×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Взривове в Белгород, 50 проукраински бойци убити?


Взривове в Белгород, 50 проукраински бойци убити?
Мощен взрив разтърси Белгород. Над мястото, където е станала експлозията, се вижда дима. Съобщава се, че ПВО е свалила дрон. Двама души са ранени след падане на отломките
02 Юни 2023, Петък, 07:01 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки и видео: Телеграм/Операция Z: Военкоры Русской Весны

Руснаците „изпекли“ със „Солцепек“ и 4 бойни бронирани машини, РСЗО „Град“ и 1 пикап

Руската област Белгород отново е подложена на нападение откъм украинската граница, като се съобщава, че най-малко осем души са пострадали при обстрел, съобщава Нова телевизия. 

Руското министерство на отбраната обяви, че е предотвратило други опити на Украйна да „нахлуе” в региона. Киев не е коментирал твърденията, но отрича да е участвал в предишни нападения през границата.

Междувременно Русия потвърди официално, че нейните военни са убили повече от 50 проукраински бойци при нападенията от украинска територия в граничната руска Белгородска област, предаде ДПА, цитирана от БТА.

 

Унищожени са били също така военно оборудване и бронирана техника, според официална информация от Москва.

Министерството на отбраната на Русия по-рано съобщи, че по думите му "киевският режим" е обстрелвал град Шебекино, където има също и пътен гранично-пропускателен пункт. В следобедните часове вчера руското министерство заяви, че е предотвратило пробив на проукраински бойци.

 

Бягащи от района местни жители говорят за "опустошителни разрушения" в града, от които само малка част бе показана по руската държавна телевизия. От няколко дни Белгородска област е обхваната от още нападения, при които се съобщава за загинали и ранени.

 

За пореден път отговорност за нападенията поеха "Руският доброволчески корпус" и легионът "Свободна Русия". Те искат да донесат свобода, мир и спокойствие в Русия, обявиха проукраинските бойци.

 

Междувременно Телеграм каналът „Операция Z: Военки Русской Весны“ съобщи, че антитерористите са „изпекли“ със „Солцепек“ и 4 бойни бронирани машини, РСЗО „Град“ и 1 пикап в Белгородска област.

Украинската информационна агенция УНiАН пък информира, че руските нашественици продължават терора в Киев. Те предприели тази нощ масирана комбинирана атака срещу столицата на Украйна. 

 

Според ръководителя на Киевската военна администрация Сергей Попко руснаците са щурмували града едновременно с дронове и с ракети. 

Бомбардировачи Ту-95МС от Каспийския регион са изстреляли крилати ракети тип Х-101/555. Безпилотни самолети нанасяли удари от различни посоки, добавя той.

Силите за противовъздушна отбрана на Украйна са открили и унищожили над 30 въздушни цели от различен тип.

Кметът на Киев Виталий Кличко съобщи за експлозии в града.

 


В категории: Войната в Украйна


19
Коментара по темата
19.
нато в хату
02.06.2023 19:15:55
1
0
така им се пада на тъпата мръсна руска зган и за бългаските русофили само да кажа че россия е призната за терористическа страна и путин е престъпник обявен за издирване така че всички които ги подкрепят също са подсъдими правете си сметката каде какво пишете гадни комунисти мръсни
18.
Комунизмът не прощава
02.06.2023 15:49:53
3
4
Кремъл уверено води Русия към Северно корейските стандарти.
Българите да гледаме и да му мислим ,нужно ли ни е да си го пречиняваме ?
17.
Хахаха
02.06.2023 13:38:04
7
5
Според британското разузнаване още преди 8 месеца на руснаците им свършиха оръжията и ракетите, следователно украинците са се стреляли сами :)
Според същото разузнаване в момента Путин е в Сев.Корея и проси за няколко каски и шепа патрони, а в Иран се молил по една седмица за 3 дрона :)
Дори и евродебилите не вярват на това куцо разузнаване, което каквото съобщи, значи че е точно обратното хахаха :)))
16.
До кептън Морган
02.06.2023 13:12:46
3
4
Много точно написано, но има нещо много тъжно, относно бг русоробите!
Само, те горките, още не са вдянали, а са мнозинство в нашата държава. Иначе управниците ни били еди какви си, а то, каквото стадото, такива пъдарите.
15.
Флагман
02.06.2023 13:06:48
5
4
Ксто руски кретени си муслят че каро не ксзват че Роспия яде бой и казват че не яде няма никой да разбере. Залужни възкресе и ви ги натресе,50 убити от Конашенко и те възкръснаха дават интервюта аллелуя
14.
Капитан Морган
02.06.2023 11:38:33
6
10
Флагман се е превърнал в нещо като разклонение на руската пропаганда. Вероятно следват търговски принципи. Оставяме това на тяхната съвест, за което, разбира се, ще си носят отговорността. Отговорността обаче няма да е пренебрежимо лека, а тъкмо обратното. Всяка спечелена рубла днес е тежък дългосрочен пасив и загуба от многостранен характер. От самото начало беше ясно, че русия е обречена да загуби тази война и тя я губи. Някой спомня ли си, че не просто щяха да окупират Киев и цяла Украйна за три дни, но руската пропаганда сипеше на едро "анализи" как ще превземат Варшава, Берлин, Лондон, че и Вашингтон, а руските танкове щели да спрат чак в Отава. Е, след година и малко, руснаците бягат от ... Белгород, а в москва падат дронове. Руслямците този път се сблъскаха с товарния влак в лицето на САЩ и НАТО. Не можаха да си преценят крехките силици. А, какво стана, съборихте ли Цар Долар, там от БРИКС-а? хехехе Пачангите от Бразил пуснаха ли си течаща вода из фавелите? Рашъните успяха ли да си инсталират поне външни тоалетни, че да не си изсипват кофите в дупки пред блоковете. хехех Чакаме смъртта на Цар Долар! хо-хо-хо
13.
Пъро
02.06.2023 11:25:29
7
3
Господ Ви направи българи.
Тито ви направи македонци.
Господ ги направил руснаци.
Бандера ги направил украинци.
12.
Всяка сутрин
02.06.2023 11:14:45
4
8
Шок бонба,копейки взривове в Киев ракети кинжал минжал ииии 1 убит и двама ранени. Войната е на руска територия, обаче Киев за 3 дни
Саянеее помагай. Русофилистията е тежко увреждане на мозъка.
11.
*********
02.06.2023 09:46:17
3
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Ужас
02.06.2023 09:20:38
9
18
Паралелна реалност. Рубладжийски ала Коношенка шизофрении хаха
https://youtu.be/LXLqMgZArr4
Конешенкича за 3ти път унищожощи едни и същи бойци от Руски Легион, а по медиите цял ден предават репортажи от Шебекино и Белгород и там има истинска война, а хората бягат и се чудят на къде да хванат. Удариха им заводи, сградата на МВД, на общ администрация, Руския легион унищожи много техника и е пълно с видеа, Обаче Коношенкича и бг рубладжиите унищожили нацистите и нато още преди да минат границата.
Горките росияни, превърнаха им страната в психушка. Сев Корея пасти да яде!
9.
Е на тва е
02.06.2023 08:57:40
8
15
ФЛЕГМАН, ставате смешни с пропагандата си.
8.
Специален доклад на Китай: Русия е труп
02.06.2023 08:49:39
10
18
Специален доклад на Китай: Русия е труп
Така нареченото „възраждане“ на Русия под ръководството на Путин е лъжа, то просто не съществува


Империите не познават любовта
Империите не познават любовта

За този текст се твърди, че е изготвен от водещи китайски експерти, които са анализирали руско-украинската война и са стигнали до неутешителния за Русия и твърде категоричен извод: „Русия е труп“.

Появилите се в последно време в открит достъп оценки на „украинската война“, дадени от редица авторитетни китайски експерти (включително и такива, които дълги години съветват висшето китайско ръководство), както и дългогодишни дипломати, свидетелстват за това, че в КНР е започнал процес на преосмисляне на най-голямата, от времето на Втората световна война военно-политическа и икономическа криза.
„Руско-украинската война е най-сериозното международно събитие след края на Студената война. Тя отбелязва края на периода „след студената война“ и слага основите на нов международен ред.
Позициите на Русия в руско-украинската война стават все по-пасивни и неблагоприятни. Нейното предстоящо поражение вече е очевидно.
7.
7
02.06.2023 08:22:12
4
18
200000 орки загинаха може и още
6.
щини в Одеска област с писмо до НС: Костадинов да
02.06.2023 08:15:24
13
19
щини в Одеска област с писмо до НС: Костадинов да бъде подведен под отговорност заради призивите срещу териториалната цялост на Украйна
Ето и пълния текст на писмото им:

„Ние, представителите на местните власти на Украйна, градовете и селата на Одеска област, където компактно живее българската общност, осъждаме изказването на лидера на партия „Възраждане” Костадин Костадинов относно идеята за автономия на българите в Южна Бесарабия.

Това е груба намеса във вътрешните работи на държавата Украйна, подкрепа за сепаратизъм и руска военна агресия срещу Украйна.“ – се казва в писмото на местните власти от Одеска област.

„Едва след възстановяването на независимостта на Украйна през 1991 г. етническите българи получиха всички законодателни и фактически възможности да запазят своята идентичност, да изучават и развиват своя език и култура.“ – се казва още в обръщението.
5.
До 4
02.06.2023 08:13:41
13
16
Ааа,бъркаш,Нашия ,не съм грасоподавател на Израждане.
4.
До 2
02.06.2023 08:12:01
16
12
Не се притеснявай, ти си вече завършен дебил и нищо не може да пробие защитата ти!!!
Пускай сутрешния блок новини!!
3.
Любопитен гражданин на Лисичанск
02.06.2023 08:11:31
15
22
Всичко тече, всичко се променя... До вчера се хвалиха как освобождавали донбаските села, днес вече се хвалят как отблъскват атаките от бунтовници в Русия. Егати освобождението, демилитаризацията и денацификацията, тази тридневна операция се превърна в тотален фарс и огромна човешка трагедия....
2.
Руски "достоверни" информационни източни
02.06.2023 07:55:19
19
30
Няма нужда от руска пропаганда.
Мерси
1.
*********
02.06.2023 07:26:20
15
28
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори