×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Започва проверка на катастрофа, в която участвал полицай. Какви хора работят в МВР и ни "пазят"


Започва проверка на катастрофа, в която участвал полицай. Какви хора работят в МВР и ни "пазят"
В автомобила е имало флакони наподобяващи т. нар. “райски газ”, балони и бутилки вероятно с водка, твърди Пътният експерт Диана Русинова
12 Март 2024, Вторник, 18:00 ч.
Автор: Диана Русинова, Европейски център за транспортни политики

ПТП-о е станало между лични автомобили на полицейски служители 

Със заповед на директора на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) в отдела „Специализирани полицейски сили" е разпоредена комплексна проверка за катастрофа, в която е участвал полицай. Това съобщиха от МВР.

Вчера, около обед, в полицията е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие между два леки автомобила на околовръстния път, в района на Чепинци. 33-годишна жена, управлявала една от колите, е транспортирана в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, прегледана e и e насочена за домашно лечение. Направените ѝ на място тестове за алкохол и наркотици отчели отрицателни стойности.

Водачът на другото превозно средство - 34-годишен, отказал тестване на място, по-късно дал кръвна проба за изследване. В хода на изясняване на обстоятелствата около произшествието е установено, че той е служител на отдел „Специализирани полицейски сили" - СДВР. Незабавно е отстранен от работа.

Директорът на СДВР главен комисар Любомир Николов е разпоредил комплексна проверка в отдела. 

Пътният експерт Диана Русинова написа гневен коментар по повод случая и показа снимки какво е останало от автомобила, който е предизвикал ПТП снощи.

"Оказа се, че водачът, който при маневра изпреварване на забранено за това място е отказал полеви тест за алкохол и наркотици. Той също така е служител на МВР в СПС (Специализирани полицейски сили). Жената, с която живее също е служител на МВР във Второ РУ (според анонимна информация постъпила до мен). В автомобила имаше флакони наподобяващи т. нар. “райски газ”, балони и бутилки вероятно с водка. Странно защо този автомобил беше изоставен в канавката и часове по-късно изгоря. Питам се какви хора работят в МВР и ни “пазят”?", пита Русинова.

 


В категории: Животът


13
Коментара по темата
13.
Какви хора работят в МВР и ни "пазят"
13.03.2024 13:08:59
1
3
отговора: само наркомани и алкохолици
12.
Бай Ставри
13.03.2024 10:36:37
0
1
Яжте ми мекия хибриден хуй. Опъвам си 5 бона месечно а вие лайте гадни кучета крастави . Ако е много хубаво в мвр ,ще има ли стотици незаети бройки ?
11.
WWF
13.03.2024 02:11:06
2
10
на омразните от комунистите американски ченгета пише "да служа и пазя" тук трябва да го сменят на "гърбя и рекетирам". Навсякъде в Европа полицай е символ на престиж не може сульо и пульо да стане такъв. Имаш много години да се докажеш преди да те вземат. Само тук и в Русия полицаите се ползват за тормоз над хората и подкрепа на крими контингента
10.
С
12.03.2024 22:14:57
1
20
Полиция,Гранична,особенно Пожарната-рай за хибридите на пенсия и заплата вече девета година,няма такава глупава държава.....
9.
Fgjj
12.03.2024 21:39:51
4
20
Как какви - пълни боклуци!
Ако се съмнявате в квалификацията, пуснете им пак тестовете за наркотици и се убедете в думите ми.
8.
Ха ха ха
12.03.2024 21:23:07
3
16
Полиция ? Какво е това ?
- Корумпирани, посредствени, първични...пффффф
7.
John Doe
12.03.2024 20:59:41
15
7
Всеки водач на МПС има право да откаже тест за наркотици с техническо средство - всички знаем какви истерии предизвикват "фалшиво положителните" проби и какво коства на всеки да докаже, че няма сестра...
Даването на кръв за химичен анализ е най-правилното решениe за тези, които са сигурни в правотата си, така че не вижадам никаква конспирация.
Кой къде работи и с кого живее, няма никакво отношение към случая.
Едва ли някой би се почуствал някакси по-удовлетворен, ако е жертва на ПТП предизвикано от полицай или "добре облечен бизнесмен" или по-възмутен, ако водачът е бил осъждан рецидивист или изпаднал несретник.
Що се отнася до "флаконите наподобяващи т. нар. “райски газ”, балони и бутилки вероятно с водка", това са свободни съчинения и чиста манипулация на автора на коментара (Диана Русинова, Европейски център за транспортни политики).
6.
Флегми,
12.03.2024 20:15:05
0
39
Не се разбира от статията дали е почерняло от униформени? Имате ли някаква информация?
5.
Бивш
12.03.2024 19:56:30
0
57
100% вътре е имало и наркотици. Колегите му са запалили колата за да не остане нищо.А защо ли е отказал проби за алкохол и наркотици ?А после дал кръв.Кръвта е на друг човек. Веднага да се провери кръвта .
4.
Възмутен
12.03.2024 19:53:17
1
54
Каквато ни държавата ,такива са ни и полицайте. Пълна пародия на държава
3.
ГДБОББ
12.03.2024 19:44:04
0
46
Е, как какви? Нали са доблестни :)
Надухте ни главата колко са доблестни, пък сега вече не са?
2.
До Flagman
12.03.2024 19:33:43
1
42
`Тест за наркотици на полицая!
1.
Джери
12.03.2024 19:20:20
3
47
Всички униформени имат самочувствието все едно са ББ! 6 f5
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради
В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори