×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов и приятели подкрепиха Стилиян Петров за БФС


Бойко Борисов и приятели подкрепиха Стилиян Петров за БФС
Кадърът е направен след мач на малки вратички, изиграл се днес, а с публикация във Фейсбук Стенли намеква, че е бил на печелившата страна
14 Март 2024, Четвъртък, 20:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Стилиян Петров е част от екипа на Димитър Бербатов.

Бившият премиер Бойко Борисов и няколко доказани спортни звезди заявиха със снимка подкрепата си за Стилиян Петров за утрешния конгрес на Българския футболен съюз.

Кадърът е направен след мач на малки вратички, изиграл се днес, а с публикация във Фейсбук Стенли намеква, че е бил на печелившата страна. Участие в двубоя са взели участие още Валери Божинов, Христо Йовов и селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров.

Стилиян Петров е част от екипа на Димитър Бербатов. Той ще стане вицепрезидент на футболната централа, ако Бербатов спечели утрешния конгрес. Флагман.бг ще предава на живо от хотел "Маринела", където ще се проведат изборите. С право на глас са 492-ма делегати, а според предварителните нагласи тримата фаворити са Георги Иванов-Гонзо, Димитър Бербатов и Михаил Касабов.

Ако се вярва на букмейкърите с най-големи шансове е Гонзо - 1,80, но вътрешно проучване на екипа на Бербатов всъщност показа, че нагласите са доста по-различни. (ВИЖТЕ ТУК).

Напрежение около Конгреса на БФС, СДВР вади водното оръдие

Днешната снимка е знакова и за хората, които разбират от политика, говори страшно много. Дали екипът на Бербатов ще успее или ще получим още от същото с Гонзо и компания - ще стане ясно утре. 

Междувременно друг от кандидатите за президент Георги Градев твърди, че един от неговите опоненти на изборите (без да посочва име) е пращал емисари, които купували гласове преди Конгреса - по 5 хил.лева. Имало такива случаи в Бургас и Свиленград, твърди Градев.

Гонзо обеща още от същото, ако стане президент на БФС


В категории: Спорт


14
Коментара по темата
14.
Габи
16.03.2024 17:31:18
0
0
Борисов непрекъснато трупа негативи не само за себе си, но и за ГЕРБ. Първо презложи и подкрепи 500 лв.пожизнена пенсия за хора изкарвали за една вечер повече от месечната заплата на милиони българи,но умело укривали хонорарите си. Сега застава на страната на трима напълно неуки в организаторската и управленска дейност на футбола. Как и тримата радетели и милеещи за българския футбол, след като загубиха решиха да нямат нищо общо с него?
13.
Еnchanter
15.03.2024 08:55:46
0
8
Пази се от Борисов, дори когато ти поднася дарове ! Той ще те подкрепи , както въжето подкрепя обесения ! Иначе сте отново в "миналото " !
12.
Онзи до Този
15.03.2024 08:30:45
4
6
Сега вече трябва да ви стана ясно, кой стои зад Барби. Не забравяйте,че майка му беше зам, председател на герб жени!
Стенли, Стенли, никога не е късно да станеш за резил. Сега от ДПС ще се прехвърлим на герб. Страшна промяна ще е във футбола ни. Жалко.
11.
Пю
15.03.2024 07:19:12
8
3
Май Гонзо ще излезе най-сериозен.С тая снимка Стелиян с уста.
10.
То голям избор
15.03.2024 01:28:39
1
9
Между Перукан и Борисов.
9.
Бербатов= Перукан 2
15.03.2024 00:01:11
6
18
Тоя Стенли се осра с тая снимка. Жалката карикатура Борисов никой нормален българин не иска да се снима
8.
Колин
14.03.2024 23:34:25
11
9
Утре Гонзо ще ги пребие тези мишоци! Даже и балотаж няма да има.
7.
Гонзо
14.03.2024 22:30:08
11
7
Утре ще съм шеф на БФС
6.
Крум
14.03.2024 22:07:37
7
13
Той продажният Биберонков за това даваше интервюта само в БТВ и Нова. Всичко го канеха ,ама той не та не. И за Кирчо и кокорчо се знае,че ще се съгласят с Баце. Така е никой не гласува..... Бибитката сега като седне на стола и той няма мърдане. Забравихте ли за Мартин.....за семейство за любовница за едни милиони изчезнали- верно честно изработени,но любовницата му ги лапна от банката. Морал и той никакъв. БФС.... същото ще бъде. Няма да има осъдени,няма да има промяна с Биберонков
5.
Макак Такабе
14.03.2024 21:11:35
3
16
Това е все едно путин да изкаже подкрепа за Байдън. Целта е да отврати част от противниковия електорат. Почти никакъв шанс не виждам дъртите ДС-та в БФС да не изберат поредната послушна креатура подобие на перуката. Така им е удобно.
4.
Българин
14.03.2024 21:05:41
2
24
Тъпанари, на това му казват мечешка услуга....
3.
Патроарха се спомина, а тоя цъка мачлета?
14.03.2024 21:02:34
2
28
Вече не се съмнявам, че е голям двуличник. По ТВ го играе тъжен за кончината нс патриарха, но си цъка мачлета на малки вратички и то точно днес :-)
2.
Чикиньо
14.03.2024 20:57:08
4
27
Подкрепа за вицето но не и за кандидата, прецедент в историята, отниво чупим тъпомера, 12 год. противопоставяне и насъскване на група хора срещу друга група. Гарантирани от ТИКВИНьО.
1.
Бойкооо, курвооо
14.03.2024 20:48:03
4
37
Отвратително, а Стилян беше кумир.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори