×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Атанас Зафиров: В ДАНС има доклад за МБАЛ-Бургас, директорът Георги Матев: Чиста клюка и манипулация!


Атанас Зафиров: В ДАНС има доклад за МБАЛ-Бургас, директорът Георги Матев: Чиста клюка и манипулация!
Ще ви дам един жокер - става въпрос за контингент чужденци, които влизат в болницата, подхвърли конспиративно Атанас Зафиров (вдясно)
25 Май 2015, Понеделник, 14:30 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Ако Зафиров знае нещо, да го каже, питайте него какво има предвид, заяви изпълнителният директор на бургаската болница


Депутатът от "БСП - лява България" Атанас Зафиров скочи срещу ръководството на бургаската болница. На нарочна пресконференция днес той обяви през медиите, че ще зададе два въпроса към министъра на здравеопазването д-р Петър Москов, свързани с Многопрофилната болница за активно лечение в морския град. „Кое наложи в Бургас на фона на бедността Бордът на директорите в МБАЛ-Бургас да бъде увеличен от трима на петима души и по какви критерии бяха избрани членовете?”, е първият въпрос на червения депутат.

Второто питане обаче прозвуча крайно мистериозно и завоалирано. Социалистът загадъчно обяви, че ще потърси отговор от министър Петър Москов дали преди да назначи отново д-р Георги Матев за изпълнителен директор на лечебното заведение е прочел доклад на ДАНС за злоупотреби в МБАЛ по време на предишния му мандат.

Проверката от службата за сигурност се извършва, когато дейността касае обхвата им, а именно – националната сигурност. "Ще ви дам един жокер - става въпрос за контингент чужденци, които влизат в болницата", конспиративно подхвърли Атанас Зафиров.

Флагман.Бг потърси позицията на изпълнителния директор на МБАЛ-Бургас д-р Георги Матев, който обяви, че не е уведомен за съществуването на такъв доклад. „Нямам никаква идея, длъжни са да проверяват. Фактът, че съм жив, не съм в затвора и карам втори мандат – означава, че проверката не е открила нищо”, коментира д-р Матев. Смятате ли, че в болницата може да се работи против националната сигурност, попита риторично той.

„Питайте Зафиров какво има предвид, нямам идея, това вероятно е пак някаква тяхна чиста манипулация на ниво клюка. Няма никакво решение, няма наказание, не съм видял или чул нищо. Ако Зафиров знае, да го каже. Конкретно от ДАНС при мен няма писмо или друг документ”, каза още д-р Матев.

В категории: Политика


23
Коментара по темата
23.
Динко семерджиев
31.05.2015 08:59:26
0
1
Защо от трима станаха 5 бордаджиите в мбал бургас ;защо онкодиспаньсера на територията на мбал сключва договор с понтика за предоперативни консултации ,ЗАЩО не се побликува доклада на данс основан на г - Миши нов и спрян ли е той от Районна прокуратура споменати са имена на служители на данс ,вярно ли е че има работещи пенсионери на 70 год в мбал бургас; откога лекар без специалност преподава в подопечния университет на Петко Танев който е в борда на мбал бургас и какво е наказанието му. Има ли съвпадение между Сити клиника купил черноморска болница и понтика след наддаване с Семир Абумелих т и Валю Стоев и съвпада ли това с изтичането на договора на понтика за местопребиваване в мбал
22.
Д-Р КОСТЯ БАКЪРДЖИЕВ
26.05.2015 12:25:18
0
4
НОВО ИНФЕКЦИОЗНО ОТДЕЛЕНИЕ ,НО АЗ НЕ СЪМ СЕ ЯВЯВАЛ НА КОНКУРС ЗА НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ И ЙОТОВ ГО НАЗНАЧИХА ПОРАДИ ТОВА
21.
ХАЧО БОЯДЖИЕВ
26.05.2015 12:19:49
0
8
АБЕ НИКОЙ НЕ ОТГОВОРИ ЗАЩО ИМА 5 ЧОВЕКА БОРДАДЖИИ,А НЕ ТРИМА ,Д-Р МИГАРОВ ЗАЩО ГО СВАЛИХА . НЕ Е ПО НЕГОВО СЪГЛАСИЕ ,ЗАЩО ИМА АГЕНТИ НА ДС НА УПРАВЛЕНЧЕСКИ МЕСТА,ЗАЩО НЕ НАВЛИЗАТ НОВОСТИТЕ В НЕВРОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ ТАМ ЛЕКУВАТ КАТО В 20 ВЕК
20.
Бургазлия
26.05.2015 10:30:18
10
2
имам честта да познавам д-р Матев и плюещите тук не могат да му стъпят на малкия пръст. Когато другарите по-горе спасят толкова хора, колкото той през живота си, тогава да коментират. Д-р Матев е изключителен специалист и прекрасен човек. Той за болницата е това, което е кметът за града ни. Така че и да плюете, и да не плюете, само ще ви се смеят хората.
А че има много неща за оправяне - има. Но кой откри закритите от БСП отделения? кой възстанови съдовата хирургия? Ново инфекциозно построиха за чудо и приказ. А Зафиров да каже как неговата министърка накара бургаската болница да върне всички отпуснати пари.
19.
Д-р Хаус
26.05.2015 10:26:46
6
0
Кой, Зафиров ли прави секс с животни? Не е вярно това, кое животно ще го хареса с тоз виснал тумбак.
18.
Спешна помощ
26.05.2015 09:43:36
0
8
ИМА ТАМ ЕДНА ГРЕШКА НА ЕЯКУЛАЦИЯТА В ШОКОВА ЗАЛА - МИЛАДИНОСКИ . ДОКТОР ЛИ Е , ИМА ЛИ ДИПЛОМА , КОЛКО ХОРА ТРЯБВА ДА УМОРИ , ЗА ДА ГО МАХНАТ ??? ОТ КОЛКО БОЛНИЦИ Е ИЗГОНЕН ? КАК ПРОВЕРЯВА БОЛНИТЕ ДАЛИ СА В КОМА -С ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА ПАЛКА НА ОХРАНАТА !!!!! КОЙТО СЕ Е СРЕЩАЛ С НЕГО МОЖЕ ДА СПОДЕЛЯ. АМА ТОЙ НЕВРОХИРУРГ ЛИ Е, КАРДИОЛОГ ЛИ Е , ДИРЕКТОР ЛИ Е ? ИМА ЛИ ДИАГНОЗА , КОЙ ГО ТЪРПИ И ТРЯБВА ЛИ ДА СТАНЕ ТРАГЕДИЯ, ЗА ДА ГО МАХНАТ ? И ... КАК ТОЙ ПОЛУЧАВА ОБЩИНСКО ЖИЛИЩЕ ОТ БОЛНИЦАТА , А ХОРАТА С НУЖДА МИЗЕРСТВАТ ?????
17.
Колев
26.05.2015 09:32:22
2
4
Не му тръгна фуража на Наско Зафиров , Миразчийски не можа да завърти манивелата на "копърката" в Меден Рудник и сега плюват... Другаде са проблемитееее
16.
DO No4 bggay
26.05.2015 05:04:28
0
8
OTGOVORI.
1.DA, PRAVIL SAM SEKS S JIVOTNI. EDNA MED SESTRA ZVILESHE KAT KON. MOJE DA E BILA KOBILA
2.DA, EBAH EDNA LEKARKA I MI VIKA, CHE ME CHUVSTVALA MNOGO BLIZAK. TREBA DA MI E BILA BRATOVCHEDKA.
3.DA, IMAM VILA NA RIVIERATA.
AMA NE E ZA MILION.
5 MILIONA E. INDONEZIISKI RUPII HAHAHA
DO LEKAR.
PONEJE ZNAM KOI TOCHNO SI, PARVIA HVANAT S PODKUP SHTE SI TI.
15.
петър Чобанов
25.05.2015 23:26:54
0
0
http://www.flagman.bg/article/28080- нека да припомним статията за Петко Танев
14.
весо
25.05.2015 23:21:36
1
6
интересно какво ще кажат другарите от данс Кирил Стайков и Николай боджернеков дали няма доклад в данс и дали не са го изпратили в районна прокуратура ?. И защо Матев си отива като Директор точно тогава ,а се връща на бял кон - а той не знае нищо ?
13.
трол
25.05.2015 23:10:46
0
4
нека да се провери а пък тогава да се говори - правилно е да се провери сигнала на депутата Зафиров иначе ,трябва да влезе в затвора
12.
нелекар
25.05.2015 23:08:51
0
5
а какво ще кажете за купуването на понтика от сити клиник след наддаване на Валентин стоев с семир абумелих със сити клиник - забележете - точно в момента и годината когато мбал Бургас трябваше да ревизира изтичащия договор на Понтика за заемане на място в самата територия на мбал Бургас. Както и сключване на договор между онкоболницата и Понтика за предоперативна консултация след таен съботен ден когато кмета Николов и Мануелян викат д-р Дечев и му налагат тази схема ,а мбал да опъват за всичко друго при колаборацията с онкоболницата . Как Матев ще каже ,че се използува апаратура за работа с черен дроб и др органи залежала и използуваща като цветарник в 1 хирургия . от 6 години а закупена за повече от 70000 лв ???.
11.
Д-р Сандански
25.05.2015 23:04:40
3
3
Нали уж беше за нахлуване на чужденци в МБАЛ тоз доклад? Да не би това да са докторите-македонци, дето си ги внасяме? Щото зарад ей такива като Зафиров и воеводата (д-р Читаков) наши лекари тук не останаха...
10.
И пак аз
25.05.2015 23:02:40
5
4
И понеже пропуснах, за онези, които имат къса памет:
1. Да каже Зафиров как БСП-директорът Будаков изгони от болницата ввсички читави хирурзи.
2. Да каже Зафиров как същият БСП директор закри отделенията по изгаряния и пластика, по съдова хирургия, разформирова всички хирургични отделения.
3. Да каже Зафиров как БСП директорът му натрупа десет милиона лева дългове, които сега д-р матев изплаща.
И също така да каже Зафиров как така Будаков с една докторска заплата си купи яхта и хотел в Пампорово. Или може би с комисионните от погребалните агенции, които вършееха в цялата болница? Или не помните, как един фотограф беше обсебил родилното и не пускаше родителите да се снимат със собствените си деца? всичко това направи БСП в болницата! Ако съм на мястото на Зафиров, от срам дума няма да продумам!
9.
воеводите
25.05.2015 23:01:42
3
6
доклада - Обслужване на пациенти-чужденци в МБАЛ Бургас АД е депозиран от 2013 г пред МЗ поради невземане на мерки и потулване на нещата между данс -Боджерков и шефовете му и районна прокуратура Бургас не без известната агентка на дс Мима Иванова и лобито на доц. Петко Танев същият които беше смъкнат и уволнен поради участие в бордове повече от 3 . А заплатата на сегашните 5 участвуващи в борда а преди бяха трима е над 20000 лв на месец
8.
лекар
25.05.2015 23:00:15
8
3
Относно Зафиров - за пореден път се изложи с тая глупост за ДАНС. Като толкоз има какво да казва, да каже. Цялата болница му се смее.
И за да не бъда голословен, ще кажа, че по-добро управление от това болницата не е имала. Първо - заплатите на лекарите се увеличиха. Д-р Матев намери начин, макар че е трудно. Второ - вижда се ВИДИМО подобрение в качеството на обслужване. Така че Зафиров да си хване дебелия гъз и да се захване да плюе някой друг.
7.
войводите
25.05.2015 22:36:18
1
1
ще бъдем около теб
6.
ivanov
25.05.2015 21:16:24
1
7
Има такъв доклад и името на данс е Боджаков доклада е депозиране при Миро Ненков и след това Матев отиде в хоспитализиран а агентите на ДА станаха двама ми ма и петко
5.
виличката
25.05.2015 18:27:16
4
7
има,имааааааа и разпити на свидетели имаше и други питаха за далаверките в тая болница следователите , ко стана с комисионерската бригада
4.
bgman
25.05.2015 18:02:57
8
5
Ето така манипулират тъпите комунисти - уж задава въпрос, а реално прави внушение.
Не носи никаква отговорност, защото не е правил твърдения, а само е задавал въпроси. КГБ в действие!
Аз имам следните въпроси към г-н Зафиров за неща, които съм срещал някъде в нета, но не си спомням за него ли бяха или за някой друг:
1. Правил ли е секс с животни?
2. Правил ли е секс с първа братовчедка?
3. Купил ли си е вила на френската Ривиера за 1 000 000 евро?
3.
IMA D-R MATEV, IMA
25.05.2015 17:34:33
4
9
TAKAV DOKUMENT.
NO, VSICHKO S VREMETO SI.
2.
Георги Бакалов
25.05.2015 17:24:38
0
13
„Кое наложи Бордът на директорите в МБАЛ-Бургас да бъде увеличен от трима на петима души?"

"По какви критерии бяха избрани членовете?”

Отговорът е МНОГО ПРОСТ:
Всички промени след всяка смяна на едно правителство стават на принципа на КОАЛИЦИОННОТО СПАЗАРЯВАНЕ - и то във всичко, във всички УПРАВЛЕНИЯ НА СРЕДСТВА!

Москов, както всеки здравен министър досега (без изключение!) СЛАГА СВОИ РЪЦЕ ВЪВ ВСИЧКИ УПРАВЛЕНИЯ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО - КАСАТА и ЛЕЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ!

"ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО" на територията "България" е НАЙ-НЕЧОВЕШКАТА ЧЕРНА КАСА на всички управляващи през последните 15 години!
1.
флегмена
25.05.2015 17:22:48
12
8
Кво БСП, кви 5 лева, бе? БСП???
Тея са си пърдяли у зелето!
Нема вече никво БСП! От мен да го знаете! Има само ГЕРБ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори