×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Фрапорт“ не толерира летището във Варна за сметка на Бургас, твърди транспортният министър


„Фрапорт“ не толерира летището във Варна за сметка на Бургас, твърди транспортният министър
Възстановяването на южния морски аеропорт след ковид кризата е по-бавно по три причини според писмо на Гвоздейков до депутат
11 Декември 2023, Понеделник, 10:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Двата аеропорта работят на изцяло пазарни принципи, достъпът до тях е напълно либерализиран, посочва той

„Не бих могъл да потвърдя изложените в питането Ви твърдения за приоритетно развитие на летище Варна, по сравнение с летище Бургас, тъй като те не се подкрепят включително от инвестиционните намерения на концесионера и от поетите от него задължения с одобрения Генерален план за развитие на летище Бургас.“ Това се посочва в писмо на транспортния министър Георги Гвоздейков до народния председател от ИТН Ивайло Вълчев.

Припомняме, че депутатът отправи питане до министъра по реда на парламентарния контрол с упреци, че концесионерът на летищата „Фрапорт“ толерира Варна за сметка на Бургас. Той изискваше устен ответ, но явно е постигната договорка Гвоздейков да отговори в писмен вид.

За да се даде обективна оценка на дейността на концесионера, данните за трафика от и до летище Бургас следва да се разглеждат в контекста на продължаващите кризи и фактори от геополитически, здравен и икономически характер, които са извън контрола на всяка от страните по договора за концесия, посочва министърът.

Според него ковид-пандемията е довела до спад на пътникопотока и във Варна, и в Бургас. При аеропорта в южния морски център обаче възстановяването било по-бавно поради няколко причини.

Първо, липсата на три ключови за летище Бургас пазара – Русия, Украйна и Беларус, поради геополитически фактори извън контрола на концесионера. Това е свързано с войната в Украйна и наложените санкции.

„Второ, организираният входящ туризъм се възстановява бавно и на двете летища, но на летище Бургас той представлява основната част от трафика“, посочва Георги Гвоздейков.

„Трето, излизане от пазара на големи авиокомпании от 2019 г. насам – фалитът на Thomas Cook (70 хил. пътници на летище Бургас през 2019 г.), ликвидация на SunExpress GmbH (57 хил. пътници на летище Бургас през 2019 г.), чиито пазарен дял не е запълнен от други авиокомпании“, пише още в отговора на министъра.

„По отношение на предложението за предоговаряне на условията на концесионния договор и залагане на принципа на реципрочност на полетите, следва да отбележа, че двете летища – Варна и Бургас работят изцяло на пазарни принципи, като достъпът до летищната инфраструктура е напълно либерализиран за всички участници в авиационния сектор, в частност авиокомпаниите“, посочва Георги Гвоздейков. Той е изредил „съществени подобрения“ на аеропорта в южния морски град, извършени от началото на концесията.

Общият размер на инвестиции в развитието на летище Бургас бил за над 120 млн. евро.

Министърът е изредил и приети различни мерки от страна на концесионера за увеличаване на трафика на аеропорта през активния летен сезон.

 


В категории: Бургас , Варна


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 3
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
54
Коментара по темата
54.
42.30
13.12.2023 12:10:32
0
1
На кой му пука дали има 50 километра от някакво си село до друго село, като в гащите сте пак по 5 сантиметра?
53.
Варна
12.12.2023 23:19:29
4
4
Ами сметни ги от Владиславово до Златни пясъци бе бургаско комплексарче! Точно 50 км- градско ! Сметни ги от Зллатни Пясъци до Ракитника плаж черноморец пак са 50км. Има редовни линии с градско билетче дотам. Всичко по пъте е квартали в то баровски квартали , ама ти по бТВ и нова не ти го казаха това ,нали ааахахахахаха
52.
До тъпака 47
12.12.2023 21:54:54
5
8
Не! Вие Варненци наистина сте голям комплекс и говорите неща на изуст, за които, повярвайте, много хора ще ви се смеят. Първо, най-дългият град в България се нарича Габрово и е дълъг 25 км, по принцип планинските градове са разположени на дължина защото са в урви или по поречието на реки. Да твърдиш, че Варна е 50 км е не смешно, трагично и говори само за това, че в този град живетя наистина много болни и комлексирани мозъци с провинциално мислене. Отворете официални страници на НСИ и вижте землището на Варна и землището на Бургас и София! Толкова сте тъпи че нямам думи! Айде живейте си във Варненската столица на провинциалнистта!
51.
Ник Щайн
12.12.2023 21:01:47
6
7
Долния посерич му се иска Бургас да е като Варна ама няма.Само можеш да си пишеш тука, посерич.Хахаха
50.
Гагауз под прикритие
12.12.2023 18:32:46
8
8
В коментарите пак влезе Гагаузката тарикатщина в действие. Няма аргументи, само безпочвени обиди. Това им е нивото и възможностите. Да ги бутат напред трибуквените мафиоти зад подкупената държава - това могат и това правят. Само че логичното вече започва да си пробива път. Колкото до летище Варна, два пъти се прибирам оттам, супер насрано и адски неудобно отвсякъде-става единствено за местни живущи до 60 км.
49.
Лондончанин
12.12.2023 16:50:10
11
9
Бургашки цървули, няма полети до Бургас защото няма интерес.Като няма кой да лети какво искате, ТИМ да кара хората насила да летят до покъсания Бургас ли?Единствено лятото има интерес към полети за Бургас и това е, зимата могат дори да го затварят това смешно летище.Летял съм веднъж през Бургас до Лондон, втори път няма стъпя, летя си през Варна.И ако щете се насерете Варна е много повече град от покъсания Бургас!
48.
Мдааа
12.12.2023 12:36:55
8
3
Бургазлии, сега и тюркиш ерлайнс ли са ви виновни ,че са избрали Варна? И царя едно време избрал Варна-Евксиновград ,иАспарух построил крепост там, и римляните са избрали Варна -Римски терми, що така всички избират Варна,егаси несправедливото значи аахахаха
47.
До долния коментар
12.12.2023 12:30:35
10
3
Бургаски комплексари .Варна е с много по-голяма площ от бургас! Градът е дълъг 50 ПЕТДЕСЕТ! километра! И то без да присъединява села като бургас! Това че софиянци умишлено го спират да се развива ,не значи че бургадидас е нещо повече от Варна хахахахах
46.
До скъпите Варналии
12.12.2023 12:14:26
3
9
Изключителният извънземен мегаполис Варна всъщност е едно средно градче от ранга на Бургас известно с мафиотските структури задушили града и масовата психология за по големият тарикат. 14 редовни полета от Варна и нито един от Бургас, такава наглост и тарикатщина няма как да не бие на очи. Нито населението, нито икономиката на регионите отговаря на такава диспропорция. Желая на скъпите Варналии да станат мултивселенски хъб с полети до Европа, Азия, Африка, Америка, Марс, Сириус и отвъд, все ми е тая, тук говорим за едни 2-3 редовни линии за Бургас които Варна силно жалеят-защо ли?
45.
До 32 и останалите комплексирани варненски келемет
12.12.2023 11:50:17
1
13
Да сравниш Варна и София с Истанбул си е чиста доза луд комплекс на пъпчив пубер, който като поседи на два червени светофара по 10 минути си мисли, че живее в голям град, а то просто улиците в града му тесни. Отделно от това, Варна и София и всеки друг български град могат да бъдат само площ между две отсечки на голям булевард, в който и да е мегаполис, особено Истанбул. Така че по-спокойно. Отделно, ако говорим за големина на градове, добре е да не гледате само и единствено брой живущи, а територия на града и то землище, където ще останете потресени, специално Вие от Варна, колко по - малък по територия ви е града от Бургас, който за ваш невероятен ужас е втори по територия след София. Но това няма никакво значение, така или иначе комплексите ги избивате вие, поради факта, който няма как да се отрече, че сте именувани за някакви си "столица" от времето на бай Ви Тодар. Основният проблем с летището е в коцесионера, който абсолютно целенасочено толерира развитието на Летище Варна извън сезон за сметка на летище Бургас. И ако използвате близостта на Бургас до Истанбул като опорка за този факт, то на Варненци Букурещ ни е им е кой знае колко по - далеч. И .. все пак, моля Ви се не живейте с мисълта, че сте голям град, просто е смешно, за красив също може да се поспори, но то е в резултат на лошото управление и кмет, който най - накрая успяхте да смените.
44.
Симон
12.12.2023 07:33:26
6
7
СКъпи бургазлии, никой не определя и не налага на коя компания докъде да лети. Просто Бургас е промишлен център, свързан с магистрала и ЖП линия с южна Бг, нормално е оттам да излита всичко, произведено поне в източната част на страната. През зимата не знам какви туристи си представяте, че и някакво очакване има да ви бъдат докарани?! То е цяло чудо че при тия цени/качество някой изобщо ходи и през лятото...
43.
На кой му пука какво твърди тоя момък?
11.12.2023 21:02:37
0
14
Транспортният може си твърди каквот си иска, ма я неам ли очи да видим за кво иде реч?
42.
*********
11.12.2023 20:47:44
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
41.
До тия двамата отдолу
11.12.2023 18:07:35
5
24
Бургас е толкова провинция колкото и Варна. В момента концесионера изнудва югоизточна България да ползва Варна, но тези Варненски тарикатщини е по добре да спрат за да не стане утре софийските тарикати да прецакат местните и да настане вой от Делиормана. Пътувам често и съм сигурен, че има достатъчно пътници за поне две редовни линии до София и Лондон, полезно е за региона а и пътуващите ще се отърват от много неудобната връзка от Варна.
40.
Симон
11.12.2023 17:28:25
15
4
30 години се преструвате на капиталисти и предприемачи в Бургас и пак си останахте с комунистическото мислене - да ни се даде, да ни се направи? Нали е свободен пазар, коя компания си представяте, че си мечтае да вози гастарбайтери и пияни англичани за по 15 евро в посока?
39.
Хаха
11.12.2023 17:25:01
15
4
Стига с тия провинциални мечти! Как да бъде оборотно летище Бургас, като:
1. на 150 км от Истанбул е;
2. през зимата, без туризъм, да не е луд някой да поддържа редовни полети за местните 200хил. души? Ами то е по-добре да се напрви лет. Търново (Г.Оряховица) те там градовете в областта за доста повече от 200 хил.
38.
Хм
11.12.2023 17:14:25
4
21
Пистата в Бургас е по- дълга и по- гладка.Така е от време оно.Кацаш във Варна и почва едно- дрън,дън,дрън,дън....щом са направили дълга писта,летището в Бс е било планирано за постоянни полети.Схемите са ясни за всички.
37.
Пътуваща редовно ...
11.12.2023 15:04:46
2
32
Еми, щом на черното казват бяло - развалете им концесията! Щом с Лукойл може, защо и с тази мафиотска фирма да не може! И този министър първо да се запознае с реалните факти, а след това да коментира! Омръзна ни да пътуваме Бургас-Варна и обратно! То поне пътят да беше качествен! Това е геноцид към бургазлии!
36.
ddddffff
11.12.2023 14:43:58
1
47
Финансовият директор на Фрапорт преди няколко години директно беше казал, че ако зависи от тях, летище Бургас ще е само за карго полети. Всеки, който е имал вземане-даване с Фрапорт знае, че всичко, което може да бъде преместено във Варна, бива местено на момента. Летище Бургас има огромен потенциал, но бива задушаван от Тимаджиите
35.
БС
11.12.2023 14:40:31
2
32
Компетентните гагузи налазиха и IQто рязко спадна. Нито един полет на Райън до и от Бургас не е бил празен, но не е това важното. Печели се от карго. Ама как да им го обясниш на онея на север от планината, като в главата им има мозъчни клетки само за баланс?! На Райън и редица други има отнеха лицензионните слотове. Кой ги раздава? Точно така- държавата, а в този случай това беше държанката на ТИМ, господин Тиквун. 2+2 не винаги е 4, но в този случай със сигурност е.
34.
Американец
11.12.2023 14:34:46
2
30
Този сопол защо не обясни за 14 полетни дестинации през зимата в Варна и само едната в Бургас!!!!!!!!!!!!
33.
Варна
11.12.2023 13:44:52
26
2
2/3 от самолета не тръгва за вътрешността на страната , а за Добрич Шумен сев.изт.България. То и аз искам да върнат чартъра до Италия и Барселона от Варна ,ама НЯМА ,само от София! А беше пълен самолета винаги , за разлика от бургаския полет от който Раян се отказа заради липса на пътници
32.
Ветрен иБаните всички да слизат
11.12.2023 13:43:56
37
3
Почти всички полети за Азия минават през летеще ДУБАЙ основвен въздушен ХЪБ за Цяла Азия Австралия и Техокеанския регион
Винаги ИМА водещи транспортни центрове ХЪБове гари разпределителни
Плюс това летище Бургас е само на 230 км от мега летището на ИСТАНБУЛ
Бургас с неговите 230.000 жители барабар с Долно Езерово и Рудник е ДЖУДЖЕ лилипут и няма как да иска пътникопотока на ГОЛЕМИ градове и развити центрове и мегаполиси София Варна Истанбул
Местния бургаски комплексарски шовинизъм иска да се НАДскочи и да се мери с големите едри играчи но в природата правото е на страната на по ГОЛЕМИЯ по ЕДРИЯ тоя с по големи габарити и възможности
31.
Tt
11.12.2023 13:41:46
1
26
Тоз Ръб кога стана говорител на Тимаджиите?
30.
Бизнеса
11.12.2023 13:34:50
23
3
И аз искам по тв да спрат да дават само лоши или никакви новини за Варна ,а за Бургас само добри ,АМА НЯМА! Нещо си повярвахте май в Бс ,че сте големи ,ама бизнеса на медии не вярва ,а тегли чертата и вижда ИСТИНАТА.
29.
Ryanair
11.12.2023 13:30:47
2
33
ИМА и друго което всички виждат но никой НЕ говори за това
Летище Сарафово Бургас има ДЪЛГА писта много слънчеви дни и се ползва за ИЗНОС на БГ ОРЪЖИЯ (Казанлъшки ВМЗ) които по заръки и заповеди на САЩ Държавен Департамент по Отбраната отиваха в Афганистан(талибани),в Джедда(С.Арабия за бойчета ИД) а сега за войните в Украiна
Тоес от летище Бургас ПЕЧЕЛЯТ властови кръгове изпълнаващи САЩ заповеди
Така че няма как бургаските бизнесмени да преБОРЯТ САЩ департамент по Отбрана нито тия от Арсенал Казанлък с ракететите АКта и рпгта
А точно ЗИМАТА износа на оръжия е пиков и НЯМА как нискотарифни граждани от Ирландия и Полша да гледат посред бял ден как се товярят сандъци с оръжия в големи черни самолети с флага на USArmy
28.
До Варненец
11.12.2023 13:30:08
5
41
Защо се заяждаш? Това е абсолютна истина.Като кацна във Варна 2/3 от самолета тръгва за други градове във вътрешността на страната.Защо всички зимни полети да са до Варна,след като от Бургас има магистрала например?Отделно през Бургас за цяла година минава по- голям брой туристи.Относно Бургас- ние поне имаме широки главни булеварди,а вие едно кръгово нямате като хората и това не е мое мнение,а масово мнение на професионални шофьори.
27.
варненец
11.12.2023 13:10:08
40
6
Бургаски комплексари! Цял живот все Варна ви пречи ,че сте мижаво градче ?! Кви полети ,човека ви казва ,свободен пазар ,ама вие Боко ви свикна да сте галеник на държава на медии...
26.
bob
11.12.2023 13:08:10
1
22
СЛЕД КАТО НЯМА ПОЛЕТИ ОТ БУРГАС
ТИМ ВЕДНАГА ДА ИЗЛИЗА ОТ ПАРКИНГА СРУЩУ БИЛА!!!!!!!
ЗА ДА ОТИДЕШ В ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА ТРЪГНЕШ ОТ БУРГАС- ВАРНА - ТУРЦИЯ. ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ ГОСПОДИН МИНИСТЪР КАТО ПЪТУВАТЕ ОТ СЛИВЕН ЗА СОФИЯ МИНЕТЕ ПРЕЗ МАЛКА ТЪРНОВО ЗА ПО НАПРАВО.
25.
Концесионерът съм
11.12.2023 13:07:57
11
9
В условия на пазарна икономика е леко смешно да ми давате наклон на...... летищата.
24.
to
11.12.2023 13:01:49
5
12
ами нали ви направиха магистрала до София, а до Варна -няма. Затова най - печалившата линия на българия еър е до Варна
23.
Но комент
11.12.2023 12:28:21
1
27
Пътувам от чужнина отиване и връщане за 50 евро зимата.Пътят ми Варна- Бургас и Бургас - Варна е 200- 300 лв,според зависи кой ме кара защото и полетите са в такива часове,че няма маршрутка по това време,за да се извося.
22.
Федя
11.12.2023 11:41:16
3
33
Целогодишните линии на Ryanair бяха пълни. Каргото беше до горе, но на едни гагаузи не им се хареса. Към ден днешен някои хора станаха милионери да карат пътници с частните коли към Варна.
21.
До 8 и 9
11.12.2023 11:41:08
11
39
Както казаха за оправдание от ТИМ, Варна-Бургас е един час...какъв бил смисъл да имат полети и от Бургас? Второ, съгласен съм, че след 20 години управление на кмета-слънце, кмета на кметовете и най-великият от всички кметове, Бургас е едно бунище без реално икономическо развитие, но Варна сравнение със София и Пловдив се намира в същото положение!!!
И не най-накрая, не съм сигурено, но НИКОГА досега, НИКОГА Летище Варна не е имало повече пътници от Летище Бургас....за полетите, които могат да приемат няма да говориме...
20.
Scrooge McDuck
11.12.2023 11:40:11
2
25
Оставете го момчето бре. Какво разбира от транспорт ченге, при това връзкар. Вижте му биографията.
19.
КЗЧЦ
11.12.2023 11:38:41
3
21
Да питаме ТИМ и Боко дали не го толерира!
Или там в некоалицията се лъжете за добро утро, но си лягате заедно за лека нощ....
18.
<N>
11.12.2023 11:37:18
5
17
Чакаме Бачийски с белоризниците да възстанови летището в Равнец. Само тогава ще има справедливост.
17.
Батман
11.12.2023 11:33:43
1
30
Естествено че има толериране, порочни бизнес практики за изнудване и минаване по тънко от концесионера.Една трета от всички пътници в летище Варна са от Бургаски региони. Тук не говорим за големи проекти, на първо време е достатъчна всекидневна редовна линия до София подкрепена от държавата както във всяка нормална държава с далеч по малки градове. Варна няма нищо повече от Бургас, дори и като население по области разликата не е толкова голяма. Вероятно не искат да го направят защото веднага ще се видят обемите на реалните пътника потоци.
16.
Бай Цоло
11.12.2023 11:32:43
0
8
Бързам бързам първи аз към моята любима чанта с парички
15.
Гошо
11.12.2023 11:30:54
1
21
Общинските съветници , да посъветват концесионера как да докара зимни полети като тези в Варна.
14.
Местен шовинизъм
11.12.2023 11:18:37
19
9
Е хубаво, ама бургаазлии не искат на пазарен принцип и в условията на конкуренция. те се свикнали да получават на час по лъжичка.
13.
do 6
11.12.2023 11:15:06
2
36
Ей това е най-вярното! Ако се смени концесионера интерес ще се появи.
Всичко друго са чупене на пръсти и преливане от пусто в празно.
Варна си развиха дестинациите точно преди локдауните и преди войната и доскоро бяха с 3 самолета + аустриан, търкиш и израелците.
А тук ...... само натовски и гъливерския, украинските не се броят, те карат само "хуманиратни" помощи
12.
232
11.12.2023 11:14:32
2
38
Айде да сменим концесията и да видим дали няма да има полети
11.
Абе, министъра
11.12.2023 11:10:09
0
39
Този министър или е глупак, или е некадърник, или... се прави на дръж ми шапката! От години двете летища са напълно противоположни като полети, особено зимно време! Дори до София е трудно да ходиш регулярно, ако разчиташ на нашето летище.
10.
до 6
11.12.2023 11:05:11
9
16
И как ЩЕ смениш тва да не са ти домакински посуда в "Кауфланд" да ги смениш
А Т.И.М не са благогворителна организация от филнтропи босовете им са елитни барети "тюлени"от 1поделиние Тихана и НЕ обичат да делят и да дават на Айтошки селяни и Странджански качури
9.
Колко странно
11.12.2023 11:02:26
21
16
Летището на по-големия и развит град да има повече полети. Учудващо!
8.
оченик на Очите
11.12.2023 10:57:53
32
25
Няма полети зимата защото НЕ става за плаж водата е 10градуса освен ако нямате 7мм неопрен
Няма и СКИ курорти в Странджа и Ст.Планина
Край Бургас няма и СПА курорти с гореща мин.вода но във ВАРНА има
Няма и кръчми
Няма големи архитектурни забежителности,музей,замъци,палати,фонтани,,Дисниленд,атракции
Няма и гастарбайтери от чужбина
Е как ИСКАТЕ да има полети за спрелия Бургас който НЕ е Дубай,НЕ и Шарм ел Шейх нито Рим или Париж а една малка проРуска губерния застроеа с руски бетон
7.
Фрапорт не
11.12.2023 10:43:24
4
27
Но за ТИМ не знаем
6.
Hahah
11.12.2023 10:41:40
4
57
Айде да сменим концесията и да видим дали няма да има полети
5.
Лост
11.12.2023 10:24:24
1
29
Пирончев, а защо няма туристи от Русия?
4.
Tiriol
11.12.2023 10:17:13
1
21
Министера ще го Иба
3.
гражданин.,..,.,.
11.12.2023 10:11:31
5
67
Сигурни сме....
Затова там има полети през зимата до над 10 дестинации, а в Бургас само до 1 и то билетите за същата от Варна са ПО-ЕВТИНИ, дори и ако пътуваш Бургас-Варна със самолет!!!!
На кой да вярваме? На министъра и ТИМ или на очите си?
2.
Ххх
11.12.2023 10:11:11
4
58
Неее,въобще.Само където в Бургас в момента има три полета на седмица.А във Варна колко са?
1.
Гражданин
11.12.2023 10:10:08
5
95
Пълни гупости са това, ествествено че се толерира Варна за сметка на Бургас. Слепите го виждат обаче министъра не...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори