си тръгваме.

P.S.
Купонът продължава в р-т"Стил" , ул. Пирин№1
Желаещите да се включат, да се чувстват поканени, но да знаят, че кака Лала е там и ще им пее на ушенце.
6.
младеж
22.10.2015 20:08:31
6
9
На тоя някой вярва ли му още? Тъжна работа е вече Димитров!
5.
Urdoviza
22.10.2015 17:16:47
11
5
цървули...
4.
ДО ГИХОРЦИ
22.10.2015 17:15:54
6
8
когото и да изберете пак ще ви краде
3.
оттатък Китен
22.10.2015 17:11:51
4
9
ПАК ЗАПОЧНАХТЕ ДА СИ ПИШЕТЕ ХВАЛЕБСТВИЯТА
2.
-----
22.10.2015 16:57:14
8
8
Хвала!
1.
Kiten
22.10.2015 16:41:39
10
13
Браво, успех!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори