×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преекспониране, а после шамари


Преекспониране, а после шамари
Горд съм, тъй като Кобрата наистина прояви характер срещу Кличко. Толкова може... Това е истината
16 Ноември 2014, Неделя, 16:33 ч.
Автор: webcafe.bg

За "разочарованието" от снощи или как медиите са готови да разкъсат Пулев, но едва след като падна


Искам да отбележа неприятното чувство, което оставиха нашенските медии с преекспонирането на шансовете на Пулев преди двубоя и нагнетяването на абсолютно нереални очаквания. Всъщност, с всеки обществен проблем правят това.

Незабелязани останаха непремерените му изказвания, това с ръкавиците накрая бе върха на глупостта, но и него толерираха. Тези изявления на Кобрата продължиха и след двубоя (мафия, късмет и т.н., верни неща), но на фона на побоя, който му нанесе Кличко, бяха абсолютно несъстоятелни.

Тези думи обаче вече ги забелязаха нашите медии. Защото Кубрат вече е паднал, затова ги забелязаха - и някои от тях са готови вече да го разкъсат. Аре стига! Това е грозно.

Представям си, ако родината ни излъчи истински шампион, както Сърбия - Джокович. Не знам, какво ще си кичим тогава. Липсва ни човешкото, премерено отношение на медиите ни.

Преекспониране..., после шамари, винаги сучат опашка, след събитията.

Естествено, че Пулев имаше минимални шансове срещу Кличко. На езика на букитата тия 5.5, които му се даваха се равняваха на вероятността Лудогорец да бие Реал. Това беше толкова очаквано.

Затова сега медийното "разочарование" от снощи ми идва в повече. Аз лично не съм разочарован, защото го очаквах. Дори съм горд, тъй като Кобрата наистина прояви характер срещу Кличко. Толкова може... Това е истината.

В категории: Спорт


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
22
Коментара по темата
22.
Smeshnici
17.11.2014 19:16:53
1
0
Abe tva si e prostotiata na horata v Bg niama krai. Vupreki tova che ne specheli e postignal mnogo, MNOGO poveche ot vas mishki zavistlivi... Shtoto i padnal e pribral tolko pari kolkoto nie ne mojem cql jivot da zarabotim i se e bil sreshtu svetoven shampion bez zaguba za poslednite 10 godini. Taka che mulchete i se gordeite che ima Bulgari s glavno B sega, bez znachenie s kakvo minalo sa.
21.
Smeshnici
17.11.2014 19:16:34
1
0
Abe tva si e prostotiata na horata v Bg niama krai. Vupreki tova che ne specheli e postignal mnogo, MNOGO poveche ot vas mishki zavistlivi... Shtoto i padnal e pribral tolko pari kolkoto nie ne mojem cql jivot da zarabotim i se e bil sreshtu svetoven shampion bez zaguba za poslednite 10 godini. Taka che mulchete i se gordeite che ima Bulgari s glavno B sega, bez znachenie s kakvo minalo sa.
20.
taki
16.11.2014 22:55:35
1
1
kobra jena takava slagai polata ,nee kato da si v mutrenskite godini deto bachkashe za taki i biehte horata s liubo chuka i oshte nqkolko jencho
19.
CR7
16.11.2014 21:18:17
3
4
Колко от вас спортисти, журналисти, лекари, учители, полицаи, някога през живота си са имали възможността да се съревновават с най-добрият в своята област и колко са успели да го победят? Колко от вас след тежка загуба са имали силата и смелостта да стоят с високо вдигната глава? Колко от вас са отказали милиони евра само и само за да останат да се бият под флага на родината си? Колко от вас са събирали 10.000 българи пръснати по цял свят и са ги докарвали до пълен екстаз?
Когато котката заспи мишките започват да цвърчат. СПРЕТЕ С ТЪПИЯ СИ ХЕЙТ ОТНОСНО КУБРАТ ПУЛЕВ МИШКИ УМРЕЛИ! С него показвате само едно - колко жалък и измислен е мизерният ви животец. И храчейки върху един паднал великан се опитвате да го осмислите. Всяка лоша дума за Кубрат ви дава вътрешна наслада нали, смешни и изгубени душици. В живота има победители и победени. КУБРАТ Е РОДЕН ПОБЕДИТЕЛ. А вие хейтъри сте родени победени, родени сте само за да бъдете никому ненужни изтривалки и никога ама никога няма да разберете смисъла на думите на Кобрата след мача... МЛЪК!
18.
trapera
16.11.2014 20:00:02
0
1
Apologize ... !!! Do # 13 !
17.
trapera do #14-Jesus
16.11.2014 19:55:05
0
5
... повече от ясно е, че бандитската същност е дълбоко заложена в народопсихологията ни – примери безброй! Твърдението – „не си българин, след като не го подкрепяш“ – е едно от най-тъпите неща, които съм чувал. И понеже, може би мнозина не знаят, че Кобрата обича да бие шамари на жени по клубове и сервитьорки по ресторанти – ето им шанс да го научат.

В този смисъл не виждам нищо лошо в тупаницата, която той снощи отнесе от Кличко. Както каза един приятел снощи – „тук не става дума за подкрепа на националност, а просто за спорт, като в случая и за един люлински бандюга, авер и бияч – знаеш на кого“. Та това е положението.
Патосът на тема „Кубрат-българщина“ освен че е проява на известна степен невежество, е и на лош вкус. Щото и Бай Миле е българин, бил е световен рекордьор по пиене на сливова! Ако искате да му издигнем паметник ... ! A ... ?!
16.
Иван
16.11.2014 18:25:04
1
2
до 15 много е прав човека.
15.
до 14
16.11.2014 18:23:19
5
8
теб жена да те удари ще вдигнеш краката бе Месечков. Какво коментираш мъжки спортове?
14.
СТАРОТО
16.11.2014 18:21:15
11
8
Много беше надут а Пулев щял да го изяде! на ринга жена такава падна като някой проститутка вдигна краката или ми се струва че всичко беше нагласено.Поне да не беше излагал цяла България умняк такъв,с тези измислени стойки дето ги правиш на ринга си за цирк палячо.
13.
Исусе...
16.11.2014 18:19:32
7
13
Тук останаха само рязани странджалии, предозирали сливналии и некъпани ямболии.
Бургазлии-Българи къде сте? Най-патриотичния град в Бургас, това ли са Вашите коментари или това са коментарите на горепосочените пришълци.
ПУБЛИКАТА БЕШЕ УНИКАЛНА. КОБРАТА СЪЩО. ИЗБЪРЗАХА ЗА ТОЗИ МАЧ. А ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ КЛИЧКО АКО ПАДНЕ НЕ СТАВА ПОВЕЧЕ? КОЙ СЕ Е ВЛАЧИЛ КАТО ФОЛКАДЖИЙКА БЕ ЛЬОЛЬО ТРАПЕРСКИ НОМЕР 9? ПОКАЖИ ГО В ЮТУБ ГО ИМА ЦЕЛИЯ МАЧ НАЦЕПЕН НА ПО 10 СЕКУНДИ ИСКАМ ДА МИ ПОКАЖЕШ ТОЗИ МОМЕНТ ЗА КОЙТО ГОВОРИШ !
САМО ОПЛЮВАТЕ ,А НЕ ВИДЯХТЕ ПАТРИОТИЗМА В КОБРАТА СЛЕД МАЧА ТОЙ ОКУРАЖАВАШЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЗЕ МИКРОФОНА ОТ ОНАЗИ ШВАБА КОЯТО СЕ СМЕЕШЕ ЕХИДНО И ПРОДЪЛЖИ С ИЗКАЗВАНЕТО СИ НА БЪЛГАРСКИ.
ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА.
12.
zzz
16.11.2014 18:15:49
6
4
Горчивата истина е,че нашето момче въобще не се беше подготвило за този двубой и скоро,като гледах голямата разлика в класите няма да е готов да е претендент-може би нивото му е такова,може да не е узрял за световната титла,а може и с тези изказвания и да не я вземе никога-то с освирквания на химна на Украйна и на самия Кличко-не става !
А и държанието на българската агитка в Хамбург е въпрос на възпитание и култура,на подобаващо отношение,които на нас все още ни липсват,което така или иначе е елемент от народопсихологията ни!
Но,дано да дойдат по-добри времена!
11.
Наблюдател
16.11.2014 17:45:00
7
5
За първи път толкова много участници във форума с ОБЕКТИВНА ПРЕЦЕНКА НА СЪБИТИЕТО И УЧАСТНИЦИТЕ В НЕГО!
БРАВО!!!
БРАВО на "ТРАПЕРА", БРАВО на № 3, на № 4, 5, 6, 7 - БРАВО!
Отказвам се от коментар, защото вече ВСИЧКО Е КАЗАНО.
10.
за хейтърите
16.11.2014 16:05:11
7
10
Чети, помисли и тогава плюй !!!!!!!

http://bradva.bg/bg/article/article-26963#.VGijPmeJjXR
9.
trapera
16.11.2014 15:10:36
10
28
Политизирането преди мача бе толкова глупашко, че наистина не си заслужава да бъде коментирано обстойно. Истерията за „Кобрата“ разкри галфонската комплексарщина на медийните чалгии. Кличко е в друга ЛИГА, в друг СПОРТ. „Кобрата“ го няма там. И никога няма да го има. Не само заради срамната загуба. Наистина се ужасих от „алтернативата“ – Кличко да нокатутира „Кобрата“ в първата минута, или да го търкаля по ринга десетина рунда. Палми Ранчев анализира технически въпроси – „средна дистанция това, средна дистанция онова“. Средна, близка, далечна – все тази. Кличко размаза едно измислено дрънкало. Попиля го.
Технически Кличко е на светлинни години преди „Кобрата“, който се влачеше по ринга като фолкаджийка в абстиненция. Ударите на украинеца бяха снайперистки прецизни. Ако лекарите в Германия не установят фатални мозъчни увреждания на Кубрат Пулев, това ще е заслуга на изчислените прицелни удари на Владимир Кличко. Обаче. За предишните „увреждания“ Кличко не може да носи отговорност. Няма как да бъде обвинен, че е набутал К.П. в олигофренските сюжети – долнопробно политизиране и преиграване с националния флаг.
8.
zapoznat
16.11.2014 14:50:39
10
6
ako izleze kobrata sega sreshtu deivid hei i na cqlo shte spre da igrae boks pak shte go pratqt da spi .
7.
off
16.11.2014 14:46:17
7
22
писна ми от просто хора. за каквото и да става дума, все на политика го обръщат. ей тоя под номер 1 . ти си голям съединител бе. какво общо имат ГЕРБ тука и като гледам май ти си лайното, че обиждаш така. другите пък не се научиха да пишат на кирилица, като номер 2. измъчих се докато му прочета писанията. абе хора, наричате се българи, а пък ми пишете на някакви йероглифи. като не можете, не се включвайте, че дразните.
6.
dean ...
16.11.2014 14:45:58
10
10
slojih me tegana a ribata v moreto,golemi dumi bqha predi macha uj toq ukrainec go beshe strah uj uj bqgal ot kobrata i mn dr gluposti a mina kato kank prez nego,edin dund ne vzemhme ,kakvo ima da se opravdavame sega che ne bil chesten dvuboq...
5.
selski narod sme si
16.11.2014 14:41:34
8
8
do koga typi selqni sabrani shte ni izlagat dyrjavata zashto trqbvashe da vikat taka selski v zalata nikoga ne sym gledal machove i taka da se odnasq publikata kym koito i da e bilo samo bylgarite bilo na futbol bilo na boxs ili drugo sram i pozor za nas ...
4.
zzzz
16.11.2014 14:36:21
13
21
срам ме е от постъпката на нашата агитка в залата в часта когато освиркваха шампиона кичко та тои с нищо не ни е обидил а напротив показа класа и уважение поздрави ни иначе за подкрепата за бкубрат браво ракоплясканията са добри ,но как може да се покажем като пълни селяни да освиркваме кличко сега целият свят ни се смее дано за в дъдеще се променим с културата ни защото сме силен народ.
3.
Това е
16.11.2014 14:31:54
13
19
Ами не са малоумни медиите-малоумни са зрителите и читателите им. Коефицентите бяха ясни. По-грозно беше, че селяци бяха напълнили залата и изложиха цяла България с малоумното си поведение. Но то какво да очакваш от утайките ни в западна Европа-жените режещи нокти на стари баби, мъжете бъркащи цимент на черно за някой турчин. Може да сме доволни поне, че не си показват селянията на родна почва, а на майната си.
Кубрат се би мъжката, но както каза Ленъкс Люйс-лесна победа за Кличко срещу един хамалин. А имаше голям шанс, но излезе все едно срещу хасан от махалата и дори леко се отърва. А фактът, че Пулев е номер едно в тежка и ги мачка наред в момента говори сам колко корав е Владимир.
2.
eto na
16.11.2014 14:31:27
11
4
kakva staklena dbadi4ka imal kli4ko ta toi ponese dobre udarite po skoro ima stomanena brada .badete realisti neka balgarite ne se pokazvame samo kato prestrastna strana a i uvajitelna kym ma4a padna kli4ko no ne ot koi da e a ot nai dobriq .
1.
Бургас
16.11.2014 13:50:17
31
19
Стига с тая Кобра, бе! Набиха го и толкова! Това заслужават всички гербаджийски лайна!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори