×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тийнейджърът от Бургас с бомбените заплахи искал да спаси аверче от писмена контролна


Тийнейджърът от Бургас с бомбените заплахи искал да спаси аверче от писмена контролна
Ученикът изпратил един мейл до директорката на училището от фалшива поща, която направил от личния си компютър
Тема в развитие
И терористите ни явно са пишман, но не разплаквайте повече децата ни 17 бомбени сигнала в бургаските школа, но само децата от кв. Победа днес ще се учат Две училища в жк. "Меден рудник" са в капана на кибертероризма, евакуират учениците (ОБНОВЕНА) Три дни терор по училищата от клавиатурни хулигани, евакуираха поредна гимназия в Бургас Евакуират ОУ "Ал. Г. Коджакафалията", получен е заплашителният имейл Експерт бие тревога, психари може да ни атакуват заради верижна реакция след бомбените заплахи Целта на бомбените заплахи са предстоящите избори, да се създаде паника сред хората, смята експерт Колко са затворените училища в Бургас и докога може да продължи терорът над ученици и учители Сигнал за бомба и в УНСС. Източниците на атака и подходите били едни и същи, заяви Демерджиев Затвориха още едно училище в Бургас заради бомбена заплаха (ОБНОВЕНА) Извънредно! Ново предупреждение за терор в училище Фалшиви ли са бомбените заплахи? Възстановяват учебните занятия В над 15 училища в Бургас получили терористичната заплаха Всички човешки същества са гадни копелета, умрете, пише в заплахата срещу училищата в Бургас Извънредно! Сигнал за бомба изпразни всички училища в Бургас, учениците днес ще почиват
виж още
скрий
06 Април 2023, Четвъртък, 17:58 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимка: Иван КОЛЕВ

Ако бъде подведен под наказателна отговорност, го грози затвор до 5 г. и глоба от 10 до 50 хил. лв.

Тийнейджърът от Бургас, който бе задържан за бомбените атаки в училищата, разказал пред разследващите, че идеята на заплахата му била да спаси свой приятел от писмено изпитване, което щяло да се проведе в същия ден.

Възпитаникът на една от гимназиите в Бургас решил да помогне на аверчето си да не получи поредната двойка. Създал фалшива електронна поща, от която изпратил стряскащ мейл до директорката за училището в Пазарджик, където учел приятелят му.

17-годишен ученик от Бургас арестуван за десетки бомбени заплахи

В писмото написал, че е в сградата е заложено взривно вещество, което наложило школото да бъде евакуирано. В късните часове на 5 април 2023 г. служители на дирекция „Киберпрестъпност“ към ГДБОП успели да стигнат до автора на анонимната пощенска кутия и така 17-годишният ученик бе задържан.

"По случая е образувано досъдебно производство. Касае за само за един подаден синал за бомба. Ако бъде подведен под наказателна отговорност, тийнейджърът може да отнесе затвор до 5 г. и глоба от 10 до 50 хил. лв.", каза пред репортер на Флагман.бг говорителят на Районна прокуратура – прокурор Зорница Щърбева.

Тъй като тийнейджърът е непълнолетен, може да бъде наказан само с обществено порицание, след като разследващите установят мотива му да извърши престъплението.

Към момента са иззети личният компютър на момчето и мобилният му телефон. Предстоят обаче множество експертизи.

Предстои психолог да се срещне с ученика и да даде експертна оценка какви са били реалните му мотиви. Става ли дума за детска шега, или на скамейките в някоя от гимназиите в Бургас седи бъдещ терорист.


В категории: Бургас


Флагман.БГ Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? 11/05/2024, Събота 16:40 0
8
Коментара по темата
8.
БУРГАЗЛИЕВ
07.04.2023 05:45:51
2
7
до 1 и 2
Абсолютно сте прави...!!!
То като гледам,днешните поколения....и родителите и децата им са на един акъл,затова така се получава.....
7.
Е, сега
06.04.2023 22:00:00
3
5
учителите да изпраскат няколко двойки и на аверчето му, та после и то да го спука от бой !
6.
BLACKSAILOR
06.04.2023 20:21:27
3
19
Нали руснаци бяха бе маймуни?
5.
До 4
06.04.2023 19:22:01
10
14
Не, просто мвр не може да открие истинския изпращач на мейли и затова а набелязани някаква жертва, за да отвлекат общественото внимание.
Надали за една контрола работа е цялата тази патардия.
4.
Неразбрал
06.04.2023 19:15:36
1
22
Ама аз сега не можах да разбера, уж в едно училище е изпратил заплахата а е арестуван за "десетки бомбени заплахи". Неговия авер в колко училища учи?
3.
до 1
06.04.2023 18:42:47
3
22
Абсолютно вярно- в крайна сметка учителите не са магьсници!
2.
Rando до 2
06.04.2023 18:24:34
2
35
Ами прави си сметка какви са им родителите тогава,същите незаинтересовани б*клуци масово,тук таме някой нормален,но детето му или ще трябва зорлен да стане б*клук или ще му еб*т мамата на самочувствието и ще го смачкат психически,а може и физически

Просто в тази държава,най-голямата гордост е да си утайка,наркоман,машинкаджия,алкохолик и т.н.
1.
Бургаски
06.04.2023 18:05:30
4
60
"или на скамейките в някоя от гимназиите седи бъдеш терорист"...

Мога да ви кажа, че отглеждаме поколение изроди. Работя в системата на образованието над 15 години и деградацията е повсеместна с всяка следваща година. Нищо добро не ни чака с такива "деца"... И всичко тръгва от това, че вкъщи са лишени от любов и внимание
...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град. Този скандал разтърси Евровизия Този скандал разтърси Евровизия Дисквалифицираха Нидерландия Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ На събитието присъстваха кандидати за народни представители начело с водача инж. Петър Кънев Мъж загина при челен удар на два автомобила Мъж загина при челен удар на два автомобила Екипи на полицията регулираха движението Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Бургас има специално място в листата на развитите европейски градове и е даван за пример, допълни тя Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца
Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но...
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори