×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ЗОРА в Несебър: Жалбата срещу нас е опит да ни скарат с ГЕРБ, готви се служебна победа!


ЗОРА в Несебър: Жалбата срещу нас е опит да ни скарат с ГЕРБ, готви се служебна победа!
Жалбата на Христо Янев е от страх, хората на Николай Димитров се притесняват от кандидатите ни, смята идеологът на ЗОРА Венелин Ташев
Тема в развитие
виж още
скрий
26 Септември 2015, Събота, 07:17 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Хората на настоящия кмет Николай Димитров се уплашиха от нас, смята идеологът на коалицията Венелин Ташев


Предизборната бомба, която хвърли досегашният кмет на Обзор и кандидат на ГЕРБ за нов мандат Христо Янев с жалбата срещу регистрацията на коалиция ЗОРА в Несебър, предизвика бурна реакция в щаба на коалицията. Същевременно и водачът на листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ Атанас Терзиев заяви, че рязко се разграничава от действията на Янев.

Припомняме, че снощи, в последния момент, е подаден сигнал в ОИК-Несебър срещу две от общо четирите решения на комисията, засягащи регистрацията на ЗОРА – за кандидат-кмет на Несебър – Георги Манолов и за кандидат-кмет на Обзор – Кирил Стоянов. Основният мотив на Янев е, че представителите на Реформаторския блок, които са част от коалицията, нямали редовни пълномощни за издигане на кандидатури.

„Как за Общинската избирателна комисия, в която има представители на различни политически сили, регистрацията ни е действителна, а в следващия момент някой я обжалва?! В основата на това е досегашният кмет Николай Димитров, който се е уплашил. Защо не атакуват друг кандидат? Искат да вкарат раздор между нас и ГЕРБ!”, категоричен е двигателят на коалиция ЗОРА Венелин Ташев. Пред Флагман.бг той заяви, че преди час се е запознал с жалбата, но все още не му е предоставена официално. Първите консултации с юристи показвали, че няма основания за заличаване на коалицията от участие в изборите.

„Но ние се намираме в България и притеснения винаги трябва да имаме, макар че мнението на юристите е, че няма основания за тревога. Пълномощните за регистрацията на Реформаторския блок са едни и същи са за цялата страна, те не са направени само за Несебър.  В жалбата едно от основанията да ни атакува Христо Янев е, че сме редили листата с жребий. Ние ще я редим както си преценим, може и по красота. Има ли някаква логика те да жалват как ние ще си решим листата?! Откъде кмет на Обзор има достъп до нашите документи, ние сме дали пълномощните в ОИК, а не в кметството на Обзор. Нормално ли е това?  Пуснахме молба да ни предоставят от ОИК самата жалба и ще предприемем действия. Този сигнал е да бъде направена интрига между нас и ГЕРБ”, каза Ташев.

Водачът на листата на ГЕРБ в Несебър Атанас Терзиев заяви, че действията на Янев не са съгласувани с общинската структура на партията. Той е категоричен, че се дистанцира от действията на кандидата за кмет на Обзор.

В категории: Несебър


16
Коментара по темата
16.
piera
03.10.2015 12:55:43
0
0
Изберете си за кмет Пейко Янков,той ще ви ореди,ще раздели Несебър както дели в момента заграбените си хотели с Данчо паркета,от алчност ще се избият кой колко да открадне особенно първия,нищо общо с баща си няма само мутрее на чужд гръп
15.
фдбзфдбх
27.09.2015 21:46:05
3
3
Има ли някаква логика те да жалват как ние ще си решим листата?! И това са думи на човек който иска да дърпа конците в Несебър!
14.
Запозната
27.09.2015 21:26:33
0
16
Власчани да си гласуват за МОРЕ!Всички несебърлии трябва да се мобилизират и да гласуват за НАШИЯ ГРАД да се развива, но НЕ и за "селяните ", които 8години благоденстват с парите идващи от данъците на Сл.бряг и Несебър основно!МИСЛЕТЕ СЪГРАЖДАНИ ПРЕДИ ДА ПУСНЕТЕ БЮЛЕТИНАТА!
13.
Безпaртиния
27.09.2015 14:55:09
2
11
Всички от герб сa двулучни и ще си остaнът тaкивa.com
12.
казак
27.09.2015 00:39:41
3
4
Троловете се задействаха !Откъде такова желание за мръсотии в събота вечер ? Отидете пийнете нещо, повеселете се, изчукайте гаджето ...Релакс бе хора, избори са това, не е война ...
11.
антиниколай и пица
26.09.2015 23:30:49
0
8
Стига с вашата Злоба повръщани се от вас нали сте големи умници пак се осрахте типично във ваш стил КРАДЦИ ОТИВАЙ ТЕ Се
10.
Несебър
26.09.2015 23:29:34
2
18
Граждани на Несебър нека спрем монопола и разграбването на братя Диневи за сметка на нашият град! съвземете се градът ни умира! Не виждате ли че умишлено спират развитието на Несебър за да се развива Влас и успяват! До кога ще търпим това!
9.
антигерб
26.09.2015 23:21:40
11
5
Абе момчета, малко въображение проявете :)))Всички коментари са в един стил, с един и същ патос и най вероятно от един компютър. Спокойно, нищо страшно не е станало. Ицо само ви пробва реакциите. :)) Ще падна от смях ! Венко далаверата пак осра позициите. Между другото винаги когато минавам пред хотела Му в Несебър и едвам се разминавам с колите се сещам да тегля една майна на алчността Му да прилапа половината улица. Иначе свят човек е :)))) Егати комплексара ! И Ролса го кара с отворен прозорец :) Що ли ??:))
8.
ТРИК
26.09.2015 22:09:03
2
14
Поредните удари под кръста в политически стил.Гласувайте за хора,който в близките 10 г. не са участвали в управлението.Очаквам още изненади,като се има предвид обстановката в Несебърския вилаед.
7.
Стоян
26.09.2015 21:58:53
2
9
Само напред и нагоре. Тази жалба показва безсилието на сегашните управляващи срещу лавината която ще ги помете. На 25.10 гласувайте спокойно и с мисъл за бъдещето.
6.
Динко
26.09.2015 18:20:19
6
21
Браво на Венко че разбра от къде идва интригата. Даваайте хора смело на напред. Несебър има нужда от достойно управление. А сегашното не е такова.
5.
Обзор
26.09.2015 18:18:01
2
21
Ицо винаги си бил МИШКА и такава ще си останеш. За колко се продаде на Николай Димитров и Пицата? Кажи си МИШКО? Срам и позор за Обзор, че имат такъв страхлив кмет.
4.
3333
26.09.2015 14:58:18
8
21
Аз се двоумях за кой ще гласувам но вече съм сигурен Тези долни страхливи душици ми затвърдиха мнението че на този град му трябва промяна и тя е Манолов успех Манолов имаш още 10 глас от нас
3.
1111
26.09.2015 14:41:46
2
32
Този Янев е поредната ку**ва на партия МОРЕ и другарите диневи...
ДА СЕ МАХА!!!
2.
Паника
26.09.2015 14:33:53
3
31
Невероятна паника е обхванала ДимитрOFF и неговата малоумна клика.
Трябва да си или много уплашен или да си напълно юридически неграмотен, за да пуснеш такава абсурдна жалба.
Видно е ,че краят на тази пасмина е дошъл !!!
Сбогом далавераджии !!!
1.
иво
26.09.2015 14:07:15
3
39
Жалко, че Христо Янев се е продал на кмета и Динко Пицата. Много жалко. Сега никой няма да гласува за него!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот Масова практика: Живееш под наем, въпреки че имаш апартамент Масова практика: Живееш под наем, въпреки че имаш апартамент Някои пък правят компромис с малко жилище, за да имат собствен дом
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори