×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Настимир Ананиев се закани да съди наред, започва със Слави и Тошко


Настимир Ананиев се закани да съди наред, започва със Слави и Тошко
"Ще предприема конкретни съдебни действия срещу всяко едно лице, което уронва моята репутация и добро име и ме замесва в скандали, които не съществуват"
Тема в развитие
Христо Иванов: След акцията в Nexo възможността третият мандат да дойде в ДБ значително е намаляла Сарафов: Преговаряме с една от най-големите международни одиторски компании, която да провери Nexo Бойко Борисов: Ако няма виновен за NEXO, да го пишат на нас Приоритет на Гюров от ПП за шеф на БНБ: Компании като Nexo с достъп до пазара на финансови услуги Бойко Борисов: След Nexo вече не е възможна коалиция на евроатлантиците с мандат на ДБ Настимир Ананиев за Nexo: Това не е разследване, а акция "Кал и каскети" Уж най-големите борци за справедливост мълчат за Nexo, понеже самите те са в центъра на схема Томислав Дончев: Няма да тричаме ДБ за Nexo, готови сме да разговаряме с тях за кабинет Христо Иванов за Nexo: Ще понесем щета Асен Василев: Nexo e димка на прокуратурата, за да заглушат скандала с къщата в Барселона Делян Добрев: Асен Василев дали вече не е избягал на някой остров? Петима служители на Nexo са финансирали "Демократична България" с по 20 000 лв. Свързаха Асен Василев с аферата Nexo, искали да внедрят криптовалутата в БОРИКА Настимир Ананиев се закани да съди наред, започва със Слави и Тошко Трифонов: Асен Василев е ходил всеки ден в офисите на Nexo да ги съветва Тома Биков: Проверява се дали Nexo не е финансирал ПП ОБЗОР: Защо разследват криптоборсата Nexo, в която замесен се оказа съратник на Настимир Ананиев Политически съратник на Настимир Ананиев замесен в аферата Nexo Прокуратурата: За пет години през Nexo са преминали над 94 млрд. долара, клиент е финансирал терористични актове Спецполицаи влязоха във фирма за криптовалута в София
виж още
скрий
13 Януари 2023, Петък, 11:50 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Депутатът от ПП бил съдружник с Антони Тренчев, но в миналото

Депутатът от „Продължаваме промяната“ (ПП) Настимир Ананиев призна, че е бил съдружник с Антони Тренчев, но "преди няколко години". Ананиев обяви, че ще съди всеки, който уронва престижа и доброто му име. 

Пред репортери в парламента той се закани: „Срещу Слави Трифонов ще заведа дело със сигурност, защото лъжите, които се изрекоха... и срещу него, и срещу гласа зад камера, който му подсказва, защото когато решиш да уронваш престижа и репутацията на някого, трябва и да поемаш отговорност. Трябва да се знае в България, че когато някой си позволява да лъже и да прави внушения, ще поеме отговорност в съда.“

Повод за думите на Настимир Ананиев са думи на Слави Трифонов и Тошко Йорданов от видео, излъчено вчера.

"Във връзка с тиражираното мое име относно последните събития искам да заявя, че съм се консултирал с адвокат. Ще предприема конкретни съдебни действия срещу всяко едно лице, което уронва моята репутация и добро име и ме замесва в скандали, които не съществуват", каза още депутатът от ПП. "Относно Антони Тренчев - повечето от вас знаят, били сме заедно народни представители в 43-ото Народно събрание. Познавам го от там. Както го познават и Тома Биков, Даниел Митов и Петър Николов, които в момента са народни представители от ГЕРБ."

Ананиев и Тренчев имали намерения за съвместни проекти и дейности, които "за съжаление не се осъществиха, тъй като нито аз, нито на него му стигнаха времето за това нещо". 

"В момента не съм в съдружие нито с Антони Тренчев, нито съм в управителни органи, което е нарушение на закона, на каквито и да е дружества", обясни Настимир Ананиев. 

Скандалът с Тренчев бе провокиран вчера от разследване на прокуратурата, свързано с дружеството Nexo. Това доведе до политически коментари на представители на ГЕРБ, които припомниха за връзките му с Ананиев. 

Депутатът от ПП днес обясни, че имотните му декларации са публични, и припомни, че Слави Трифонов не е изпълнил законовото задължение да разкрие какво притежава. 

Гледайте тук:

 

 


В категории: Политика


22
Коментара по темата
22.
Котора
13.01.2023 21:32:41
0
2
Не стига, че е боклук тоя педал ами е прост, по - прост и от Кирчо невменяемия.
21.
Радев да прегърне ДБ-НЕКСО!
13.01.2023 17:28:54
0
6
Радев като викне в понеделник Ристе сопола и Гнома, да е наясно на какви далавераджии дава мандат за управление на България !!! Както и с какви средства е финансиран неговият издънен проект ПъПъ. Няма такова падение и пробиване на морала и неучастие в партийните схеми на действащ президент .
20.
...
13.01.2023 17:25:43
1
7
Nexo е нещо като финансовото крило на “Продължаваме промяната”. Формалните собственици на крипто пирамидата имат за шефове същите играчи, които “стопанисват” и “харвардските” измамници Киро и Асен. Даже хората в ръководствата на двете фирми “Nexo” и “Промяната” са едни и същи, а свързващото звено е Иво Прокопиев, който през връзките си и през медийния си обръч от “Капитал”, редакциите на БТВ и Нова гради образите и пиара на двете пирамиди - политическата и финансовата. Същите измами и трикове, които Кирчо , Асен и Христо приложиха на лековерната публика, прилагат Тренчев и Настимир на наивните търговци с биткойни по света. Целта е една - пладнешки грабеж. Nexo е глобален български престъпен продукт за обир на чужденците и пране на пари , а Промяната е самоделен продукт, маскиран като “американски” - за обир на българите и вкарването на България в блатото . Nexo е октопод от стотици фирми без собствен капитал. Истински факири в най-долнопробна измама. Пладнешки обирджии. Цялото двуличие идва от простия факт, че самите измамници се представят за подставени лица на евроатлантическата общност, чиято сигурност безогледно рушат и чиито граждани обират. Скандалът Nexo и разградската левица е български опит за нечуван грабеж с космически суми пари и с нарушаването на основните общочовешки норми за сигурност на ООН, ЕС и САЩ.
Финансиране от Nexo за предизборната си кампания получат ДБ и ПП , Асен е посещавал редовно този офис в София .
19.
SS
13.01.2023 15:31:13
1
15
Ок, как все от ДБ и ПП са в брутални далавери. ГЕРБ поне рафинирано крадат а ДПС са го превърнали в изкуство.
18.
ОПГ ПП+ДБ са международни мафиоти
13.01.2023 15:12:12
0
28
За този мазен тулуп,мандатоносител на ПП, очаквах да го подпукат като педофил в някоя градинка с мангалче, а той като международен аферист се изявил!
Разследванията срещу Nexo започват от САЩ. ПП казват, че разследването в България срещу Nexo е атака срещу тях. Следователно САЩ атакуват ПП, защото са разбрали, че са шарлатани.
17.
Ха-ха!
13.01.2023 15:11:31
0
20
Тук нещо почнаха трескаво да погребват скандала с Nexo! Както имаше една дузина статии, така почнаха да бъдат заравяни с тонове местни простотии и даже една статия (тази с прокуратурата в заглавието) е изчезнала... В Бургас може и да го заглушат, но в страната и по света си гърми!
16.
Габи
13.01.2023 14:12:03
3
28
Явно много им харесаха далаверките на тези от ПП докато бяха на власт. Сега само се чудят кого да съдят за да запълнят загубите. Телевизиите, които непрекъснато ни ги натрапват от екрана си само губят публика. Няма физиономия от ПП, която е поносима за гледане и слушане.
15.
Бай....
13.01.2023 14:09:08
3
19
Такива брадати педерасти ги трепеха в Белене, Ловеч и т.н. !
14.
5
13.01.2023 14:08:34
1
23
какво ще съдиш ти продажник , толкова си нагъл и правиш големи бибитки
13.
ХХ
13.01.2023 14:04:14
1
16
Ооох, ааах, докторче, бързо ела да ми биеш една кожена инжекция с чисто мъжко мляко, че си претърках хемороидите с вибратора. Изберете мен за управител на здравната каса
и ще осигуря безплатни вибратори.
12.
...
13.01.2023 13:52:08
0
7
То и ние не сме ученици в момента, но ни изпитвате като ученици в часове по трудово обучение и ни вземате изработените трудови изделия в часовете и освен това ни ги и чупите, за да може вашите да се оценят с по- високо качество.
11.
дссе3е3
13.01.2023 13:00:17
5
30
Ще съди ама НЕ със собствени парички.Истината за всеки плямпащ демократ у нас е ,че живеят от субсидии! Издържат ги разни западни чичковци като ШО./рош .Демократ да работи ,да строи нещо с две ръце,да дари нещо от собствен джоб????Никога! Демократа презира труда и малкия човек.Четете "Пази боже сляпо да прогледа" на Алеко Константинов,ще разберете какво искам да кажа.
10.
XX
13.01.2023 12:58:18
10
8
До 6 "... ние кого да съдим от всички вас че ни разказахте играта помияри" - какво ревеш, ВИЕ ги избирате да ви евроинтегрират!
9.
XX
13.01.2023 12:56:26
6
40
Че то само да си фен на ПП вече е обида за името и повод за вечен срам...
8.
до 2
13.01.2023 12:45:21
2
18
Тази история е много дебела! Дори на 10 януари Тренчев е бил или щял да бъде на Bloomberg TV, и това при положение, че вече са разследвани и съдени в САЩ! А овчиците пишат, че бил много често представян по Bloomberg TV и това им давало увереност! Тъпанари... Той и евреинът Bankman-Fried (името му буквално се произнася като и означава "освободеният банкер"!) е бил непрекъснато по пресата и се е целувал с US CONgress! А сега реват за някакви FLR tokens които им били обещани (може би това е въпросната уникална крипто лихва).
7.
ме
13.01.2023 12:32:01
1
28
Какъв снажен момък беше преди да стане депутат...
6.
народа
13.01.2023 12:29:35
5
48
я се скрий бе шопар ние кого да съдим от всички вас че ни разказахте играта помияри
5.
КО - НЕ
13.01.2023 12:23:52
5
48
Много му трепери гласчето на Настимирчо а и не може да се оправдае че това е Кремълска поръчка от злите ватенки. Той много добре е запознат че финансовите измами в САЩ са наравно с обвиненията за убийство, демек ако убиеш човек или откраднеш пари времето което ще прекараш в панделата е еднакво. Ей сега ще видим кой от кого е зависим дали Копейкин от Русия или ДБ и ПП от САЩ. Явно нашите "демократи "не слушат какво им заповядва господаря и се налага да им се дръпнат ушите.
4.
Ха ха ха
13.01.2023 12:20:13
4
48
Какво добро име имаш ти. Ибрик от педалска партия.
3.
Мекотело
13.01.2023 12:07:12
1
40
Като теб(извинявам се, че обиждам мекотелите :D) няма никаква репутация.
2.
Даааа
13.01.2023 12:04:21
5
54
Вече не се сърдя на масата гласувала за проДАй България и Прости Пендели. Те цял свят лъгали и им крали парите, че идиотизираните български демократи ли няма да излъжат ХАХАХАХАХАХАХ
Нали, бе, бетери малоумни ХАХАХАХАХ
1.
Бях частен мошеник
13.01.2023 12:03:32
1
49
преди няколко години, мъ сИга нИ съм щото вече се издигнах и съм държавен мошеник! Нагли разбойници!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори