×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трифонов: Асен Василев е ходил всеки ден в офисите на Nexo да ги съветва


Трифонов: Асен Василев е ходил всеки ден в офисите на Nexo да ги съветва
Тема в развитие
Христо Иванов: След акцията в Nexo възможността третият мандат да дойде в ДБ значително е намаляла Сарафов: Преговаряме с една от най-големите международни одиторски компании, която да провери Nexo Бойко Борисов: Ако няма виновен за NEXO, да го пишат на нас Приоритет на Гюров от ПП за шеф на БНБ: Компании като Nexo с достъп до пазара на финансови услуги Бойко Борисов: След Nexo вече не е възможна коалиция на евроатлантиците с мандат на ДБ Настимир Ананиев за Nexo: Това не е разследване, а акция "Кал и каскети" Уж най-големите борци за справедливост мълчат за Nexo, понеже самите те са в центъра на схема Томислав Дончев: Няма да тричаме ДБ за Nexo, готови сме да разговаряме с тях за кабинет Христо Иванов за Nexo: Ще понесем щета Асен Василев: Nexo e димка на прокуратурата, за да заглушат скандала с къщата в Барселона Делян Добрев: Асен Василев дали вече не е избягал на някой остров? Петима служители на Nexo са финансирали "Демократична България" с по 20 000 лв. Свързаха Асен Василев с аферата Nexo, искали да внедрят криптовалутата в БОРИКА Настимир Ананиев се закани да съди наред, започва със Слави и Тошко Трифонов: Асен Василев е ходил всеки ден в офисите на Nexo да ги съветва Тома Биков: Проверява се дали Nexo не е финансирал ПП ОБЗОР: Защо разследват криптоборсата Nexo, в която замесен се оказа съратник на Настимир Ананиев Политически съратник на Настимир Ананиев замесен в аферата Nexo Прокуратурата: За пет години през Nexo са преминали над 94 млрд. долара, клиент е финансирал терористични актове Спецполицаи влязоха във фирма за криптовалута в София
виж още
скрий
13 Януари 2023, Петък, 11:23 ч.
Автор: Флагман

Ако бяха хора, свързани с ИТН, това щеше да е първа новина, смята Слави 

Съпредседателят на „Продължаваме промяната” Асен Василев е бил близък с управителите на Nexo и „всеки ден ходил в офиса им, за да ги съветва”. Това заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов в изявление пред своята телевизия 7/8.

„Днес излезе, че банката на криптовалута Nexo, която се разследва, седем американски щата са скочили, че това е една пирамида на криптовалута и става въпрос за едни 90 милиарда, от които тия, които са основните играчи са „тафнали” 1 милиард и 400 милиона. Настимир Ананиев има общи свързани фирми. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били много близки и ги е съветвал, но всички си траят. Ако бяха хора, свързани с ИТН, това щеше да е първа новина... Ако бяхме ние, това щеше да е нек`ъв ад!... Това е, защото има двоен аршин”, казва Трифонов.

Слави Трифонов коментира и отношенията на президента Румен Радев и „Продължаваме промяната”: "Имам чувството, че живеем в една абсурдна държава, пълна с лъжи, лъжци и хора, които вярват. Асен Василев излезе по една телевизия и каза, че Бойко Борисов и президентът се виждат всеки ден. Без да има нито доказателства, нито снимки, нито нищо”.

„Лъжата е станала разменна монета. Силата е да лъжеш”, каза той.

Той посочи, че има двоен аршин, както било с песента, която сценаристите му пуснаха, посветена на Лена Бориславова. „Много омраза и хейт срещу нас има последните 2 г. Ние няма да си мълчим”, каза още Трифонов.


В категории: Политика


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Бай....
13.01.2023 16:09:55
0
3
Тоя е нещастен нарцис и наркоман !
7.
оффф...
13.01.2023 14:39:50
1
7
"Ако бяха хора, свързани с ИТН, това щеше да е първа новина... Ако бяхме ние, това щеше да е нек`ъв ад!"

А кои сте вие ИТН бе човек? В смисъл, някакъв футболен отбор ли бяхте или ...
6.
гражданин
13.01.2023 13:13:53
4
12
Този политически труп /съвсем скоро и физически/ още ли ръси простотии !?
5.
Лиза МиШпека
13.01.2023 12:58:22
3
20
Славе, съвсем ще се поболееш от злоба!
Ти се оказа по-голям лъжец и шарлатанин от всички ПП-та на земята!!!
Излъга толкова народ. Мене лично - 2 пъти. Дадохме ти да си ППС. И ти кво - сра на метеното.
Шарлатанин! ИТШарлатани е твоята партийка. Гледайте сега парламента по телевизора, от твоя тенекиен дворец в Левски Г. Беше..., но продаде душата си на дявола. Спри поне да се излагаш.
4.
хахахаха
13.01.2023 12:45:28
7
23
Слави ще се пръсне от злоба и пръска само лъжи и измислици! Затворена страница си вече, Трифонов! Разбрахме те що за стока си - и приятелите ти Ами и Таки не могат да те спасет! Смъркай си там белото, което те докара дотук, брой си парите в бункера (получените комисионни от кукловодите), но и с тях и без тях си пътник!
3.
Ami
13.01.2023 12:11:45
8
18
Те се мискеха за недосегаеми.Радев им каза самозабравили се шарлатани.Дее на киро жена му.Сигурно козунака е 150 лв вече
2.
Color me surprised!
13.01.2023 11:43:34
5
27
Кой би се сетил, че изпечен и съден финансов мошеник съветва други финансови мошеници?!
1.
:)
13.01.2023 11:32:44
13
23
дрън дрън дрън . само приказки . щом си го видял да ходи , правиш снимки клипчета и ги показваш . така само си правиш вятър , тос видял ония чул пък на мен трети ми каза .... лаладжийска работа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях?
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори