×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новият генерален консул на Русия пристигна в Бургас заради малката Алиса, която се бори за живот в МБАЛ


Новият генерален консул на Русия пристигна в Бургас заради малката Алиса, която се бори за живот в МБАЛ
Сергей Николаевич Лукянчук бе придружен от почетния консул на Руската федерация в Бургас Тонко Фотев
Тема в развитие
Бащата на Алиса, преди да влезе на разпит в полицията: Не губя надежда за детето си Преди да полети от 5-ия етаж, рускинята Александра крещяла: Аз съм курва, спах с много мъже Новият генерален консул на Русия пристигна в Бургас заради малката Алиса, която се бори за живот в МБАЛ Самоубилата се Александра се карала със съпруга си по скайп, търсила помощ от руски психолози Бащата на 4-годишната Алиса пред Флагман.бг: Твърде много ми дойде Александра паднала по невнимание от 5-ия етаж? 4-годишната Алиса преживя нощта, бори се за живот, баща й припаднал, когато чул трагичната новина Ето ги Александра и Алиса - щастливи преди фаталния полет (СНИМКИ) Чудо! 4-годишната Алиса даде признаци на живот Умиращото момиченце на самоубийцата: Мамо! Мамо! Рускиня се самоуби след скок с детето си от петия етаж в бургаския ж.к."Лазур"(ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
19 Март 2015, Четвъртък, 07:00 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Евгения ДЖАМБАЗОВА

Бащата Василий Дикарев посрещна дипломатите, които посетиха отделението по Реанимация


Новият генерален консул на Русия Сергей Николаевич Лукянчук пристигна специално от Варна преди минути, за да окаже подкрепа на близките на малката Алиса и загиналата й майка Александра, която скочи от терасата на дома си във вторник. Той бе придружен от почетния консул на Руската федерация в Бургас Тонко Фотев, който от нощта на фаталния инцидент следи отблизо случая и състоянието на детенцето. Двамата бяха посрещнати от бащата на момиченцето Василий Дикарев и се качиха до Реанимацията, където лекарите продължават да се борят за живота на малката Алиса.

Припомняме, че Дикарев е в Бургас от вчера. Той не се е отделял от леглото на дъщеричката си. Вярва на лекарите в България и за това не е пожелал тя да бъде изместена в друго болнично заведение.




В категории: Бургас


Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
14
Коментара по темата
14.
Любопитен до 13
20.03.2015 01:31:26
2
0
Български студенти в Лондон..супер ниво...тия ще ги разправяш на някой друг. Това което аз видях....Метрото и кенефите по пъбовете се чистят основно от българи. Всяко уважаващо себе си африканско или пакистанско семейство, вече си има слугиня-българка. Докъде ни докараха...слуги на негрите и пакитата....пълен позор за нацията ни!
13.
до 12
19.03.2015 18:31:44
1
4
Do 12: тъпак недей обижда Българските студенти които учат в Лондон на супер ниво, не са като Руските курви и мафиоти, а тоалетните не ги чистят Българи ами ей такива боклуци като тебе.
12.
Любопитен
19.03.2015 18:03:33
4
1
Защо хиляди руснаци идват на почивка у нас, а в същото време хиляди българи ходят да чистят кенефите в Лондон? Не би трябвало ли да е обратното? Нали ние сме членове на ЕС, а те са кактосе изрази едни дебил по долу "Азиатска монголска империя от лъжци и тъпаци"
11.
Чичо Сам
19.03.2015 17:45:47
4
2
Срам за всички плюещи срещу нещастието на тези руси. Диваци отивайте в дивия запад .Има работни места за /cow boys/ говедари
10.
З
19.03.2015 17:01:46
7
3
Ходете си в Азия, мръсни Руски, тука е Европа!!!!
9.
анти-социалист
19.03.2015 17:00:08
6
6
Тоя руски слон ли ни е "освободил" сега се вижда целия театър и лъжи -- една Азиатска монголска империя от лъжци и тъпаци.
8.
Velika Bulgaria
19.03.2015 15:53:36
8
2
Тея тъпаци убиха сума ти хора в Украйна сега пак вече се опитват да залъгват тук че им пука за хората, да годят да си ебат империйската лала, мръсни убийци и алкохолици такива!
7.
до Христо
19.03.2015 14:28:50
10
4
Дано да имат застраховки,защото разходите по лечението ще ги поемем отново Ние,или болницата ще фалира.
6.
Малък Сашко
19.03.2015 14:21:20
2
1
ИЗВЪНРЕДНО!!!
5.
finland
19.03.2015 12:38:59
5
5
eeei kato ne sa bsp-to rusnacite da ne davat...kolko si sprialo-zatvoren
4.
Христо
19.03.2015 12:32:54
10
8
Защо руснаците ще ти дават пари за болница.Нали сме в голямата ЕВРОПА.Като влезем в ЕВРАЗИЯ тогава може да ни дават.За сега ще разчитаме на "братушките" европейци.Трябва да разчитаме на(както казва Плевнелиев) ЕВРОПЕЙСКАТА СОЛИДАРНОСТ.
3.
Христо
19.03.2015 12:32:16
10
9
Защо руснаците ще ти дават пари за болница.Нали сме в голямата ЕВРОПА.Като влезем в ЕВРАЗИЯ тогава може да ни дават.За сега ще разчитаме на "батушките" европейци.Трябва ще разчитаме на(както казва Плевнелиев) ЕВРОПЕЙСКАТА СОЛИДАРНОСТ.
2.
Христо
19.03.2015 12:31:11
12
15
Защо руснаците ще ти дават пари за болница.Нали сме в голямата ЕВРОПА.Като влезем в ЕВРАЗИЯ тогава може да ни дават.За сега ще разчитаме на "батушките" европейци.Засега ще разчитаме на(както казва Плевнелиев) ЕВРОПЕЙСКАТА СОЛИДАРНОСТ.
1.
matro
19.03.2015 12:24:49
12
11
Да отпуснат някой лев за болницата, толкова много руснаци има в Бургас.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна
Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори