×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той е любимец на България от риалити формат, захваща се с нов бизнес


18 Декември 2023, Понеделник, 13:59 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

Крум бе един от най-силните в този сезон на Игрите и се представи блестящо на арената

Един от най-добрите участници в тазгодишния формат на „Игри на волята“ Крум Апостолов след предаването призна, че иска да направи собствена фитнес зала. „Мечтая да направя добър бизнес, свързан със спорта, като например фитнес зала. Работя по въпроса вече“, казва той пред „Мачкаст“.

Освен в професионален план Крум мечтае за стабилност в семейството си. Тези празници ще бъдат по-специални за участника, тъй като това ще бъде първата му Коледа с неговата половинка.

„Тази година за празниците ще бъда с родителите на моята приятелка, такава ни е договорката. Обичам тези дни, придават топлина, всички коледни песни, всеки си е в дома, събираме се семействата. Когато се събереш с най-близките си, е най-хубавото. С подаръците съм в етап на подготовка“, разказа Апостолов. Приятелката му Габриела го подкрепяла от момента, в който Крум се записал на кастинг за предаването. „Много ме подкрепяше, на моменти вярваше повече от мен, че ще ме приемат. Аз исках точно в този сезон да ме вземат, но вътрешно не бях сигурен, а тя беше убедена. Дори се чудеше как ще се справи без мен толкова време. Сега, когато го гледахме заедно, ми задаваше различни въпроси, как съм успял да направя някои неща. Нервираше се, когато някой е против мен, защото знае, че аз нямам проблем с никого. Не й стана неприятно, когато виждаше, че някой ми говори зад гърба, дори тя не харесва някои хора. За саламите само не ме подкрепи. С тях си изядох и участието в състезанието“, споделя самият той.

Желанието му за участие в подобен формат се родил отдавна. „Това предаване ми е много интересно. Харесвам такива игри, в които има физическа и социална игра. От малък следя такъв тип предавания. Преди 6-7 години се записах на подобни игри, които обаче са по 2-3 дни. Там усещаш игрите, има някакво гладуване и се справях много добре. Знаех, че мога да се справя и в истински формат вече. Усетих, че това е моето предаване“, пише „Телеграф“

Крум бе един от най-силните в този сезон на Игрите и се представи блестящо на арената. На въпроса с кой участник би искал да се изправи на бойното поле, ако има тази възможност той отговори: „Не е само един, на кастинга също ме попитаха. Искам да изляза с всеки, който се е смятал за фаворит. Чувам, че казват, че нашият сезон е пълен с много слаби участници, но според мен не е така, а дори обратното. Бих се радвал да се изправя срещу Филип, Гого, Алекса. Юлиан от първи сезон, защото се води, че е най-силният участник, играл някога в Игрите. Нека видим кой е по-добрият.

Искам да се бия с всички победители, за да видят, че просто са имали късмет в техните сезони“. Апостолов дори добави, че е съвсем възможно в бъдеще да си организират подобна битка. Въпреки това Крум не е 100 % доволен от представянето си. „Доволен съм от това, което показах, но имам и грешки. По арената не толкова, но стратегически и в социалната игра имам пропуски. Играта можеше да се развие по съвсем различен начин. Повечето са влезли за приключението, малко бяхме влезли за победа. Аз лично не бях за парите, а за това да съм на първо място. Яд ме, че не спечелих“, разкрива той. „Когато гледах последната битка, си казах, че Рълев трябва само да е благодарен на Виолета и Дунев, не знам с какво го спасиха. Победата е недовършената ми задача. С Рълев и Момчил си имаме една приказка, че искаме една хубава битка с трасе, където има абсолютно всичко, за да видим кой е истинският победител. Повечето, на които сме участвали тримата, са по-леки и не това, което искаме“, допълни риалити звездата. Крум допълни, че е в прекрасни отношения с Иван Рълев, победителя в Игрите, но най-близък му е Дани, както и почти всички Гладиатори.

Самият той сподели, че през цялото това време е успял да научи много неща за себе си. „Разбрах какво трябва да правя и какво не. Генералното нещо, което не само аз видях, а и цяла България, е, че трябва да бъда по-смирен. Мисля, че успявам да се контролирам вече и да имам напредък. Спокойствието е много ключово в това предаване. Успявам да го контролирам, на битките се стараех. След загуба вече си изпускам нервите. На последната ми битка беше ключов този въпрос“, казва участникът.

Крум работи като асистент-съдя. „Малко не ми достигна да бъда професионален съдя. Като физическа подготовка тази професия много ми помогна за формата. Зрителите виждат това, което се случва на терена, крайния продукт от всичко. А реално имаме много дълга подготовка“, казва той. Разбира се, Апостолов не пропусна да разкаже някоя интересна и дори забавна история от професионалния си житейски опит. „В едно село около Пловдив на юг, там е същински ад за свирене, имах интересна случка. Тогава имах стаж 2 години, млад съдия, искам да се докажа, имаше и професионален съдия на мача и исках да изпъкна. Мачът беше дерби, единият отбор е топът на лигата, другия топът на селянията. Срещу домакините вдигнат 7 засади, но според хората оттам не беше така. Крайният резултат беше 2:1 за гостите. В 85-ата минута домакините вкараха гол, но беше засада отвсякъде, три метра. Аз си вдигнах картон, а футболистът, както беше радостен, рязко смени физиономията си. 30-ина фенове започнаха да хвърлят неща по мен, треньора и всичко останали започнаха да ме плюят, беше скандално. Другият съдя успя да ме спаси, защото бе доказан, и застана до мен“, сподели през смях Крум. „Имам и друг случай на един стадион, над който гробищата са точно над него, имаше и водоем. Аз съм от страната на гробищата и едни недоброжелатели решиха да пуснат водоема, станах чисто мокър. На второто полувреме решиха да ме целят с кал, а аз си вървя във водата, защото всичко беше като един гьол, допълни той.

Професията му помогнала за това да се справи с недоброжелателите, които ръсят злоба под постовете му в социалните мрежи. „Смятам, че от социална гледка точка спазваме благоприличие през цялото време на формата, което също ми даде плюс. Не съм искал да ударя никого, но е имало моменти на нервни изблици, в такъв момент се сещам как по време на мач трябва да запазя спокойствие и това ми помагаше на арената. Работата много ми помогна за хейтърите. Толкова съм свикнал да ме обиждат по стадионите, че сега по никакъв начин не ме трогват“, разкрива той с усмивка на лице.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
2
Коментара по темата
2.
р
20.12.2023 09:29:42
0
0
"Асистент-съдя".!? не е ли "съдия"? Пропуск от граматиката във втори клас..
1.
Гатьо
18.12.2023 14:06:17
0
2
Напред, Крумка!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори