×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин с притеснително твърдение, настъпва ли нова световна война


31 Януари 2024, Сряда, 18:04 ч.
Автор: Флагман.бг

Руски самолет с украински пленници е свален от американската система Пейтриът, твърди Путин

"Руският самолет Ил-76 с украински пленници е бил свален от американската система "Пейтриът". Това заяви кандидатът за президент на Русия и настоящ държавен глава Владимир Путин на среща с доверени лица, посочва ТАСС.

"Между другото, трябва да добавя в отговор на вашия въпрос, че самолетът е бил свален, това вече е установено със сигурност, от американската система "Пейтриът". Експертизата вече е установила това", каза Путин.

Според него ракетата "Пейтриът" е била изстреляна по Ил-76 от територия, контролирана от Украйна. Информацията, изнесена от Путин, не може да бъде потвърдена по независим път. Русия не е дала достъп до мястото на катастрофата на украински или други външни експерти. Украйна поиска международно разследване на инцидента.

Киев нито отрича, нито потвърждава, че украинската армия е свалила самолета, но посочва, че същият е използван за превозване на ракети за руски противовъздушни комплекси С-300. Освен това Русия не е подала предупреждение по каналния ред, че с полета ще бъдат превозвани военнопленници, каквато е обичайната практика.

Киев посочва, че Москва все още не е предала информация за катастрофата на руския транспортен самолет Ил-76 на Международния комитет на Червения кръст за разследване. Според украинското разузнаване само пет тела са доставени в моргата в Белгород след катастрофата на руския самолет. Засега Украйна не разполага и с официален списък на предполагаемо загиналите военнопленници в инцидента.


В категории: Войната в Украйна


10
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
10
Коментара по темата
10.
Ами са си прибира орките в кочината
31.01.2024 21:43:33
0
2
...
9.
XX
31.01.2024 21:39:15
3
5
Урките официално си признаха, че те са свалили самолета.
Другата опция е да поемат вината от действията на американски оператори на ракетните комплекси.

ПП. Но по-важна е новината, че Русия е оправдана от международния съд по всички обвинения на Украйна с изключение на едно: че не са положили достатъчно усилия да разследват как Донбас се е финансирал.
Факти.
8.
1
31.01.2024 19:13:49
8
13
Още можеш да порасъждаваш. Пийни пийни.
7.
Пропаганда от дебили за дебили
31.01.2024 19:08:41
24
11
Сега чакаме пуделът на Путин - Медведев, да изльока една бутилка водка и да почне да "остъклява" с ядрено оръжие САЩ, Великобритания и останалите западни дръжави.
А междувременно непобедимата Червена армия изкара Т-55 на фронта, следващата стъпка са Т-34 ките... за непобедимите Армати и Т90 Киев се оказа недостижим, дано със 70 годишните танкове ватенките да имат повече успех... буаххаха дебили
6.
Пропаганда от дебили за дебили
31.01.2024 18:50:28
24
13
Освен това в "списъка", който руснаците показаха, половината пленници се оказаха че са освободени преди това и отдавна са в Украйна.
Въобще, на малоумната вата хич не й върви със фалшификациите.
5.
Пропаганда от дебили за дебили
31.01.2024 18:46:44
26
12
Пейтриът е със сравнително малък обхват, никой няма да ти закара установка за един милиард долара на фронтовата линия, където лесно ще й видят сметката.
Самият факт че няма никакво международно разследване е показателен - както и при смъртта на Пригожин, чийто модел самолет няма нито една авария по света. За разликат от разследването на МН17, където ясно се доказа че самолета е свален не от Су-24, а от установка БУК - а там руснаците след всяка разобличена лъжа вадеха нова версия, противоречаща на предишната.
Утре Путин ще каже че са го свалили рептилоидите, които владеят САЩ и дебилната вата ще му повярва.
4.
1
31.01.2024 18:41:14
28
14
путКин може да плаши само гаргите и дебили в г.з раждани скоро ще го обесят това мръсно джудже путлер другарите му кгб закопа проссия РАБСЕЯ
3.
До 1
31.01.2024 18:32:18
14
28
Сигурен съм, че ако ти хвърля една пиратка в краката, ще чуркаш и ще акаш едновременно!!!
2.
Това трябваше да бъде с дебел шрифт
31.01.2024 18:13:28
16
12
"Русия не е подала предупреждение по каналния ред, че с полета ще бъдат превозвани военнопленници, каквато е обичайната практика."
1.
Лъжи лъжи и пак лъжи
31.01.2024 18:12:01
39
16
От роцката уста толкоз...

Никакви пленнини не е имало на борда и видеата го доказват. А путлера нека си плаши с война за 500-ния път, вече никой за нищо не го има.

Слава Украiнi
СМерт окупантам!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори