×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутат ще иска връщане на смъртното наказания заради жестокото убийство на красивата Вероника


Депутат ще иска връщане на смъртното наказания заради жестокото убийство на красивата Вероника
Множество удари по предната и задната част на главата, с предмет подобен на брадва, са причина за смъртта на Вероника Здравкова, установи извършената аутопсия
04 Март 2015, Сряда, 20:56 ч.

Към момента има много заподозрени, но няма задържан или обвинено конкретно лице
Жестокото убийство на красивата студентка Вероника Здравкова предизвика обществено недоволство и протести във Велико Търново. Тази вечер в 18:00 часа пред паметника „Майка България“ граждани застават срещу насилието и искат справедливост. Трагедията повдигна и въпроса за връщането на смъртната присъда. В памет на Вероника депутат ще внесе предложение в Народното събрание за въвеждането на смъртното наказание.
Множество удари по предната и задната част на главата, с предмет подобен на брадва, са причина за смъртта на Вероника Здравкова, установи извършената аутопсия. В резултат на жестоките удари, 23-годишната студентка е получила фрактура на челюстта. Патолозите обаче са категорични, че върху нея не е упражнено сексуално насилие.
Все още няма информация за часа на убийството, но близки на момичето предполагат, че тялото й е захвърлено на 2 срещу 3 март, след като мястото беше прецизно обходено от униформените, полицейски кучета и водолази, съобщава Velikotarnovoutre.bg.
Основна версия, по която разследващите работят е грабеж. Според източници на регионалното издание, на 28 февруари ( вечерта на изчезването) Вероника е получила месечната си работна заплата и в себе си е имала изтеглени пари в наличност. Когато трупът й бе намерен обаче полицията е установила липса на документи, пари и телефон.
Първите 48 часа основен заподозрян за убийството бил нейният бивш дългогодишен приятел. Момчето е било задържано и разпитвано през цялото време, но вече е освободено. Според негови близки той е в шок от случилото се и отказва контакт с медии.
"Все още не е открито оръжието на убийството“, заяви  наблюдаващият прокурор Цани Попов.
Тялото на Вероника е освободено и близките й са го взели.
Погребението ще е утре в Никопол, в 13 часа, каза  първият братовчед на Вероника - Десислав Викторов.
„Към момента има много заподозрени, но няма задържан или обвинено конкретно лице. Разпитани са както бившият, така и настоящият приятел на Вероника. Тя се е разделила доста бурно с предишния си, имало е ревност и скандали. Водещата версия обаче остава - грабеж с убийство“, допълни прокурор Попов.
Той обаче посочи още, че Вероника не била изтеглила заплатата си във фаталния 28 февруари.
На мястото на жестокото убийство бяха забелязани двама таксиметрови шофьори. По всяка вероятност са били извикани като поемни лица. И двамата обаче са побързали да се отдалечат, без да дават каквато и да е информация пред журналистите, пише БЛИЦ.

В категории: Крими


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
Смърт за убийците
09.03.2015 20:08:40
0
1
На сапун да го направят този гнусен мангал или да го хвърлят на прасетата.Такива изверги като този и още такива,ги хрантутим цял живот,а сега и в затвора докато умре ще го издържа българския данъкоплатец.Смъртно наказание господа управляващи,иначе така нелепо ще си отиват невинни образовани хора,а малоумните убийци ще си живеят на гърба на данъкоплатеца,макар и в килия.
17.
поля
05.03.2015 16:37:50
1
6
Човек от народа я намери ,сега ако трябва можем и ние(народа) да намерим убиеца и да го накажем подобаващо,така че всички да разберат ,че в България човешкият живот означава нещо,тази страна стана гробница!!!Аз съм с двете ръце за референдум -за връщане на смъртното наказание!!!
16.
:-) :-) :-)
05.03.2015 10:59:00
1
10
Никой няма право да отнема умишлено човешки живот,затова трябва да се върни смъртното наказание
15.
бургазлия
05.03.2015 10:19:33
0
7
Наказание, било то смъртно или не, няма НИКАКЪВ ефект, ако няма на кого да се приложи.
Докато не започнат да ги разкриват тези престъпления, полза от другите мерки - НИКАКВА.
14.
оффф...
05.03.2015 09:55:50
8
2
И като го накажете със смъртно наказание той ще се почувства наказан и виновен нали.

Големи сте съдии всички! Всички искат да се коли и беси. Абсолютно същите сте като убиеца. Утре вие ще насечете някой и ще кажете, че така е трябвало, защото сте били преценили, че е виновен.

Срам ме е от вас жалка сган
13.
nqkoi
04.03.2015 21:54:36
0
7
referendum trqbva, inache nqma kak
12.
бургазлия
04.03.2015 21:33:58
1
11
смъртното наказание без право на замяна е наложително да се въведе в БГ.
11.
ewgeni
04.03.2015 21:18:28
0
1
za6to e go napraila
10.
walentin kasabov sawetnik na prezindenta
04.03.2015 21:17:39
2
2
da ubiqat newnito dete aleks mie maka da umre izroda atanaska
9.
iwaka
04.03.2015 21:15:30
0
3
warnete smartnoto nakazanie i ubiete atanaska s tok uroda mrasen kadeto dae sega malkoto dete ne e trqbwolo da umre tq s
8.
psixo wanko
04.03.2015 21:13:33
0
4
da sprat ina4e 6te ima o6te ubiistvata zawist i zloba moge i malko dete da ubiqat kakto v pomorie uniq urodi mrasni da umrat smart za smart
7.
Бай Ганьо
04.03.2015 20:24:09
0
13
Смъртно наказание трябва да има,но не само заради убийството на "красивата Вероника",какъвто е анонса в заглавието,а по принцип.
6.
eee...
04.03.2015 20:24:00
0
13
Парламента в никакъв случай няма да гласува за възстановяване на смъртната присъда-това е отдавнашна ""директива" на ЕС , но Европейския съюз не знае или по-точно не иска да знае,какви изверги все още живеят в България,респективно в Европа...
Така че ще да е най-добре и най-справедливо да се проведе всенароден референдум,който със 100 % сигурност "ще въведе" смъртното наказание отново,ама само си помислете:дали тогава ще има такива жестоки убийства!
5.
...
04.03.2015 20:21:07
0
12
Крайно време е да се върне смъртното наказание . До кога трябва да си отиват невинни , млади хора ?! До кога трябва да има болка и сълзи в очите на хората ? Всичко подминаваме новините за убийства тук по медиите , тъй като за България това не е нищо ново , убийства има всеки ден.Ами утре ако е на мястото на това момиче е моето дете ? Или вашето ? КРАЙ НА ПРЕСТЪПНОСТТА !!!
4.
Гост
04.03.2015 19:23:02
0
18
много отдавна трябваше да се гласува за връщане на смъртното наказание, защото в различни етапи от еволюцията на обществата са действали като спирачки срещу грозната и жестока престъпност. Българското общество не е развито да бъде отменено наказанието. семейната среда в момента е деградираща вместо мотивираща. Гледал съм нагли изказвания на родителите на жестоки убийци. Няма друг избор при тази ширеща се престъпност. Всяка седмица вече има убийство. С какво са го заслужили обикновените хора. Не е ли достатъчно, че отвсякъде крадат а и убиват. каква е разликате между турското робство и съвремието ни?
3.
Priatelka
04.03.2015 19:20:05
2
4
Търсете разковничето в бившия приятел,ревнивеца!!!!Какво го жалите,уплашен бил!!!
2.
Георги
04.03.2015 19:17:12
1
18
Само смъртното наказание ще спре престъпността!
1.
Чичо Манчо
04.03.2015 18:13:49
1
27
Напълно съм съгласен - всеки, който е извършил умишлено убийство, трябва да получи смъртно наказание - око за око, зъб за зъб.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори