×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво се случва във "Възраждане"? Ключов кадър напусна партията и обеща скандални разкрития


Какво се случва във "Възраждане"? Ключов кадър напусна партията и обеща скандални разкрития
Срам ме е от нашите депутати, те са тотално неграмотни и бездарни, смята Иван Герасимов
17 Март 2024, Неделя, 11:44 ч.
Автор: Флагман.бг

Шуробаджанащината е водеща за избор на листите, избират се само верните, а не можещите и липсва всякаква експертиза, смята Иван Герасимов

Трусовете в ПП "Възраждане" не спират и след като преди месец 3-ма депутати от парламентарната група и 4-ма общински съветници от СОС бяха изключени от партията, днес формацията напусна и Иван Герасимов - едно от знаковите лица в столицата. 

С дълъг пост във фейсбук той обяви, че си тръгва омерзен, защото Костадин Костадинов и хората около него предали идеята, обградили се със службогонци и посредствени хора без мнение. Иван Герасимов, който е бивш журналист обеща да направи серия от разкрития за партията и се извини на всички, които е подвел, за да гласуват за "Възраждане".

Ето какво написа той преди минути във фейсбук:

ИЗПОЛЗВАМ СЛУЧАЯ ДА СЕ ИЗВИНЯ НА ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО СЪМ ПОДВЕЛ И СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ЗАРАДИ МЕН

Вече мина повече от месец откакто от Възраждане обявиха за предатели 4-мата общински съветници в София и 3-мата депутати от парламентарната група!

Общинските съветници бяха обвинени, че са подкрепили ПП-ДБ при гласуването за председател на столичния общински съвет, а депутатите понасят политическата отговорност за това, че са гарантирали за въпросните 4 кандидати за общински съветници!

Заради това гласуване се нададе такъв яростен вой срещу седемте изключени, че сякаш беше умрял някой!

Познавайки отлично Николай Дренчев и Александър Арангелов - знаех, че може да са всякакви, но не и предатели!

След като видях реакцията на ръководството на партията и категоричното им обвиняване в предателстово не само на тях двамата, а и на другите 5-ма набедени, имах две възможности:

- ДА ПРИЕМА ПОЗИЦИЯТА НА ПАРТИЯТА

- ДА НАПУСНА ПАРТИЯТА, РАЗГРАНИЧАВАЙКИ СЕ ОТ ОФИЦИАЛНАТА ПОЗИЦИЯ

Избрах второто и не защото някой ми е платил, а защото познавам отлично и Николай Дренчев, и Александър Арангелов като за 6 години не са ме излъгали и с една запетайка, докато същото нещо не може да се каже за Костадин, когото съм хващал многократно в дребни и не чак толкова дребни лъжи, неразбирайки защо лъже своите хора!

Трябваше да избера дали да набедя хора, които дори не бяха изслушани, за да запазя позициите си в партията, или да застана зад хора, които не ме бяха излъгали никога и в нищо за 6 години!

Избрах второто, защото се ръководя от принципа, че съвестта на човек трябва да е водеща и, че човек трябва да е готов дори да умре за истината, но запазвайки човещината в себе!

И да, знаех, че ще платя огромна цена за избора си, но да се погледна вечер в огледалото в очите, знаейки, че съм приел хората, които познавам отлично и мога да нарека приятели, да ги обвинят по толкова грозен начин в предателство, само за да остана в редиците на партията е нещо, което никога не бих направил!

След като изгледах всички участия на Костадин, Деян Николов и Цончо Ганев разбрах позицията на партията, но за да съм напълно убеден в решението си се обадих на Костадин вечерта на 10 февруари! След продължителен разговор затвърдих позицията си и му съобщих, че не съм съгласен с решението на партията и понеже винаги се ръководя от принципа МОЯТА ЛИЧНА СЪВЕСТ ДА Е МАКСИМАЛНО ЧИСТА, НЕЗАВИСИМО КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДАМ В ОЧИТЕ НА ДРУГИТЕ, заявих, че искам да напусна партията!

Месец по-рано, през януари, Костадин ми предложи да бъда в листата за евроизборите (общо 17 човека за цялата страна) на последно място от знак на уважение към мен и аз приех с думите:

- Дошъл съм да помагам, не ме интересуват нито постове, нито власт - имам работа и изкарвам прехраната си, щом има нужда - сложи ме в листата!

Костадин отлично знае какъв човек съм и, че с постове, власт и пари не мога да бъда изкушен!

В същия този разговор ми беше казано да не споделям публично, че напускам партията, защото съм щял да навредя на Възраждане, но нападките по мой адрес от инструктираните и поведението на партията като цяло ме отвращаваше с всеки изминал ден все повече и повече и го правя след повече от месец, защото излъгалите се хора като мен са много!

Беше ми подсказано, че, ако напусна, няма да бъда в листите за евродепутати, но те отлично знаят, че не могат да ме изкушат с постове, защото има една дума, наречена ЧЕСТ, която държи гръбнакът изправен, и смятам, че такава трябва да е позицията на всеки човек - С ИЗПРАВЕН ГРЪБНАК!

След няколко дни, след като мина прескоференцията на обвинените в предателство, проведохме друг разговор с Костадин, в който му заявих твърдо решението си за напускане, но не разбирах защо все още полагаше усилия да ме убеди да остана!

Казах му, че искам да чуя другата гледна точка, защото по медиите имаше само една - тази на Възраждане - друга беше заглушена с думите - ТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ!

Те нямаха право да кажат своята гледна точка, нямаха право да се защитят след нападките, нямаха право да гъкнат - те трябваше да бъдат етикирани с думата "ПРЕДАТЕЛИ" и нищо друго нямаше значение!

Виждайки поведението на ръководството, за мен беше много важно да разбера истината, просто защото ми миришеше на грозен сценарий и отърваване от няколко човека, които са неудобни, защото знаят твърде много от това, което не трябва или защото имаха собствено мнение - нещо, което Костадин не понасяше.

Затова се обадих на изгонените депутати и общински съветници и им казах, че искам да направя предаване и със 7-те, за да се чуе другата гледна точка!

След като Костадин ми каза да не споделям публично, че напускам Възраждане, ми каза да не публикувам и видеото с обвинените, защото съм щял да навредя на Възраждане!

Защо да не споделям публично мнението си?

С какво ще навредя?

По какъв начин?

Има ли нещо, което хората не трябва да знаят и биха разбрали от предаването?

Защо е цялата тази жлъч срещу тях?

Има ли нещо, което знаят и, ако кажат, ще се загуби доверието във Възраждане?

Оставям ви да прецените сами, но ще ви кажа какви са моите съображения, защото смятам, че е редно и ,ако ви твърдят, че моето мнение би навредяло, не смятате ли, че има наистина нещо нередно след като мнението на един обикновен бивш редови член може да разклати устоите на партията?

Изпокарал съм се с десетки хора заради Костадин и Възраждане, за да пазя името им, е, излъгал съм се и си признавам грешката!

Съмненията ми във Възраждане започнаха, когато обявиха официално, че няма да има гражданска квота още през 2022 година - нещо, което знаех, че е откровена лъжа и се оказах прав!

Две години по-късно доверието ми в партията не е разклатено, а тотално изчерпано и сега ще се обоснова!

Премахването на гражданскта квота всъщност беше решено, защото г-жа Елена Гунчева се била продала, въпреки че и това е долна лъжа, но затова друг път ще разкажа! Елена Гунчева беше разкарана, защото не си мълчеше и виждаше мизериите отвътре, а и имаше топките да говори, затова и беше заплашена заедно със семейството си!

Та, ако нещо ми се случи - не играя хазарт, не дължа пари на хора, не залагам, не друсам, не пуша трева и не правя далавери - да знаете, ако разберете, че нещо ми се е случило - знаете в кого да се съмнявате!

Истинската причина за премахването на гражданската квота е, че трябваше да бъдат разкарани Пламен Пасков, Цвета Галунова и Елена Гунчева, която впоследствие стана член, факт, който умело се прикри, но има доказателства за това!

Тогава ми светла червената лампа, но реших да им дам последен шанс, защото на хоризонта не се виждаха други субекти, които могат да се назоват наистина опозиция, но се оказа и, че Възраждане никога не са били опозиция!

Инструкциите да ми бъде предадено от депутати и общински съветници, че не съм бил запознат в детайли със случая в общинския съвет, въпреки че имам повече информация, отколкото ми e нужна даже

ПРИЧИНИТЕ ЗА НАПУСКАНЕТО МИ НА ВЪЗРАЖДАНЕ СА:

1. Шуробаджанащината е водеща за избор на листите (казвам го като човек, който няма никакви претенции за никакви места и именно това ми позволява да гледам безпрострасно отстрани)

2. Избираха се само верните, а не наистина можещите, факт, който в пълна сила продължава и до днес

3. Усмиваха се грозно всички, които мислеха различно и имаха куража да кажат мнението си на висок глас

4. Тоталното отричане на химическите следи - тема, за която има факти още от 19- век

5. Наричането на цитирам "СЗО е едно безобидно НПО" и тоталното непознаване на тази унищожителна за света организация

6. Грозното използване на експертите, докато имат политически дивидент - след това биват захвърлени

7. Яхването на всички въРвежни теми като в@ксини, маски, референдум за еврото, Украйна, но не успяването да бъде доведено докрай нищо друго, освен влизането в парламента

8. Неспазването на поетия ангажимент да бъде платен 1 тир със зидарски разтвор за пострадалите села в Карловско - сума около 2000-2500 лева

9. Отказът от публичен призив за помощ на пострадалите села, както бе направено за българите в Бесарабия

10. Подиграването с подписката за излизане на България от СЗО с нас 32 000 души, които са се подписали

11. Лъжата, че структурата във Великобритания се разширявала, при положение, че познавам почти всички лично от възстановяването училището на Теодосий миналата година! Напуснаха около 20 човека, а останаха не повече от 7-8 реални човека!

12. Грозната лъжа, че нямало гражданска квота, с мен се свързаха двама души, което са били гражданска квота на местните избори през 2023 година и на последните 2 парламентарни избори

13. Подкрепата (гласувания в общински съвет) на ПП-ДБ във Варна, София и в още над 30 общини в страната, но укоримо само в София

14. Кметската кампания в София, която беше изградена основно в оплюване на Ваня Григорова, а не толкова в изграждане на очевидно неподходящия избор за кмет на София в лицето на Деян Николов. По този начин сякаш се проправи път на Васил Терзиев!

15. Фалшивото социологическо проучване от варненска фирма, която даде 20,1% на Деян Николов, който не можа да спечели и половината от очакваното

16. Напълно безотговорното провеждане на местните избори, където се поставиха тотално некомпетентни, неможещи, незнаещи и неподходящи хора за кметове и общински съветници, само за да има кандидати

17. Тоталната липса на кадри и тоталната липса на идея как ще се създадат такива - няма никакви обучения, планове, стратегии

18. Липсата на всякаква експертиза - няма никакви доценти, професори, академици, доктори, дипломати, подготвени хора за директори, предприемачи и запознати с държавното управление хора

19. Липсата на конкретна идеология и план какво точно ще се направи! Думите - обединена, независима, свободна и благоденстваща са просто добри пожелания, но това не е идеология! Попитайте редовите членове какво ще направи Възраждане първо, когато вземе властта и ще видите, че никой няма да може да ви каже

20. Лъжата, че някои се били продали за постове, въпреки че в 48-то народно събрание ще видите абсолютно същото, но с по-голяма тежест - подробности скоро

21. Заплашването на децата на непослупшните хора, които мислят критично, имат собствено мнение и не са гъзолизачи

22. ЛИПСАТА НА УСПЕЛИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ, МОЖЕЩИ, СПОСОБНИ, НАПРАВИЛИ НЕЩО СМИСЛЕНО ХОРА В СТУКТУРИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ, А ПОЯВЯТ ЛИ СЕ ТАКИВА НАПУСКАТ СЛЕД КРАТКО ВРЕМЕ! ЗАЩО ЛИ...

23. Липсата на всякаква компетентност, дипломация и умения за управление на държава - как е възможно човек да постигне нещо в парламента, когато е сам срещу всички

24. Гласуванията с ГЕРБ и ПП-ДБ, показани публично или не

25. Липсата на грамотен ПИАР, който да представя партията по адекватен начин във всяка ситуация

26. Неправилното изразходване на средствата от субсидията и членския внос

27. Оставянето без никакви финанси за плакати, листовки и консумативи в малките населени места

28. НЕГРАМОТНОСТТА НА ДЕПУТАТИТЕ ДОРИ ПРИ НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНОТО - ДА ПИШАТ ПРАВИЛНО

29. НАЙ-ВАЖНОТО - ТОТАЛНАТА ЛИПСА НА ДИАЛОГ ЗАЩО БЕШЕ ПОДКРЕПЕН КАНДИДАТЪТ В СТОЛИЧНИЯ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ПП-ДБ - СЯКАШ С ТОВА ГЛАСУВАНЕ БЕШЕ РАЗВАЛЕНА НЯКАКВА СХЕМА МЕЖДУ ВЪЗРАЖДАНЕ И ПП-ДБ

30. При избора на листите нямаше никакво значение кой колко се е трудил за партията, а кой ще бъде избран от ръководството като лоялен, без значение от компетенциите му

31. Крайно недопустим е фактът да пращаш хора да бият човек за назидание, защото не изпълнява безпрекословно думите ти

32. Депутатите от парламентарната група се избират по това колко са послушни, а не колко са компетентни

33. ЕДИН ДЕПУТАТ, КОЙТО НЕ СИ МРЪДНА И ПРЪСТА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УЧИЛИЩЕТО НА ТЕОДОСИЙ, ИСКАШЕ ДА ЯХНЕ ЦЯЛАТА ИНИЦИАТИВА И ДА ИЗКАРА МАКСИМАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТ - ДОЛНО, МРЪСНО И ОТВРАТИТЕЛНО

34. Липсата на отчет при харченето на безотчетните пари

35. Обещанието, че ще има 6-7 балотажа в областните градове и Възраждане ще ги спечели! Имаше само един - в Габрово - и той беше загубен

Списъкът е дълъг и да продължавам няма смисъл!

Споделям личното ми мнение, защото знам, че това е и мнението на много мислещи хора в България и света! Достатъчно бях оплюван, че подкрепям Възраждане през годините, а сега ще бъда и достатъчно оплюван от привържениците, членовете и гласоподавателите на Възраждане!

Ще бъда изкаран платен, купен, идиот, предател, глупак, нещастник, човекоядец и още куп работи и това е естествен процес - когато нямаш аргументи срещу даден човек, едиственото, което ти остава, е да го оплюеш!

НО... ВСЕКИ ПОКАЗВА ТОВА, КОЕТО НОСИ У СЕБЕ СИ...

ИСТИНАТА Е ИСТИНА, ДОРИ НИКОЙ ДА НЕ ВЯРВА В НЕЯ...

ЛЪЖАТА Е ЛЪЖА, ДОРИ ВСИКИ ДА ВЯРВАТ В НЕЯ...


В категории: Политика


26
Коментара по темата
26.
Кинки
17.03.2024 17:47:13
0
12
Тази частна формация е същата като на Бареков,Яне Янев,Марешки,Тумбак войвода,на валерката Симеонов,на Слави Трифонов,Стефан Янев,Чичо Ицо Иванов всичките бяха създадени с една цел разцепване на вота и патерица на властта заедно с ДПС.Толкова просто и лесно.Забравих да кажа Волен Сидеров.
25.
kiki
17.03.2024 16:58:25
2
7
ТЕЗИ ЛИДЕРСКИ ПАРТИИ ИМ ИДВА КРАЯТ,МЛАДИТЕ ИМАТ ДУМАТА ,И ТОВА НЕЩО ЩЕ СТАНЕ МНОГО СКОРО !!!
24.
ИлКане
17.03.2024 16:41:29
8
6
Тази кукундрела ли е водещ кадър на Възраждане?
Майко мила, та същия този хаховец до преди няколко месеца обясняваше за кемтрейлс.
Боже мили, верно ли подобни плиткоумници са в парламента??
23.
ХХ
17.03.2024 15:21:43
22
6
Всеки има право на мнение, но мнението на този звучи купено.
Поне за мен.
22.
До 21
17.03.2024 15:03:47
20
6
100% си се начуркал от вълнение, пишейки речта си!!
21.
А добър ден!
17.03.2024 14:58:19
4
40
Вижте им съветниците в Бургас!!!
Вижте им депутатите от Бургас!!!
Разберете малко повече за тези хора! Вижте им експертизата, социалния статус и “вярвайте” , че ще работят за вас!
Браво на това момче което има куража и честта да сподели това което скоро всички ще разберат! Браво пич!
20.
Гошко
17.03.2024 14:58:00
17
13
Флагман, няма ли актуална сводка за великата украинска контраофанзива, че държите форумните олигофрени нащрек с изсмукани от пръстите копи пейст статийки??
19.
Помориец
17.03.2024 14:42:55
9
24
Пореден почитател на еднополовата любов осъзнал, че Копейката прави всичко само за пари и целта на партията е само лапаница
18.
до Бургазлия
17.03.2024 14:30:03
15
7
то от академиции доценти 35г се вижда кво направихте
17.
Бургазлия
17.03.2024 13:56:01
6
29
Колко са изпушили всички в тази "партия" не е истина направо! Нямали качествени хора, видиш ли! Нямали академици, доценти... Ми как да имат, като никой нормален човек няма да им се върже на простотиите...
16.
мао
17.03.2024 13:46:51
9
12
Този юнак е по-зле и от Копейкин.
15.
Виж Това !
17.03.2024 13:17:05
2
0
youtube.com/watch?v=Bbn_UOFOI2M
14.
до 13
17.03.2024 13:16:07
6
35
Как го купиха ве шматка?
С копейки ли?
Бухохоххохохохохохоххохохохохохохохохоххохоххохохох
Аре разпускай цирк "Израждане" и на сметището!
13.
Възраждане
17.03.2024 13:08:59
30
7
Колегата го купиха от ГЕрб..... който се интересува да се разрови за информация и ще стане ясно. Няма смисъл да се жалва сега
12.
nezavisim
17.03.2024 13:04:06
9
3
Ami zasto ne si kazesh , ce te vnedriha tam oniya pede--i ot PP-DB , samo ce tryabva da si nayasno , ce si mnogo, mnogo zakasnyal!
11.
Истината
17.03.2024 12:58:13
16
16
То пък в другите партии да не би да е по различно?! Службогонците, лизачите, навеждачите, дошли с 2 лева в джоба и с плетените жилетки се издигат, щото тез, които са си дошли с парите, ако не са съгласни си казват в очите и не мълчат.
10.
10
17.03.2024 12:54:35
9
50
НАЙ-СЕТНЕ ИСТИНАТА ЗА ТЕЯ КРЕТЕНИ
9.
иска ви се ама уви
17.03.2024 12:46:51
34
10
Кое е ключовото на този депутат ?
Кой е чувал за него ?
Винаги ще има предатели, винаги ще има кариеристи и недоволни.

Хайде на избори за да видим колко много е изгубила Възраждане и какъв огромен избирателен потенциал е натрупа ПП !
Хайде де !

Хората се радикализират. Онзи ден гониха Лорер и той бе на крачка да бъде линчуван.
И това е бъдещето за жълтопаветниците.
8.
hahaha
17.03.2024 12:45:00
14
12
Герб започва да се храни. Очаквайте още изядени дори от Промяната .-Закона на Дарвин
7.
Пришълецът
17.03.2024 12:40:49
2
14
А Мариан Иванов кога ще се извини и разкае? Или на него му е обещана по-сладка службица?
6.
Me
17.03.2024 12:31:26
39
11
Поредният лольо виночерпец. Да, както се видя, важно е да има верни хора. Защото предателите видно са навсякъде. Мине не мине и някой неуспял ентусиаст вдигне гюрултия.
5.
Жълтопаветен еврогейпарадчик
17.03.2024 12:30:47
34
11
последните 35г. всички слушаме колко НЕ крадат и НЕ лъжат! Явно и тоз са го купили и сега се орпавдава и оплаква! Поредния палячо
4.
майнак
17.03.2024 12:28:20
11
49
Това им беше пика. От сега само надолу. Явно националистическите партии нямат почва у нас. Слава Богу!
3.
Браво
17.03.2024 12:27:26
11
65
Сипа им направо с кофата тва момче. Евала за "топките", с които се опълчва на Копейкин. Сега най-вероятно Костя ще излезе и ще спусне опорката, че Герасимов е подкупен от посолството на САЩ, или нещо подобно в стил АлаКопейкин, ахаххахаха
2.
123
17.03.2024 12:25:52
50
20
Целта на двете сили ГЕРБ и ДПС се изпълнява,чрез подкупи да се неутрализира алтернативната в България на еврогейските структури. Това се направи с ВМРО и НФСБ и умело напред парите се търсят податливи хора за разбиване на Възраждане.
1.
Разграждат се
17.03.2024 12:01:54
12
48
Ака ще казва,че Копейкин Късия е ваксиниран и корумпиран,знаем го.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори