×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те


Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те
Безотговорната имиграционна политика и неуспешната интеграция ни доведоха до това положение, смятат шведите
18 Март 2024, Понеделник, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията 

Тъй като насилието от страна на бандите в Швеция излиза извън контрол, правителството стартира нова стратегия за справяне с проблема, информира "Юронюз". Един от най-важните приоритети е на първо място да се предотврати набирането на млади хора в престъпни банди - училищата и социалните служби трябва да предприемат по-решителни действия срещу това.

Причината е, че както извършителите, така и жертвите са все по-често млади хора, като 14-годишни деца биват набирани да извършват поръчкови убийства. През есента на миналата година правителството дори призова армията за помощ срещу организираните престъпни групи.

През 2023 г. в Швеция са били убити общо 53 души. Според в. "Уолстрийт джърнъл"  броят на убийствата с огнестрелно оръжие на глава от населението в Стокхолм  е 30 пъти по-висок, отколкото в Лондон. Експерти на място оценяват броя на членовете на бандите в Швеция на около 30 000 души.

Голяма част от насилието се случва в по-големите градове: Стокхолм, Гьотеборг, Малмьо и Упсала, обобщава "Гардиън". Престъпността обаче се разпространява и в по-малките градове, допълва "Гардиън".

Вестникът посочва, че според най-новите данни на Службата на ООН по наркотиците и престъпността (СНПООН) в Швеция смъртността от огнестрелни оръжия на глава от населението е една от най-високите сред всички европейски държави, за които има данни.

През последните години страната изпреварва Босна и Херцеговина, Хърватия и Сърбия по брой смъртни случаи на 100 000 души население. В момента тя е на второ място след Албания в сравнение с други европейски държави с население от поне един милион души, като през 2010 г. беше на 14-то място, отбелязва "Гардиън".

В Швеция войната между съперничещите си банди все повече излиза извън контрол, обобщава "Юронюз". Престрелки и дори бомбени атентати почти ежедневно за част от живота в скандинавската страна.

Към края на септември 2023 г. Швеция вече беше станала свидетел на 261 престрелки и 36 смъртни случая, свързани с организираната престъпност през тази година. Това накара властите в Стокхолм да използват и военните в търсене решение на проблема.

"Добре дошли!" в Швеция; Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията 

Като средство в борбата срещу свързаното с банди ескалиращо насилие в Швеция, премиерът Улф Кристершон обяви в края на миналата година строги ответни действия на властите и депортации.

Кристершон обвини имиграцията за нарастването на свързаните с банди престъпления в страната. За драматичната ситуация са виновни години на политическа наивност. "Безотговорната имиграционна политика и неуспешната интеграция ни доведоха до това положение“, каза премиерът.

"Ние ще преследваме бандите и ще победим бандите. Ще ги изправим пред правосъдието. Ако са шведски граждани, ще бъдат затворени с много дълги присъди. Ако са чужди граждани, те освен това ще бъдат депортирани.“

Понастоящем шведската полиция не изготвя карта на националността на членовете на бандите, но проучване на Националния съвет за превенция на престъпността през 2021 г. показва, че младите хора, родени в Швеция от двама родители от чужбина, са свръхпредставени като заподозрени в случаи на убийства и грабежи.

Дясното коалиционно правителство, избрано през септември 2022 г., смята, че нарастването на насилието от страна на бандите през последните години е пряко свързано с по-ранната имиграционна политика на Швеция. До 2016 г. тя имаше един от най-щедрите закони за предоставяне на убежище в Европа, припомня Би Би Си.

Убийците нямат почивен ден

В началото на месеца, на 2-ри март, в Стокхолм беше застрелян мъж при поредния случай на свързано с организираната престъпност насилие, съобщи Ройтерс.

Спасителите не успяха да съживят мъжа на възраст между 20 и 30 години, който беше  прострелян в квартал "Скерхолмен" в южната част на Стокхолм, съобщи вестник "Афтонбладет".

Един човек е бил задържан по подозрение в убийство, съобщи полицията.

Ройтерс отбеляза, че инцидентът вероятно е свързан с войната между бандите, която отдавна тормози Швеция.

Швеция, чието население е около 11 милиона души, от няколко години се бори с банди, занимаващи се с наркотици и измами, посочва Ройтерс. По оценки на полицията повече от 60 000 души са свързани с престъпни банди, а от тях около 14 000 са активни членове на престъпни мрежи.

Има многобройни смъртоносни престрелки и нападения с експлозиви в рамките на войната между съперничещи си банди. По време на тези конфликти са били убивани и невинни минувачи.

Насилието излиза извън границите на "бедните" райони

От няколко години Швеция е гореща точка в Европа поради стрелбите и бомбените атентати, свързани с банди. Напоследък обаче насилието се е преместило извън уязвимите градски райони, където живеят хора с по-ниски доходи, и според полицията една от причините е, че членовете на бандите все по-често се насочват към роднини на съперниците си, констатира Би Би Си.

При това детективите подозират, че някои от последните прояви на насилие са организирани от престъпни лидери, базирани в други държави, включително Турция и Сърбия, отбелязва британската медия.

"Това, което започна като насилие с огнестрелно оръжие между банди от млади хора, стремящи се да защитят територията си, се превърна в порочен кръг от трафик на огнестрелни оръжия и насилие с огнестрелно оръжие", обяснява пред Би Би Си Нилс Дуке, изследовател на огнестрелните оръжия във Фламандския институт за мир в Брюксел.

"Бандите също така узряха и вече не са само улични престъпници, а често са свързани и с престъпници от по-високо ниво."

Сред загиналите има и невинни минувачи.

През септември 2023 г. 70-годишен мъж и друг мъж на 20 години бяха убити при стрелба в кръчма в Сандвикен в Централна Швеция, а току-що дипломирал се учител, на 24 години, загина при експлозия край университетския град Упсала.

Евин Четин, авторка и адвокатка, която е представлявала жертви и заподозрени в стрелба тийнейджъри, казва, че момчета на 13-14 години биват вербувани от бандите, често чрез обещания в социалните мрежи за пари и дизайнерски дрехи.

"Децата използват собствените си чанти не за да носят книги, а носят на раменете си  пазара на наркотици в Швеция", казва тя пред Би Би Си.

Бедността е основният двигател на престъпността

Шведската полиция е идентифицирала редица уязвими зони в цялата страна, наречени "utsatta". В тях живее едва 5 % от населението на страната, но те са свързани с най-сериозното насилие, посочва "Гардиън".

Макар че в тези райони има голям дял жители, родени извън Европа, и второ и трето поколение имигранти, те са формирани от социално-икономически обстоятелства в продължение на дълъг период от време - фактор, който според експертите е от много по-голямо значение за настоящата ситуация.

Повече от 80 % от основните статистически райони, които съставляват тези "utsatta", се определят като райони със социално-икономически предизвикателства, като половината от тях се класифицират като райони с "големи" предизвикателства.

"Социално-икономическите фактори, а не етническата принадлежност, са основните фактори, които създават рискове за попадане в престъпна среда", цитира вестникът Фелипе Естрада Дьорнер, професор по криминология в Стокхолмския университет, чиито изследвания са посветени на престъпността и сегрегацията на непълнолетните.

През последните десетилетия разликата в доходите в Швеция се е увеличила: според последните статистически данни доходите не са били разпределяни толкова неравномерно от повече от 40 години.

Тази разлика е допринесла за сегашното положение в страната, казва  Дьорнер.

"Нарастващото неравенство в доходите, здравеопазването и образованието през последните десетилетия води до факта, че шансовете за живот на децата и младите хора от различни области ще се различават все повече и повече", казва той.


В категории: Политика


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 2
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
46
Коментара по темата
46.
сър Кристофър
20.03.2024 11:42:03
0
4
България няма нищо общо със Швеция , друго място на картата, друга история. България има шанс да стане богата държава ако Великите сили позволят да стане офшорка. Но това никога няма да стане , защото Великите сили си гледат имперските работи и България не влиза в сметките като държава предполагам.
45.
Конспиратор
20.03.2024 10:08:55
3
2
Въстания не се правят с бройка, а с организация ;)
44.
Аз
19.03.2024 20:14:17
2
3
...съм на мнение, че тук в България, при толкова затънали в алкохол, наркотици, к#рви и хазарт- НЯМА как да се направи ефективно възстание!
Вие как мислите?
Моля, споделете?

И бъдете живи и здрави!
43.
Norge
19.03.2024 13:54:00
0
12
Шведите са си наивни и прости хора. Това са естествени процеси на деградация на всяка нация и народ. Просто са много дисциплинирани и вярват безпрекословно на управлението си ако ще да им кажат да се гръмнат вкупом. Същите са останалите западни хора на север. Французите са друга бира.
42.
;0
19.03.2024 13:51:44
0
12
Откъм общество, ценностна система Швеция е доста пропаднала държава. Подрастващите момчета по цял ден пушат трева, пият алкохол и взимат опиати, само сърфират на смартфоните си или играят компютърни игри, момичетата правят почти същото. Тотална деградация.
В Слънчев бряг една шведка на 35 год. се напи като куче, изпадна в истерия и крещеше че от 3 години мъжа и не я докосвал и само играел на игри и не ставал за нищо. Искаше дори да си плати за секс. Две момчета се навиха, а тя ги пита дали имат още приятели, които да извикат. 7 човека едновременно я оправяха и им даде по 100 евро на човек.
41.
Кремълска пропаганда тука
19.03.2024 12:26:37
13
0
Отново се лее
40.
Земен рай
19.03.2024 10:04:04
4
12
Поредната капиталистическа приказка достига хепиенда си. Както прехвалената Япония. Или Южна Корея. Или Германия. Или Рипъблик ъф Бългейрия. Като е толкова хубаво, що няма кой да бачка?
39.
бил съм в швеция
19.03.2024 09:23:07
7
20
там всеки е пропаднал наркоман на фентанил и не знае къде са намира, там живеят едни от най пропадналите отрепки също като тея в мдден курник. ако попиташ някой местен да те опъти за някое място, веднага ще ти отговори че е на тежки наркотици и той самия не знае къде се намира. от опит ви го казвам там няма човек който да не друса
38.
XX
19.03.2024 09:05:25
2
6
До 28

"At the same time, the number of attacks involving explosives was the highest on record, he added." - хм... 2023 година най-много атаки? Спаднало казваш...
ПП. Аман от про'с'таци!
37.
XX
19.03.2024 09:03:28
2
7
До 28

"In 2023 although the number of deadly shootings fell slightly, preliminary figures show Sweden had nine times more deadly shootings than Norway, Denmark and Finland together"
36.
Българин
19.03.2024 08:59:24
2
17
Нищо де, нали влязоха в НАТО, ще им помогнат :))))))))
35.
ХХ
19.03.2024 08:58:39
5
6
До 27

"Откога в Швеция има "бедни райони"?" - ми с под 3000 долара на месец средна заплата, винаги е имало.
Други въпроси?
34.
До 28
19.03.2024 08:56:01
1
6
И аз прозрях, че нашите бъркотии в центъра на София с мигрантите също са свързани с приемането на Швеция в НАТО !
33.
XX
19.03.2024 08:54:04
3
15
До 30

"Европа се самоуби с тези мигранти и за капак се довърши с санкциит към Русия само за да угоди на Америка!" - ми нали ЗА ТОВА гласувахте САМИ на 3 Април?!
32.
Предлагам
19.03.2024 08:50:32
7
14
на шведите да не се занимават с тези дребни проблеми, а да насочат вниманието си към Русия , по-точно към нечестните избори, проведени там !
Такива дребни проблеми, кой мигрант кого пречукал или изчукал не си струва да се обсъждат!
31.
Клиничен путиниз ут боргашко
19.03.2024 08:28:13
8
4
Някоя циганска тояга от градешките цигани или та ритне у гъзъ някой овчинаки съветник.
Най хубуу та блъска кожвна кадирска рязана тояга отзад,да го освободиш от напрежвнието чиляка както той тъй освободил 2 пъти, туй сий либоф ней дъ тъ опъват кюрди и араби куту шведите.
Сеги някой рубла ако даде митруфанцъ жъ сми видимо доволни
30.
така така
19.03.2024 08:26:18
5
30
Европа се самоуби с тези мигранти и за капак се довърши с санкциит към Русия само за да угоди на Америка!
29.
Селянин
19.03.2024 08:15:59
1
30
Сами си го направиха с тяхната социална политика. Те си мислиха, че емигрантите ще се държат като Шведи. Голяма грешка. Емигрантите навсякъде се държат като в собствената си държава. Те ако бяха свестни, нямаше да емигрират, ами щяха да си оправят собствената държава. Емигрантите са като рак, който малко по малко се опитва да изяде гистоприемника си, дикато накрая го убие и умре заедно с него.
28.
Интересно
19.03.2024 07:41:55
10
12
как така след пика на престъпност, през 2017 година и резкият спад след това, който продължава и в момента, се появява подобна статия?
Да не би за е свързана /статията/ с това, че Швеция стана член на НАТО?
Не вярвам!
флагман е "сериозна" медия и не пуска поръчкови статии......
Правете fact check на всички статии, моля.
27.
Абе,
19.03.2024 07:21:35
3
15
Откога в Швеция има "бедни райони"? Въпроса е риторичен ,не ми отговаряйте.
26.
???
19.03.2024 06:54:17
4
18
Кое не е по темата Флегми?
Калина Костадинова от промяната се занимаваше с ефективното управление на мигрантите по време на управлението на джендърската измет. Нищо не правеше, лапаше пишки, държаха е за гъза и вземаше тлъста заплата. Може да е полезна на шведите за шведска тройка и мигрантите, има опит, знания ,умения и компетенции!
Известната порно актриса с думите от трибуната на събранието "Той е Просто Киро" или Киро Кретена.
25.
*********
19.03.2024 06:28:06
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
6matarok
19.03.2024 06:14:29
1
6
Nikoi ne e 4akal ili pak iskal migranti, marionetnite pravitelstva gi priemat po zaruka na amerika , kakto stana i s nas, kakto vijdate ni spazariha shengen i to 4asti4en i na6iq pederunko kato zai4e kima i podpisva kakvoto mu dadat, ma4a e sviren spored men , tezi migranti gi kongrolira CRU 4rez svoi patroni v tqhnite grupi, tezi migranti izpalnqvat rolqta na paravoenna organizaciq, vseki edin moment mogat da budat aktivizirani za protesti ili svalqne na dadeno pravitelstvo, a predstavete si ako gi vaorajat kakvo stava togava
23.
*********
19.03.2024 05:44:14
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
*********
19.03.2024 05:39:29
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
Осло
19.03.2024 02:43:28
5
40
Шведите сами си го начукаха и сега да не квичат. България да не пуска тази паплач за да не стане кочина като швеция и англия. В тубата има клипове от нощния живот в английските големи градове - свинщина .
20.
R генът
18.03.2024 23:59:37
41
19
Навсякъде има проблеми.
Ама хората си ги решават и вървят напред. За разлика от нас.
Комунистите 50 години плюха по загниващия порочен Запад и накрая свалиха гащите.
Да не мислите, че нещо друго ще се случи с путлерофилите!!!
Тая глупост да ликвидираме либерализма в полза на диктатурата щото тя по-добре ни пази, може да го измисли само някой изтърпял до крайност от чалга, турски филми и бг риалита, мозък.
19.
Ami
18.03.2024 23:50:04
1
31
Ами нали ги канят там.Пълно е с боклуци и престъпноци.Айде да пробват в бг.Ще има бой на катарама.Майка им циганска.Веднага всички омигранти вън.Тяхната майка цигани.Бой и обратно
18.
Пусть всегда будет Солнце
18.03.2024 22:46:33
11
25
Докато мигрантите кюрди,иранци,турци,бoсняци сърби бачкат за Шведската държава
Младите двуметрови корави кат исполини 20-30 год шведи и шведки ОБИКАЛЯТ топлите слънчеви плажове и курарти Тайланд,Виетнам,Камбоджа,Бали,Канарски о-ви,Кипър Филипините
търсейки СЛЪНЦЕТО(SUN SEEKERS)
17.
АЛООО
18.03.2024 22:40:24
1
36
АЛООО НЯКОЙ ДА КАЖЕ ЗА ВСЕКИДНЕВНИТЕ ЗАДРЪСТВАНИЯ ЗА МЕДЕН РУДНИК НА КОЛЕЛОТО ЗА СОЗОПОЛ!УМНИЦИТЕ ДЕТО ВКАРАХА БЛИЗО 80 ХИЛ В ЕДНА ЛЕНТА И ПРАВЯТ ПРЕДПОСТАВКА ЗА ГОЛЯМ БЕЛЯ ЗА ПЪТУВАЩИТЕ ПО ПЪТЯ ЗА СОЗОПОЛ ДЕТО КАРАТ В БАНКЕТА !СКОРО ЩЕ ВИКАМЕ НОВА С РУМЕН БАХОВ ТОЙ ЩЕ ВИ БИЕ ЧОМБЕРИ
16.
До 13
18.03.2024 22:33:15
10
21
хаха верно са спряни коментарите... а тези глупаци шведите, къде са тръгнали на Русия да се перчат. Франция, Англия и други взимат пример от канадат и Швейцария и улесняват процеса по "асистирано самоубийство" в клиниките.... на война ще тръгват, а пестят парички като убиват старците хахах брутален абсурд. С тези бутикови войски, с които разполага нато в Европа, руснаците ако бъдат принудени да тръгнат на запад, ще става яко мазало, може и България да имаме гости.
15.
Хазин
18.03.2024 22:27:00
32
22
Тц тц тц Не вярвам да има толкова много прости въпреки че русоробите не са малко
По-вероятно е мутрофанското сайтче,както под всяка статия да е изходило 90% от коментарите.
Иначе,ако ганьовските русоробски дебили,най-бедни и най-болни в ЕС са се притеснили за Швеция,положението не е добре. Хахахаха.
Навремето нямаше такъв поток от информация,като сега,обаче толкова прост и болен добитък не е имало никога.
Боже Божеее.
Буя в гъзъ му сере навътре и всеки ден плюе държавата си как загинала и т.н.обаче тръгнали за Швеция да се притесняват.. От ганьовските русороби по-празни са само амебите.
14.
*********
18.03.2024 22:26:00
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Забранени коментари
18.03.2024 22:20:55
1
26
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв.
А тея изгорели развалини на черния пясук кога ще ги махне мутрата. 2 години вече стоят, като нямат пари, да пуснат DMS да съберът. Егати резила
12.
Жанета
18.03.2024 22:09:54
4
13
Хахахаха.... педали....
11.
БРАВО!
18.03.2024 22:07:05
21
30
Хак да им е на шведите. Дано цяла Европа стане така, ако ще и България да затъне. Лисицата не спира да яде пилета, защото пилетата отказват да се съпротивляват, вълкът не стои гладен, задето овците отказват да носят броня. Единствено Русия може да има истински нееднородно по вид, но обединено общество.
Всичко, което отслабва враговете на Русия е добро в божиите очи! Refugees welcome!
Z
10.
Хазин
18.03.2024 21:54:57
7
41
Как може шведите да допуснат,че тези, които приотиха,ще се интегрират и заедно ще си живеят щастливо. Тъпаци, разсипаха си държавата,но шведките да заповядат-ние не насилваме, всичко ще се случва по взаимно съгласие.
9.
Логично
18.03.2024 21:52:25
2
49
Точно там са най-либерални, ето резултата не закъсня. Добре, че на балканите сме по-диви и натурални, това ще ни спаси!
8.
Живко кучето до 5/3
18.03.2024 21:48:29
26
8
Къде изнасилват руски войничета ??? Къде ??? Зажъднял съм за мъжка ласка . Идвам с моето куче .
7.
T
18.03.2024 21:42:45
1
37
Нали не смятате че и България няма да има същата съдба .
6.
XX
18.03.2024 21:41:46
7
59
Когато Тръмп даде пример с Швеция за държава с проблеми с имигрантите, целият либерален свят му скочи да му се подиграва.
Малко им е на шведите! Целият либерален свят да изгори ще е още по-добре!
5.
3
18.03.2024 21:31:43
38
13
1 мисли за оркостан капут козоеби изнасилват руски войничета а ти продължавай да ближеш токчета путлер джудже
4.
До 2
18.03.2024 21:31:35
2
65
Когато пообиколиш малко Франция и Германия главно, тогава ми говори че няма проблем с мигрантите, и всичко е поръчково
3.
Мда
18.03.2024 21:28:26
6
49
По 3 въпрос, да има проблем с мангалите, които за съжаление са с български паспорти. По другите също има проблем, нямат работа в Европа тази сган и за вкичко е виновен големият брат америка, нито искам мангали да се разкарват по улиците нито да сядат в ресторант или кафе нито пък вмирисаните животни от сирия иран и ирак
2.
оффф...
18.03.2024 21:21:06
74
15
Пропагандни статии само заради поръчковите протести срещу емигранти в София.

Убиецът е убиец без значение от коя държава и от кой народ е.
Той носи ПЕРСОНАЛНА отговорност!

Никой мигрант не е виновен за това, че ДРУГ мигрант е престъпник.

Вчера арестуваха три българки с досиета в Лондон! Това означава ли, че Европа има проблем с всички българи???

Някой да ми отговори на този въпрос
1.
Бай Димо
18.03.2024 21:11:17
20
73
Феминизъм, ислям, Сомалийци, Афганистанци, Сирийци - цъфнаха и вързаха шведите. Иначе горди членове на Нато. Жужака ще свалят и Русия ще разпарчетосват. Че хукнал Путин да завзема ислямския им скандинавски халифат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори