×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Драгомир Попов оглави АБВ в Несебър, готвят го за кмет


Драгомир Попов оглави АБВ в Несебър, готвят го за кмет
Драгомир Попов е избран единодушно за лидер на АБВ, тъй като е добре познат на местните хора, името му бързо се завъртя като възможен кандидат за кмет, той обаче смята, че претендентът трябва да е коалиционна фигура
12 Януари 2015, Понеделник, 14:53 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Той обаче смята, че е по-добре да се търси коалиционна фигура


Бившият общински съветник и кандидат за кмет на Несебър Драгомир Попов оглави местната структура на АБВ в морската община. Той е добре познат на хората в Несебър, знае в дълбочина проблемите им, диалогичен и толерантен е, което бързо даде основание името му да се завърти като евентуален опонент на настоящия кмет Николай Димитров на изборите тази есен. Попов е бил избран единодушно за лидер на общинската структура на партията на президента Георги Първанов и очакванията са да я превърне във фактор в богатата община, която живее собствен живот, без в нея да имат особено значение партийни влияния.

В Несебър вече започнаха първоначалните обсъждания за кандидати за кмет и техните възможности да привлекат максимална подкрепа. Със сигурно сегашният градоначалник ще се бори за нов мандат. Кандидатът на ГЕРБ ще стане ясен в началото на пролетта, като най-вероятно той ще бъде избран между общинския лидер и изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД Златко Димитров и секретаря на партията Атанас Терзиев, който вече заяви готовност да се включи в изборната надпревара. Окрилени от добрия си изборен резултат от парламентарния вот на 5-ти октомври и от Патриотичния фронт вече лансират имена. Областният лидер Ангел Божидаров каза, че бизнесменът Александър Александров бил солидна кандидатура за кмет. Източници, добре запознати с политическата обстановка в Несебър обаче казаха, че на местните избори е твърде вероятно много от партиите да не рискуват със свой кандидат, а да се обединят около изявена обществена фигура, която да има потенциал да спечели вота срещу Николай Димитров, зад чието управление стои формацията на строителните предприемачи братя Диневи – МОРЕ.

„Най-подходящо е да се търси коалиционна фигура. Да, избран съм за лидер на АБВ, но няма да се кандидатирам за кмет“, коментира пред Флагман.бг Драгомир Попов.
Партията е провела свое учредително общинско събрание и в Бургас. Строителният предприемач Георги Бинев, който е икономист по образование, оглави структурата. Той ще има двама заместници, а като цяло ръководството се състои от 20 членове.

В категории: Несебър


16
Коментара по темата
16.
доби
17.01.2015 19:46:28
0
7
Да вземем да изберем някоя мацка.Пичовете ги видяхме вече.
15.
ЖОКЕР
16.01.2015 21:38:51
3
5
ТОЗИ ПИЧ И САМО ТОЙ ДА Е КАНДИДАТ ПАК НЯМА ШАНС ДА СПЕЧЕЛИ !
14.
жител
14.01.2015 13:08:19
6
9
ХА,ха,ха, вечният кандидат.......
13.
mesten
12.01.2015 22:23:01
2
14
Drago obedinete se vsichki i mahnete tezi KRADCI OT GRADA SASIPAHA NI MIASTOTO IM E V ZATVORA AZ LICHNO SHTE IM ZANESA VAZELINA
12.
Голям страх
12.01.2015 21:54:03
11
1
Голям страх ни тресе от нивината за промяната която ще ни донесе Тънковския левент.Аве ний си знаем кой е сев.България,кой навлек откъде е и колко чини.Аман от , несебърлии- даскали ,,и навлеци.
11.
ДОНКИН ХЪРТ
12.01.2015 21:47:40
13
3
ГЛАДНИ КОКОШКИ ПРОСО СЪНУВАТ!НОВИЯТ КМЕТ ЩЕ Е СТАРИЯТ КМЕТ,А ВСИ4КИ ОСТАНАЛИ СА ИДЕНГРА4И НА СКЪСАНИ ТЪНКИ ВЪЖЕТА.НАРОДЪТ ЩЕ КАЖЕ КОЙ ДА БЪДЕ КМЕТ...ПО ДОБРЕ НАЯДЕН,ОТКОЛКОТО ГЛАДЕН...
10.
Несебърлия
12.01.2015 21:24:11
2
15
Голям страх тресе някого. Страх от промяна на статуквото в община Несебър. Тези с бедния речник , които чакат под масата да паднат няколко трохи и въртейки опашка да оглозгат подхвърленият им кокал и пишат под команда , никога няма да бъдат ГРАЖДАНИ ! За много неща са необходими смелост и интелект , а Вие дребни душици нямата нито едно от двете! Пожелавам успех на тези , които с името и лицето си се изправят и искат промяна към по добро на нашия град !
9.
Димитровчо
12.01.2015 20:50:41
10
5
Ела ми вакло агънце,вече коч.Тъкмо тебе чакам есента и Насенцето и Начко да ви покажа откъде изгрява слънцето в Несебър.Ще станеш кметски наместник на Козница,обещавам,да правиш Вик кат в Дпс селцата.
8.
дядо
12.01.2015 20:31:39
7
13
хахахха вечния кандидат Драго Овцата бухаххаххаха
7.
смях
12.01.2015 20:06:50
7
13
Голям смях ни чака на тези избори всички ГОЛЕМИ бизнесмени от Несебър ще се борят да са в общината да има от къде да крадът :-) Едни и същи КАДЪРНИ дребни душици
6.
Морския
12.01.2015 19:33:03
7
11
Драго е стабиляга. Нито е първия, нито ще е последния който е сменил няколко партии. Това обаче няма никакво значение. Все пак не залита от крайно ляво в крайно дясно или обратно, винаги е бил социал-демократ! Успех Драго!
5.
аман,аман
12.01.2015 18:17:37
7
13
Пак вечните "заподозрени".Нищи свежо.....жалко.
4.
Супер Спиро
12.01.2015 17:55:13
8
17
Ако има едно сигурно нещо на местните избори в Община Несебър то е следното - Драго Попов - кандидат за кмет.
3.
hi hi
12.01.2015 17:21:17
6
9
Една работа зачената тъй,ще свърши като 10- ната участия в избори- на почетното предпоследно място.Успех вечни кандидатко!
2.
аз
12.01.2015 17:07:36
8
15
до 1 - ами кандидатирай се и ти пич. Ама те е страх нали. Всички много разбирате от политика, ама се криете като мишки. Успех г-н Попов!
1.
ах,моля ви се
12.01.2015 16:54:38
10
9
И от кого е избран,къде и как Попов?На някоя нелегална сбирка с жена си,брат си и Маряла.Пак грешен ход Дражкоооо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори