×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тази вечер БСП за последно опитва без медиен скандал да нареди листата си в Бургас


Тази вечер БСП за последно опитва без медиен скандал да нареди листата си в Бургас
През юли 2009 г. Орешарски и „здравата сила“ Добромир Задгорски (на преден план) напълниха читалището в Созопол, но резултатът от вота бе плачевен
04 Март 2013, Понеделник, 14:14 ч.
Автор: Флагман.бг Снимка Катя КАСАБОВА

Първото място е за Пламен Орешарски, третото или четвъртото – отново за гражданска квота или съюзник на БСП

Тази вечер от 17 часа ще започне решаващо заседание на предизборния щаб на БСП-Бургас, което трябва да направи опит за помиряване на осемте кандидати за депутати от региона – Атанас Зафиров, Павел Маринов, Петко Арнаудов, Евгений Мосинов, Пенко Атанасов, Георги Тодоров, Любомир Пантелеев и Маруся Любчева. Официално това заседание се свиква с дневен ред да се даде старт на предизборната кампания – като се прегледа състоянието на общинските щабове, да се насрочи заседание на Областния съвет и да определи състава на работните групи, които ще комплектоват регионалната предизборна платформа, както и да се дадат насоки за организирането на общинските конференции. Всяка  първична организация може да номинира кандидати за депутати до 15 март, а до 31 март конференциите с излъчването на съответните мераклии трябва да са приключили.

 Довечера ще присъстват председателите на Общинските съвети на БСП, членовете на областното ръководство, членовете на НС на БСП от областта и червените кметове. В този състав ще се умува как най-бързо и без скандали в медиите да се помирят враждуващите в битката за избираемите места до шеста позиция. В момента всеки е срещу всеки и се е заредил с компромати срещу останалите, за да може да се придвижи по-напред. Първото място е ангажирано за ексфинансовия министър Пламен Орешарски, който е гражданска квота. И това място не подлежи на коментар. Самият Орешарски днес е тук, за да се види с журналистите, а после и с младежи от Търговската гимназия, с които да си поговори на икономически теми. Неофициално обаче престоят му в Бургас е с цел да изслуша през деня различни мнения, за да си направи изводите на кого и доколко може да разчита в започващата кампания, тъй като именно той ще е лицето на Столетницата в региона в следващите два месеца.

Трето или четвърто място в листата ще бъдат определени отново за гражданска квота или за коалиционен партньор, което още повече свива надеждите на осемте мераклии. През 2005 г. Станишев бе пръв и постави Георги Кадиев на третото място. През 2009 г. Орешарски бе пръв, а четвърти бе Добромир Задгорски – председател на ОКЗНИ.

„Довечера ще опитаме да се разберем и да спрем да се делим на хора на Първанов и на Станишев, на ренегати и издухани ветерани, на незрели млади и т.н.. Ако сега не се разберем, раздорът ще се задълбочи и накрая от „Позитано“20 ще наредят листата без да ни питат. Лошото е, че ако стигнем дотам тук разнобоят ще доведе до фатално ниски резултати“, каза един от членовете на Областния съвет. При сега действащия избирателен закон от Бургас ще има 13 депутати, БСП ще се бори за 6-7 от тях. Мажоритарни кандидати по проваления през 2009 г. модел на Георги Първанов, няма да има.


В категории: Политика


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 3
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
28
Коментара по темата
28.
ЧИКИБОЙКО ТАПИРЕВ
10.03.2013 22:03:42
0
0
ГЕОРГИ ДАСКАЛОВ

Баща ми, Бог да го прости, смяташе, че милиционерите, Държавна сигурност ще бъдат най-голямата пречка за демокрацията. Сине, те са учени да слухтят, да следят, да доносничат и интригантстват, да крадат и убиват, казваше той в първите години след 1989-а. И какво ще правят сега? Същото, отговаряше си сам.
В четвъртък Комисията по досиетата оповести нови сътрудници на Държавна сигурност. В работодателските и индустриалските организации. И там е пълно с милиционери. Те ръководят българския бизнес. Те казват кое колко да струва, колко да ни плащат, кое е добро за държавата и за хората и кое не е.
Баш началникът на една от тия организации – и той милиционер. Ама не се срамува. Не се разкайва. Вярно е, че крадях, ама крадях за Родината, казва. Не му и минава през акъла, че да се краде е непочтено. Хората го приели да се изучи в страната им, а той ги краде. Вложили са пари, ум, труд и знания, за да измислят и направят нещо, но милиционерът няма да положи усилия и той да се научи как на свой ред да сътвори нещо свястно, а ще открадне тяхното.
Герой. Герой на Народна република България. На Милиционария.
Казано е в Евангелието: Изпълнени с всека неправда, с блуд, с лукавство, с користолюбие, и със злоба; пълни със завист, с убийство, с крамола, с измама, и със злонравие; шепотници, клеветници, богоненавистници, хулители, горди, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, неразумни, вероломни, немилосерди, непримирителни, немилостиви.
Казано е преди повече от 2000 години. А е като за сега.
Пълно е навсякъде с такива люде – шепотници, клеветници, измислители на злини. Пълно е с милиционери. Банки, телевизии, вестници и рекламни агенции, Народно събрание, общински съвети и кметства, фирми и фирмички, църкви, джамии и синагоги. Милиционер до милиционера, легион.
Вредата от милиционерите не е само, че окрадоха каквото можеше да се окраде. А че тяхното всемогъщество всъщност казва на почтените хора: никога няма да успееш в живота, ако не си милиционер. Ако не си от Държавна сигурност.
Отврат, отврат, отврат – и пълен разврат.
Някога като ученик смятах, че Фауст, който продава душата си на дявола, е абстрактна измислица. Не съм бил прав.
А най-страшното е, че децата ни гледат и като почнат да разбират, питат: Тате, защо и ти, и мама работите от сутрин до вечер, а парите не стигат? Защо нямаме кола, а Петрови карат джип за 200 000 лева?
А като пораснат още малко, плюят на оглупялата ни мъдрост и почтеност и искат да станат не като нас, а като Петрови. Искат да станат като милиционерите.
Няма пример държава, в която лъжите, кражбите, убийствата и интригите са издигнати в ранг на геройство, в модел за подражание, да е прокопсала. Няма успяла държава, в която 90 процента от елита се състои от милиционери. От разбойници и доносници.
Тука обаче е така. В нашата Милиционария.
27.
до интересуващ се
05.03.2013 12:09:40
1
2
има и друг сценарий, този за ГЕРБ дето решили да си дигат рейтинга ама на площада закарали сто прасета
26.
ИНТЕРЕСУВАЩ СЕ
05.03.2013 10:12:27
1
1
БУНТЪТ РЕЖИСИРАН ОТ ЛАПТОПИ ДО РАДОМИР
Почерпен младеж издал заверата след купон с лидера Станишев


Младежи с лаптопи, настанени в луксозен хотел край Радомир, са режисирали протестите в Мрежата, още преди старта им на улицата. Червената завера с давност около месец и половина издал доволно почерпен младеж след купон с награди с лидера Сергей Станишев. Това разказа пред Дартс нюз жител на малкия град, който попаднал на информацията за случващото се в пустата местност съвсем случайно. Според източника ни наставник на младите, които пишели на лаптопите си дори по време на обяд, е бил Кирил Добрев. Два пъти в седмицата групата пристигала в хотела/който в региона се свързва с имената на Божидар Данев и Румяна Балабанова/, "с две бели бусчета", а веднъж била посетена и от председателя на БСП Сергей Станишев. Той раздал награди на младежите, а след щедра почерпка един от коментаторите в социалните мрежи се изтървал на неподходящо място: Ще бутаме правителството, България ще стане като дискотека - ще светва и ще угасва".

Във фейсбук пък Стефан Иванов, бивш лидер на СДС-София и общински съветник в столицата, разпространи информация за лицата на протеста, която публикуваме без редакторска намеса:

Ангел (Че) Славчев.

https://www.facebook.com/angel.ce.14
-член е на политическата партия „Нова левица” до преди 2 месеца, като стана известен с активното си участие в протестите срещу проучването и добива на шистов газ.
– "Като кординатор на антишистовата кауза се занимавам с тяхното организиране" (в.Дума).15.12.2012: Избран за: „Координатор на младежкия клуб към Националното движение “Русофили”. Ангел Славчев пропагандира и разрешаването на марихуаната.Виден лидер на крайното левичарство с агресивни изяви от години насам. Беше сред хулиганите, които в нарушение на закона, поощрени от пасивното присъствие на полицията, организираха контрамитинг на митинг с искане за демонтиране паметника на съветската армия от центъра на София. Обърнете внимание на яростната му злоба срещу американци, „турчуля” и срещу…възрастните хора!

Янко Петров
https://www.facebook.com/ianko.petroff
Свързан със СИЛА...
Чест гост на телевизия СКАТ.
Людмила Манова
https://bg-bg.facebook.com/ludmila.manova
организатор на протеста в Благоевград.
Тя е регионален координатор на граждански съюз „СИЛА”.
http://novinite.bg/articles/30379/Lyudmila-ot-Blagoevgrad-na-Kongresa-na-BSP-Pokajete-che-ste-na-stranata-na-horata
Людмила Манова от Благоевград участва в 48-ия Конгрес на БСП в НДК.

Дончо Дудев
https://www.facebook.com/doncho.dudev
е от НОВА СИЛА. Един от главните организатори. Активист е на гражданското движение “Протестирай”. Мениджър в месарска фирма, очевидно в добро материално положение.
Той твърди, че е професионален мениджър на протести!
http://www.regal.bg/show.php?storyid=1204046
- Откога и защо произвеждате колбаси от конско месо?
НОВА СИЛА http://novasila.org/
председател: Антон Георгиев Сираков. http://www.skat.bg/products.php?type=5&genre=2 http://novasila.org/flag.png
Статии в сайта:
-Защо НОВА СИЛА подкрепя Путин.
-Всички българи – на референдум! И да гласуваме с „ДА”!

Мариана Христова
професионален борец срещу всичко западно. В едно радиопредаване ни осветли, че като притежателка на експертиза по протести консултира протестиращите.

Иван Петров (Варна), основно образование, Футболист, с криминални прояви, бивш кандидат за кмет на Варна, близък до лицето Борислав Гуцанов. Бивш футболист и треньор на “Спартак” /връзка с футболните ултраси с камъните и пиратките/. Национален състезател хванат да краде дънки на лагер в Уелс, изключен за това от националният отбор и от БКП! На местните избори през 2007г. той е бил включен в листата за общински съветници на Обединения блок на труда, а през 2011 е бил кандидат за кмет и водач на листата на Българската национално-радикална партия често подкрепящи БСП.

Официалната позиция на БСП е, че подкрепя протестите, но не ги е инициирала! Всичко е започнало от цените на тока. Има нещо вярно! Но, има невидими течения и познати кукловоди!, пише Иванов.
25.
гледам сеир
05.03.2013 09:21:40
0
3
Все стари муцуни, пряко или косвено виновни за сегашното ни дередже, гледах изявлението на Станишев, че в листите ще бъдат нови лица, даа ама не!
24.
M.K.
05.03.2013 08:23:05
0
4
Да се направи анализ, правилен, градивен. Всички от посочените, които до сега са били на челни позиции, които косвено са отговорни ГЕРБ да дойде на власт, защото хората не гласуваха за ГЕРБ, а гласуваха заради това да се махнат старите лица, които също се държаха феодално, също на министерско, на областно и общинско ниво не им помагаха. Та хора, били до сега обл.управители, кметове, депутати, те са косвено отговорни ГЕРБ да се настани. Защото гражданите са гласували протестно.
Дайте път на нови личности.
Мосинов е надежда за Бургас и региона. Човек, който може да срути модела Д.Николов и да го замени с по-успешна формула. Успех.
23.
соня
05.03.2013 06:42:57
0
6
Пантелеев вън от БСП. С него само ще загубите.Той е един подлец и страхливец.А се пише и за голям любовник.
22.
Pi4
05.03.2013 05:53:29
1
1
РАЗБИРАМ ,ЧЕ НАСКО ЗАФИРОВ ОТНОВО ЩЕ ЧАКА
21.
Будна съвест
05.03.2013 02:22:09
3
3
Павел Маринов е най-достойният кандидат за депутат,млад,амбициозен,компетентен и консенсусен лидер!
20.
симпатизант
04.03.2013 20:36:59
3
8
Според мен редно е и Павел Маринов да бъде на избираемо място заради смелостта му да се изправи срещу сигурния победител на кметските избори.Тогава другарите му от БСП го оставиха сам без финанси и подкрепа.Стига с тези стари муцуни-Маруся,Пантелеев,Киров!Те дълго време консумираха властта
19.
BSP
04.03.2013 20:15:08
1
7
Хайде да спрем с приятелския огън.Всеки от кандидатите е от достоен по- достоен.Важното е да спечелим изборите.Успех другари.
18.
do gospojata
04.03.2013 18:12:29
4
13
E тоя Арнаудов бе, златен, не спря една и съща лелка да му пише хвалби и коментари. С хора като него, в предпенсионна възраст, партията никога няма да се възроди. Парламентът не бива да бъде обежище на бивши кадри. Като е толкова велик да го направят зам.министър, директор в някоя дирекция. Ама чак пък полза като депутат едва ли.
Виж, адвокатът, той е бъдещето на партията в Бургас. Бягате ли от това да издигнете Мосинов, бягате от успехите на БСП, понете го.
17.
1233
04.03.2013 17:32:50
1
4
С Арнаудов ще спечели не само община царево, но и областта. Повярвайте ми. Този човек знае как да защитава интересите на всички. Успех Арнаудов, ние сме с теб!
16.
Гласоподавател
04.03.2013 17:32:17
5
5
Разкарайте дъртите пръчове като П.Арнаудов Г.Киров и други подобни,тогава ще гласувам за вас...........
15.
дано разума надделее
04.03.2013 16:31:10
2
3
Арнаудов е достоен човек! Плюха го, тъпкаха го, но той е почтен и честен човек и никога не си е оттеглял членството от партията!
14.
аз подкрепям Арнаудов
04.03.2013 16:23:30
4
3
Той е ново лице за НС. Умен е и е много предприемчив. Не се страхува да изказва мнението си. Бори се за доброто на хората. Успех!
13.
Kirow
04.03.2013 16:06:58
3
9
Не се противопоставяйте един на друг, не противопоставяйте и достойните за предните редици на листите на БСП.
Важно е този път да има правилна подредба, Бургас е серизна област.
Със стари муцуни, редили се винаги напред по избори за депутати и прочие, няма да мине номера.
Трябват нови хора, като Мосинов. Необходим е и опит на хора, били по места във властта.
Лошото е че тук се биете, на вън се биете, на вътрешните избори пак дърпате всеки към себе си и накрая няма възраждане на партията. Поради боричканията в нея.
Дайте път на промяната. !!!!
12.
do obshtina Tsarevo
04.03.2013 15:57:18
7
8
Арнаудов на опашката, заедно с орешарски, зафиров и т.н.
До кога ще тикате напред хора като него ? Без бизнес, без доходи различни от тези на кмет и служител. До кога ще тикате напред възрастните хора от БКП.
Приветствам избора на Е.Мосинов като един успял в професията си човек, със завидни познания и опит, човек полезен.
11.
община царево
04.03.2013 15:46:40
2
6
Арнаудов напред общината е зад теб. ОТ ахтопол очаквай голяма подкрепа.А после пионката Лапчев да издухаме
10.
M.K.
04.03.2013 15:16:43
4
10
Победата на ГЕРБ в Бургас, наричани често ГРОБ напоследък ще е убедителна отново. Защото празните приказки и закъснели прояви на мъжкарство от лидера Сергей Станишев не могат да омъглят и бламаост хората.
На тях дори да не им храсват ГЕРБ, не им харесват и сегашните лица на БСП.
С хора като Е.Мосинов се дава шанс за промяна на нагласата и гласуването на хората за БСП.
Обаче като си спомня какви битки бяха по избора на председател, как се навряха там старите муцуни съм скептичен. И все пак, Успех на адв. Мосинов.
9.
PSIXOTO
04.03.2013 15:09:21
3
3
PREDLAGAM KOMYNISTITE DA SI IZBERAT ZA KANDIDAT-DEPYTATKA PAVLA MARINOVA I NEGOVIQ DESEN QI4NIK KROKODILINKA ZAGLAVANSKA.TAKA GAY - BERITE OT GERB 6TE SA SIGYRNI V POBEDATA SI.4ENGE I TRAVESTIT- LICETO NA KOMUNIZMA V BURGAS.XA-XA
8.
пешо иванов
04.03.2013 14:58:31
1
1
освен е. мосинов ,не забравяйте и г-н ЧАНКО МИРЧЕВ - ДИРЕКТОР НА ТРАНСПОРТНО ДКЦ ИКОНОМИСТ ПО ПРОФЕСИЯ НАСЛЕДИЛ АГЕНТА НА ДС Д-Р ВАНЮ ХЪРКОВ който се изявява в листата на общшинските съветници в бургас и се одобрява добре от различните групи на политическите съветници
7.
пешо иванов
04.03.2013 14:58:31
1
2
освен е. мосинов ,не забравяйте и г-н ЧАНКО МИРЧЕВ - ДИРЕКТОР НА ТРАНСПОРТНО ДКЦ ИКОНОМИСТ ПО ПРОФЕСИЯ НАСЛЕДИЛ АГЕНТА НА ДС Д-Р ВАНЮ ХЪРКОВ който се изявява в листата на общшинските съветници в бургас и се одобрява добре от различните групи на политическите съветници
6.
Дернев
04.03.2013 14:36:46
2
3
Както разбирам нищо ново на хоризонта, което гарантира фатално ниските резултати.
5.
Скриптор Инцертус
04.03.2013 14:32:49
2
3
Имам към Пламен Орешарски само един въпрос: Защо в последната година на управлението на тройната коалиция, когато той беше финансов министър и раздаваха на българските общини 300 милиона лева излишъци, за Бургас имаше среден пръст?
Същото бих попитал и Сергей Станишев - тогава избран за депутат от Бургас.
4.
Скриптор Инцертус
04.03.2013 14:32:49
3
4
Имам към Пламен Орешарски само един въпрос: Защо в последната година на управлението на тройната коалиция, когато той беше финансов министър и раздаваха на българските общини 300 милиона лева излишъци, за Бургас имаше среден пръст?
Същото бих попитал и Сергей Станишев - тогава избран за депутат от Бургас.
3.
Kirow
04.03.2013 14:29:38
2
19
Достойният и полезен за БСП депутат, би бил само и единствено Е.Мосинов.
Всички други са герои от старите ленти.
Успех!
2.
Kirow
04.03.2013 14:29:26
2
17
Достойният и полезен за БСП депутат, би бил само и единствено Е.Мосинов.
Всички други са герои от старите ленти.
Успех!
1.
моето мнение
04.03.2013 14:28:16
0
6
Мисля, че тези които вече са били и с нищо не са ни показали какво могат трябва да заемат местата от последно към първо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори