×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво е ядреното въоръжение на Русия и защо имат три ядрени куфарчета?


Какво е ядреното въоръжение на Русия и защо имат три ядрени куфарчета?
Военноморски офицер носи ядреното куфарче на Владимир Путин
13 Март 2024, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Москва е в състояние да унищожи света, и то няколко пъти

Президентът Владимир Путин предупреди днес Запада, че Русия е подготвена технически за ядрена война и ако САЩ изпратят войски в Украйна, това ще бъде тълкувано като съществена ескалация на войната.

Ето основните факти за руския ядрен арсенал.

Ядрена суперсила

Русия, която наследи ядрените оръжия на Съветския съюз, разполага с най-голяма наличност на ядрени бойни глави в света. Според Федерацията на американските учени (ФАУ) Путин има на разположение около 5580 ядрени бойни глави, пише БТА.

Около 1200 от тях са извадени от експлоатация, но до голяма степен са в изправност, а около 4380 са на склад и са готови за изстрелване от стратегически системи с голям обсег и от тактически ядрени установки с по-малък обсег, гласят данните на ФАУ.

От складираните бойни глави 1710 стратегически ядрени бойни глави са разположени, както следва: с около 870 от тях са въоръжени наземни балистични ракети, около 640 са поставени на балистични ракети за изстрелване от подводници, а вероятно 200 са разпределени в самолетни бази за тежки бомбардировачи, сочи бюлетинът на ФАУ.

Тези числа означават, че Москва е в състояние да унищожи света, и то няколко пъти.

По време на Студената война Съветският съюз достигна връхна точка в производството на ядрени бойни глави – около 40 000, а пикът на САЩ беше около 30 000.

Кога би се използвала тази ядрена сила

Публикуваната през 2020 г. ядрена доктрина на Русия посочва условията, при които руският президент би обмислил използването на ядрени оръжия: най-вече в отговор на нападение, при което са използвани ядрени оръжия или други оръжия за масово унищожение, или при използването на конвенционални оръжия срещу Русия, "когато самото съществуване на държавата е заплашено".

Модернизация

През 2022 г. САЩ обявиха в своя Преглед на ядреното разположение на силите, че Русия и Китай увеличават и осъвременяват ядрения си капацитет и че подходът на Вашингтон ще се основава на контрол върху оръжията, за да се избегне скъпоструваща надпревара във въоръжаването.

"Докато заявленията за ядрена мощ и словесните заплахи на Русия будят голямо безпокойство, руският ядрен арсенал и свързаните с него действия не са се променили много в сравнение с нашата оценка от миналата година, като не броим текущата модернизация", се казва в анализа на руското въоръжение, направен от ФАУ.

"Все пак в бъдеще броят на ядрените глави, които са на въоръжение в руските сили със стратегическо предназначение, може да се повиши, като се има предвид, че ракетите с по една ядрена бойна глава биват заменяни с ракети с по няколко бойни глави", показва изследването на американските учени, предава trud.bg.

Ядрените опити

Путин каза, че Русия ще обмисли извършването на изпитания на ядрено оръжие, ако САЩ го направят.

Миналата година той подписа закон за отмяна на руската ратификация на Договора за всеобхватна забрана на ядрените опити (ДВЗЯО). Постсъветска Русия не е извършвала ядрени опити. Откакто Съветският съюз се разпадна през 1991 г. само няколко държави са провеждали изпитания на ядрено оръжие според данните на Асоциация за контрол върху оръжията: последното изпитание на САЩ е от 1992 г., на Китай и Франция – от 1996 г., на Индия и Пакистан – от 1998 г., а на Северна Корея – от 2017 година.  Изпитание на ядрено оръжие в Съветския съюз за последно е имало през 1990 година.

Договорът за всеобхватна забрана на ядрените опити беше подписан от Русия през 1996 г., а ратифициран – през 2000 година. САЩ също го подписаха през 1996 г., но все още не са го ратифицирали.

Кой натиска бутона за изстрелване на руска ядрена ракета

Руският президент е този, който взима крайното решение за използване на ядрено оръжие от Русия.

Така нареченото ядрено куфарче, или "Чегет" (по името на връх Чегет в Кавказ) е постоянно у президента на Русия. Смята се, че такива куфарчета имат също руският министър на отбраната, понастоящем Сергей Шойгу, и началникът на генералния щаб на руската армия – пост, заеман в момента от Валерий Герасимов.

По същество куфарчето е средство за комуникация, което свързва президента с неговото висше военно ръководство, а оттам – с ракетните войски, посредством строго секретна електронна система за управление и контрол, наречена "Казбек". Тя пък поддържа друга система, наречена "Кавказ".

През 2019 г. руският телевизионен канал "Звезда" излъчи кадри на едно от ядрените куфарчета на Русия (поне така обяви телевизията), снабдено с внушителен брой бутони. В сектора от клавиатурата, наречен "Команди", се виждат два бутона – бял за "Стартиране" и червен за "Отмяна". Според "Звезда" куфарчето се задейства със специална флашка.

Ако Русия сметне, че е заплашена от нападение със стратегическо ядрено оръжие, президентът издава по линия на комуникацията между куфарчетата пряка заповед за изстрелване до командването на генералния щаб и до резервните командни пунктове, които държат ядрените кодове. Подобни заповеди достигат бързо чрез различни комуникационни системи до подразделенията на стратегическите ракетни войски, които след това изстрелват ракети към САЩ и Европа.

При окончателно потвърждение за ядрено нападение Путин може да задейства системата от последна инстанция "Периметър", наричана в САЩ "Ръката на мъртвеца": всъщност компютри решават кога ще бъде Денят на Страшния съд. Контролна ракета би означавала заповед за ядрени удари, извършвани от целия огромен ядрен арсенал на Русия.


В категории: Политика


Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
40
Коментара по темата
40.
А
15.03.2024 16:42:41
0
1
6 Мицов бай Димо прекалил си водка
39.
*********
15.03.2024 16:35:54
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
Ядрена война
14.03.2024 21:51:35
6
8
Няма да има.Запада няма такъв ресурс.Още повече,и Англия,и САЩ са "обградени" от ядрени руски торпеда без еквивалент.Русия постигна ядрен паритет срещу САЩ и неговата жалка дъщерна корпорация,наречена НАТО.Ес е безсилен и неговите политици могат да продължат да се дуят и говорят глупости колкото си поискат,без някой да ги вземе насериозно.Немската икономика е към края си,а големите концерни ще напуснат Германия постепено през идните години в посока Китай.Западна Европа има един единствен шанс за да не се срути тотално:в кратък срок да целуне ръка на Русия и да помоли за прошка и помощ!
37.
Люси
14.03.2024 21:07:10
1
3
Тактическите не са страшни. Ако пуснат стратегическите тогава е време задължително да започнете да се страхувате и да си търсите пещера за следващите 50-100 години. След стратегическите остават само остъклени и изгорени пустини, нещо като Сахара. А, и носете си новите дрешки.
36.
*********
14.03.2024 19:41:36
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
35.
Някой
14.03.2024 15:10:28
6
6
Три куфарчета , че като се знае какви пияници са рашките , някой може да затрие света
34.
:(
14.03.2024 11:37:15
10
7
Путин: "Ако някой застраши Русия и руската територия, ще бъдем принудени да използваме ядрено оръжие"
Според доклад на ЦРу, руснаците подготвят да инсценират атака в руски град, за да имат причина да използват мощни разрушителни оръжия, както и тактическо ядрено оръжие.

.
33.
В русия сега :
14.03.2024 09:25:45
14
10
„Призоваваме незабавно да напуснете градовете“: Руски доброволци анонсираха удари срещу Белгород и Курск и призоваха населението

Обръщаме се към нашите съграждани: жителите на град Белгород, служителите на белгородската администрация и всички, които ни чуват. Путинските убийци нанасят масирани удари по мирните украински градове, установявайки своите позиции между домовете ви, училищата на децата ви и държавните институции. Всеки ден десетки обикновени невинни хора (предимно жени и деца) умират от обстрели от Белгород. Обстрелите на Украйна от територията на Белгород трябва да спрат!

В тази връзка сме принудени да нанесем огневи поражения на военните позиции, разположени в градовете Белгород и…
32.
До 17 Разбирача
14.03.2024 08:34:48
4
4
Само да рекат…хахахах Ама викаш щото са добри самаряни,за това не го правят хахахха На хартия само ние имаме оръжия ;)
31.
До 16
14.03.2024 08:32:49
8
13
АМА какво им се връзват беее хаха те на Русия бомбите свършиха миналата година,Украйна сама се обстрелва хаха Ти си много объркано човече,знаеш ли? Причината за НЕ прекратяването на СВО (войната) е Борис Джонсън и малоумния Зеленски.И точно защото вече всички взимат на сериозно Русия,нямат смелостта да я нападнат ;)
30.
КОНТРА ОФАНЗИВА TV
14.03.2024 08:30:15
8
4
Този сериал сме го гледали. Накрая Комикът умира и се въздига на небето при навални. Там се чифтосват с Божковата благословия.
29.
До 15 Иван
14.03.2024 08:05:45
19
10
Ми прати си децата в лайнорусия да стават солдати
28.
:))
14.03.2024 07:50:03
0
1
https://youtu.be/vsCeY7ZSYgc?si=5n8S4jS7b91QJh68
27.
Защото не са две
14.03.2024 07:25:05
5
4
Нито четири. Прочетох статията в някакъв умнокрасив сайт, но и там не се уточняваше защо не са пет или едно голямо (за парада) и едно малко (за пикник). Ние и без това влизаме тук да четем за ушаци и наркоманки, а не за световния мир.
26.
*********
14.03.2024 07:18:43
10
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
25.
6matarok
14.03.2024 07:02:13
4
7
zapadnite kolonialni apetiti sa mnogo po opasni ot atomna bomba i sa uni6tojili milioni 4rez porobvaneto, vijte samo kobaltovite rudnici v Kongo, deca rabotqt za 1 kora hlqb po 12 4asa , spuskat se v dalboki qmi po 30 m za da izkarat kobalt , vsi4ko tova e s pomo6ta na franciq i frenskiq legion, zarobeni sa hora v 21 vek da robuvat na blagodenstvieto na edna nagla ala4na 6aika . Putin im kaza, SVAR6I SE VA6ATA , pove4e nqma da ima takiva kolonialni prostotii v 21 vek, vseki si proizvejda i stava konkurenten na pazara, a ne da zarobva narodi i taka da pravi produkta si konkurenten
24.
до 17
14.03.2024 04:32:11
5
21
Тва да не са ти айфон или тесла кибер трък че да не работи тука се говори за ядрени глави не лукови като твоята ,тука не работи не съществува като дума ...
23.
!!!
14.03.2024 02:14:21
7
28
Украинското издание "Страна" цитира командирът на батальон от 3-та украинска щурмова бригада полковник Петър Горбатенко, който казва: Руската армия технологично е много добре снабдена, имат много сериозна техника, модерни оръжия и снаряжение. Тя е много по-сериозен противник от повечето армии в света. Тя е втората най-силна армия в света. Безсмислена е медийната пропаганда да ги представяме като идиоти, защото това означава че ние самите сме идиоти.
Полковник Горбатенко, както и други украински комендири, съветват украинците да не гледат 24-часовото пропагандно предаване "Телемаратон" , въведено с указ от Володимир Зеленски. В него изявления дават само хора от партията на Зеленски, забранено е за опозиционни лидери и репортажите и новините излъчвани по него са внимателно подбрани и предварително съгласувани със Зеленски.
В Украйна доверието към новините на Телемаратон е спаднало от 75% на 38% - заяви украинския изследовател Алексей Ковжун, според който новините, които се представят там, крайно противоречат на информацията от официалните фронтови сводки на военните.
За ситуацията в Украйна, медиите в България както и в Европа от 2 години представят само това, което се излъчва по украинския Телемаратон. Все още има много европейци, които се доверяват на различни източници и са напълно дезинформирани за случващото се в Украйна, но и все повече хора започват да осъзнават, че официалната информация всъщност е тотална дезинформация!
22.
ки
14.03.2024 01:08:11
12
37
Всички реват че в Русия било комунизъм, режима преследвал опозицията. А някой да е чувал в Украйна да им опозиция? Там има над 10 политически партии, като повечето са опозиция на Зеленски, някой чувал ли е изказване на опозиционер в Украйна? Няма и да чуете, всички са арестувани и малтретирани по затворите. Поне Навални и другите ги оставяха да се изказват, в Украйна и това не им дават. Има безследно изчезнали лидери на политически партии, както и арестувани, и такива на които членове на семейството им са отвлечени.
Защо някой западен европендел не попита къде е опозицията в Украйна и защо няма техни изявления?
21.
☢️radium 88
14.03.2024 01:06:22
8
4
Na flagman qdreni kufar4eta sa im kitarite
20.
ТБС
14.03.2024 00:41:43
4
18
Явно е достатъчно добро, че да възпалява разпраните неолиберални свинктер, които не спират да снимат срещу Русия. Ако си го търсят, всички ще го получим, островите и тапетите няма да ги спасят.
19.
*********
14.03.2024 00:08:31
7
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
Голям
14.03.2024 00:02:22
8
20
Разбирач ве, половин милиард ако,, рекат" срещу 140 млн......ще я изпепелят...То ако беше толкова елементарно ,като тиквата ти...отдавна щяха да го направят....САМО,ЧЕ НЕ СТАВА!!!......ИСТОРИЯТА СЕ ПОМНИ!!
+ това милиардните държави са с Русия включително и лудия!!
17.
Разбирач
13.03.2024 23:04:04
41
21
Имат на лист хартия ...те и самолетоносач имат , ама на въглища. Та и с теа ядрени глави и ракети много нещо , ама кое работи , кое е откраднато , кое продадено ... Путин едва ли знае , а и не му се иска да знае
Cамо Франция, Великобритания, Канада и САЩ да рекат ще изпепелят руската територия до урал и помен няма да остане от руски народ
16.
Бургазлията
13.03.2024 22:58:49
30
20
Анимационни филмчета бол имат аналоговите кремленски мишки
Никой по света не ги взема насериозно.
Помним как турците си свалиха едно техно самолетче и Путлер посли ходи му се моли на ердоган да не свакят още.
Помним и на Китайското президент как целуваше ръка , само да не се намесва в прекратяването на конфликта с Украйна.
Даже една Армения не съумя да спаси от Азербайджан , а и не смее да се противопостави , че ибез това близките казахи го навряха на кучето в г#за преди година та и там трябваше да се клани и целува ръце .
15.
Иван
13.03.2024 22:33:35
18
26
До 9
Ти пък си съгласен да отглеждаш български деца, като пораснат да ги пращаш да стават европейски роби/работници, това е модерно еничерство, да отгледаш дете и да го пратиш да работи и да плаща данъци в друга държава. Ти си по голям психопат! Това половината млади хора и то по качествените да ги вземат за еничари и по турско не е било.
А в статията само ви плашат, какво толкова е ценен жалкия ви животец, че ви е страх? Като ще се мре всички ще мрем не ми дреме!
Колкото до статията те всички държави, които имат ядренно оръжие ако бъдат нападнати или бъде застрашено съществуването на държавата им ще действат по същия начин точно както Путлер. Нима ако някоя друга държава застраши съществуването на ФАЩ, няма да ползват ядренно оръжие, та тези думи ги пише в договора между ядренните държави, че ще ползват ядрено оръжие само ако е застрашена държавата им, и това важи за всички ядренни държави.
Ако Путлер не ви пусне бомба китаецът или французина могат да го сторят, а ако те не го сторят, Ким чен може да изфиряса и да натисне копчето си, в страх ли ще изживеете живота си???
14.
*********
13.03.2024 22:18:41
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
13.
Юрий Никулин
13.03.2024 22:17:01
29
18
Не им се вързвайте на тез руски хуморески!....бомби,момби,атоми и тем подобни щуротии...
Оня ден бяхме на един пиянски запой барабар с Путкича,Медведев-Страховития,Шойгича,Гераската и Кадирката.
Естествено Медведката пръв се нагърмя с водка започна яко да дразни цялата компанията ... и след няколко забележки от присъстващите започна да заплашва наляво и надясно,че ако някой му скочил щяло да стане мазало- бил каратист, сумист, боксьор, самбист ...и то от старата руска школа и за капак щял да фърли атомни бомби....и тем подобни страхотии!!!
И наистина стана мазало- завърши най-впечатляваща си вечер в живота....в един боклукчийски контейнер с една тава руска салата на главата.
Ама весело си изкарахме!!....голям хумор падна.....по руски образец!!
12.
До 3
13.03.2024 22:02:54
8
19
Викаш няма разлика в това,да направиш опит в море,океан или пустиня с това да изстреляш ядрено ракета в Лондон примерно? Ебаси капацитета си ;)
11.
Бай....до 9
13.03.2024 21:59:06
7
11
Ти май си п...л, а?
10.
Ей
13.03.2024 21:58:04
16
29
бургашки примат(1)!! Флагман... Вашингтон Поуст или Правда са ти дали точната бройка на ядрения арсенал на дадена държава и правиш баланс между Русия и ,,свободните" държави(?) . Моли се да няма ядрена война...тогава няма значение кой колко има(брой) Другата клоака USA е хубаво да съдейства за мир м/у Русия и Усрайна.... вместо да насъсква еврогейовете за евро-руска война!! Но всичко ще приключи,когато Тръмп стане президент...той е наясно с обективната действителност на RUSSIA и USA....
9.
До бай димо
13.03.2024 21:50:27
38
31
и какво?
Готов си да избиеш всички Български деца, заедно с цялото Човечество?
Ти какъв си? Психопат?
Лекувай се!
При путлер в лудницата ще има място, спокойно.
Дрънкането на ядреното оръжие издава слабост!
Няма нужда да ни напомняш, че рашия е слаба, това го виждаме на фронта в Украина!
8.
паткан
13.03.2024 21:48:51
23
25
Аз съм пацифист , но ако ще трябва да робуваме на западните "ценности" по добре да ги пускат и да се свършва.
За мен, да съм роб, не е алтернатива.
7.
трт
13.03.2024 21:47:49
8
29
ало тролчето бургазлия като ти изстрелят една ракета няма да имаш време дори да се наакаш аман от платени прошляци
6.
Бай Димо Оригинала
13.03.2024 21:38:01
25
56
Чакаме натофците в Украйна. Време е нагло-саксонските мами да сложат черни забрадки. Време е Щефан Щанйгасингер, дойче педерунгел, да иде да се бие за знамето на дъгата. Обещаваме, че ще ги връщаме в оловни ковчези. Ще ги заравяте в Гармиш Партенкирхен, а мама Гертруда ще рони тежки германистански сълзи над овъгления от руската артилерия горд еврогеец. Де сте бря, нато?! Що не скочите да биете Русия?! Искате руски тактически атом. А после и стратегически, а?! Новите ви отрепки шведи, що не идат с братята си сомалийци да се бият в Укристан?! Мммм?! Или искат да бъдат бити при Полтава като пра-пра дядовците им. Мосю Макрон голям го вади, иска реванш за бай си Наполеон дето яде руски ритници през 1812, ама само лае! Не могат да преглътнат, че Русия пак ги наби и срази. Западът е на колене, укрите да ходят при Жужака да търсят мира. Отдавна са приключили, а Западът е набит!
5.
Bg Фейк панимаиш N1
13.03.2024 21:29:25
7
27
Не става въпрос колко "ракети" имат Ганчо!!! А колко ядрени бойни глави и с каква мощност са по принцип! Това е важно! Ракети бол има, дори и нашите СС23 които Натовци те нарязаха за скрап бяха способни дс носят ядрени глави!
4.
Бай Димо
13.03.2024 21:28:17
38
42
Хвърляй атома, Владимире! Опърли западните психопати! Руските ядрени слънца да изгреят на еврогейските кочини и Краваристан! Обогатеният уран да отрови нагло-сакската земя! Да видиш, шъ ли смеят друг път да се тряскат на Мечката тия генно модифицирани западни отрепки!
3.
Батак
13.03.2024 21:22:10
48
31
В периода от края на 40те до края на 70те са проведени над 5000 ядрени опита. И о, шок! Света не е свършил, сигурно дори и не би разбрал. Ама сега е суууупер опасно, щото безаналоговия тръмпанар путлер имал анимации на ядрени ракети и ака в куфарче. Уплах и страх е сковал копейките, да не вземе да им отнеме мизерния живот. Ще каже човек че децата на русофилската сган не са в същия гнил запад, дето плашат с ядрен апокалипсис сега.
2.
Вълко Червенков
13.03.2024 21:15:39
34
38
Какъв плам, какъв устрем блика в тази статия в стил 60те . Все едно някой надъхан комсомолски секретар я е писал, за "великия" и "непобедим" , "братски" СССР !
1.
Бургазлията
13.03.2024 21:04:21
73
32
Ебати глупостите ...я имат значи хиляда ракети , я не
Ай кажети ся колко общо ракети имат всички свободни държави по света и с колко милиона превъзхождат клоаката на Путин
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори