×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убиецът на банкерката от „Булбанк” купил пистолета „Макаров” от Павел Баня два месеца преди покушението


Убиецът на банкерката от „Булбанк” купил пистолета „Макаров” от Павел Баня два месеца преди покушението
Неколкократно билкарят искаше от съда да му бъде променена мярката за неотклонение – задържане под стража, тъй като трябвало да се подготви за бъдещите административни дела с „Булбанк”. Той за миг не изрази покаяние за извършената екзекуция на 23.09 м.г.
Тема в развитие
Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го Килърът-билкар се жалвал на президента, прокуратурата и всички институции Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново Флагман пита: След показния разстрел в Бургас, трябва ли банките да преразгледат политиката си към клиентите? Адвокатът на Симеoнов: Той съжалява, че е убил човек, но не знам дали съжалява, че е убил точно този човек Любомир Симеонов с философско обяснение за убийството на банкерката Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев Съпругата на убиеца билкар: Банката го притисна Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/ Билкарят Кольо Цонев: Любо заслужава смъртна присъда, Павлинка беше добър човек! Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката Погребват убитата банкерка Павлинка Йовчева Билкарят, убил банкерката, бил изнудван? Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ) След убийството на Павлинка Йовчева: Бургас "посиня" от полицаи Убиецът на банкерката плачел като малко дете в сливенската полиция Пистолетът Макаров, с който Любомир застреля банковата шефка, е открит в Маздата му Билкарят Любомир Симеонов от сунгурларското с. Черница е задържаният за убийството на банкерката (ОБНОВЕНА) Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен Далеч от Бургас задържаха екзекутора на банковата шефка, стрелял с Макаров (ОБНОВЕНА) Ето шефката в „Булбанк“ Павлинка Йовчева, убита с един куршум в сърцето Първо във Флагман: Застреляната жена - шеф в "Булбанк"-Бургас Убитата жена носела чанта с банкови документи, съседи видели нисък мъж да бяга от мястото Убиха жена в центъра на Бургас (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
28 Април 2014, Понеделник, 08:45 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА снимка Архив Флагман

Обвинителният акт на Бургаската окръжна прокуратура вече е готов, очаква се старта на процеса срещу билкаря

Убиецът Любомир Симеонов, който застреля най-хладнокръвно посред бял ден в центъра на Бургас през септември м.г. шефката на местния клон на „Булбанк” – Павлинка Йовчева, закупил два месеца по-рано пистолета “Макаров” от неизвестни до този момент търговци от Павел Баня. Той държал смъртоносното оръжие със заличени фабрични номера в Сливен до деня на екзекуцията – 23.09. Пистолетът е българско производство на фирма “Арсенал”, стана ясно днес по повод изнесеното пред медиите обвинение на Бургаска окръжна прокуратура. Фалиралият билкар притежавал също така 11 патрони калибър 9х18, руско производство, без да има за това надлежно разрешение. Симеонов го грози затвор от петнадесет до двадесет години, доживотен затвор или доживотен без замяна.
Неколкократно бизнесменът искаше от съда да му промени мярката за неотклонение – задържане под стража, тъй като трябвало да се подготви за бъдещите административни дела с „Булбанк”.
Половин година след покушението в поведението на Симеонов не личеше грам покаяние и съжаление за стореното.
"В България има много хора като мен. Одобряват им проектите, отпускат им финансиране, но банковите чиновници им отказват кредит", обясняваше повелителен тон Симеонов пред магистратите и с това оправдаваше действията си.
Срещу убиеца има заведени две граждански дела и едно изпълнително, и трите са от „Булбанк”.
Междувременно частен съдебен изпълнител организира търг за промишлените имоти на бизнесмена заради спрените плащания по кредитите му.


В категории: Темида


Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 1
10
Коментара по темата
10.
((
06.05.2014 07:27:10
0
3
А ти откъде си сигурен, че го е изнудвала? Но пък това, което е безспорно, е че тоя плъх на снимката е убиец? Ти си емигрирал и, дай боже, си намерил решение, но не си станал убиец като тоя. Има много хора, неполучили кредити, но никой друг не е станал убиец освен тоя.
9.
anonimen
03.05.2014 09:34:47
5
1
Банкерката си е получила това ,което е заслужила.Не може всеки администратор да изнудва безнаказано обикновените хора.А такива като тази банкерка са много и трябва някои да ги изправи до стената всичките. Докарват хората до безумни деиствия, за да се отърват от такива търтеи като тази банкерка.Аз лично бих постъпила по същият начин,защото преди години ето такива съсипаха семеиният ни бизнес.Е, ние емигрирахме,за да не утрепм някои.
8.
пенсионер
30.04.2014 10:20:08
2
6
Аз съм пемсионер с 280лв.пенсия . Преди три години бракувах старата си лада и сега няман кола. Да отида на хотел даже и за един ден не мога и да си помисля,но никога не съм бил в безисходица,още по-малко да си помисля да убия някого .
Убиецът според някои писания бил в безисходица и отчаян ,аз бих казал "дай боже на всеки пенсионе или млад човек току що започващ работа ,да бъде в такава безисходица". Да има пенсия или чиста сума от заплата 800лв.Да кара джип послесен модел струваш 100хил.лв.Да прекарва три дни в СПА хотел в Павел баня.Да има 500лв.за покупка на играчка за защита.Да прекарва 10дни в хотел в гр.Бургас,като плаща за това хиляда левав.Да играе по цял ден бридж и се разхожда вместо да работи .
Затова още веднъж пожелавам на един милион и половин Български граждани които са с доходи под 300/триста / лева ,да са в безисходицата в която е изпаднал Убиеца Л.Симеонов
7.
чочко
28.04.2014 16:56:17
3
5
всеки някой изнудва в рози живот, и всеки има проблеми, но този малоумник избрал най-лесния път да вземе да гърми хора наред. Дано си заслужило това, което е причинил на близките на тази жена. Убиец! И как въобще кой болен мозък може да го защитава този!
6.
ххх
28.04.2014 14:24:59
5
9
Като му е слаба психиката, да ходи да се лекува, а не да си ползва професионалните умения за да причинява смърт. И защо я е причинил? Щото не си е направил сметката. А това с изнудването е много плоско - в предните писания имаше достатъчно материал и за неговата фирма, и за тази, с която той ИСКА да работи. То не е концерт по желания. Абсолютен психопат!
5.
?
28.04.2014 14:10:04
6
6
Погледнах в лицето на този човек ,ей не мога да допусна, че е убил човек!Виждам само огромна отчаяност и безизходица в очите му.Когато на човек му е слаба психиката вариантите не са кой знае колко много.....
4.
user
28.04.2014 13:09:23
12
6
Безумно е, че има хора, които го защитават, потресена съм от бездушието, откровената злоба и завистта. Погледнете го в очите този психопат и кажете искате ли да ви е съсед, децата ви да играят в обсега му, да ви бъде колега... Искате ли го утре свободен с пистолет в ръка част от обществото на вашите деца и близки хора?!
3.
Kirdistan
28.04.2014 13:00:11
12
7
Леле, тоя е тотално психо, честно все съм вярвал че има балъци на тоя свят ама като тоя не бех виждал скоро, кво постигна накрая - доживотен затвор еми полага му се!
2.
хй
28.04.2014 11:27:50
7
9
geroi
1.
fff
28.04.2014 11:22:19
11
18
АМИ БАНКЕРКАТА КОЙ ЩЕ Я СЪДИ ЗАТОВА ЧЕ Е ИЗНУДВАЛА С КОМИСИОННИ ЧОВЕЧЕЦА И ГО Е ДОКАРАЛА ДО ЛУДОСТ ТАЯ БЪЛГАРИЯ Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ТОЧНО ЗАРАДИ ТАЯ КОРУПЦИЯ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Те призовават служебния кабинет за навременна помощ и съдействие Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Пострадалата е с фрактура на прешлен, без опасност за живота Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечните продукти да са с такива надути цени по магазините Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Експремиерът Николай Денков ще води в Бургас на мястото на Константин Бачийски, Пеевски с голяма вероятност ще води и в Кърджали, тъй като вече е партиен лидер, под въпрос като цяло е Лена Бориславова Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден На площад „Тройката“ Звездев ще направи рибена чорба по специална рецепта АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер Мъжът загива, защото мост, рухнал при бедствието, не е обезопасен, приема съдът Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори