×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Всички страни около България започнаха да връщат военната служба


Всички страни около България започнаха да връщат военната служба
Време ли е да възстановим наборната служба
14 Януари 2024, Неделя, 18:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Гърция, Турция и Сърбия мобилизират наборниците

31 години, след като Сърбия премина изцяло към професионална армия, сега отново в страната се обсъжда възстановяването за задължителната военна служба. В началото на месеца Генералният щаб на сръбската армия изпрати такова предложение до сръбския президент и върховен главнокомандващ Александър Вучич. Засега предложението предвижда срокът на задължителното отбиване на военната служба да бъде до четири месеца.

Инициативата е подета след подробен анализ на ситуацията с общата сигурност и предизвикателствата, с които се сблъсква Сърбия, а целта е повишаването на отбранителните способности на сръбската армия чрез подмладяване и развитие на попълненията в армията и обучение на активния и резервния състав.

Сръбският президент коментира, че първо иска да чуе мнението на военния си кабинет, а освен това трябва да се прецени каква ще бъде продължителността на задължителната военна служба.

Министърът на отбраната Милош Вучевич каза, че всичко е на ниво предложение и нищо не може да стане за една нощ, а последната дума ще има парламентът. Той подчерта, че с тази инициатива Сърбия не се готви за война, а се готви да запази мира.

Няма официални данни колко активни войници има сръбската армия, отбелязва Радио Свободна Европа. По неофициални сведения броят им варира между 22 и 25 хиляди, предаде БТА. 

В три страни на Балканите военната служба е задължителна. Ето кои са те:

ГЪРЦИЯ

Гърция е една от малкото страни в ЕС, която има задължителна военна служба. Тя обяснява това с хроничното напрежение с Турция и необходимостта да поддържа сдържащи способности. Въпреки че Гърция e на 12-о място след страните от ЕС по население, гръцките въоръжени сили са третите по числеността си в съюза след тези на Франция и на Германия и наброяват над 143 хил. военнослужещи. През последните години страната отделя между 3,5 и 4 процента от брутния си вътрешен продукт за отбрана, а дори и в най-тежките години на финансовата криза този дял не е спадал под 2 процента.

Всички гръцки граждани на възраст от 19 до 45 години са задължени да отбият военна служба, която в повечето случаи е едногодишна. Поради религиозни, философски и други подобни убеждения, които са в противоречие с военната служба, се дава възможност за алтернативна служба с удължен срок, а след определена възраст – и за откупуване на срока ѝ.

От септември 2024 г. Министерството на отбраната в Гърция планира да направи времето, прекарано в гръцката казарма по-пълноценно, като започне да предлага обучения за знания и умения в различни професионални направления, като например за водни спасители, готвачи, оператори на машини и други технически професии, оказване на първа помощ, гражданска защита, дигитална компетентност и др. Планът е, след приключване на военна служба, гръцките граждани, да взимат сертификат, необходим за кариерното им развитие.

КИПЪР

В Република Кипър военната служба беше намалена през 2016 г. от 24 на 14 месеца. Задължени да отбият службата си в Националната гвардия са всички мъже на възраст до 50 години. Предвидена е възможност за алтернативна служба за онези, които по религиозни или други убеждения отказват да изпълняват военна служба.

Остров Кипър е разделен от 1974 г., когато турски въоръжени части нахлуват на териториите му в отговор на преврат, извършен от гръцки националисти. Над 36 процента от територията на Кипър и 70 процента от финансовите ѝ ресурси минават във владение на турската армия. През 1983 г. е провъзгласена т.нар. Севернокипърска турска република (СКТР), призната само от Анкара. До ден днешен там има турски войски въпреки резолюциите на Съвета за сигурност на ООН.

Според доклад на Кипърския център за стратегически изследвания (CCSS) военната ситуация в международно признатата Република Кипър (РК) през 2023 г. „по отношение на турските окупационни сили е по-неблагоприятна за Националната гвардия на Кипър". Съставът на Гвардията на РК е около 9500 души, като силите от запаса ѝ достигат 48 000 души, а пълният военен потенциал на държавата, включително армията ѝ, възлиза на 58 450 души. В същото време турските окупационни сили в СКТР според доклада са 34 000, като служещите кипърски турци са 3000, а запасът достига 26 000. Така общият военен потенциал на СКТР възлиза на 63 000 души.

Заключението е, че на всеки един член на гвардейска част на кипърските гърци се падат по 3,6 турски войници, а ако се вземе предвид пълният военен потенциал в страната – на всеки един войник в Република Кипър се падат по 1,08 войници в окупираните територии на СКТР.

На острова има и две военни бази на Обединеното кралство. Британският военен състав там възлиза на 2260 души, като те разполагат с десет изтребителя Tornado GR4 и шест Typhoon FGR4.

ТУРЦИЯ

Съгласно промени, въведени през 2019 г. в Закона за военната служба от 1927 г., в Турция се прилагат различни периоди на военна служба в зависимост от упражняваната професия и степента на образование, като съществуват варианти от 3, 6, 9 или 12 месеца военна служба.

С новия закон се въвежда възможност и за нейното откупуване. Таксата е в размер на 182 609 турски турски лири (около 5550 евро). Съответно, за лицата, които нямат възможност или не искат да заплатят съответната такса, задължителната военна служба варира в горепосочените времеви рамки. Лицата, които заплатят необходимата такса, се считат за изпълнили военния си дълг, след като преминат през едномесечно основно военно обучение.

Турските граждани, мъже до и на 38-годишна възраст, които са пребивавали в чужди страни, упражнявайки някаква професия в продължение най-малко на три години, заплащат такса за военната си служба в чуждестранна валута, изчислена към курса на съответната валута за деня на плащането. По този начин за тях отпада необходимостта от едномесечно основно военно обучение.

Децата на военни, загубили живота си "в рамките на борбата срещу тероризма" при изпълнение на военния си дълг, биват освобождавани от военна служба, освен ако изрично не заявят желание за нейното изпълнение.

Турската армия се нарежда на осмо място сред най-силните армии в света според класация на базираното в САЩ издание Глоубъл файърпауър (Global Firepower). Активният ѝ състав наброява 425 хиляди души, а резервистите са 200 хиляди.


В категории: Животът


45
Коментара по темата
45.
БГ
15.01.2024 14:13:43
0
0
Хахахахаа......Ами сега ?
44.
*********
15.01.2024 11:14:34
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
43.
Ами как няма да я връщат
15.01.2024 11:00:06
4
2
РуZкият ботуш настъпва
42.
Българина
15.01.2024 07:38:33
0
3
До 41. Parabelum

Е тя реално е върната.
Подавате си документите(или тези на сина/внука) и сте вътре :)
41.
Parabelum
15.01.2024 07:04:20
2
4
Да я връщат
40.
Българина
15.01.2024 02:29:02
1
4
До 28. До 25
Приятел, това е моментното състояние за само 3 поделения :) Като цяло е 5000
Отделно сега набират с предимство за Украйна и т.н. НАТО-вски батальон, давай
39.
оффф...
14.01.2024 23:53:16
2
12
В заглавието пише "всички страни", а в статията пише само "ТРИ СТРАНИ".

Няма такава лъжовна медия като Флагман
38.
Тайминг
14.01.2024 23:46:31
4
10
2013 или 2014 май почнаха да говорят по темата, ама нали имаше мигрантски вълни и какво ли си рекоха "яя дайте малко пауза, че да не надъхваме бай Ганьо да вземе да повярва в свободата и да вземе нещата в свои ръце".
Ами днешно време? Да я върнат за всички от 18 до 35, които не са ходили- ок. Но да не се окаже, че присъства в предложението с много ситен шрифт нещо за изпращане на български войски в Русия или Палестина?
Следващите години ще са от ключово значение въобще за съществуването на България.
37.
амчи
14.01.2024 22:50:13
2
9
Сърбия е в обтегнати етно конфликти с КОСОВОските шиптари мюсилмани
Отделно си имат кръвен враг в лицето на надледници на ХЪРВАТСКИне сатано-фашисти Усташи (1942 год изклали избили над 700хиледи сърби предимно жени и деца край Ясановац 100 км йжна от Загреб
ТУРЦИЯ и Ердогон редовно заплашват Търция че една нощ ЩЕ влязат и ще завземат гръцки острови,о турските крилати к-си "SOMA и "BORA" гледат към Атина о-в Самос о-в Кос ,о-в Лесбос
С.Кипър от 50 год е ПОД турски аскерски
ботуш
Във България младежи под 18 год едва ли са много
Ако искат пушечно месо ТРЯБВА да ПЛАЩАТ (В Уклайна дават по 100$ надница на ден ,в Русия дават по 5000$ на бойчетата на Фронта,а в ИДИЛ 200 € надница + бонус плячка (бижута,цености,дрехи,електроника)от домовете на богати сирийци
36.
Даа
14.01.2024 22:12:28
11
15
В казармата влизаха различно умни хора и излизаха еднакво тъпи ,голяма полза.
35.
Неговата Мама
14.01.2024 21:56:49
4
16
Какво ли е намислило ид. ...тът Тагарев ?
34.
Иванов
14.01.2024 21:48:15
16
27
Трябва да има задължителна служба за сегашните търтеи поне 12 месеца за да видят какво е дисциплина и отговорност
33.
6matarok
14.01.2024 21:42:03
6
4
po dobre da q vavedat, za6toto kakto se vijda po primera na urina , kogato amerikancite zapovqdat to pod mobilizaciq popadat vsi4ki maje bez zna4enie dali sa slujili, urina ima6e okolo 500 hilqdna profesionalna armiq v na4aloto na konflikta, v momenta ot tezi 500 hilqdi vsi4ki sa ubiti ili osakateni, i tezi koito gi izpra6tat sa bez nikakav opit , toest pu6e4no meso, a tezi koito gi mobilizirat sa 4astni firmi na amerikancite , a zagrad otrqdite sa sastaveni ot naemnici , toest neobu4en voinik otiva na sigurna smart, ako ima kazarma i amerikancite mobilizirat nasila , edin obu4en voinik ima pone 5% 6ans da ocelee sprqmo neobu4en
32.
Сребролюб Мангизлиев
14.01.2024 21:23:39
18
9
Само децата и внуците на националните предатели от иZраждане трябва да служат.... и да защитават военнопрестъпника Путин
31.
АнадолскиМанафин
14.01.2024 20:53:18
7
7
За нищо на света не бих шибал магарето Тагарев.Предпочитам кака Гло,но ако се наложи и него ще ева.
30.
Д@КастрирамеБезродникаБулгаронразецСополанПаситто
14.01.2024 20:46:50
11
30
Да не сте посмели, вашата мама Безродници!
Пращайте вашите деца и внуци да воюват за англо-краварските интереси и да стават пушечно месо!
29.
Хо хо хо
14.01.2024 20:44:08
1
33
Задължителната военна служба за младежи ако се приеме повечето от тях ще избягат в чужбина.
28.
До 25
14.01.2024 20:31:28
0
8
Това е за 100 човека за цяла България, нали бяха 5000?
27.
Хахахахахаха
14.01.2024 20:28:08
6
22
Позорчето на Овертон :) Който иска казарма е свободен и сега да се запише. Останалите имат права!
26.
Fb
14.01.2024 20:21:12
4
24
Кирето от промяната първи ще се запише в армията, още от сега знае песента "батальона се строява".
Ала - бала със зеленото чорапче и беж в Канада.
25.
Българина
14.01.2024 20:15:02
2
7
до 19. До Българина

Ами ей ги къде са:
https://www.comd.bg/sites/default/files/public_files/zapovedi/mo/obyava_klp-11.01.24.pdf

https://www.comd.bg/bg/content/tuk-mozhe-da-namerite-svobodnite-rabotni-mesta-za-voennosluzheshchi-v-ministerstvo-na

Пускаш си молбичката и ако избягаш 100м за под 20сек - там си :)
24.
Грешка беше, че я закриха
14.01.2024 20:04:51
5
28
Няма лошо, но ако сега я върнат ще струва в пъти повече на държавата да възстанови условията, отколкото са спечелили през годините. Да не говорим че войниците им излизаха почти без пари покрай един куп други дейности с които ги товариха. Ромите от кеча колко къщи на офицери и старшини са построили и на колко бани са им налепили плочки хехехехехе
23.
Вазраждане - победа! Ван БГ от НАТО!
14.01.2024 20:04:22
13
14
Когато вземем власта, 6те варнем казармата.
2 години за кашиците и 3 години за моряците!
22.
откупуване
14.01.2024 19:59:44
1
30
Както се откупува военната служба, така сигурно ще се откупува и евентуална мобилизация, както неофициално стана в Украйна. Бедните ще мрат за богатите, които ще продължат да си гледат кефа...

Що се отнася до статията, тя е за редовната военна служба, но подвеждащото и манипулативно първо изречение споменава "мобилизация", с цел стресиране на хората. Освен ако не знаят дори разликата между редовна военна служба и мобилизация... Не е изключено.
21.
Мунчо
14.01.2024 19:43:45
4
40
Ех, да стане Аспарух, на всички джендърчета да го начука. Ами с кого ще се прави мобилизация в случай на война бря?.... с 50-60 годишни ли. То я ясно, че богатите синчета първи ще платят рушвета и ще избягат, ама тези, които пари нямат ще трябва пушка да хващат и окоп да правят и куршум да стрелят, а те сами ще се изпотрепят. Родолюбци сме ние еее......на Трети март с байряка на Шипка с големи фрази и пред компютъра с велики коментари. Бай бабо да не дойде, че всички, барабар с платените войници, като мишки ще се изпокрием... Даа такива времена настанаха, приказки, приказки покритие никакво.
20.
Сърбия хахаха
14.01.2024 19:42:49
7
21
Тя Сърбия срещу кой ще воюва,да ни светните малко.
Турция е нормално да увеличава армията и т. м има бази на 100 места. Вчера в Ирак кюрдите са убили 12 турски войника.
Сърбите, стига са воювали, че техни доброволци които се бият на страната на Русия, от една седмица ревът по медиите че ги биели и наричали цигани и ги пращали на месни щурмове с по един пълнител.
Ако някоя копейка вярва че Сърбия или инопланетяните ще нападнат, нека си заложи дюзата. Да му я напълнят така убаво.
19.
До Българина
14.01.2024 19:39:51
3
12
Къде са тия свободни бройки, дай някакъв линк! Защото бройките се водят незаети, но хора не се търсят за тях. Няма обявени конкурси, няма обяви за работа, няма и пари в бюджета за такива заплати.
18.
Яйцето
14.01.2024 19:34:22
3
15
Като опре яйцето ще е късно! Превенцията е хубаво нещо. Като стана конфликта в Украйна, тук се заговори живо за нашите отбранителни сили- всяко чудо за три дни. Друг е въпроса дали ще ни позволят да имаме..
17.
777
14.01.2024 19:34:00
8
21
Нали обичате много Радев що ревете сега?
Трябва да ходят в казарма днешните момци да получат военни знания от академици, титани на мисълта.
Ако някой са го плющяли в казармата е служил при циганетата и турчетата в кеча и сам си признава какво му се е случило
16.
Да не дава господ
14.01.2024 19:31:43
3
30
То ще са нещастни случаи, драми, връзкарство, фалшиви медицински документи, фалшиви студенти и т.н. Това поколение, което не знае какво е да пропусне хранене или пък да е жадно или да му е студено, не е за казарма. То и няма кой да ги обучи - само хартиени офицери и сержанти дето не са помирисвали война, а в поделението им времето е спряло отпреди 40 години. Достатъчно е да поглезите как маршируват гвардейците или как стоят на пост за да разберете за каква шоупрограма става въпрос.
15.
Бай....
14.01.2024 19:28:12
6
23
Етапите на възпитание са: семейството, училището, казармата и затвора !
14.
НЕ НЕ НЕ
14.01.2024 19:22:23
18
34
В днешния свободен свят, няма нищо задължително. Наборната служба е абсолютна несправедливост, не може един фатмак който има акъл колкото да не сере докато върви, да ти определя житието и битието, макар и за кратко. Не може политици, който не са хващали оръжие, да карат някой да служи, казармата не е гаранция за мъжество, но е гаранция, че ще развиеш зависимост.
13.
антиармеец
14.01.2024 19:21:57
18
21
Колкото до хомосексуалистите, много от тях станаха такива в казармата и все си мисля, че точно такива искат да се върне, защото там спокойно пак ще ги онождат.
12.
Бай....до 4
14.01.2024 19:19:40
12
9
'ми по-голямо хюмненце и минетчийче от тебе не съм виждал !!!
11.
антиармеец
14.01.2024 19:18:57
21
41
не разбирам защо толкова се натискат някои да се връща казармата. две години си губихме времето да се занимаваме с простотии.не се научихме на ред и дисциплина, не се научихме да изпълняваме и да сме послушни. Първата година ни юркаха, а втората ние юркахме. И какво? Едни милиони изхарчени за да се осигурява работа на шапкарите Нито тогавашните, нито сегашните военни са подготвени за военни действия. Нито тогава на някой му пукаше за младите войници, че се гаврят с тях. Сега пък изобщо никой няма да обърне внимание. Аз ,син, някой малоумник да се гаври с него, нямам. Който има, да го прави войник.
10.
Слабоумни пасквили
14.01.2024 19:17:37
13
21
И под пасквила повечето коментари от сайта
Едни и същи слабоумни мутрофански блянове.
Сайтчето нали са копейки. Да заминават да се занимават с мобилизация и гробища в мутрофанската кочинка.
9.
Да
14.01.2024 19:16:55
13
25
В армиите на Израел и Украйна има и жени на срочна служба. Ако се въведе за мъжете задължително, а за жените според желанията им . Да им изпращат повиквателни и да започват обучение.
8.
ehe
14.01.2024 19:04:47
18
41
Ами айде връщайте я тая военна служба. От години говорите и нищо. Младежта се изпопедерасти..само чалга, мускули и татута им са в главите.Не §е ще поумнеят в тая казарма , но поне педалите ще понамалеят.
7.
XX
14.01.2024 19:02:21
24
11
За Гърция ги разбирам - трябва някак си да компенсират щетите от калпавите немски и френски оръжия, които закупиха за милиарди и изпаднаха в криза.
6.
Българина
14.01.2024 18:58:40
3
18
5000 платени бройки(платени) = 5000 СВОБОДНИ бройки(платени)
5.
Иван
14.01.2024 18:58:03
18
36
Почва трета световна не разбрахте ли вече идиъти.!!!
4.
до 1 аналноподатливото ХЮМНЕНЦЕ
14.01.2024 18:58:01
27
31
Ей го на, първият МИНЕТчия, който е ял войнишкия БАХУР на старите кучета, когато е бил в казармата!
Аре ся, само да не ми излизаш с опорката, че видиш ли в казармата се ставало мъж. Сърби ли те халката (конкретно за теб става дума), дали ще минеш през службата или не, няма никакво значение. И в двата случая ТРЪБАТА ти ще е Ф110!
3.
Българина
14.01.2024 18:57:21
21
32
До 1. 123
Приятел, в БГ армията има над 5000 платени бройки(платени).
АКО ти имаш желание, пиши си синовете/внуците, щерките/внучките там. Платено.
Ще ги направят истински мъже :)
2.
123
14.01.2024 18:41:21
20
55
Заглавие: "Всички страни около България започнаха да връщат военната служба"
А в текста пише, че в Сърбия някой предложил да се върне наборната служба, но нищо подобно не се е случило.
След това пише, че в Гърция има наборна служба от десетилетия. В Кипър също. В Турция пък от 1927...

Типичен кликбейт без никаква връзка с реалността... Запазена марка на Флагман.
1.
123
14.01.2024 18:38:28
51
41
Това трябваше да стане в България, още когато се предлагаше от ВМРО. Крайно време е мъжете да станат пак истински мъже, а не някакви безполови джендъри, готованковци и наркомани. Тогава и границите ни ще са пазени добре.
Да не говорим, че трудовата повинностндаваше професия, работа и хляб на малцинствата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори