×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Купонджия или пълно дърво, ето как зодиите се държат на купон


11 Февруари 2023, Събота, 20:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Кой е незаменим в компания и кой само я разваля, вижте

Как се държат различните зодии на купони? Кой е незаменим в компания и кой само я разваля?

Овен
Поканата за парти Овните приемат с голям ентусиазъм – запалват се по идеята, предлагат помощ в организацията, обмислят всичко до последния детайл. Но пък този ентусиазъм забележимо спада, ако говорим за парти, което се планира, да речем, след месец. Работата е там, че представителите на тази зодия не обичат да планират бъдещето си много-много, защото са свикнали да действат импулсивно.
Но появят ли се Овните на парти, те стават душата на компанията. Винаги участват дори в най-глупавите състезания, помагат в домакинската работа и по принцип са готови на всякакви жертви. Вярно е, че Овните не винаги умеят да овладяват огнения си темперамент и лесно се забъркват в кавги и битки. Затова най-доброто място за излизане с Овен е клуба. Защото там ще насочи всичките си сили към танците!
 
Телец
За разлика от Овена, Телецът ще обмисля дълго време поканата за парти. Затова е по-добре да го поканите в последния момент - за да няма време да намери причина за отказ. На самия купон Телецът търси не ярки впечатления, а комфорт и е готов да изслуша всеки, който има нужда.
Въпреки факта, че на етапа на организиране на парти Телецът не е толкова полезен, на самото парти той струва теглото си в злато - тези хора лесно ще помогнат да се справят с планината от неизмити чинии и с целия боклук след празненството.
Телците са известни гастрономи, така че, за да бъдат доволни от партито, трябва да се погрижите за лакомствата предварително. Още по-добре е събитието да се проведе в кафене или ресторант - Телците обожават лукса и ще се възхищават на прекараната вечер дълго време.

Близнаци
Близнаците са „кралете на купоните“. Те приемат поканата за парти без колебание - не ги интересува времето, мястото или средствата. Единственото нещо, което вълнува общителните Близнаци, е добрата компания. Те не само се вдъхновяват от предстоящото парти, но и активно агитират другите, така че да се съберат възможно най-много гости. Вярно е, че постоянството не е тяхната силна страна и в крайна сметка може да пропуснат самото събитие.
Но ако попаднат на партито ви, няма нужда да ги забавлявате. Близнаците, които обичат общуването, не остават сами нито за секунда, интересуват се от всички клюки и новини и веднага споделят подробности за случващото се в социалните мрежи. Те могат да оживят и най-скучната компания и да превърнат дори скапано парти в истински бум.

 
Рак
Ракът е достатъчно труден за убеждаване да напусне уютното легло с лаптоп под ръка за щур купон. Така че, подгответе почвата предварително. Ракът обича да знае всичко - от броя на гостите и планираните състезания до мястото, където ще пренощува.
Бъдете готови дори за най-неочакваните въпроси - за Раците е толкова трудно да се откъснат от познатата среда, че ще се вкопчат във всяко малко нещо, само и само за да не дойдат. На партито те обикновено намират покорен слушател (най-вероятно това ще е някой Телец) и не го пускат, докато не разкажат историята на целия си живот.
Такива гости са просто необходими на партита - в края на краищата те са в състояние да раздвижат тези, които се скупчват в ъглите и не смеят да влязат в разговор.
 
Лъв 
Нито едно епично парти не може без Лъва. Тези хора винаги се грижат за другите – Телецът е тъжен на стола си, Ракът е уморил събеседника с монолога си, а Овенът е готов да се нахвърли върху прекалено общителния Близнак. Лъвът ще се притече на помощ на всички  и мирът е възстановен - така всички ще са готови да се забавляват до сутринта.
Единственото нещо, което Лъвът изисква в замяна, е признаването на неговата значимост, така че всеки, дори и най-незначителният, комплимент може да го вдъхнови за подвизи. И благодарение на Лъва, това парти ще е легендарно и за него ще се говори дълго време. 
 
Дева
Девата жадува за подробности около предстоящото парти не по-малко от Рака. Но ако Ракът има нужда от тях, за да се измъкне от купона, то Девата има нужда от тях, защото тя обича реда във всичко. Когато й бъде предложено да излезе, Девата ще отговори: „Ще си помисля“. В крайна сметка най-вероятно все пак ще отиде на партито, тъй като по природа е мирна и не иска да обижда домакините.
Девата е любезна и мила с гостите, но все пак се опитва да спазва дистанция. Въпреки дружелюбието си, тя ще свие сармите на всеки разярен гост. Може и да го отреже, ако е необходимо.
С Девата е добре да сте по-внимателни.  

Везни
Везните са дипломати по природа, така че учтиво приемат всички покани за партита. С особена радост те се съгласяват с тези, където има много потенциални „жертви“, защото Везните също са истински пикап майстори – флиртаджии до мозъка на костите. Ето защо, ако се страхувате, че на вашето парти има много тъжни момичета, не се колебайте да поканите мъже Везни. Везните правят комплименти на всички дами, усмихват се много, шегуват се и като цяло настройват всички на положителна вълна!

 
Скорпион 
За разлика от Везните, които се страхуват да разстроят домакините с отказа си да купонясват, Скорпионите веднага честно заявяват, че това не ги интересува. Или напротив, че са заинтригувани и непременно ще дойдат. Всичко зависи от това как ще представите информацията за предстоящото парти.
Скорпионите са отлични психолози, така че ако сте позитивни и уверени, че всичко ще върви добре, тогава не само ще се радват да се присъединят, но и ще помогнат. На парти Скорпионите никога не стоят в ъгъла - те имат страхотно чувство за хумор, така че влизането в непозната компания им е като „добър ден“.
 
Стрелец
Стрелецът е един от най-социалните знаци на Зодиака. Той ще приеме поканата за парти с ентусиазъм, но за разлика от не по-малко общителния Близнак, все пак ще се поинтересува кой ще бъде още там. Стрелците са привлечени от хора, които могат да ги изненадат или да ги научат на нещо ново. Ето защо, ако успеят да срещнат такъв човек на парти, те наистина се запалват и превръщат всичко около себе си в празник.
За Стрелците не е трудно да говорят с никого и ако комуникацията внезапно се провали, те мирно се отдръпват, без да довеждат въпроса до открит конфликт. Стрелците ще подкрепят всяка инициатива, било то запалителна ламбада или състезание по надпиване, така че те са добре дошли на всички партита.

Козирог
Що се отнася до партитата, Козирозите нямат равни - това обаче се отнася само за организацията на празника. А когато Козирогът е на парти като гост, тогава е съвсем различна история. Козирозите трудно могат да бъдат наречени душата на компанията, но те не са и социопати. Обикновено на парти намират двама-трима души със сходни интереси и прекарват цялата вечер с тях.
Единствената слабост на Козирозите са танците. Обикновено, опитвайки се да се държат под контрол, след като са чули страхотна музика, Козирозите не могат да се контролират и веднага започват да танцуват. Между другото, те обикновено го правят добре, така че ако на партитата ви липсват горещи танци, Козирогът определено трябва да бъде сред гостите ви.

Водолей
След като научи, че е планирано парти, Водолеят ще зададе само един въпрос: „Къде и кога?“. Освен това, те се нуждаят от въпроса за място само за да знаят къде да дойдат. В противен случай местоположението няма значение - може да е модерен клуб, вила или гора. Позитивни и общителни, тези хора наистина обичат да купонясват и партитата са техни.

Вярно е, че в разгара на вечерта може да се намери нещо на Водолея и той изведнъж ще се натъжи в ъгъла, но бъдете сигурни, че това няма да продължи дълго - след петнадесет минути той ще танцува с Козирога или ще участва в състезания с Овена.

Риби
Рибите са един от най-съмнителните знаци на Зодиака, така че ще обмислят поканата дълго време. Можете да намалите времето за чакане, ако кажете, че партито се провежда на открито - в този случай Рибите просто не могат да устоят!
Невъзможно е да се предвиди как ще се държат Рибите сред другите гости. В зависимост от настроението си, те могат да бъдат център на вниманието на компанията и скромно да се отпуснат в изолация - и в двата случая ще се чувстват еднакво комфортно.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради
В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори