×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Едва ли знаете тези изненадващи 5 факта за секса


12 Април 2024, Петък, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Жените мислят за секс по-често от мъжете

Мисли за секс идват на ум по няколко пъти на ден.. на всеки човек! Бъдете честни и не лъжете! Или поне, ако се срамувате да го кажете пред хората и половинката си, то пред самите себе си бъдете откровени!

Понякога ни се струва, че вече знаем всичко възможно за интимните изживявания. Но дали това е така? Възможно ли е да открием нещо ново в тема, за която толкова често се говори и пише? Оказа се, че – да! Учените са установили, че ние губим от поглед толкова важни нюанси, от които пряко зависи нашият пълноценен сексуален живот. 
И така – именно защото научният подход не може да бъде подценен, а още повече щом става въпрос а секса, решихме да съберем пет изненадващи факта за секса, които едва ли знаете.

Ето кои са те:

1. Жените мислят за секс по-често от мъжете
Обществото възприема жената като романтични натури, на които мислите за секс са чужди. Според мъжете по-скоро дамите си представят еротични епизоди от мелодрами, отколкото сцени от горещо порно. И като цяло, казват те, едно уважаващо себе си момиче ограничава несериозните секс мисли – ГЛУПОСТИ Социологическите проучвания показват, че всъщност момичетата мислят за секс дори по-често от мъжете и освен това не биха имали нищо против да имат повече секс в живота си. Според едно проучване около 53% от жените признават, че не правят секс толкова често, колкото биха искали, докато 75% от участниците в проучването изразяват желание да правят любов поне три пъти седмично.

2. Оргазмът е рядкост
Толкова много е написано и казано за начините за постигане на оргазъм, че изглежда, че всеки човек е просто длъжен да го изпита, но истината е, че просто трябва да намерите правилния подход. Многобройни изследвания на тази тема обаче доказват, че оргазмът в известен смисъл трябва да се счита за постижение и това важи особено за жените. Между другото, жените от своя страна също са погрешно убедени, че мъжът може да постигне сексуално освобождаване във всяка ситуация. В края на краищата всичко е физиологично по-просто за тях. И това също е ГОЛЯМА ЗАБЛУДА. Оказа се, че само 70% от мъжете във връзки редовно изпитват оргазъм с партньорката си. Е, при жените тази цифра е дори два пъти по-ниска - само 29%.

3. Интимността е по-добра в определени дни
При повечето жени сексуалното желание се засилва преди менструация. Как можем да си обясним това? Изглежда, че това е най-неблагоприятното време за удоволствие.

4. Сексът с чорапи е по-ярък
Колкото и смешно да звучи, чорапите са пътят към оргазма. Говорим за обикновени памучни чорапи, които могат да направят секса ви по-добър. Изследванията потвърждават, че е по-лесно за партньор с топли крака да достигне крайната точка на удоволствието. Така че популярната мъдрост „пазете главата си хладна и краката си топли“ носи допълнително значение в тази ситуация.

5. Жените са особено секси по време на овулация
Въпреки факта, че самите жени не знаят за това, те подсъзнателно привличат мъжете към себе си по-точно по време на периода на овулация. Това успяха да установят американски психолози от университета в Ню Мексико. Учените установили, че танцьорите, които изпълняват танца в дните преди овулацията, получават повече комплименти, отколкото във фазата на цикъла след овулацията. Една жена в днешно време несъзнателно избира по-секси дрехи в наши дни, ходи по-често в клубове и е по-склонна да се среща с мъже. Всичко е свързано с колебания в нивото на половия хормон - естрадиол, чието количество рязко се увеличава в определен момент.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
6
Коментара по темата
6.
И до другите укропредатели
13.04.2024 13:26:14
0
2
Майките ви няма да могат да ви познаят, затова учтиво ще бъдете обозначени по съндъците и чувалите. Смело напред към пропастта!
5.
До 4
13.04.2024 13:24:43
0
3
Ще те приспа като бясно куче, само че за разлика от кучето никой няма да ми търси отговорност за теб и подобията ти. Това разбра ли го, мършо?
4.
До 3
13.04.2024 12:22:20
1
4
Пъйшок Русопедалович, искате ли лапате кожена бишкота и мустаката саралия.
3.
До педал 1 и 2
13.04.2024 11:49:19
5
2
Питай брат си, нали лапа по окопите в украина? В Русия целогодишно си ходят по шорти рускините, защото комуналните услуги са на символична цена от около 10лв на месец. Педал като теб откъде да знае, ти ще получиш инсулт на 20г. възраст ако се опитваш да си извадиш виза. Нали лайнярче? Не намеквай, признай си че си европедал, предател на България и лапач на украина. Не го крий, няма да те пуснат на гейпарада иначе. Отиди при брат си в окопите, направи challenge дали ще успееш да се върнеш жив, пробвай се. Лайно.
2.
....
13.04.2024 02:17:02
3
10
И за ушанките и калпаците също.
Моля за пояснения и експертно мнение.
1.
Стоян
12.04.2024 22:55:28
3
11
За чорапите разбрах а за ръкавеците нищо не написахте?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори