×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще се лее кръв! Футболните фенове бесни заради избора на Гонзо, излизат на улицата


Ще се лее кръв! Футболните фенове бесни заради избора на Гонзо, излизат на улицата
Това не е промяна, а подмяна и гавра с всички нас, бесни са феновете
16 Март 2024, Събота, 14:44 ч.
Автор: Флагман.бг

Те се колебаят за датата - 8 септември или 22 март

Футболните агитки са бесни заради избора на Георги Иванов-Гонзо, който вчера бе избран за президент на БФС. Те подготвят грандиозен протест в цялата страна. Групата "Промяна, а не подмяна" във Фейсбук изрази позицията си, че това е гавра с всички, участвали в кървавия протест след мача с Унгария: "Гавра с всички нас, които бяхме на “кървавия” протест!

"‼️Подмяната е факт… НО, ВОЙНАТА за Промяната не спира!
Нека НЕ допуснем мачът България-Северна Ирландия да започне или да завърши!!!
... и ако не последва промяна, след това пак и пак, мач след мач, докато не послушат гласа на фена! Защото футболът е за нас феновете, не за 235 чичковци купени, заплашени, държащи ги с нещо и най-вече, без грам морал! И разбира се с помощта на десетките изхвърлени клубове, гласували за опозицията!
Ако статуквото не падне, мач на националния отбор у дома няма да започне или завърши, докато промяната не се случи, обещаваме!
Нека се съберем 20 000 души на 8-ми септември и да свалим Статуквото - веднъж завинаги! 
Нека целият футболен свят разбере, че това не може да продължава и повече от 90% от феновете не желаят това статукво повече да управлява футбола ни!
⚠️Мерките са крайни, но гневът и омразата, които генерираха тези нагли хора днес минаха всички граници!
Искаме промяна, а не подмяна!
Вън статуквото от футбола ни!
18 години стигат!
Заедно можем! СПОДЕЛЯЙТЕ ПОСТА!
ps. ако имате други предложения за по-ранна дата и място на протеста, моля споделете и гласувайте тук: https://www.facebook.com/groups/1109514683728647/permalink/1109516013728514/
ps.2 сред нас админите има и левскар и той като Томислав Русев и като всеки друг мислещ левскар знае, че Гонзо бе добър футболист, но също така много добре знаят, че е част от Статуквото и че това бе елементарен ход, с който да ни скарат. Не се поддавайте.", пишат те в социалние мрежи и призовават всички за обединение.

В групата е пусната и анкета, с която феновете да определят на коя дата да се проведе протестът. 75% от тях за сега желаят той да е по-рано от очакваното, като са посочили да е пред Народното събрание на 22 март. 


В категории: Спорт


40
Коментара
Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
40
Коментара по темата
40.
kroif
17.03.2024 17:07:19
0
2
ОТ КОСМОСА ЛИЧИ ЧЕ ОСМОКЛАСНИКА ГОНЗО Е ИЗБРАН ПО СХЕМА ОТРАБОТЕНА ОТ Б.МИХАЙЛОВ ПО ЗАРЪКА НА ББ ЛИЧНО !!!!
39.
Разбирач
17.03.2024 11:05:47
3
6
Държавата и бежанците, войните, валутите да го духат под вода, браточки. Който пряко го засяга той да му мисли. Мен ме интересува като се прибера вкъщи и отмия саждите да има нещо топло за боцване, нещо хладно за сръбване и истински, качествен Футбол. Не мога да променя геополитиката и затова не ме интересува изобщо, но футболът за мен е религия и няма нищо по-важно!
И не- не съм тъпак. Тъпи сте вие, които пропускате мачове и не разбирате колосалното значение на бфс...
38.
Отчетник ветеран
17.03.2024 09:09:08
8
1
След 4 години Бербатов пак може да се пробва.
37.
Изтече инфо
17.03.2024 08:18:22
2
11
По 5000 лв на делегат е имало за избора на осмокласника
36.
До 33
17.03.2024 07:48:47
1
6
Сега, не са ви ясни нещата и на вас и на този от ФБ. Оставяме философските категории настрани. Кои бяха едните млади, кои бяха другите млади , кои са тези, които искаха да оправят нещата в БФС? Царят домъкна първата вълна "реализирани на Запад" юпита, синовете на политбюро-Милен Велчев и прочие, безизвестни дотогава. Втората вълна, млади , успешни и неизвестни, са кирчовците , той пък кацна с тапет от Харвард - децата на държавна сигурност и
гейтаците. Те ще се борят със статуквото. Не. Не.Не. Те са статуквото и целта е да го бранят. За четвъртите, Получиха ли шанс да направят нещо добро? Получиха, какво стана? Боби бастиса Батето, Сега се носи вода- ама те нямали опит, като администратори, да застанели под Гонзо. Абе някой косър да не и изкълвал мозъка в капацуните. Правилно си хванаха самолета,щом не са нужни на никого. Бербатов , Стилиан и Мартин трябваше да
получат своя шанс.
Сега разбрахте ли кой е статуквото и защо от Запад се връщат само "нашите" ,обикновено неудачници и там, а повечето бягат оттук с 200?
35.
Аз
17.03.2024 07:47:37
1
7
Иначе за съществените неща няма протести...футболът е най-големият проблем на държавата явно.
34.
Реалист
17.03.2024 07:16:05
2
10
Гонзо беше избран не от отборите с пари, а от нискочелите ръководители по селата! Само Домусчиев си беше за запазване на статуквото и съответно цяла Варна и турските клубове бяха вербувани! В зона Пловдив отбори като Съединение, Асеновец, Куклен, Сокол Марково, Несебър, Спаркак Пв, Созопол , Розова долина, сливенските подлоги не им е изгодно да има промяна, защото те живуркат само като могат да правят мизерии помежду си! Първа и втора лига бяха зад Бербатов, тези които 5 лв не са изхарчили за футбол избраха Гонзо с надеждата, че пак ще видят 5 звезден хотел след 4 години!
33.
PS
17.03.2024 03:45:20
2
3
Футболните фенове останаха шокирани от бруталната победа на Гонзо над Бербатов в битката за върха на БФС. Ето едно много добро и прагматично обяснение на Тихомир Чергов във Фейсбук, което не търси под вола теле:
Не разбирам мелодраматичните реакции след избора на Гонзо за „ръководител на футбола“. Така или иначе, хората с парите във футбола си остават същите със същия манталитет и характер. А те са тези, които на практика ръководят футбола в България, не администраторите от БФС. Който и да сложиш да ги администрира, това няма да промени порядките на тези с парите във футбола.
Хората са с много къса памет и не си учат уроците по историята. Пак се прехласват прекалено много по празни клишета като „младите, умните, реализираните на запад, владеещите чужди езици, имаше международен авторитет, които ще се борят с корумпираното статукво“ – и забравят, че преди 20-тина години така наречените „златни момчета“ и „четвърти в света“ бяха млади, умни, реализирани на Запад, с международен авторитет, владееха чужди езици и не на последно място – бореха се с корумпираното статукво на Батето. Да не напомням и за едни други „млади, умни и реализирани на запад“ в политиката…
Но основната причина да пиша тези редови е големият урок от вчера. Да приемем условно, че Гонзо е „злото“, а Бербо и компания са „доброто“. „Злото“ го дефинираме като съзнателно участие в нещо разрушително и вредно, а „доброто“ в случая като идеалистично желание да изградиш нещо хубаво. Гонзо е „злото“, защото напълно съзнателно става част и продължение на един деградирал и корумпиран режим, а Бербо и компания са „доброто“, защото имат идеалистично желание да направят добра промяна.
Големият урок от всичко това е следният: Доброто не може да си позволи да бъде високомерно, мързеливо, небрежно и самодостатъчно, защото Злото е енергично, прагматично, методично и търсещо съюзи и връзки. Бербо беше високомерен и недостатъчно деен. Беше с нагласата, че едва ли не върши услуга на българския футбол и не той трябва да се среща и да убеждава да гласуват за него, а те трябва да са му благодарни, че се е захванал „да ги спасява“. Мислиха си, че известността и авторитета им е достатъчен и не е нужно да влагат енергията да пътуват из страната, да се срещат с футболни хора (а и с политици), да убеждават, да преговарят, да правят съюзи. Един вид – победата им се полага и не трябва да полагат старание за нея
А Гонзо може да е много прост, но е и много енергичен и трудоспособен, и от години е свикнал да върши черна работа, да отговаря за хора и дела, всеки ден да става рано и да работи. Да, корумпиран е, безсрамен е и е с ограничен интелектуален потенциал – но е трудолюбив, енергичен и упорит, а в такава битка „доброто“ не може да си позволи да бъде мързеливо, да чака наготово и да се гнуси от „черна работа“.
И все пак, понякога „доброто“ има късмет и печели, дори да е по-високомерно, мързеливо и небрежно. Както стана, когато „Четвъртите в света“ изместиха Иван Славков-Батето, защото последния просто им подари победата (не му се занимаваше повече). Те тогава бяха „доброто“, но дори след като взеха властта, продължиха да са лениви, небрежни и високомерни, а когато „доброто“ се държи така дълго време, то се превръща в зло.
И това е поуката от този статус. Доброто трябва да е неуморно, енергично, по-смирено и много упорито. Първо, за да може да победи злото, второ – за да може да продължи да бъде „добро“ и след победата над злото.
32.
Ето
17.03.2024 03:17:17
1
1
Схемата на дрътите к.рви! Всички за перуката гласуваха за Гонзо, а останалите 20 кандидата размиха гласовете за Бербатов и Стилиян.. Всички мълчат, значи са доволни. На балотаж, обаче
Венци Корема щеше да стане Иляз,
31.
Глиган Грудово
17.03.2024 03:00:57
2
2
Как Гонзо Аданата, ве? Аман от протежета.
Да си бизнесмен, че да накараш някой да вкара пари във футбола,;
да си политик, да използваш влияние МС да увеличи държавната издръжка на клубовете;
да си бил треньор, че да знаеш, тънкостите на играта
да си имал успехи, като играч и поне да си разпознаваем ;
барем да си ходил на Европейско или Световно, да видиш там как става....
30.
На власт в България идват
16.03.2024 22:15:26
2
7
Тиквуний
Осмокласника
Ники-Ролекса
Мила,моя Майно лъо
29.
Хахо
16.03.2024 20:21:08
10
12
Бахти боклуците. Държавата заминава, може да ни вкарат във война против Русия и/или да загубим икономически суверенитет, а вмирисаните дроги им гори кой щял да бъде начело на футбола. Не заслужаваме тази прекрасна земя под краката си и тя не заслужава да я тъпчем. Торби с гной пфу
28.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
16.03.2024 20:20:47
22
8
Имаше конгрес на БФС и Гонзо е избран.Недоволните да си иб.....т ма..та.
27.
жив и здрав ама
16.03.2024 20:00:15
4
26
Гонзю и за учител по физическо не става
26.
Гласувал за шебека
16.03.2024 19:58:40
1
12
Абе аз нали прибрах 10 хилки, бОлу ма *ура за протеста
25.
Какви фенове
16.03.2024 19:11:51
12
5
Едни никакви пияници дето само безредици Сеят
24.
Динамо
16.03.2024 18:59:52
12
10
До 23
Ти си копанар миризлив.
23.
Еркеч
16.03.2024 18:52:11
25
12
Дори и Барбигей призна,че всичко е честно и ок,само простите припоци продължават да реват като пОтки за х.уй Всичко това е поредено от зверското им безтитлие,което продължава вече 15 години
22.
LSFC
16.03.2024 18:48:08
4
12
Прасета в космоса-дайте да назначим Дани Ди Брадао за шеф на БФС,та да мирясате
21.
OK
16.03.2024 18:43:59
8
6
Да си изберат 09.09., любима дата и сакрална за някои отбори хахаха . Дайте да не биеме детето докато още не е направило белята де !!
20.
Киро 1914- доносника Кирязов
16.03.2024 16:49:36
14
17
ГОВЕДАТА са мразени навсякъде , синята сган ПРОДАЖНА КЗЛ
19.
Реалист
16.03.2024 16:32:50
7
13
Защо Камата не се дуелира сьс Перукать а отиват меките ножки
18.
Отидоа още 20 години
16.03.2024 16:08:29
2
33
На вятъра!
17.
До 16
16.03.2024 16:06:24
5
23
И кво да правят тук като не ги искат тук?!
16.
123
16.03.2024 15:59:43
53
11
Стига простотии. Единият от желаещите да ръководи българския футбол си замина за Англия а другия в Мадрид. Те въобще са нямали намерение да оправят футбола ни а соламо да лапат.
15.
Велик Овчаров
16.03.2024 15:57:34
3
30
Моят протест-спрях с българският футбол. Самите клубове трябва да се отделят. Който иска, разбира се. Нов съюз,нов лиценз. Също и нова схема на игра. Мачовете трябва да са след обяд ,събота и неделя по възможност. Новият съюз,ако е добър ,ще има гледаемост,ще има и реклами,ще има и пари,ще има и публика.
14.
А мислехме,че Перукан е дъното
16.03.2024 15:56:34
5
59
До Бербатов , Стилян Петров и Марто
Не ви заслужаваме ,Момчета!
13.
Пътни знаци
16.03.2024 15:47:56
3
3
Tui koi nomer znak e де го упътването
Da ga vida ko zna4i
12.
Бай Цоло
16.03.2024 15:41:31
7
40
Липсва ми Батето и неговите пиянски простотии. За всяка ситуация имаше подготвена глупост
11.
Личен опит
16.03.2024 15:33:47
8
29
Аз НЕ гледам български футбол от четвърт век.Фен съм на чуждестранен отбор и ходя на мачовете им един път месечно,все пак в чужбина,но си е преживяване отвсякъде.Та това бих им препоръчал на тея фенове!
10.
Бургазлията
16.03.2024 15:27:57
4
53
Празни приказки
Феновете искат промяна , ама фут болните хора си искат статуквото!
Cъщо като изборите , хиляди гласуваха за промяна , а статуктовото герб,дпс,бсп,итн и възраждане се обединиха срещу народа и пак на управляват . Така ще е и БФС
9.
Марица 2
16.03.2024 15:25:59
2
50
Феновете може да сменят спорта с баскетбол или плажен хокей. Футболът е закрит отрасъл. Пералня.
8.
Адолф
16.03.2024 15:25:32
7
41
Бобито и фъфлещ пиянски, поне можеше да скърпи едно сложно изречение. Тоя юнак, с един пръст чело, не може словореда и на просто изречение да направи.
Спокойно. Много години футбола и националния отбори дълбаят все по - дълбоко дъното. Сега е ред най - сетне да я прокопаем тази дупка в Земята, да изключим насред Нова Зеландия и да тръгне футбола ни напред. Или по - вероятно да прецакаме и този на маорите!
7.
Давайте са се вдигаме
16.03.2024 15:22:17
5
38
Да изметем тоя политико-олигархично-тарикато-"футболен" боклук !!!
6.
Мафията победи футбола в България
16.03.2024 15:20:25
3
42
...
5.
Ти ли ши ми каиш ко да прая,бре?!
16.03.2024 15:18:55
3
47
Българинът НЕ понася някой по-умен от него да го управлява,акъл да му дава,затуй си избира прости такива.Примери бол от последните 100 години
4.
Koch
16.03.2024 15:08:50
5
57
Напълно логично развитие на нещата в кочината, където простаците позволиха един рапон, един еднокнижник да превземе власта толкова години, та някъв неук ром поставили за бушон начело на футбола за да изгърми, евентуално, при една сериозна проверка на финасите съюза, е напълно естествено развитие на нещата.
3.
Край
16.03.2024 15:04:59
48
20
Кой каквото и да говори конгрес честен имаше и Бербатов не го спечели
2.
Ачо
16.03.2024 15:04:27
4
38
Другари, Фейсбук революцията започна!
1.
Фекрет Стораро
16.03.2024 14:49:18
2
52
след бобитуу мислих, че няма повече на къде да падаме. Ама явно има! Сега остава Валери божинов и никитууу михайлов да станат президенти и съм видял всичко у футбола ... Поне се радвам, че Хубчев тоя измекяр няма да влезе в БФС и другите от листа на бербата дето никога не са се занимавали с футбол
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори