×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За щастлив брак: Колко мъже трябва да има една жена преди сватбата


За щастлив брак: Колко мъже трябва да има една жена преди сватбата
Ключови думи: брак, сватба, флагман
24 Октомври 2023, Вторник, 21:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Трябва връзка поне с девет типажа, не е задължително да е сексуална

Американски сайт за запознанства публикува статистика, според която щастливата омъжена жена трябва да има връзки с девет различни типа мъже преди брака. Писателката Марина Степнова разсъждава по темата пред MarieClaire.

Щастлива ли си в личния живот, колко мъже си имала?

Да, това е нетактичен въпрос. И ти мълчиш. Ако кажеш, че си имала само трима любовници през целия си живот, ще ти се смеят. Двадесет и осем също е нещо, което не можете да извикате на глас. Като цяло винаги ми се струва, че сексът е може би единствената област, в която не трябва да има норми. Ако някоя двойка обича да има еротично наваксване, лежейки в шоколад или пременени в латекс, моето мнение изобщо не трябва да ги интересува. Стига да не чукат съседите по радиатора. По принцип сексът е интимен въпрос. Първо търсиш някого, с когото се чувстваш добре, после живееш с него. По възможност завинаги.

Психолози от сайта за сериозни запознанства WhatsYourPrice.com преди няколко години решиха, че за да намериш истинско сексуално щастие, трябва да спиш с девет мъже. Надявам се, че поне не по едно и също време. Всъщност не говорим за девет мъже, а за девет типа. WhatsYourPrice.com не се шегува – те направиха мащабно запитване сред своите потребители и това са изцяло хора, които си знаят цената. В крайна сметка на този сайт, единственият в света, трябва да платите за първата среща не с развалено настроение, а с пари. Регистрирайки се за този онлайн търг за запознанства, вие попълвате подробен въпросник, като посочвате вашето образование, ниво на доходи, националност, град и регион, както и целите на бъдещата среща – от сватба до секс без обвързване. Има дори опция за „тайна любовна афера“ за омъжени жени.

Задължителна графа, наред с други, е връзката ви с алкохола, в която можете да избирате между социален пияч, което може да се преведе като „понякога пия в компания“, и тежък пияч, тоест „пия много“. Вие също избирате в коя категория да се класифицирате – щедри (с други думи купувачи) или привлекателни (тоест продавачи). Продавачите определят своята цена – сумата, за която биха се съгласили да отидат на среща, а купувачът избира офертата, която харесва и прави заявка – дали получателят е съгласен да се срещне с него или не. Създателите препоръчват приемането на плащане на две вноски, по петдесет процента всяка в началото и в края на срещата.

Преди беше нормално да се срещаш с хора в училище, университет, на парти или пък в работата. Чудя се какво би казала баба ми, ако научи за услугата да закупиш среща онлайн и да я платиш на две вноски. И все пак вероятно дори тя ще се съгласи, че това е по-добре от пълен застой и неудовлетвореност в личния живот. Който не рискува, не пие от извора – банално е, но е така.

И така, какво разбра Брандън Уейд, собственик и главен изпълнителен директор на този уникален сайт? Че за пълно сексуално щастие, всяка жена, преди да тръгне по пътеката на брака, трябва да има връзка (не само да спи) с девет различни типа мъже. Ако не вярвате – 10 354 американки са участвали в проучването, няма как всички да лъжат.

Деветте типажа

Лош младок
По-възрастен
Чужденец
Мъж с пари
Мъж в добра физическа форма
Известен мъж
Красавец
Доста по-млад от вас
Приятел

Малцина могат да устоят на демоничния чар на Лошо момче или ходеща платинена кредитна карта. А на красивите мъже не се вярва навсякъде по света.

Но не е толкова просто. Тези девет типа седят в нашето съзнание толкова дълбоко, че е невъзможно да се съкрати списъкът – можете само да не реализирате всичките си фантазии. Заинтересувайте се например от работата си и започнете да изразходвате много енергия за нея. Но без всичките девет, пак тайно ще се смятате за сексуален нещастник. Например, ето ме в сексуална връзка с моя милионер, а някъде се шляе един неопитан и плах хубавец, с когото трябваше да е най-сладко.

Но девет! Много е. Бракът ми, който смятах за толкова успешен, се пукаше по всички шевове. Според мен, за да намеря сексуална хармония, след като прочетох това изследване, трябваше да напусна съпруга си и да положа много усилия. Със затихващи хормони, взаимни претенции и „Не, скъпа, не сега. Боли ме главата“. Забелязали ли сте, че мъжете са станали много податливи на мигрена? Това е.

Шансът да се върна при съпруга си след това беше много близо до пенсионирането.

Можете, разбира се, да опитате да ги комбинирате. И намерете „Спортист с пари в униформа“. Или, да речем, Красив и на непълно работно време. Лошият, но с десет години по-възрастен. И аз не харесвам Лоши момчета. Имаше един – и това беше достатъчно.

Не искам да се развеждам, мързи ме да изневерявам

Американките, общо 10 354, ме погледнаха укорително. Според мен, за да разберете дали харесвате ягоди, не е нужно да ядете един по един храст къпини, малини, боровинки. Достатъчно е да изядете само една ягода, за да разберете дали искате да седнете на тази поляна, а миризмата на гъби и борови иглички и слънцето нежно да погалят главата ви. И за да бъде винаги така.

Разбрах тази тенденция. Той наистина съществува. Трудно ни е да направим избор и да се успокоим. Но ако не направите избор, никога няма да сте щастливи. Не консуматорски, не сексуален. Няма начин.

източник: Tialoto.bg


В категории: Животът


3
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
3
Коментара по темата
3.
ALT
25.10.2023 03:01:53
0
9
Mъжете трябва да имат връзка с 5 жени:
- французойка да го научи на любов
- англичанка на етикеция в обществото
- германка да му роди здрави деца
- рускиня да го умори
- българка да го "опее" на края.
2.
майор от армията
25.10.2023 00:34:12
0
19
Спомням си един майор от армията, който казваше какъв съвет давал на дъщеря си за любовния й живот:
"стискай краката, докато се омъжиш".
Все пак в стабилния брак се изисква доверие, може ли да се вярва на хойкала с много мъже жена?
1.
?!
24.10.2023 23:08:21
1
22
Какво общо има щастливият брак с връзките преди него? Не срещнеш ли точният човек, с който да се развивате през годините, плюс малко шанс и късмет - няма шанс да изкарате дълго съвместно съжителство.
Когато сиромашията влезе през вратата, любовта излита през прозореца
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори