×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пролетен хороскоп за всяка зодия


01 Март 2024, Петък, 15:01 ч.
Автор: Флагман.БГ

Лъвовете трябва да се постараят да разпалят отново страстта във взаимоотношенията

С идването на един от най-романтичните сезони, може би сте все по-нетърпеливи да узнаете какво ви очаква. В следващите редове ще ви споделим какво са подготвили звездите за всеки един зодиакален знак. 

Овен 

Представителите на зодия Овен са пламенни и мразят да им се казва какво да правят – в крайна сметка те са огнен знак. Скъпи Овни, през пролетта вие имате допълнително разрешение да бъдете малко по-диви и хитри от обикновено. Ако сте Овен (или имате асцендент Овен), може да кипите от креативност в този период от годината. Запишете идеите си възможно най-бързо. И тъй като бързината е вашата силна страна, не би трябвало да имате проблем.

Секторът от вашата карта, който управлява любовните връзки, сега е подчертан, така че очаквайте малко вълнение в любовния си живот. Разпалете креативността чрез водене на дневник; отидете на среща; дайте приоритет на времето за игра с децата си. 

Телец 

Когато настъпи пролетното равноденствие, луната ще бъде във вашия дом и семейство, което означава, че сте склонни да искате да останете „в тъмнината“ още малко. Разбира се, вие сте известни с това, че обичате дома си, но този цикъл може да ви накара да се почувствате леко „приковани“ към дома. С щастливия Юпитер, който се сближава с непредсказуемия Уран, умът ви вероятно ще бъде изпълнен с планове за далечни дестинации, дори ако тялото ви иска да остане на сегашното си местоположение.

Ако наскоро сте почувствали неловко мълчание с членове на семейството, можете да очаквате с нетърпение време за така необходимото възстановяване на връзката. Как да прекарвате свободното си време тази пролет? Добавете малко цвят към дома си; планирайте вечер за семейна игри; запишете всякакви творчески идеи, които ви връхлетят. 

Близнаци 

Това е особено социално време за Близнаците. Вие сте привлечени от общуването по принцип, но сега още повече! Луната попада във вашия дом на общуването по време на пролетното равноденствие и това ви носи нови познанства. А с дарбата си за остроумие и игра на думи вие вече сте известен като най-забавната зодия. През това време обаче вашият бърз ум ще бъде много търсен.

Използвайте дарбата си и си запишете на лист всичко, очертаващо следващия ви проект или план. Вашите идеи сега са златни. Какво да правите през пролетта? Създайте си табло, на което да визуализирате чрез снимки целите си; срещайте се по-често с приятели. 

Рак 

Като Рак, вие поставяте взаимоотношенията пред материалните въпроси. Към края на март, вероятно ще видите, че отношенията и успехът не се изключват взаимно. И това пролетно равноденствие вероятно ще ви помогне да развиете финансовата си проницателност. Бихте могли да се забавлявате, научавайки за различни инвестиционни стратегии, или просто да знаете, че освобождавате място за ново богатство, като изплащате старото.

Хора със стабилни връзки биха могли да ви запознаят с нови приятели и колеги, които ще помогнат на кариерата ви. Вашите най-близки приятели и семейство ще бъдат най-голямата ви подкрепа. През тази пролет ви съветваме да слушате подкасти, свързани с финанси; да си сътрудничите с бизнес колеги; да запишете и заявите вашите мечти и цели.

Лъв

С луната във вашия яростен огнен знак по време на пролетното равноденствие е вероятно да се почувствате допълнително мотивирани да успеете. С неотдавнашното преместване на Уран в противоположния ви знак, Водолей, вие сте малко по-навътре зад кулисите от обикновено. Е, тези дни са към своя край, поне за известно време. Ще се радвате на светлината на прожекторите. Знаете, че сте най-добрият човек, който да поеме отговорността на работния фронт, а също и да служите като жив пример на близките си.

Бъдете вдъхновението, което сте, скъпи лъвове! Не се сдържайте. Какво да правите по време на пролетното равноденствие: стремете се към лидерски позиции; четете книги за личностно развитие; разпалете отново страстта във вашите взаимоотношения. 

Дева

С бавен и стабилен Сатурн в опозиция към вас, не е нужно да работите толкова усилено, скъпи Деви. Урокът, който трябва да научите е как да се отпуснете. Тази пролет е страхотно време за медитация, записване на мечти, поставяне на цели и водене на дневник. Вселената ви пази и може да ви изпраща съобщения чрез интересни синхроничности и привидни съвпадения. Обърнете им внимание!

Връзките ви са склонни да се задълбочат през този период, тъй като сте по-настроени към разкриване на най-съкровените си чувства. През този период дайте приоритет на духовността и медитацията; споделяйте мечтите си; създавайте спомени със семейството. 

Везни

Вие сте известни като един от най-интелигентните зодиакални знаци, скъпи Везни! Вие ще процъфтявате, прекарвайки време с най-начетените си приятели. Пролетното равноденствие подчертава вашите приятелства и сега е моментът да вложите повече енергия в тях. Ще се почувствате много по-леки и по-жизнени, когато сте заобиколени от хора, които харесвате.

Везните са склонни да бъдат много фокусирани върху романтичните връзки, но тази пролет вие ще сте напът да научите, че понякога е по-добре всичко да остане в сферата на платоничната любов. Тази пролет планирайте разходка с приятели; направете списъци със задачи; подобрете техническите си умения. 

Скорпион

Пролетта предизвиква у вас силно желание да се придвижите нагоре по стълбата на успеха или да изградите своя собствена стълба и да работите за себе си. Имате всички основания да се чувствате уверени и трябва да яхнете тази вълна със самосъзнание и самоувереност. Хората ви вярват повече, защото изглежда, че знаете какво правите. Вие знаете как да осъществите плановете си! Но намерете баланса.

Прочетете книги, които се отнасят за вашия зодиакален знак. Така ще можете да дадете почивка на мозъка си от твърде много стратегии. И с Венера, Сатурн и Нептун във вашия дом на романтични връзки, може да се почувствате малко по-склонни да покажете своята мека страна по време на този цикъл на пролетно равноденствие. Тази пролет следвайте визията си за кариера; преследвайте романтиката с плам; починете си и се заредете физически. 

Стрелец 

Стрелците са известни като един от най-щастливите знаци в зодиака и това е особено вярно в момента. Пролетното равноденствие преминава през вашия дом на пътуване и подчертава желанието ви да изследвате непознати земи. Където и да отидете (дори и да не е толкова далеч от дома), не забравяйте да научите за културата, планирайте да видите местните забележителности и да опитате различни видове храна.

Сатурн, който преминава през вашия семеен дом, също прави възможно вашите роднини да са най-добрата компания, с която да пътувате. През тази пролет се запишете на курс; научете за нови култури; планирайте лятната си ваканция. 

Козирог

Може да имате репутация на вълк единак, скъпи Козирози, но това е времето, в което можете да се съсредоточите върху сътрудничеството с другите. Хората знаят, че имате интелигентност и дълбочина и това ви прави страхотен колега. Просто имайте предвид, че вашата интензивност, макар понякога да е благословия, може да бъде и проклятие. Можете да практикувате техники за облекчаване на стреса въз основа на вашия зодиакален знак и след това да влезете в ново партньорство с енергия и ентусиазъм.

Козирогът управлява коленете и ставите, така че внимавайте с тези части от тялото и правете редовно стречинг. Практикувайте възстановителна йога и се наслаждавайте на сауна и плуване. Освеженото ви тяло ще ви помогне да мислите по-ясно. През тази пролет резервирайте спа ден, за да се освободите от стреса; сътрудничете си творчески и професионално; впуснете се в нова връзка.

Водолей

Родени сте под най-рядката зодия – Водолей и понякога сте трудни за разбиране от близките си. За щастие, пролетното равноденствие подчертава любовта и връзките, така че вярвайте, че ще бъдете разбрани. Това е голяма година за вас като цяло, с вашия управител Уран, който е във вашия знак (и пътувате през него през следващите две десетилетия!).

Така че вместо да се фокусирате само върху екзистенциалните мисли, оставете да се появи една по-нежна и гальовна ваша страна. Любимите ви хора се опитват да разберат какво чувствате, така че се чувствайте свободни да им покажете. Тази пролет отворете сърцето си за любовта; отидете на обяд с нови приятели; променете обичайните си фитнес тренировки. 

Риби

Риби, известно е, че имате въображение, но да останете организирани може да бъде предизвикателство. За щастие влиянието на пролетното равноденствие вероятно ще ви помогне да създадете някои нови навици. Можете да бъдете една от най-учтивите зодии и с това си предимство можете да поискате от подходящите хора да ви покажат своите организационни трикове. Не всичко обаче е работа.

Освобождаването на място в графика ви ще ви остави повече време за любов и романтика. Използвайте своя партньор като вдъхновение, за да направите средата си на живот по-привлекателна. Когато сте по-малко притеснени за спазването на крайните срокове и се чувствате по-комфортно в чистотата на вашия организиран дом, ще се почувствате по-секси и по-отворени към тръпката от влюбването. Тази пролет разработете ежедневна рутина; планирайте романтичен престой; разчистете гардеробите си. 

източник: az-jenata.bg

 


В категории: Хороскоп


Коментари
Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 6
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота
Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори