×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Марин Киров има смели планове за Царево


Кандидатът за кмет на ГЕРБ Марин Киров има смели планове за Царево
Кандидатът за кмет на Царево гостува в подкаста на Флагман.бг и разви визията си за морската община
Тема в развитие
виж още
скрий
18 Октомври 2023, Сряда, 17:23 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

Ние сме с ясната представа, че ще управляваме, нямаме право да лъжем и правим напразни обещания, каза Марин Киров и представи амбициозната си програма за Царево

„След 4 години си мечтая да видя една още по-развита, модерна и гостоприемна община. Царево да продължава да бъде лидер по Южното Черноморие. Една община, която е малко по-сплотена и върнала се към корените си.“ Това каза кандидатът за кмет на ГЕРБ за община Царево Марин Киров.

Той гостува в подкаста на Флагман.бг за откровен разговор, застъпвайки не само предизборната му програма, мотивацията му за връщане в родния му град и редица други теми.

За някои номинацията му бе изненадваща, защото Георги Лапчев управлява Царево успешно 12 години и печелеше убедително всеки вот, дори и в най-тежкия период за ГЕРБ на национални ниво. Всички в администрацията му обаче знаеха, че той ще си тръгне в края на този мандат, защото помнеха какво каза той през октомври 2019 година, а и знаеха, че Георги Лапчев е човек, който държи на думата си и щом веднъж е казал, че ще се оттегли, значи ще го направи. 

Неслучайно Лапчев привлече преди две години към екипа си Марин Киров, подготви го, увери се, че той може да продължи добрите проекти за Царево и повери щафетата.

Марин Киров от своя страна заряза обещаваща кариера на юрист в София, която се развиваше много добре. Един ден той спокойно можеше да е депутат или министър на правосъдието, но имаше други планове, а те бяха свързани с родното му Царево.

Марин Киров е завършил „Право“ с отличие. Работил е за кратко в общинска администрация Царево след дипломирането си като юрисконсулт, но впоследствие решава да се премести в столицата, където се утвърждава като експертна фигура. Бил е част от екипа на президента Георги Първанов, както и в Народното събрание в две комисии, включително и тази за промяна на Конституцията през 2015 година. Има опит и в Министерството на правосъдието в Съвета по съдебна реформа с министър Екатерина Захариева.

Марин Киров е с широк спектър от контакти с хора от цялата политическа палитра. 

„Амбицията ми е с повече разговори, по-широк обществен дебат и заравяне на томахавките да продължим посоката за развитие на Царево. Факт е, че общината е преобразена за тези 12 години“, категоричен е кандидатът за кмет на ГЕРБ.В подкаста на Флагман.бг той говори и за отношенията си с досегашния градоначалник Георги Лапчев.

„Той е човекът, който преди две години ме покани да участвам в екипа му, защото прецени, че мога да допринеса за някои от проектите. Отношенията ни са приятелски и експертни. Той е човек, който натрупа много сериозен управленски опит. Доказа, че не е важно колко голямо е населеното място, а е важно да се отстояват интересите на гражданите. За мен неговото оттегляне не е изненада, защото още, когато спечели третия мандат обяви, че след тези 4 години се оттегля“, допълни Киров.

„Георги Лапчев ни посочи пътя, по който да продължим развитието на Царево. Ние сме с ясната представа, че ще управляваме, нямаме право да лъжем и правим напразни обещания. Заветът му е в тази насока – да продължим с още по-бързи темпове да развиваме Царево“, каза още Марин Киров.

Той е категоричен, че има пълната свобода да избира екипа си. Негово е било предложението за подредбата на листата на ГЕРБ и заложил на доста нови имена, постигайки умела сплав между опит и устрема на младостта. Сред новите лица в листата ярко изпъква Димитър Йовнов, който бе неформален лидер на доброволческите отряди, които помагаха на бедстващите в Царево.

Марин Киров влиза в кампанията с нов обществен договор – да се продължи всичко започнато като работата по Общия устройствен план, пречиствателните съоръжения и многофункционалната спортна зала. Заложени са и 7 приоритета.(ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК)

Той подчерта, че е в отлични отношения с кмета на Бургас Димитър Николов с когото имали разговори за реализирането на общи регионални проекти.

Вижте повече в нашия подкаст с кандидата за кмет на Царево:

 




България Всички новини
Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта
Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори