×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тя е икона на красотата, но каква е тайната


15 Януари 2024, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Джулия Робъртс говори открито в интервю за британско списание

С характерната си мегамощна усмивка и неподвластен на времето стил Джулия Робъртс може и да е икона на красотата, но не се взима твърде насериозно. Когато в ново интервю за британския Vogue я питат какво поддържа младежкия ѝ вид на 56 години.

Робъртс е на корицата на февруарския брой на британския Vogue. В съответното интервю за списанието със сценариста на "Нотинг Хил" Ричард Къртис тя разказва за неостаряващата красота, за "феминистките" избори, които е направила в кариерата си, и за това какво е усещането да си едно от най-известните лица в Холивуд.

Водене на пълноценен живот

Шегата настрана, но Робъртс казва, че ключът към младостта е в хората и преживяванията, които съставляват живота ѝ. Разбира се, генетиката също помага.

"Добрите гени, воденето на пълноценен живот и аз съм го казвала - и обикновено го казвам като шега - но вярвам в любовта на добрия мъж", казва тя пред изданието. "Вярвам, че съпругът ми ме обича и се грижи за мен по начин, който ме кара да се чувствам дълбоко, дълбоко щастлива. И винаги, когато видиш някой, който е щастлив, няма значение на колко години е", казва актрисата.

Светът до голяма степен познава Робъртс като "любимата на Америка" - титла, която последва звездните превъплъщения в любими романтични комедии като "Сватбата на най-добрия ми приятел", "Хубава жена" и, разбира се, филма от 2001 г. "Любимците на Америка". (Извън този жанр Робъртс печели "Оскар" за най-добра актриса през 2001 г. за ролята си в "Ерин Брокович" и "Златен глобус" за най-добра поддържаща актриса през 1990 г. за ролята си в "Стоманени магнолии", наред с други награди).

Те виждат нещо познато

Това, че публиката я намира за близка, е нещо, което Робъртс осъзнава много добре, за добро или лошо. "Ще кажа, че мисля, че има нещо в мен, което винаги (позволява) на хората да се чувстват комфортно или да виждат нещо познато", обяснява тя.

"Ако някой ме види в магазин за хранителни стоки и ми каже: "Защо си подстригала косата си така?", това не е защото се опитва да бъде груб. Това е, защото имат чувството, че ме познават, че седя зад тях в църквата всяка неделя. Това е чувството, че разбираш някого, когото не познаваш. Предполагам, че това, че изглеждам сравнително като себе си в повечето роли, ме изважда от лентата на персонажа-актьор. Но никога не се чувствам така, сякаш играя себе си", допълва великата актриса.

В тази връзка Робъртс напомня на Къртис, че почти е отказала "неудобната" роля на филмовата звезда Анна Скот в "Нотинг Хил", наричайки я "едно от най-трудните неща, които някога ми се е налагало да правя".

"Изглеждаше ми толкова неловко", казва тя за ролята, "дори не знаех как да изиграя този човек." И като мета обрат, Робъртс обясни, че толкова много е мразела да се облича като филмова звезда, че е избрала да носи собствените си дрехи в сцената, в която произнася станалата вече култова реплика от филма: "Аз също съм просто момиче, което стои пред едно момче и го моли да я обича.", споделя Джулия Робъртс.

Отказвайки се от предоставения на снимачната площадка гардероб, Робъртс казва, че е изпратила шофьора си до апартамента си с инструкции да претърси гардероба ѝ. "Това бяха моите собствени джапанки и моята сладка малка синя кадифена пола, тениска и жилетка", каза тя.

Робъртс обсъди и как феминизмът се проявява в работата ѝ, като посочи решението си да не снима голи сцени във филмите.

"Не искам да критикувам избора на другите, но за мен да не се събличам във филм или да бъда уязвима по физически начин е избор, който предполагам, че правя за себе си", каза тя пред списанието. "Всъщност аз избирам да не правя нещо, а не да правя нещо.", завършва очарователната американка.


В категории: Животът


4
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
4
Коментара по темата
4.
Тайната
16.01.2024 00:47:08
2
4
Е в белият сос, щом го стиснеш дава ти коз...
Натрапиха тея чумави кучета като стандарт за красота, а те най-много посредствена хубост. А още по-извратеното е, че тази конкретно е мъж с премахнат член. Пфу бляд!
3.
Холивуд
15.01.2024 21:14:45
3
9
Не ми харесва изобщо. Прилича ми все едно гледам брат и Ерик Робъртс само че с дълга коса.
2.
Ъгли Робъртс
15.01.2024 20:44:18
4
12
Никога тази актриса не е била хубава....дори и чар няма....
1.
Оф ужас
15.01.2024 19:50:45
5
10
Тази е една от топ грозноватите жени, те я изкарали красавица...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русков Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори