×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо Матю Пери така и не се ожени за някоя от своите известни бивши приятелки


Защо Матю Пери така и не се ожени за някоя от своите известни бивши приятелки
Ключови думи: приятели, матю пери
01 Ноември 2023, Сряда, 11:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Актьорът от „Приятели“ загина трагично в дома си в Лос Анджелис в събота

От няколко дни светът скърби за гиганта в комедийното актьорско майсторство, а именно Матю Пери. Чаровният, харизматичен и остроумен актьор беше най-известен и обичан с ролята си на Чандлър Бинг в хитовия ситком „Приятели“. Матю почина в събота вечер от удавяне в собственото си джакузи. Пери беше едва на 54 години, но здравето му беше доста компрометирано след дългата му борба със зависимостите към наркотиците, опиатите и алкохола.

Актьорът беше трагично открит в дома си в Лос Анджелис от своята асистентка, а веднага щом новината се разнесе, започнаха да валят почести от обожаващите го фенове, както и от други големи имена в Холивуд, като всички се изказаха възторжено за неговия невероятен талант и огромно сърце.

Миналата година Матю издаде мемоарите си Friends, Lovers and the Big Terrible Thing (книгата му е абсолютен бестселър в момента), в които той откровено описа борбата си с пристрастяването и проблемите на психичното си здраве. Той също така сподели историята на своя възход към славата, след като получи ролята на Чандлър, както и за наградата „Еми“, която спечели за нея през 1994 г. Матю описа и част от романтичните си връзки със звезди, включително с  Джулия Робъртс, Гуинет Полтроу и Нийв Кембъл.

Той написа за това как ранните му връзки са повлияли на характера му. Когато е бил на 18 години, той започва да се среща с полусестрата на покойната Кари Фишър (актрисата от „Междузвездни войни“) – Триша. Въпреки че връзката им не продължава дълго, двойката по-късно се помирява, макар и за кратко, през 90-те години, малко след като Матю става известен покрай „Приятели“. „Тя не ме изостави, но стари страхове се прокраднаха и аз прекратих връзката.“

Матю излизаше и с актрисата Ясмин Блийт. Романсът им беше краткотраен, но любовта на Чандлър Бинг към звездата от „Спасители на плажа“ продължи дълго, а той често споменаваше красавицата в шоуто, както и в свои интервюта.

По времето, когато Матю стана известно име, той започна да излиза с колежката си актриса Джулия Робъртс (през 1995 г.). Звездата написа самоиронично в мемоарите си как не може да повярва, че Джулия изобщо е искала да се среща с него. Двамата се срещнаха, след като тя се записа за слот за гост звезда в ситкома и Матю отбеляза как по времето, когато актьорският състав заснемаше епизода The One With the Superbowl – в който се срещат героите на Джулия и Матю – те вече са били двойка.

Но Матю в крайна сметка си призна в книгата си, че тази връзка е била с предизвестен край, тъй като той е бил „постоянно сигурен“, че Робъртс ще скъса с него. „А защо не би? Аз не бях достатъчно добър за нея. Никога не бих могъл да бъда достатъчен; бях счупен, огънат, недостоен за любов.“

Романсът на Матю с другата голяма холивудска звезда Гуинет Полтроу се наби на очи преди дни, когато носителката на „Оскар“ сподели сърдечна почит към покойния актьор в Instagram профила си, в който спомена за краткия им романс от началото на 90-те години.

Звездата сподели изображение на Матю и написа: „Срещнах Матю Пери през 1993 г. на театралния фестивал Уилямстаун в Масачузетс. И двамата бяхме там през по-голямата част от лятото, правейки пиеси. Той беше толкова забавен и толкова сладък и беше толкова забавно да бъдеш с него. Излизахме да плуваме в потоци, пиехме бира в местния университетски бар, целувахме се в поле с висока трева. Беше вълшебно лято. Той беше заснел пилотния епизод на „Приятели“, но все още не беше излъчен. Той беше нервен, надявайки се, че големият му пробив наближава. Така беше. Останахме приятели известно време, докато се разделихме, но винаги се радвах да го видя“.

Въпреки че двамата не са се срещали дълго, Гуинет беше спомената в книгата му, когато той написа за това как двамата са се наслаждавали на „сесия любов в килера“.

Матю имаше и кратка връзка с актрисата Нийв Кембъл през 1999 година, но нито един от двамата не е потвърждавал романса. По това време те работеха заедно по филма „Танго за трима“.

Матю излизаше и с известната телевизионна продуцентка Джейми Тарсес, която почина през 2021 г. Двамата бяха заедно няколко години през 90-те след развода на Джейми с неин колега – телевизионен продуцент. Матю пише в книгата си, че връзката им е приключила по време на престоя му в клиника за алкохолизъм, въпреки че я нарича „най-вълшебната, красива и умна жена“. Актьорът казва, че е сложил сам край на отношенията им, за да „се отплати адекватно на сладката Джейми“ за това, че е била до него, докато той се е борил с  дрогата. Двамата останаха приятели.

Матю излизаше и с актрисата Рейчъл Дън в продължение на две години, преди нещата да приключат през 2005 г., годината след края на „Приятели“. По това време беше съобщено, че помежду им няма враждебност, но Матю е избрал да остане фокусиран върху своята трезвеност.

Матю има кратка любовна афера и с Камерън Диас през 2007 г., след като звездата от „Ангелите на Чарли“ слага край на връзката си с певеца Джъстин Тимбърлейк.

Най-дългата връзка на Матю е с актрисата Лизи Каплан, с която излизат цели шест години, преди да се разделят през 2012 г. Слуховете гласят, че двойката почти е стигнала до годеж, въпреки че връзката им е започнала случайно.

Звездата от „Приятели“ разказа в мемоарите си за съжалението си, че не се е оженил за Лизи. „Често си мисля, че ако бях предложил брак на Лизи сега, щяхме да имаме две деца и къща. Вместо това съм някакъв глупак, който е сам в къщата си на петдесет и три.“

През последните години Матю имаше връзка с Моли Хървиц. Двойката започна да се среща през 2018 г., а през 2020 г. Матю разкри, че двамата са се сгодили. Двойката често беше засичана навън и публикуваше общи снимки в социалните мрежи. Но шест месеца след годежа, двойката обяви край на връзката си. Причините не бяха споделени публично.

Източник: Tialoto.bg




1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
До флегмите
01.11.2023 15:02:17
0
1
Дори и вие не знаете колко некадърна статия сте направили, защото IQ то на всички в медията ви е колкото стайна температура!
Айде сега обяснете за “ситком” и свободните “слотове”??
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори