×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

26-годишна майка моли за помощ, за да не останат петте й деца сирачета


26-годишна майка моли за помощ, за да не останат петте й деца сирачета
26-годишната Ирина не може да постъпи в болница, защото дължи 700 лева за здравни осигуровки. Животът не ме обича, споделя тя
18 Февруари 2015, Сряда, 15:01 ч.

Когато разбрах, че съм болна от рак, изпаднах в депресия и започнах да си скубя косите, споделя Ирина, която се нуждае от 700 лева, защото не е здравно осигурена

Вече два месеца 26-годишната Ирина от Димитровград е неподвижна, но не може да постъпи в болница, защото дължи 700 лева за здравни осигуровки. Животът не ме обича, споделя тя пред камерата на ТВ7.
Преди година младата жена изпаднала в депресия. Тогава лекарите й поставили страшната диагноза рак на маточната шийка.
„Миналата година през май започнах да кървя. Отидох на гинеколог, а лекарката ми каза, че съм за онкото. Изпаднах в депресия. Притесних се, че ще умра, а петте ми деца ще са сирачетата. Започнах да си скубя косите от мъка“, казва Ирина.
„Отслабнах много. Социалните ми платиха 2000 лева за лъчетерапия и за спиране на кръвотечението. Лежах в болница в Стара Загора месец и половина. През септември ме изписаха. След като не съм осигурена, не мога да ходя на прегледи. Затова състоянието ми пак се влоши“, добавя многодетната майка.
7-членното семейство живее в една стая, а съпругът й спи на земята. За да влезе в болница, младата жена, която вече тежи не повече от 45 килограма, трябва да плати накуп 700 лева, а единствения доход на фамилията са детските надбавки.
„Мечтая да оздравея, да водя децата си на градина и да започна работа. Няма значени какво ще работя. Искам да съм сред хората, а не в болницата“, казва Ирина. Надеждата, че един ден тя отново ще може да се усмихва, е все още жива, но сълзите текат от очите й докато говори за болката и страховете си. В името на децата и на вярата, че отново ще може да се грижи за тях, тя моли за помощ.
Дарителската сметка на Ирина е:
IBAN BG87FINV91501000061188
BIC FINVBGSF
Първа инвестиционна банка
Фондация "Подари усмивка"
За Ирина

В категории: Лична драма


13
Коментара по темата
13.
Георги
23.02.2015 12:41:45
0
4
Ами те много са прочели грешно като гледам деветте отрицателни гласа на второто ми мнение.
За тия, дето не четат с разбиране: дебелооките и арогантните не са Ирина и семейството ѝ, а коментаторите, които ѝ броят децата и питат защо ги е раждала.
Важното е, че жената вече е в болница и ще се погрижат за нея. Дано, дано се оправи.
12.
Vse edno koq!
19.02.2015 21:37:44
1
1
Iskam da se izvinqva na Geogi, ne6to pro4etoh gre6no i namesih imeto!izvineniq!
11.
Vse edno koq!
19.02.2015 21:31:05
0
4
Iskam samo da se obarna kam Dona, Georgi i celiq prost, esnavki narod ostanal v balgariq, vie tapanari koito se fantazirate ,, za6to ne pravim ne6to po vaprosa, da predpazim takiva semeistva da ne rajdat tolkova deca" ili pak kato tozi Georgi, ne mi se cetira, zakranqlo vi e za jalost misleneto , ima hora koito razbirat aborta po- razli4en na4in za razlika ot vas i drugoto e mnogo jeni zabremenqvat barzo i lesno, kakva i e vinata na tazi jena, i sledva6toto e kak jurnalista da napi6e,4e tezi hora sa raboteli nqkade za stotinki i nikoi ne gi e zdravno osigoril,za6toto sa v bezishodica i rabotodatelite im gi izpolzvat, kakto e vsi4ko v bg, vsi4ki ste na edin hal, oba4e se vazmojtavate ot bolkata na drugite. Nekadarnici! Bokluci, i vie nqmate ga6ti na zadnicite si, ama se prismivate!izvinqvam se,4e vi pi6a na latinski!
10.
ДОНА
19.02.2015 07:35:26
1
3
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ, НАС ЧЕТЯЩИТЕ ТОВА, КЪДЕ СМЕ НИЕ, ЗАЩО НЕ НАПРАВИМ НЕЩО ПО ВЪПРОСА, ДА ПРЕДПАЗИМ ТАКИВА СЕМЕЙСТВА ДА НЕ РАЖДАТ ТОЛКОВА ДЕЦА, ПРИЧИНАТА ПОНЯКОГА Е НИСКА ПОЛОВА КУЛТУРА И НЯМАНЕТО НА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ ИЛИ АБОРТ, КОЕТО Е КРАЕН ВАРИАНТ. ПРИЗОВАВАМ ЖУРНАЛИСТИТЕ, ВИЕ СТЕ ГОЛЯМА СИЛА НАПРАВЕТЕ НЕЩО. СЪЗДАЙТЕ КАМПАНИЯ В КОЯТО ВСИЧКИ ЗДРАВО МИСЛЕЩИ МАЙКИ БИХА СЕ ВКЛЮЧИЛИ С ЛЕПТА / ПАРИ / ПО ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ИМ ЗА ДА НЕ СТАНАТ НАШИТЕ ВНУЦИ МАЛЦИНСТВО И ДА ГИ Е СТРАХ ДА СЕ ПОКАЖАТ САМИ НА УЛИЦАТА.
9.
мима
18.02.2015 23:46:44
0
11
Как може да сте толкова зли . Каквато и да ежената трябва да и се даде шанс да се пребори с болестта и да живее. Не може да и се отнема възможността да се лекува и оцелее заради 700 лв. Не е хуманно и не е човешко.
8.
potresena
18.02.2015 21:54:48
1
5
Kak moje da ste tolkova zlu. Vsichki vie ste zdravi. Vsichki vie ste dobre. Vsichki vie ste ludi. Samo tova moga da kaja za vas jalki horica. Tazi jenica umira I ne zashoto e rodila 5deca!!!!
Badete pone saprichasni che edin tolkova mlad jivot e tejko bolen. Az sam s tova momiche I stiskam palci da se opravi I dano ima dobri hora da I pomognat, zashoto tq iska da RABOTIII !
Iska da si izgleda decata I idka da jivee!
7.
Георги
18.02.2015 19:04:36
11
4
Не нямало е да си платят осигуровките, защото разчитат само на детските надбавки и сигурно предпочитат да си нахранят децата, отколкото да заделят двадесетте лева за осигуровки. Паразит! Да пукне в адски мъки и ако може да завлече и децата си в гроба с нея.

Някои хора наистина не знаят на кой свят са и какво се случва около тях. Дебелооки и арогантни хора, които нищо не може да ги трогне. Не искам да съм черна станция, но има едно нещо, наречено „живот“, което някой ден така ще им го нахули, че ще се чудят откъде им е дошло. Ама лошото е, че такива и тогава не се усещат.
6.
Българска майка
18.02.2015 17:04:55
3
10
Не искам да съм черна станция, но защо, по дяволите, имат 5 деца, като не могат да си позволят да ги отглеждат? Не може никога нищо да не си дал, и да очакваш да вземеш. Мъжът защо не работи? Тя на 26 има 5 деца, които сигурно е родила в държавна болница на държавни разноски. Как се трупат 700 лв. осигуровки? А ако не се беше разболяла, шяха ли да се сетят изобщо да си ги платят?
5.
Георги
18.02.2015 13:51:51
3
23
Уф, не гледа, че жената е станала като от Освиенцим, а седнал децата да ѝ брои. Вземи си въпросите и си наври където слънце не огрява. Ти не си дори животно, защото животните изпитват мъка и съпричастие. Да те нарека животно ще е обида за животните. Не същество, а вещество.
4.
г-н Ганьо Чорбаджийски
18.02.2015 13:44:51
0
14
Къде е държавата сега???
3.
абв
18.02.2015 12:37:49
10
6
Уж не е циганка, но с цигански манталитет. Кога успя да роди 5 деца за 26 години живот?!? Като мъжа й спи на пода, защо ги развъждат като зайци ? и още и още въпроси.......
2.
абв
18.02.2015 12:37:48
11
9
Уж не е циганка, но с цигански манталитет. Кога успя да роди 5 деца за 26 години живот?!? Като мъжа й спи на пода, защо ги развъждат като зайци ? и още и още въпроси.......
1.
LG
18.02.2015 12:27:27
6
19
BOJE , KOLKO MAKA NA TOIA SVIAT .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори