×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Химичка, балетистка, военнослужеща, касиерка... ето кои десет дами се борят за короната "Мисис Бургас"


Химичка, балетистка, военнослужеща, касиерка... ето кои десет дами се борят за короната "Мисис Бургас"
Касиерката Николета (вляво) е с едни гърди напред още от кастинга, за нея участието в конкурса е сбъдната мечта
11 Март 2024, Понеделник, 17:58 ч.
Автор: Флагман.БГ

Най-младата участничка е на 29 годин, но има много какво да научим от нея

Десет атрактивни дами ще се борят за короната на Мисис Бургас 2024 г. Тази година професиите на претендентките за титлата са изключително интересни и в широк диапазон. Най-младата участничка е на 29 години и упражнява сериозна професия – тя е военнослужещ. Сред кандидатките обаче има бизнес дами, касиерка, балетист, химик в „Лукойл Нефтохим“.

Вижте ги:

Сребрина Костадинова

Сребрина Костадинова

На 35 години, семейна, майка на дете на 6 г.

Развива собствен бизнес. През свободното си време обича да разпуска с изкуство. Обожава да създава украса и да прави различни декорации.

Участието ѝ в конкурса е начин да изрази себе и да пробва едно различно предизвикателство.

 

Десислава Димитрова

Десислава Димитрова

На 29 години

Щастливо омъжена с детенце на 1 година.

Тя е военнослужещ - Вахтен офицер по управление на кораб II ранг.

Високоинтензивните тренировки и усъвършенстването на кулинарните ѝ умения са основните ѝ хобита като семейна жена и майка. Други големи страсти са ѝ народните танци, планински преходи и арт изкуства.

За нея участието в конкурса е възможност да бъде мотивация. Мотивация за постоянство в усилията, които смята, че трябва да полага всяка жена – да се грижи за семейството, да се развива в професионално направление, да намира време да поддържа вида и женствеността си и всичко да се случва напук на това, че професията ѝ не кореспондира с този образ.

Мария Димитрова

Мария Димитрова

32 години

Семейна, с две прекрасни момченца на 2 г. и 5 г.

По професия е:

“Хореограф-педагог “, но през последните 10 години, работи като артист-балетист в Професионален фолклорен ансамбъл “Странджа” в Бургас. Обожава да танцува.

Обича да пътува, да чете и научава нови неща. Обича природата и насладата, която ѝ носи, когато я погледне. Обича да анализира и да се забавлява.

Участието ѝ е едно предизвикателство, което ще я изкара от зоната ѝ на комфорт и ще ѝ достави различни емоции, нови запознанства и възможности за изява в различна сфера.

Мартина Велинова
 

Мартина Велинова

 на 33 г. от Несебър

Омъжена от 8 години. Съпругът й е от Северна Македония и имат 3 деца - 2 момичета на 6 и половина и 4 и половина и момченце на 11 месеца.

В момента е в майчинство, което съчетава като консултант на хранителни добавки. За хобита няма особено време, гледайки децата си без помощ, но би откроила воденето на личен блог, без филтър, в социалните мрежи на тема - майчинство с 3 деца, където от скоро качва и забавни клипчета с голямата си дъщеря.

Следи конкурса от няколко години – още докато е живяла в Македония. И решила, че завърне ли се у дома, ще се впусне в това приключение. Това за нея е излизане от зоната на комфорт. В конкурса ѝ харесва, че не е комерсиализиран. Благотворителната кауза, която всяка година обединява участничките и излизането извън рамката и стереотипите-конкурс за красота - млади, слаби момичета.

 

Яница Стоилова

 

Яница Стоилова

38 години

омъжена от 13 години ,с две прекрасни дъщери – на 13 г. и 5 г.

По професия е химик и работи като такава в лаборатория за анализ на горива ,която се намира на територията на най-големия комбинат в града – "Лукойл Нефтохим" Хобито ѝ е среща с приятели, обожава да пътува в различни краища на света! Участието ѝ в конкурса "Мисис Бургас" за нея ще бъде едно уникално и незабравимо преживяване,доказвайки ,че освен домакиня и майка може да бъде жена в пълния смисъл на думата!

Ирина Стадник

Ирина Стадник

32 години

Омъжена от 11 години. Мъжът ѝ е моряк.

Работи - Икономика и управление на търговията и услугите.

Хобитата ѝ са да готви храна и да се радва и грижи за своя домашен любимец.

Конкурсът за нея е предизвикателство, хубави емоции, запознанство с интересни хора.

Николета Елиянова Георгиева

Николета Елиянова Георгиева

31 години

Неомъжена е, живее с приятеля си на семейни начала, има син на 12 години.

Работи като касиер в хранителен магазин и като маникюристка. Обожава да пее и има реализирани песни.

Хобито ѝ са музиката и танците.

За нея участието в “Мисис Бургас” е едно вълнуващо преживяване и още една сбъдната мечта, защото за нея мечтите бързо се превръщат в реалност.

 

Зейнеп Османова

Зейнеп Османова

на 40 г.

Семейна, щастлива майка на две деца. Развива семеен бизнес. Занимава се с транспорт, има транспортна фирма, също така и Бербер шоп в Слънчев бряг. Има дъщери на 24 и 12 години.

Хобито й е: да готви, да посещава различни места, да ходи на шопинг, да прекарва време със семейството и кучето си.

Участва в конкурса, защото иска да докаже на себе си и на други жени, които са с деца или без деца, че възрастта няма значение, въпреки че сме домакини, че сме майки и съпруги, можем и трябва да отделяме време за себе си, за да изглеждаме добре и да се почувстваме ЖЕНИ.

Катя Удовиченко

Катя Удовиченко

на 37 години

Омъжена. Щастлива майка на две деца - син на 4 годинки и дъщеря на 9 години.

Учи за своята професия като фармацевт. Обича да готви меденки и бисквитки за децата си.

Участието в конкурса ще ѝ помогне да повярва в себе си и своите сили и възможности.

Галина Панкова

Галина Панкова

на 36 г.

Щастливо омъжена с две деца на 9 г. и 5г. Студент магистър по педагогика.

Обича да прекарва времето си със семейството си по почивки и разходки. Участието в конкурса за нея е добре прекарано време, забавление и адреналин.

Конкурсът за красота Мисис Бургас 2024 г ще се проведе на 21 март от 19.30 ч. в конферентния център на хотел „България". 

 

 


В категории: Лайфстайл , Бургас


България Всички новини
Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори