×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общината с ултиматум към строителя на басейна в "Славейков": До два месеца или почвате проекта, или прекратяваме концесията


Общината с ултиматум към строителя на басейна в "Славейков": До два месеца или почвате проекта, или прекратяваме концесията
Снимка от архива: 5 ноември 2012 година. Наследилият грандиозно богатство от американски милионер Валентин Йорданов(на преден план) и кметът Димитър Николов правят първа копка на мащабния проект
Тема в развитие
виж още
скрий
14 Декември 2014, Неделя, 14:42 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ, снимка архив

Модерният комплекс вече трябваше да е завършен, но днес прилича на жабарник
Община Бургас е поставила двумесечен срок на инвеститора "Евробул БФБ" за строежа на басейна в "Славейков". В този период или трябва да започне реалното изграждане на обекта, или концесионният договор ще се прекрати, съобщава кметът Димитър Николов, цитиран от Burgasnews.bg.

За забавеното строителство Флагман.бг писа преди седмица (виж тук). Строителството на мегакоплекса за 38 млн.лв., който трябваше да стане най-модерният на Балканския полуостров е съвместно - между Община Бургас, Българската федерация по борба и Евробул.

Публична тайна е, че зад грандиозната инвестиция седи собственикът на "Левски" Тодор Батков и шефът на федерацията по борба Валентин Йорданов, който наследи грандиозно богатство от американски милионер.

Представител на "Евробул БФБ" е никому неизвестният Георги Сталев, който се оказа, че работи в адвокатската кантора на Батков. Първите преговори по сделката пък бяха водени от кума на известния адвокат - Петьо Заберски, който е почетен гражданин на Средец.

"Българска федерация по борба направи проекта за двете спортни зали и плувния басейн. След това се получиха някакви проблеми с финансиранията. Дали сме им кратък срок до два месеца - или да продължат изграждането на комплекса, или ще внеса отново докладна записка за прекратяване на безвъзмездното предоставяне на територията за изграждането на спортен комплекс", категоричен е кметът Димитър Николов за забавеното строителство.


В категории: Бургас


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Kazanova
18.12.2014 22:14:42
2
0
Iskam da chucam Gosho Stalev na baseina i pravel mnogo hubavi sviki shego probvame skoro
8.
Георги Корадов
14.12.2014 22:05:56
0
0
Ха-ха ами той басейна е готов. Вижте ква локва си имаме.
7.
А
14.12.2014 15:48:39
1
3
Томар пор кульо модерно.
6.
харабейшо
14.12.2014 15:15:25
6
5
Въъй Митко Вафлата се отваря на баш мутрите! смяятай лек как е измутрял тоя хърбел!!
5.
До 2
14.12.2014 14:59:04
1
8
Да бяхте си стояли в Странджа,там туристи и плаж няма...,а тия с ножовете са от вашия край!
4.
браво КМЕТЕ
14.12.2014 14:54:04
1
6
Браво Николов- да прекратиш и концесията за Океонариума !1!!!
3.
Haha
14.12.2014 13:58:10
1
6
Влизаш лятно време в магазин и някьв гол до крьста се поти на опашката ха.
2.
1
14.12.2014 13:53:23
2
7
Кмета да издаде сьщо така и заповед за забрана на движение на голи и боси хора 100 метра от плажа, хора запасани с ножевое.град който е посещаван от много туристи е недопустимо такава показност.За какво служи обществен ред?
1.
veni
14.12.2014 12:28:53
1
3
Tyk vuprosut e da ne stane kazysut slojen kakto pri kolodruma?Obshtinata dali se e e zashtitila v dogovora pri podoben problem? Ili pak nqkoj shte lapne syper apetitno parche zemq!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово По случая е образувано досъдебно производство Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 ЦИК изтегли жребия за изборите Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Трифонов ще води листата в родния си край - Плевен Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Предложенията през април са нараснали с 5% спрямо март Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Щетите по имота са сериозни Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден Денят ще започне с литургия в храма "Св. Никола"
Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите...
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори