×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шофьори от Средец се канят да заменят автомобилите с каруци заради кратерите по пътя


Шофьори от Средец се канят да заменят автомобилите с каруци заради кратерите по пътя
Пътят, който свързва Средец с четири села, е в кратери и дълбоки локви. Снимка: Стоян Желязков
23 Юни 2014, Понеделник, 09:15 ч.

Пътят, който свързва града с четири села, не е ремонтиран от 10 години, алармира възмутен гражданин

Шофьори от Средец заплашиха да тръгнат с каручки, защото пътят, който свързва града с близките четири села, е в окачано състояние. 
„Не знам дали изобщо може да се нарече път. Всяка събота много хора от града минават през кратерите, за да се видят с родители, роднини и приятели. Пътят не е ремонтиран повече от 10 години“, съобщава Стоян Желязков в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.
„Много хора, както и аз, сме си трошили колите и продължаваме да правим това. Дано управниците в Средец да ги хване срам от тях самите, защото иначе и ние ще тръгнем с каручки и коне“, добавя Стоян Желязков.

В категории: Средец


17
Коментара по темата
17.
Някои
03.07.2014 19:27:36
0
1
Кмета не го хае за жителите на Средец!Жалко за града!жалко за хората по селата в този раион!!
16.
Внимание
25.06.2014 16:07:08
0
1
до петък с мъжете от администрацията сме доброволци в Аспарухово!
за пътни въпроси - юли
15.
до кмета
25.06.2014 12:10:56
0
3
добре де, няма ли да се поправят дупките по ул. никола попов? много е трудно преминаването по тази улица
14.
Айде,айде
24.06.2014 19:55:59
0
3
недей увърта,а кажи кога ще почерпиш.то си е за гордост още щом ги заплождаш
13.
кмета
24.06.2014 18:44:47
0
4
Знам ,че няма.Ама,бат Бойко го откри.Кат няма с кво-предлагам алтернатива за комфорт.На мен ми е добре да се возя по него! По два пъти на ден.
12.
Марин Иванов - Бургаспътстрой
24.06.2014 17:42:56
0
4
Пътят Бургас-Средец няма никаква връзка с Кмета на община Средец - още по-малко със сегашния. Не правете майчин помен с чужда пита! Хвалете се с вашите улици в града и между селищата.
11.
Честито
24.06.2014 15:45:10
0
3
кога чакате радоста,мъжко женско?
избрахте ли име
10.
кмета
24.06.2014 14:28:55
2
5
Аз ежедневно пътувам по пътя Бургас-Средец.Пътят е хубав.И още по-хубав ще става.Препоръчвам ви да се движите по тази дестинация.Няма да имате проблеми с колите.
9.
Капелов
24.06.2014 00:42:33
0
2
Миналата седмица откачих предния носач на колата до пожарната в един трап,в най-големия дъжд,такъв го ядох че не ми се разправя...........Отивам на следващият ден в Общината и питам кога ще ги оправят тези улици и те ми казват-сега пари няма търсим и като намерим ще ги оправим,това отговор ли е?
8.
!!!
23.06.2014 21:59:10
0
10
Всички улици в града са разкопани и вероятно скоро няма да бъдат оправени.Кметът обаче даде интервю,не знам на коя телевизия пред кръговото за влизане в града.Пак да се хвали!Да бяха му направили интервюто на ул."Никола Попов",бившата "Червен октомври".Там е наистина страшно,сляп ли е не знам ,но скоро ще го цъфна в рубриката "Моята новина"в БТВ.Да видим какво обяснение ще дава,дано няма време Хрисито да му го напише,защото за него да каже две смислени приказки на кръст е мисия невъзможна.Да му берат греха гербаджиите дето му повярваха,това е най-алчният и ненаситен кмет в историята на града.
7.
Гневен потърпевш
23.06.2014 19:46:39
0
6
Този "път" свързва селата Белила,Проход,Бистрец и Кубадин с гр.Средец.Кмете , това е лунен пейзаж!Преминаването през кратерите по пътя е мисия невъзможна.Това застрашава живота и здравето на вашите избиратели.Потрошихме си автомобилите , за което както винаги виновни няма.Направихме подписка от жителите на потърпевшите села и ще я внесем в общината.Ако и това не вразуми общинския съвет и лично кмета, ще предприемем още по решителни действия.
6.
любопитен
23.06.2014 18:53:58
0
6
Пак искам да попитам - какво стана с обещанието на кмета и бившата председателка д-р палова? Ще се реализира ли обещаният БИЗНЕСЦЕНТЪР в района на бившите военни поделения?? Или и това беше предизборен кьорфишек?
Айде, че мандатът изтича! Обещанието ще остане неизпълнено!
Или тогава - просто нагло ни лъжехте?! Кажете нещо по този въпрос. Да се надяваме ли още, или...
5.
повсеместно
23.06.2014 17:04:29
0
14
Пътищата до селата...ами , то в града какъв леш е! И така ще си остане!
4.
Жалко!
23.06.2014 15:42:55
0
1
Такъв капацитет по аграрните и животновъдни науки да имаме и да не се възползваме от това е жива простотия от наша страна!
Гугутката ни е в ръцете, но не! Ние искаме орелът в облаците!
3.
до № 2
23.06.2014 15:19:39
0
7
а не е фермата на Хер Б, тя неговата ферма е само в мечтите му , това е пътя за с Проход и минаването от там е много рисковано , почти невъзможно но то и от автогарата до кръговото е на същия хал, за моста към Дюлево да не говорим
2.
Дали не греша?
23.06.2014 14:47:29
0
0
Това в дъното не е ли селскостопанската ферма на видния загорски животновъд, Хер Б.?
1.
....
23.06.2014 11:02:51
0
7
Прав е човека. Вече не се издържа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори