×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин побесня: Руски инфлуенсъри си спретнаха развратно парти


30 Декември 2023, Събота, 18:00 ч.

Вече има и първи осъден, който заради оскъдното му „облекло“, което е състояло само от един чорап, е осъден на 15 дни в затвора и глоба от 200 000 рубли

Каймакът на руската инфлуенсърска общност стъпи накриво по празниците и успя да вбеси президента Владимир Путин. Причината – организираха си полуголо парти. На него присъства и певецът Филип Киркоров, който беше принуден публично да се извини.

Анастасия Ивлеева – изключително популярен руски блогър и инфлуенсър – организира провокативното събитие в известния клуб „Мутабор“ в Москва. Изискванията за полуголо облекло на всички присъстващи донесоха изключително тежки критики от руската православна църква и подкрепящите войната в Украйна. Един от гостите, рапърът Николай Василиев, се появи само с чорап, който скрива гениталиите му.

Останалите присъстващи бяха облечени с оскъдно еротично облекло. Сред тях беше и певецът Филип Киркоров, който е облечен с мрежеста дреха.

Всички много се забавляваха. Никой не мислеше, че може да стане такъв проблем, коментира един от присъстващите на партито пред в-к „Гардиън“, който поиска да остане анонимен.

Кадри от полуголото парти бързо обиколиха социалните мрежи и бурята от негативни коментари не закъсня.

„Тази страна е във война, но тези чудовища, отрепки, организират подобно нещо! На тях не им пука какво се случва у нас“, каза Владимир Соловьов, един от най-известните руски телевизионни водещи, в публикация в Телеграм.

„Как да обясня на племенника си, който участва в специалната операция и загуби и двата си крака, за какво се е бил? За какво е останал инвалид? За бельото на Ивлеева ли?“, възмути се активистът Екатерина Мизулина.

„Това събитие е пример за содомизъм и ЛГБТ пропаганда“, заяви Витали Бородин, началникът на федералния проект за защита и антикорупция.

Реакциите достигнаха и до официална Москва, като някои западни медии твърдят, че президентът Владимир Путин побеснял след като видял кадри от полуголото събитие.

Събитието почерни тези, които взеха участие в него, коментира говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.

Официалните извинения също не закъсняха.

Анастасия Ивлеева публикува извинение в социалните мрежи с дължина 21 минути. През сълзи тя се извини за събитието. По думите ѝ дрескодът на участниците в партито е бил изцяло техен избор. Тя е изправена и пред евентуална затворническа присъда.Певецът Филип Киркоров също се извини.

Има моменти в живота на всеки човек, когато минаваш през грешната врата. В настоящата ситуация артист от моя калибър не може толкова безотговорно да се включва в подобни събития. Аз се извинявам и моля за вашата прошка, каза Киркоров в официалното си изявление.

Ксения Собчак, за която се твърди, че е кръщелница на Владимир Путин и която също е присъствала на полуголия купон, също се извини.

„Ако някой се е обидил от външния ми вид, съжалявам. Не искам да си докарам омраза и гняв заради този глупав инцидент“, каза Собчак.

Вече има и първи осъден за присъствието на партито – рапърът Николай Василиев. Заради оскъдното му „облекло“, което е състояло само от един чорап, той е осъден на 15 дни в затвора и глоба от 200 000 рубли.

„Присъдата е за участие в парти в клуб „Мутабор“, използване на вулгарен език и разпространение на пропаганда за нетрадиционни сексуални връзки“, става ясно от документи по делото.

Скандалът идва в момент, в който руският президент Владимир Путин обяви, че ще се кандидатира за шести президентски мандат за изборите през март месец. В новата си кампания той засили риториката за социален консерватизъм, призовавайки руснаците да имат по осем или повече деца.

 


В категории: Лайфстайл


7
Коментара
Флагман.БГ "Газпром" отчете загуба от 7 млрд. долара "Газпром" отчете загуба от 7 млрд. долара 04/05/2024, Събота 12:30 0
Флагман.БГ Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда 04/05/2024, Събота 10:00 1
7
Коментара по темата
7.
Путлер капутка путка
31.12.2023 09:54:55
1
2
Газова камера за тая сволач,за Путино,за Путино,хайл Путин!
6.
Ще викам боата. Буаааааа
31.12.2023 07:03:51
0
4
Обаче тая тьотя в белия чорапогащник като я видях и ми стана лошо
5.
Искам я тая
31.12.2023 07:00:27
1
4
Малии, тая русата само докато погледнах и свърших два пъти
4.
Вазраждане - М. Рудник
30.12.2023 20:34:41
19
7
Слава на Путин
3.
taq s golemite djuki otzad
30.12.2023 19:59:29
4
7
q chakam da doide da postrada analno ot men
2.
Sozopol
30.12.2023 19:05:43
8
19
Е и, голям проблем вече . Да му направят една хууубава заря ча ЧНГ в мАсква и ше му мине . Днес - генерална репетиция в Белгород . Пияната Маша щяла да се оплаче в ООН - ма лельо , не разбра ли още в Скопие че никой не иска да говори с теб , пача пияна !
1.
фгфггф
30.12.2023 18:30:01
6
24
Забравиха къде се намират. С тия социални мрежи...Е, Европата, там джендърите и мангалите ги носят на ръце..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова Наследникът на великия актьор се изявява пред българска публика за 60 лева, примата иска по 600 за концерт в лозята Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП
Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори