×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иван Гайков: Целогодишните полети ще развият целия регион, Приморско има какво да предложи на туристите


Иван Гайков: Целогодишните полети ще развият целия регион, Приморско има какво да предложи на туристите
Общинският съвет подкрепи предложението на кмета Община Приморско да влезе във фонда за развитието на Летище Бургас
28 Март 2024, Четвъртък, 13:28 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Сумата, с която Общината ще участва, е символична – 12 хил. лв. на година

Общинските съветници в Приморско подкрепиха предложението на кмета Иван Гайков Общината да влезе във фонда за развитието на Летище Бургас, който има за цел привличане на целогодишни полети. Така регионът ще може да се развие и извън активния летен сезон. 

Сумата, с която участва администрацията на кмета Иван Гайков, е 2 лв. на жител, или общо 12 хиляди лева годишно. 

И Созопол подкрепи фонда за развитие на Летище Бургас, но какви са съображенията на кмета Тихомир Янакиев

Според градоначалника участието на Община Приморско във фонда е от изключително значение, тъй като тези партньорски отношения между всички общини и бизнес ще допринесе за цялостното развитие на региона. 

„Община Приморско има много красиви места, забележителности, богата история. Със сигурност има какво да предложим на туристите и извън активния сезон. За Южното Черноморие е от изключително значение обединияването около тази идея, чиито двигатели са г-н Димитър Николов и г-н Иван Алексиев. Стара Загора, Сливен и Ямбол също подкрепят идеята, тъй като е важно и за техните региони. Благодаря на всички съветници от Приморско, които единодушно застанаха зад предложението ми“, каза кметът Иван Гайков. 

Той уточни, че тепърва ще се анализират линиите, които фондът ще финансира. Обсъждало се е обаче необходимостта от вътрешния полет София-Бургас и обратно, връзка с летище в Истанбул, Италия, както и Германия или Франция – водещи дестинации, които имат връзка с цяла Европа, дори и света. 
 




В категории: Приморско


Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
15
Коментара по темата
15.
Долу Гюрата,ще прецака всичко,махнете го от общинс
29.03.2024 19:21:55
2
3
Долу Гюрата,ще прецака всичко,махнете го от общинският съвет.
14.
*********
29.03.2024 11:34:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Кинта
28.03.2024 23:03:18
0
5
Уау върховна форма на мисъл от общинския м,,,инет,исках да кажа съвет.Как им се отскубват 2 лева от змиярниците.?Нищо няма да предложите на летовниците,само още от същото. От алчност затрихте селото и хората в него.Виждам,че сте отслабнали умствено и физически,ако нямате пари да ви уредя по един кредит.
12.
Налбантов до Кюприйци
28.03.2024 22:01:37
0
5
Още два три месеца и е "готов -сготвен '!
11.
До Валя
28.03.2024 21:36:55
0
6
Мииии така е. Пародия не пародия ще си ги търпим. Ако не бе толкова жалко, щеше да е смешно $$$
10.
Асанчо
28.03.2024 21:18:19
1
9
Бат ГЮРА е нашия човек.
9.
Запознат
28.03.2024 20:55:12
0
3
Вече не им трябва нищо-ПРОВЕРЕНО И ПОДПЕЧАТАНО!!!
Нито летище,нито пари,нито нищо!
Само здраве, късмет и "дълголетие"!
Животът е само един миг и една суета!
Всичко друго е преходно, материално и жалко.....
8.
Лидия Ковачева
28.03.2024 20:15:39
0
2
ГЛАДЪТ ПРИЯТЕЛ И ЛЕКАРСТВО!
7.
Николов
28.03.2024 19:29:56
0
7
ВСИЧКО СВЪРШИ!
6.
Валя
28.03.2024 18:56:00
2
11
13 послушковци. Пародия на общински съвет!
5.
Радева
28.03.2024 18:46:12
1
9
Миналата събота един ресторант не намерихме да обядваме-чисто село Приморско
4.
Иванов
28.03.2024 18:08:40
3
9
Не разбрах само с колко ще вдигат цените на дървата за огрев .
3.
паткан
28.03.2024 16:00:39
4
17
Приморско освен неадекватни цени може да предложи и стомашно-чревни разстройства.
2.
Иван Ламбов
28.03.2024 15:20:05
3
12
Аз пък от гората ще си кацам направо в Ново Паничарево.
1.
Сълза и смях
28.03.2024 14:08:20
7
23
Приморско може да предложи също такава дива селяния която само приморските селяни могат да покажат и го правят.
Влизат символично с 2лв на човек точно по селски.
Или го правете или не тия 12 хил лв.
Само заплатите на чистачите не можете да платите за 1 месец селски чада.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори