×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вече се чудя дали да се храня, или да се лекувам, каза тази известна актриса


13 Септември 2023, Сряда, 19:30 ч.
Автор: Флагман

Царицата на комедията няма пари за покриване на елементарни нужди 

Комедийната легенда Латинка Петрова отново скочи срещу поредното увеличение на цените у нас. 79-годишната актриса, която взема минимална пенсия, е категорична, че вече не може да си позволи дори хранителните продукти от първа необходимост. За първа година тя няма да прави зимнина, защото и зарзаватът е поскъпнал рекордно, пише вестник Ретро.

„Пиперът е на цената на килограм месо. Ще ядем отпадъци, каквото ни дадат. Усетих сериозно поскъпване. Лекарствата също станаха по-скъпи от месото. Вече се чудя дали да ям, или да се лекувам. Преди седмица мъжът ми и синът ми имаха грип. В аптеката оставихме 200 лв. Фармацията си прави каквото си иска, а в Народното събрание не чувам да коментират тази жизненоважна тема. От аптеките постоянно ми искат електронни рецепти, защото им правили проверки. А проверка на цените кога?“, гневи се Петрова.

Комедиантката вече е отчаяна, че ще получи някога достойна пенсия. „С тия пари дали да си позволя лукса телефон, да ми е топло парното, водата изобилно да тече върху мен всеки ден? Не натоварвам децата, но те сами се сещат, за което съм им много благодарна. Освен това с мъжа ми, откакто сме се оженили, сме с две коли и те също трябва да се поддържат. Но сега къде да тръгна с колата, като цените на горивата са непосилни“, допълва Лоти.

Дереджето с пенсията на мъжа ѝ било същото. Ако не били синът им и дъщеря им, отдавна щели да тънат в абсолютна мизерия. Двамата със съпруга ѝ са заедно близо 50 години. „Никога през живота си не съм му бръкнала в джоба, в портфейла. Когато ми е казвал „вземи си“, аз му подавам портфейла. Той също никога не ме е подозирал, не ми е ровил в чантата. Това ме е успокоило и това е допринесло за взаимоотношенията ни“, споделя тайните си за щастлив брачен живот актрисата. Тя не крие, че в миналото е имала прегрешение с друг мъж, но поискала прошка от съпруга си и успяла да се реабилитира пред него.

Въпреки че на 1 януари догодина Петрова ще навърши 80, тя продължава да поема всякакви работни ангажименти, за да припечелва по някой лев. Все още играе активно в театъра, снима се в реклами и видеоклипове. Латинка е категорична, че не се срамува от участията си в чалга песни, защото фолкаджийките плащали най-добре.




Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
12
Коментара по темата
12.
Таня
15.09.2023 20:18:51
1
1
На времето Латинка Петрова не слизаше от ТВ реклами и студиа,за разлика от нейните връстнички,които тихо си плащаха дълговете.Ужас!
11.
Романов
15.09.2023 15:46:09
1
4
Нито си царица, нито някой се вълнува от битието ти. И не си въобразявай, че си работила повече от други хора. Не си. Бедна ти е фантазийката що е истински труд. Оставаш без ръце и крака след 40г истински труд. Повечето хора нямат идея що е гримьорни а ти не си излизала от там цял живот. Минимално значима си и за това и пенсийката ти е такава. За съжаление в БГ шивачи, строители, учители и актьори полагат един и същи труд според угоените ни депутати, които също нищо не извършват цял живот а имат големи претенции като теб. Разликата между депутатите и теб е нищожна! Актьори! Но, те взимат заплати десетки пъти по високи от твоята. Това е БГ Латинке!
10.
Maria
14.09.2023 14:40:36
6
1
Kak ne vi e sram da pihete za tazi aktrisa tezi dumi:,Kato ne ste q gledali i sluhali,nqmate pravo da q komentirate.
9.
Габи
14.09.2023 11:56:01
0
11
Да беше работила както и колкото трябва, да се беше осигорявала за всички взети хонорари сега нямаше да получава минимална пенсия. Държавата трябва да спре с непрекъснатото увеличение на минималната пенсия. Това увеличение се прави за сметка на работилите от8 до 12 часа и внасяли осигоровки за всеки получен лев.
8.
100Янова
14.09.2023 10:12:57
2
15
На много хора не им стигат въпреки че са се осигурявали добре
А тази само се жалва
И не само тя .Всички от гилдията
А тя пък е някаква посредствена актриса .МНОГО ПРОТИВНА
7.
Няма как
14.09.2023 09:05:27
2
15
Чак легенда! Преди години комунистите не й даваха роли,, след това другите. Не си дава сметка, че толкова й е таланта, само за халтура и чалгаджийки вечери. Урежда се в някоя и друга реклама, ама все е недоволна.
6.
Пеър
14.09.2023 00:31:46
4
28
И на мен не ми стига пенсията но се справям ,работя допълнително каквото ми падне нищо ,че съм вишист.Вие тъй наречените артисти само се лигавите по сцените и държавата да ви храни!
5.
Здравко
14.09.2023 00:24:51
6
23
Стига сте хленчели за пари от държавата да не си ставала артистка все сте недоволни!
4.
Да
14.09.2023 00:00:52
5
24
Изключително неприятна жена е тази
3.
...
13.09.2023 19:59:31
5
37
Чакайте малко! Къде е написано, че пенсията трябва да стига за живеене? И после, пенсията е пропорционална на внесените осигуровки. Иска ли да посочи кой е длъжен да се лиши от парите си за да има тя за всички, което иска? А що не е мислила за старините си? Да е само тя? Нищо против дамата конкретно, но е време да си кажем истината в очите: високи осигуровки == високи пенсии. Скатавки == не стигат парите.
2.
2
13.09.2023 19:58:34
4
47
Ми няма да имате две коли. Ще имате една. И ще се простирате според чергата както хиляди български семейства. Да се бяхте осигурявали, вместо да пилеете.
1.
дебили бургас
13.09.2023 19:46:40
3
48
80-те когато заплатите бяха по 200 лв..... латинка взимаше по 200 лв на вечер за 20 минутен скеч!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори