×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Този скандал разтърси Евровизия


11 Май 2024, Събота, 15:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Дисквалифицираха Нидерландия

"Евровизия" дисквалифицира участника от Нидерландия Джуст Клайн часове преди финала на музикалното състезание. "Бихме искали да уточним, че противно на някои съобщения в медиите и спекулации в социалните мрежи, този инцидент не е свързан с друг изпълнител или член на делегацията", се казва в официалната позиция на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU). Часове по-рано някои шведски медии съобщиха, че въпросният инцидент може да е свързан с пресконференцията, дадена след полуфинала в четвъртък. Тогава 10-те финалисти, сред които Нидерландия и Израел, отговаряха на журналистически въпроси. Към края на конференцията Еден Голан беше попитана от полското радио "Newsletter" дали смята, че с присъствието си на събитието създава риск за сигурността на другите участници.

Модераторът на събитието, шведският водещ Йован Радомир, каза на младото момиче, че не е длъжна да отговаря на въпроса, ако не иска.

Тогава Клайн извика силно: "Защо не?".

От позицията на EBU става ясно, че Клайен е проявил непозволено поведение спрямо член на екипа в нарушение на правилата на конкурса, но не се дават повече подробности.

"Поддържаме политика на нулева толерантност към неподходящо поведение по време на нашето събитие и се ангажираме да осигурим безопасна и сигурна работна среда за всички служители на конкурса", казват от EBU.

Нидерландската обществена телевизия (Avrotros) също излезе с официално изявление, в което изразяват своя "шок" от решението.

"Взехме под внимание дисквалификацията от страна на EBU. Намираме дисквалификацията за непропорционална и сме шокирани от решението", гласи позицията им, в която се добавя още, че на по-късен етап ще коментират случилото се детайлно.

Финалът ще продължи с 25 участници тази вечер.


В категории: Животът


7
Коментара
Флагман.БГ България загуби спортна легенда България загуби спортна легенда 05/06/2024, Сряда 09:36 0
7
Коментара по темата
7.
Въпроси, въпроси
13.05.2024 19:12:30
0
2
Гръцки СМИ задават въпроси относно победителя на Евровизия:
"Ловци застреляха странен човек, който се "самоопредели" и се разхождаше като... елен в Северна Каролина, САЩ! (актуализация)
Вместо да им осигурят психиатрична помощ, те ги оставят да се разхождат на воля и понякога дори ги награждават на Евровизия..."
https://tinyurl.com/5fdhmat5
Планетата постепенно се превръща в убежище на полулунатици, които се представят за новото нормално.
Особено когато става въпрос за хора с разстройства на личността, които не знаят какво точно са или какви биха искали да бъдат.
Шокиращата история на мъж от Южна Каролина, който беше откаран в болница с хеликоптер, след като беше застрелян от ловци, защото му хрумна блестящата идея да се облече и да се държи като елен!
Той всъщност си помисли, че е елен!
Разбира се, през последните години „покълна“ така нареченото „трансвидово“ движение.
Тоест типове, които смятат, че не са хора, но могат да бъдат вълци, маймуни, кучета или нещо друго или „нещо друго“
Въпросът е каква е разликата между "елена" от Южна Каролина и "пилето" Немо, който участва в тазгодишната Евровизия и който се ограничи като "безполов" и като "неутрален вид", т.е. нито мъж, нито жена, нито трансджендър , нито лесбийка, а нещо, което не съществува в природата.
6.
Знамето на ЕС бе забранено на Евровизия
13.05.2024 15:59:29
0
1
Гръцки СМИ:
"Немислимо: ЕС протестира, защото в Евровизия нямаше флаг за "небинарни" хора - Които не съществуват в природата!"
https://tinyurl.com/mpzrf5cp
Гръцкият служител също говори с Playbook на POLITICO относно забраната на знамето на ЕС:
„Не мога да намеря логично обяснение защо EBU прави това. И за какво служи това? „По-малко от месец до евроизборите, кой печели от забраната на знамето на ЕС от Евровизия?“ добави комисарят. „Само евроскептици и врагове на Европа."
Говорител на EBU заяви, че тазгодишната политика за знамето на Евровизия е „същата като през 2023 г.“ , като на феновете е разрешено да носят само знамена на „участващи страни и знамена с дъга/прайд“.
5.
Евровизия: сатанизъм и джендъризъм
13.05.2024 15:28:56
0
1
Погледнете това видео от Евровизия и косата ще ви се изправи, като със сигурност ще се съгласите с коментара на Мария Захариева.
Гръцки СМИ:
"Какво написа в поста си представителят на руското външно министерство Мария Захарова"
https://tinyurl.com/bdz6wp8m
..Кто-нибудь пробовал отключить Европу и подключить ее обратно?..
Это "песенное" соревнование "переплюнуло любую оргию,шабаш или ритуальное святотатство!
Похороны Западной Европы проходят штатно"-Мария Захарова
https://twitter.com/AlichersoulUz/status/1789453555683774903
4.
тъпотия
13.05.2024 11:01:03
0
1
Нищо не разбрах от статията.
3.
зад кулисите
12.05.2024 00:56:51
0
2
По всичко изглежда поредна израелска изцепка с обвинения за "антисемитско поведение".
Дизайнерът Итай Безалели на израелската певица Еден Голан е снимал финалната репетицията без позволение на участниците, като дори се е пъхал и зад кулисите и там ги е снимал.
Тогава холандският участник тръгнал агресивно срещу дизайнера Итай Безалели, който го е снимал с камера, въпреки неколкократно направена забележка да спре това. Холандският участник е спрял пред камерата и физически сблъсък е нямало, но след оплакване на израелския екип сега тече съдебно разследване за инцидента.
Но освен с холандския участник е имало също и инцидент между представителите на Гърция, Ирландия, Швейцария и дизайнера Итай Безалели, малко преди финалната репетиция за големия финал на Евровизия, като Итай Безалели е бил накрая отстранен от сцената.
Но какво е станало?
Твърди се, че дизайнерът Итай Безалели на израелската певица се е опитал да снима гръцката участничка Марина Сати зад кулисите, която - според израелските медии - уж е отговорила, като е "показала неприличен жест и извикала". А в своя публикация в социалните медии - която вече е изтрита - Бецалели каза, че "гъркинята ми изкрещя: "Не снимай!" и ме изхвърли.
Накрая, все пак, Итай Безалели е бил отстранен от сцената.
2.
бургазлия
11.05.2024 16:52:06
0
15
Някой разбра ли нещо от статията? Доста зле са тия флагманчета
1.
И аз да кажа…
11.05.2024 15:22:25
4
8
На този кмет и всички тъпири! Какво празнува?
Та ние сме победената страна в тази война, следователно той празнува нашата загуба!!!
Ей такива дето се кефят за загубите на България, могат само да го д.хат.
Защото те са готови да д.ухат на врага заради кефа!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо й отнеха короната Мис България Защо й отнеха короната Мис България 18-годишната Кравец се държала супер арогантно с човека, който държи лиценза на конкурса Пазете децата си, поръчват си лесно вайпове с наркотици от Интернет Пазете децата си, поръчват си лесно вайпове с наркотици от Интернет В ТикТок се рекламира, че тези, които се дрогират, са модерни и успешни, каза шефът на отдела за борба с наркотрафика в Агенция „Митници“ Стефан Бакалов  Мълния удари кола във Велико Търново на метри от концерта на Лили Иванова Мълния удари кола във Велико Търново на метри от концерта на Лили Иванова Инцидентът е станал около 19:30 часа на метри от Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ Той я тормозеше, детето им живееше в токсична среда, избухна Глория за бившия си зет Той я тормозеше, детето им живееше в токсична среда, избухна Глория за бившия си зет Тя наруши мълчанието си по темета 3 години след раздялата   Учителки биха директорка пред погледа на много ученици Учителки биха директорка пред погледа на много ученици За срамния случай съобщи общинският съветник Грета Стефанова на заседанието на комисията по образование и култура към СОС Страхотна новина! До 20 дни пускат полети между Бургас и Мадрид Страхотна новина! До 20 дни пускат полети между Бургас и Мадрид Полетите по маршрута ще продължат до средата на септември България загуби спортна легенда България загуби спортна легенда Почина дългогодишният председател на БФ Бадминтон проф. д-р. Пюзант Касабян Откриха непълнолетния, отвлякъл 10-годишно дете в Лясковец Откриха непълнолетния, отвлякъл 10-годишно дете в Лясковец Сигнал за изчезването на детето е подала майката Кой ще ни управлява след изборите? Без ПП-ДБ или ИТН май не може да се състави правителство Кой ще ни управлява след изборите? Без ПП-ДБ или ИТН май не може да се състави правителство 290 000 българи ще вземат решение за кого да гласуват в оставащите дни и може да обърнат прогнозите,  намекна Добромир Живков Чичо от Бургас се изложи яко, хванаха го на пико и амфети с камиона му Чичо от Бургас се изложи яко, хванаха го на пико и амфети с камиона му 43-годишният мъж е спрян в 11 часа сутринта, в района на кръстовището на кв. Каменар
Отиде си турска звезда - любимка на милиони българки Отиде си турска звезда - любимка на милиони българки Почина Фатма Каранфил Банкноти с лика на крал Чарлз III влизат в обръщение от днес Банкноти с лика на крал Чарлз III влизат в обръщение от днес  Новите купюри са полимерни, а не хартиени Профили на известни марки и личности засегнати при хакерска атака срещу TikTok Профили на известни марки и личности засегнати при хакерска атака срещу TikTok Един от хакнатите е на CNN Развяха руското знаме в Парасковиевка и Зеленски заговори за масирани атаки в Донецка област Развяха руското знаме в Парасковиевка и Зеленски заговори за масирани атаки в Донецка област Според някои анализатори офанзивата край Харков може да прикрива опит за пробив на други места по фронтовата линия Везните да не отказват помощ, а Близнаците да внимават с парите! Везните да не отказват помощ, а Близнаците да внимават с парите! Хороскоп за деня – 5 юни 2024, сряда Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Българската прокуратура разследва убийствата на "Вагнер" в Донецк Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Българската прокуратура разследва убийствата на "Вагнер" в Донецк Производството е образувано на 22 август 2023 г Стана ясно защо свалиха Черешката на тортата Стана ясно защо свалиха Черешката на тортата Оказва се, че промяната се е наложила заради новото предаване на медията, „Скрита самоличност“, водещ на което ще е Герасим Георгиев – Геро Това е прегръдката на смъртта и разтърси целия свят Това е прегръдката на смъртта и разтърси целия свят 20-годишната Патриция Кормос, Бианка Дорос на 23 и приятелят й Кристиан Молнар, 25 са видени за последно живи да стоят в средата на реката, а около тях имало силен водовъртеж Българин стовари пет ковчега в центъра на Париж, прибра 120 евро за акцията Българин стовари пет ковчега в центъра на Париж, прибра 120 евро за акцията Според разследващите това е руска кампания Тя стана първа приятелка с най-големия си враг в Ергенът Тя стана първа приятелка с най-големия си враг в Ергенът Христина и Цър Пър се сближиха 
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Формулата "Борисов и Пеевски във властта" е рецепта за огромен взрив Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня Иванчо към баща си:
- Тате вчера почти правихме тройка с Марийка и Стоянчо.
- Що почти, бе?
- Ами Марийка не дойде.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Демокрация - когато два вълка и агне гласуват какво да е обедното меню.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори