×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Баща ми Павел е натопен, пречупили са го бургаските ченгета!


Баща ми Павел е натопен, пречупили са го бургаските ченгета!
Господин Господинов е на 27 години и твърди, че баща му е невинен
21 Ноември 2012, Сряда, 15:34 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимки Бесове.бг

Направил е самопризнания за трите жертви под натиск, психически е неустойчив заради болките, които има

По време на заседанието в Бургаския окръжен съд днес, на което обвиненият за умишления палеж на къщата с трите жертви в Созопол Павел Господинов – Харакирито поиска по-лека мярка, синът му Господин и съпругата му Димитринка се обадиха в редакцията на Бесове.бг, за да опровергаят оповестеното от МВР до този момент. Ето разговора ни с Господин Господинов:

- Какво искате да кажете на хората от Созопол?

- Че аз и майка ми Димитринка, както и баща ми, сме казали истината за оная ужасна нощ, в която изгоряха тримата в запалената къща. Но тази истина не се е приела от бургаските ченгета. Баща ми е бил закаран в Бургас и натопен!

- От ОД на МВР и от Прокуратурата съобщиха, че той е направил пълни самопризнания.

- Пречупили са го, защото са знаели, че психически е неустойчив заради многото болести, които има. Психиката му не е издържала е и започнал да говори това, което искат. По време на пожара тримата си бяхме в къщи. Той спеше в спалнята с майка ми. Тя гледаше телевизия. Аз също си бях в моята стая. Когато чухме писъците и виковете на хората, аз се намирах в банята. Баща ми изскочи сънен от тяхната стая и заедно с него хукнахме надолу да видим какво става. Да помагаме.


Димитринка, съпругата на обвинения била в шок след задържането му. Тя разказала, че мъжът й спял п времето, когато избухнал пожара, но явно не са й повярвали


- Ако е било така защо баща ви е тръгнал първо да мести автомобила си ситроен ксантия – закарал го е пред къщата на баба ви и едва тогава се е върнал?

- Казвам ви още веднъж – той беше сънен, не знаеше какво става. Във въздуха летяха сажди, всичко пукаше, съвсем некоординирано се качи в колата и я премести. Ние живеем през две къщи по диагонал. Беше страшна паника наоколо.

- Въртял се е наоколо до обед и е изглеждал странно подозрително.

- Тези хора, които изгоряха, заедно с Георги, който оцеля, бяха живели у нас на квартира 3 месеца и след като не си платиха за нито един месец, ние ги изгонихме. По това време аз бях в София. После са живели на квартира в друга къща и там не са си плащали наема. И ако не знаете – да ви кажа, че декември е бил последният месец, в който са ги оставили да живеят в изгорялата къща. Предупредили ги, че повече не могат да останат. Сигурно е имало защо. Но това не е важно. Майка ми също е съсипана и не може да дойде на себе си.

- Кажете от какво е болен баща ви?

- Има тежка хипертония, извадена жлъчка, напреднал стадий на цироза на черния дроб, има страшни болки, непрекъснато е на лекарства. В началото на декември трябваше да го оперират във Варна. Ако не го пуснат, може да направи някоя беля от болки в ареста. Помогнете ми! Баща ми не е подпалвач! Натопен е! Нека тези, които знаят повече за палежите в Созопол, да ни влязат в положение и да ни защитят. Защото баща ми е жертва.


В категории: Созопол


Флагман.БГ Лоша поличба ви дебне, ако сторите това Лоша поличба ви дебне, ако сторите това 30/04/2024, Вторник 19:40 0
9
Коментара по темата
9.
така е
05.12.2012 06:39:32
0
3
Харакирито е невинен. Относно методитена полицията - няма какво да говорим...Човек с неустойчива психика, а и до колкото знам с жълта книжка е перфектния заподозрян. Относно размаха с който се палят паметници на културата в Созопол е видно, че това не е дело само на един човек, а най-вероятно на престъпна група, направляване от някой с интерес в имотния бизнес в града. В Созопол се завъдиха много боклуци - държат заведения, дискотеки, плажове и всички други доходоносни бизнеси.
8.
do moni
28.11.2012 22:22:16
0
0
monka ne sam pojaarnikar ama shte gi zashtitq, horata si varshat rabotata do kolkoto sredstvata im pozvolqvat ... ogledai se v koq darjava jiveesh te nqmat pojarna .. nqkva 50 godishna che i teche te dokato stignat do tochkata polovinata voda izticha po patq .. da ne govorim che navan ne polzvat voda a piana koqto zadushava plamacite ... vodata v nqkoi sluchai dori pravi po golemi beli, noo tova e dr vapros .. ta taka de ne sa vinovi momchetata otgovornost trqbva da se tarsi ot darjavata .. no tq nqma pari taka che ... :D v BG si :D :D :D
7.
moni
25.11.2012 18:02:52
1
0
spored men triabva da se tarsi otgovornost i na pogarnikarite - ve4e zas 6 pat i vtori za tova liato , te sa nepodgotveni za pogar... ili e umi6leno ili ne rabotiat savestno rabotata si. Tiah koi ste podvede pod otgovornost?????
6.
Apito
23.11.2012 09:50:58
1
3
Sobstvenicite si gi palqt ne razbrahte li tolkova li e trudno iskat da postroqt novi kashti, zashtoto sa pametnici na kulturata i ne moje da pravqt nishto napravete spravka za sobstvenostta i shte namerite vinovnicite
5.
Аполон
23.11.2012 08:11:46
2
5
Да бе,натопили.....Павката не изтрезняваше и на всичко отгоре беше и пазач тук-таме ,че и пистолет имаше! Хайде сега натопили!!! Няма да се учудя ако има общо и с другите палежи- Данъчното,базарчето за сувенири,поликлиниката,къщата на ул.Рибарска все в неговия район!!!! Защо трябваше да има жертви,за да го хванат най-накрая? Българска му работа!
4.
sozopolia
23.11.2012 06:59:50
0
1
nqma da se uchudq ako sa go natopili. vupreki che beshe leko otkachalka ne vqrvam da gi e zapalil
3.
атанас
22.11.2012 15:34:04
0
1
хаха, питанка това ли е най-важното, ако са верни болестите му, сигурно нищо не е работил в момента, щом има и помещение което дава под наем, явно има някви приходи, а това дали преди е бил моряк, зидар, пожарникар полицай, толкова ли е важно, изпратете CV на харакирито моля, щото това е най-важното
2.
ТЕМИДА
22.11.2012 15:33:37
2
5
Алкохола не прощава,Господине!!!!
1.
питанка
22.11.2012 06:56:44
4
4
Какво е работил натопения и какъв трудов стаж има?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Върховният административен съд с извънредно решение, няма да касира изборите в Бургас Върховният административен съд с извънредно решение, няма да касира изборите в Бургас Жалбите на Средна европейска класа и кандидат-съветника Бисер Русимов са отхвърлени Сгащиха посред бял бургазлия зад волана с пико и метадон Сгащиха посред бял бургазлия зад волана с пико и метадон 41-годишният шофьор е дал положителна проба за наркотични вещества Приеха отчета и бюджета на Асоциацията по ВиК-Бургас Приеха отчета и бюджета на Асоциацията по ВиК-Бургас Променя се начинът на изработване на годишните инвестиционни програми на ВиК дружеството по общини Само няколко съставки и е готова най-вкусната вечеря с картофи Само няколко съставки и е готова най-вкусната вечеря с картофи Направете тези картофи по селски с бекон, за да впечатлите всички 5 начина, по които изкуството помага за облекчаване на стреса 5 начина, по които изкуството помага за облекчаване на стреса Ето как да използвате различните форми на изкуството, за да се отървете от стреса и напрежението Ясновидката на Берлускони потъна в скръб, загуби много близък човек Ясновидката на Берлускони потъна в скръб, загуби много близък човек Починала е сестрата на Теодороа Интегрирането на малцинствата е спасението на туризма, този модел успя в САЩ Интегрирането на малцинствата е спасението на туризма, този модел успя в САЩ Търсим неквалифицирани кадри от Южна Азия, за да спасим сезона, а 5 месеца им оправяме документите Бургас изпраща рекорден брой абитуриенти през тази година Бургас изпраща рекорден брой абитуриенти през тази година Днес бяха обсъдени мерките за безопасност Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Тя се раздели с Нойзи и тъжи за бившия си По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях Наративът е ясен – всеки, който си позволи да каже нещо срещу ПП, бива набеден за слуга на Бойко Борисов, Делян Пеевски, Владимир Путин...
Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори