×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Личност на годината 2020: Флагман.бг започва приема на номинации


Личност на годината 2020: Флагман.бг започва приема на номинации
Флагманите за 2016 – Михаела Стойкова, за 2017 – д-р Стилияна Томова, за 2018 г. - адв. Теньо Тенев, за 2019 г. - Валентин Иванов
Тема в развитие
Последен срок за гласуване в класацията „Личност на годината 2020“ Започна онлайн гласуването за Личност на годината 2020 Бачийски: Оттеглям номинацията си в полза на достойните мъже, изградили безвъзмездно животоспасяващата инсталация в УМБАЛ-Бургас Личност на годината 2020: Емил Янев за дарителската кампания, с която зарадва десетки семейства по Коледа Личност на годината 2020: Д-р Васил Костадинов – за приноса и неуморния труд в борбата с Ковид-19 в Бургаско Личност на годината 2020: Д-р Иван Йотов – лекарят от Бургас, който поема най-голямата тежест в борбата с Ковид-19 "Личност на годината 2020": Адв.Димитър Вълчев за безкористната мисия за спасяването на моряка Румен Денев Личност на годината 2020: Ахмед, който осигури топъл хляб на бедни пенсионери от Руенско Личност на годината 2020: Бургаската гордост Тони Димитрова – за неуморния й труд като доброволец Личност на годината 2020: Ст. инспектор Антон Спасов, който скочи в ледените води на Бъдни вечер, за да спаси бургазлийка Личност на годината 2020: Иван Кузманов – човекът, който загуби всичко, но не и желанието да прави добро Личност на годината 2020: Флагман.бг започва приема на номинации Личност на годината 2020: Георги Иванов – инспекторът, който с риск за собствения си живот спаси давещ се бургазлия
виж още
скрий
16 Декември 2020, Сряда, 20:04 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Конкурсът за изключително постижение или героизъм е под патронажа на областния управител Вълчо Чолаков

По традиция от средата на декември Флагман.бг дава възможността на своите читатели да предложат и излъчат за гласуване имена на ярки личности, които ще запомним с отиващата си година.

Време е да се огледаме и да се замислим, да си спомним и да благодарим за примера на този, от когото сме видели добро, загриженост, всеотдайност, или за някого, който е проявил героизъм в извънредна ситуация.

Кои са личностите на 2020 година, които през изминалите 12 месеца се превърнаха в пример за подражание, посветиха се с цялото си сърце на обществено значима кауза, прославиха Родината зад граница с достижение в науката и културата, тези за които се заговори с възхищение? Може между вас да има близки, приятели, колеги, съседи, за които знаете, че са извършили добро дело, но поради скромността си, не са посмели да дадат гласност.

Флагман.бг търси най-достойните в Бургаска област, за да бъдат включени в петото издание на конкурса „Личност на годината”.

Едномесечната процедура по предложенията, гласуването и награждаването ще преминат под патронажа на областния управител на Бургас Вълчо Чолаков.

Всеки гражданин - индивидуално, организация или група от наши читатели могат да направят своята номинации на електронната ни поща [email protected] от днес, сряда, 16 декември 2020 г. Приемането на предложенията ще продължи до полунощ на 11 януари, понеделник, 2021 г., включително.

Условието е участникът да живее в Бургаска област, да е роден тук или да е извършил своето добро дело на бургаска територия, да не е бил номиниран за предходната 2019 година. Всяка една кандидатура ще бъде разгледана подробно от компетентното жури. При изпращането на данните за участие, прилагайте  биография и кратка обстоятелствена част защо именно този човек заслужава да бъде отличен с голямата награда. Тя е само една и няма подтитли. 

Припомняме, че през юни т.г. бе излъчен първият номиниран в надпреварата. Това е инспектор Георги Иванов от Дирекция "Управление при кризи, обществен ред и сигурност" (УКОРС) към Община Бургас. Номинацията е по повод смелата постъпка на общинския служител, който скочи в морето, с риск за собствения си живот, за да спаси възрастен човек, опитал да се самоубие. Свидетел на драмата в Бургаския залив е станал нашият читател Николай Андреев, който още тогава предложи Георги Иванов да претендент за статуетката на Флагман.бг.

От 12 януари 2021 г. до 23:59 часа на 19 януари 2021 г. ще се проведе интернет гласуването, което ще е с 50 % тежест при изчисляването на крайния резултат.

Останалите 50 % ще се оформят от вота на компетентното жури, в което са включени 5-има членове с безспорен авторитет  - от различни институции, браншове и организации. То е оглавено от  г-жа Елка Стоянова - юрист, председател на Районната избирателна комисия - в мандат, членове - зам.-областният управител Владимир Крумов, Атанас Сиреков – внук на легендарния бургаски кмет Атанас Сиреков, починал при изпълнение на служебен дълг (1936-1939), журналистът на свободна практика Божидар Божков и победителят в класацията от миналата година Валентин Иванов.

Статуетката, символизираща Флагман, е уникална и е творба на бургаския скулптор Огнян Петков.

Поради извънредната епидемиологична обстановка и взетите мерки срещу разпространението на COVID-19, официална церемония "Личност на годината 2020" ще се проведе през пролетта на 2021 г. В този период ще заседава и компетентното жури. След връчването на престижната награда Флагман.бг ще отпразнува и своя рожден ден. През 2021 г. информационният портал навършва 10 години от създаването си. По този повод редакционният екип ще организира тържество, за да сподели празника със своите приятели и читатели.

Първият носител на наградата Личност на годината 2016 е Михаела Стойкова, през 2017 г. е избрана д-р Стилияна Томова – 2017 г., адв. Теньо Тенев - 2018, Валентин Иванов - 2019 г. 
 


В категории: Бургас


България Всички новини
Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя 
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори