×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна премахването на старите и опасни дървета до храма "Свети Александър Невски" в столицата
  • Израелски танкове обкръжиха източната част на Рафах
  • Официалният правописен речник на българския език вече е онлайн
  • Над 190 служители на 6 институции влязоха в данъчните складове на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД и "Лукойл България" ЕООД, почна инвентаризация
  • Сърбия ще построи с китайски компании слънчева електроцентрала и петролопровод
  • Русия започна настъпление в Харковска област – това е нов фронт във войната
  • Повишението на пенсиите от 1 юли няма да е с 11 %, а с 10%, заради по-ниската инфлация
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Протестърът Асен Генов за ескалацията снощи: Безумен акт на хора, които са вредни точно толкова, колкото и самата мафия


Протестърът Асен Генов за ескалацията снощи: Безумен акт на хора, които са вредни точно толкова, колкото и самата мафия
Да речем каквото си искаме, в подкрепа на тезата, че десет идиота имат правото да потрошат нечий автомобил, в името на борбата с мафията, но двете деца какво общо имат, пише Асен Генов
18 Август 2020, Вторник, 09:57 ч.
Автор: Флагман.БГ

Айде някой да ми каже какво общо имат две малки деца с мафията? Не опорката за властта, дето бездейства и не осигурява комфорта на блокиращите, написа във фейсбук профила си Асен Генов

 

Асен Генов - едно от най-изявените лица на антиправителствените демонстрации от 2013 година изрази възмущението си за снощната ескалация на напрежение пред Румънското посолство в София.(ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Генов по никакъв начин не може да бъде обвинен в симпатия към ГЕРБ или Бойко Борисов. Дори напротив - поддържа последователна и много твърда позиция срещу управлението. 

Ето какво написа той във фейсбук за инцидента на бул."Ситняково":

"Айде някой да ми каже какво общо имат две малки деца с мафията? Не опорката за властта, дето бездейства и не осигурява комфорта на блокиращите, а именно двете малко цена, заклещени от разярени бвзумници, чупещи колата, в която се возят? Това ли е новата нравственост в политиката, която се очаква да бъде наложена с революция от улицата?

Да речем, че майката-шофьор е навлязла в тълпата. Да приемем, че полицията в длъжна да обезпечи логистично блокадата на едно или друго кръстовище, а не го прави.

Да речем каквото си искаме, в подкрепа на тезата, че десет идиота имат правото да потрошат нечий автомобил, в името на борбата с мафията. Да речем, че жената-шофьор на колата е доня на мафията.  Двете деца обаче?!... безумен и абсурден акт на хора, които са вредни за каузата точно толкова, колкото и самата мафия." 


В категории: Политика


53
Коментара по темата
53.
До Петър
20.08.2020 11:49:48
1
1
Какво не ти е ясно? Да си караш колата по обществената улица не е провокация!
Протестиращите законно могат да и препречват пътя и да и трошат колата?Има документ за разрешение на протест! Кое не разбра?
Причина е пълната нероботноспособност на тези индивиди, които безделничат и атакуват жени с деца."Управлението" къде е в тази картинка?Както казах площада е ей там, да си стоят на него, а не на улицата! Тепърва ще ги осъждат ти не се пени.
52.
Петър
20.08.2020 11:26:36
3
0
49-ти,
Какво не ти е ясно в една провокация?
Жената употребява собствените си деца за брутална провокация! Жената законно може да мачка протестиращи? И, ти си поредния болен мозък! Няма документ за гражданско неподчинение! Кое не разбра? Причина за което е управлението, а не употребените от родителите си деца. Както казах алтернативния маршрут би и отнело 20 минути най-много! Тепърва ще се блокират още не се пени.
51.
тиква
19.08.2020 15:51:56
3
3
много платени социолози журналисти тролове и прочие чукундури на герберастите с пари от безработните.Боко тиквата открадна от всеки безработен по 1000 и повече лева и сега плаща на този Генов и подобни маймуни да пишат колко тиквата е направил за България.
50.
тиква
19.08.2020 15:51:55
3
2
много платени социолози журналисти тролове и прочие чукундури на герберастите с пари от безработните.Боко тиквата открадна от всеки безработен по 1000 и повече лева и сега плаща на този Генов и подобни маймуни да пишат колко тиквата е направил за България.
49.
до Петър
19.08.2020 11:56:07
2
5
Ще пречиш свободното движение на хората, ще хвърляш предмети по колата и ще я чупиш. А децата ще са свидетели на твоето престъпление защото нямаш какво друго да правиш ли?
Документ за протест има!Ясно ли ти е това?
Прави разлика между митинг/протест и сбирка на алкохолизирани безхаберници по средата на улицата!
Площади колкото искаш, какво ви е винавна жената?!
Да отидат протестиращите на площада би отнело не повече от 20 минути!!!
Жената е законно там, а лекетата не! Ясно ли ти е? Нито ги е газила нито някой иска, единствено нищожествата се бутат и пречат, единствено те създават наяпрежение. Логично е да не създаваш 30 минутна сцена, а да пуснеш жената която законно е на улицата с автомобила си, а те да се разкарат и да отидат на площада. Какво търсят там? На кой пречат?На обикновените хора! Защото смешни изкази от рода:
"гражданско неподчинение, което се изразява срещу властта, а не срещу теб"
Не са верни както виждаш. Явно не знаят че "гражданско неподчинение" не е неподчинение срещу гражданите. А те точно това правят. Вместо да блокирват обществени пътища, да си напишат исканите законови промени, членове точки алинеи. Че 41 дена още никакви искания нямат.
48.
Петър
19.08.2020 09:23:23
5
1
Ще газиш хората, и съзнателно ще направиш децата си свидетели на твоето престъпление защото хората нямали документ за протест?
Ти уред си си?
Документи за протест няма! Ясно ли ти е това?
Прави разлика между митинг и протест/гражданско неподчинение, което се изразява срещу властта, а не срещу теб, или па децата ти! Пътища колкото искаш, нали с това само се пъчите?! Заобиколния маршрут би и отнело не повеме от 20 минути!!!
47.
----
19.08.2020 09:19:31
1
7
Снощи гледах по новините един от протестиращите как говореше, че жената от колата била виновна, Погледът му като на луд , а от устата му пяна от бяс излизаше. Ето това са протестиращите
46.
до 45
19.08.2020 01:59:53
2
7
Напротив лекетата на улицата виждат че има деца вътре и пак не пускат жената да си кара по общественият път, за който те нямат документи за протест. Жената не им е длъжна да чете къде им е скимнало да пречат тази или която и да е било друга вечер.
Ако лекетата ставаха за нещо щяха да са на работа през деня и удома вечерта. Ако някога декларираха протест МВР можеше и да бъде там. Но тези безхаберници само искат конфронтации.
Все пак кое е по-лесно да се махнеш от незаконно окупираният път и да пропуснеш колата която се движи по пътя където и е мястото. За има няма 10 секунди или да правиш сцени, да обиждаш жената пред децата, да чупиш чужда собственост и да стресираш пътниците вътре, част от които деца, в продължение на половин час?
Сега кажи ми кой е в правото си и кой провокира? Има ли хора на улицата или не? Според Общината и МВР такава декларация липсва, следователно няма хора а въздух. Директно да минава през въздуха жената в такъв случаи. Те искат да са невидими? С удоволствие!
Жената е заобиколена отпред и отзад от група хулигани. Аз го наричам самозащита. Пък било то в удобна за целта еднотонова машина.
45.
Петър
19.08.2020 01:27:34
7
3
37-ми,
Престъпление е да въвличаш децата в политическа конфронтация. Простестиращите няма как да знаят кой е в колата, но този, който я кара знае защо се протестира, и знае, че това е провокация, за разлика от децата си!
Ако управляващите бяха образовани, то нямаше да се стига до протести! Ако бяха цивилизовани МВР нямаше да допуска конфронтация.
Нима не можеха да минат по друг път?
44.
ванко
18.08.2020 23:29:45
0
1
Нема такава държава щото нема такива хора.
Сега къде е полицията, а като ги замрваха с яйца и домати?
Дано на някой не му избият балансите. Ама всички това чакате все пак сме в СЕИРЛАНДия.
43.
TWICER
18.08.2020 18:24:37
0
2
ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРЦА
42.
до 40
18.08.2020 18:09:09
2
2
Защото когато бяха там, протестиращяите тръгнаха да лъжат как полицията убила някакви келеши. И явно МВР не иска да рискува имиджа. Ама то полицията, утре може да не са те а по екипираните, да му мислят.
41.
Хм...
18.08.2020 17:55:24
0
6
Браво 37! Подкрепям те напълно.
40.
Хм...
18.08.2020 17:51:57
1
11
Да уточним нещо! Всички тези протести са НЕЗАКОННИ! Щом не са разрешени, полицията няма ангажимент да ги охранява. Друг е въпросът защо не гони нарушителите. Питайте Бойко.
39.
До Зара
18.08.2020 17:35:47
1
13
По добре да сме тролове, отколкото като вас психясали мутри трошащи коли на незаконна сбирка по средата на улицата.
38.
Моряка
18.08.2020 17:04:18
1
13
Зара не можеш да наричаш тролове нормалните хора които не мислят като теб.Не съм герберист, но човечността ми не позволява да приема за нормално малтретирането на деца!Видяхме ви какви демократи сте изроди долни........!
37.
Ох
18.08.2020 17:00:23
2
16
Откога да се прибереш с децата си е престъпление? Откога?
Протестиращите, защо не ги пропуснахте? А? А сега ревете "провокаторка"? Ами ако сте толкова умни пуснете я да няма провокация!
Като сте толкова образовани и цивлизовани защо блокирвате незаконно пътя? Защото хвърляте предмети по чужда собственост и я трошите? Защо го правите върху деца? Това ли ние бъдещето? Това ли са "младите" за които един руснак разправяше по площадите?
Кой ще иска да ви следва и подкрепя? И без това сте смешно малцинство! Което всеки ден трябва да излиза с становища как другите са провокатори. Как пък все ДРУГИТЕ са ви виновни? Как пък никога не сте вие? Нали вие и вашият манталитет за промяна е единственото общо между всичките истории за които се извинявате?
Пътя не е ВАШ, а ОБЩЕСТВЕН, жената се възползва от СВОБОДАТА си, а ВИЕ от СВОБОДИЯ. Но дали ще го разберете?
36.
_nib_
18.08.2020 15:11:29
3
16
Оня фатмак излезе най-големия боклук.Радев-вън.В изгнание.
35.
До Зара и Норд
18.08.2020 15:10:24
1
14
Да ви съжали, човек. Хора без работа, пуснали жената, а и строшихте колата.
Зара да пие успокоителни, няма тролове.
Това е мнението на обикновенните работещи хора, каквито вие не сте.
34.
Зара
18.08.2020 15:06:14
12
3
Неуважаеми тролове,колко ви плащат за продадената съвест?Или сте точно толкова примитивни ,като вожда си?!Той ви плюе и унижава дори повече от нас,вие мислите ,че дъжд ви роси и ръка му целувате!Погледнете се в огледалото,там ще видите колко сте жалки!Не ви мразя,презирам ви!
33.
Зара
18.08.2020 15:05:28
15
2
Неуважаеми тролове,колко ви плащат за продадената съвест?Или сте точно толкова примитивни ,като вожда си?!Той ви плюе и унижава дори повече от нас,вие мислите ,че дъжд ви роси и ръка му целувате!Погледнете се в огледалото,там ще видите колко сте жалки!Не ви мразя,презирам ви!
32.
Петър
18.08.2020 14:58:28
7
2
Асене,
Този въпрос го задай на родителите, които ги употребяват в защита на мафията!
Не е редно децата да бъдат свидетели на разправа със собствеността на родителите им, но е редно с тази собственост да се газят хора?
Емоционално ще останат "засегнати" от посегателството над мпс-то на родители те им, но не и от свидетелството от прегазването на хора? Ти наред ли си бе Асене?
31.
Норд
18.08.2020 13:58:08
15
3
Асен е, долна подлога, когато колата идва върху теб, ти знаеш ли, кой е вътре?И след като се разбра , че има деца, я пуснаха да премине.
30.
Норд
18.08.2020 13:54:57
11
5
Ближете му го на тулупа,затова умирайте от глад с 250 лв. пенсия
29.
Радев
18.08.2020 13:30:52
7
21
Вчера терористка с две деца се вряза в мирно окупираща кръстовище тълпа. С нейния терористичен акт, да се прибере вкъщи със заспиващите на задната седалка две деца, тя застраши устоите на демокрацията. За това, няколко левента, юнаци направо, здрави мъже раздадоха демократичното си юмручно право. Даже един от тези герои на демократичността, отвори шофьорската врата и се опита да извади нарушилата наложеното улично право на тълпата. Добре, че се намериха и по малко милеещи за разправата, че го възпряха инак, децата на терористката, щяха да видят с очите си трошене на кокали, зъби, крайници на терористичната майка. Щяха да се научат, как се налага демокрацията върху устните, които ги целуват с любов, над ръцете с които ги гали, над нозете с които тича отрудената терористка да ги води на градина, училище, да им купува сладолед и други екстри.

Дали тези герои на новото време, не можеха да простят на майката, че им нарушава демократичния рахатлък и да я бяха пуснали да прибере децата си в креватите им? Дали не можеха да проявят снизходителност и добрина и да не показват чудовищното си извращение пред невръстни деца? Дали станаха по-големи герои в собствените си очи? Дали някъде сега се фукат, как разбиха колата на едно семейство, как стресираха майка пред децата ѝ и как ужасиха децата?

Мое най-голямо огорчение от показаното е, че момичета и жени бяха наравно с ербапите. Чупеха, ритаха, блъскаха и псуваха като каруцари.

Тези им изтъкани от героизъм действия, които не биха сторили, ако не бяха тълпа. Сега я разбирам психологията на тълпата. Липса на разум, култура, възпитание и най-вече загуба на човешки облик.
28.
Липса на промяна
18.08.2020 12:48:36
2
25
За жалост, България все още иска да си остане в миналото. Протестират, хвърлят яйца и домати, насам натам. Голяма гордост... чупят коли, и пречат на хората, които искат да живеят спокойно и нормално.
Пак сме се запътили, по червената пътека. Надявам се хората, да помнят какво беше тогава. Той Генералът, ще Ви припомни!
27.
Липса на промяна
18.08.2020 12:48:31
2
15
За жалост, България все още иска да си остане в миналото. Протестират, хвърлят яйца и домати, насам натам. Голяма гордост... чупят коли, и пречат на хората, които искат да живеят спокойно и нормално.
Пак сме се запътили, по червената пътека. Надявам се хората, да помнят какво беше тогава. Той Генералът, ще Ви припомни!
26.
Да
18.08.2020 12:21:39
36
4
Много добре се видя как тази откачалка подкара колата си срещу хората! Размина се с малко - трябваше да я пребият тази глупачка! След нея и доцент Стойчо и той си просеше боя, боклука!
25.
Четете, за се ограмотите
18.08.2020 12:05:37
4
29
Тероризъм - Уикипедия
Като тероризъм се разбират насилие и акции на насилие срещу политическия ред, за да се постигне политическа промяна. Терорът служи като средство за натиск и преди всичко трябва да разпространи несигурност или страх или да създаде симпатия или готовност за подкрепа..[5] Тероризмът не е военна стратегия, а основно комуникационна стратегия.[6] Въпреки че терористите се стремят към промяна на съществуващия ред, те не завземат територия по военен начин, но пречат на останалите хора и на институциите да си вършат нормално работата!
ИМА ЛИ НЯКОЙ НЕРАЗБРАЛ, ЧЕ ХОРАТА ПРОТЕСТИРАЩИ И БЛОЩИРАЩИ МАГИСТРАЛИ, ПЪТИЩА, КРЪСТОВИЩА И ИНСТИТУЦИИ, СА ТЕРОРИСТИ!
24.
Това е до 12
18.08.2020 12:02:19
2
0
Ако смяташ, че ненормална държава е = на ненормален народ, тогава логиката ти е вярна. Така ли мислиш? Защото иначе може човек да бъде нормален в ненормална държава. Макар и трудно...

Извинявай 14, но май изчезват постове и номерата се променят!
23.
Моряка
18.08.2020 11:55:23
6
25
Точно фатмака е виновен за всичко. Иска сам да управлява ,да не го проверяват абе повече от цар да е. Готов е да стигнем до гражданска война само да стане на неговата!
22.
До 14
18.08.2020 11:55:12
8
0
Ако смяташ, че ненормална държава е = на ненормален народ, тогава логиката ти е вярна. Така ли мислиш? Защото иначе може човек да бъде нормален в ненормална държава. Макар и трудно...
21.
Моряка
18.08.2020 11:55:04
4
14
Точно фатмака е виновен за всичко. Иска сам да управлява ,да не го проверяват абе повече от цар да е. Готов е да стигнем до гражданска война само да стане на неговата!
20.
До 18
18.08.2020 11:49:34
17
5
Вижда, че Толупа си заминава и издуха тотално гарнитура!!
19.
Пандиза
18.08.2020 11:48:33
1
14
Жандармата да ги мята щото Фигуранта #17, ще го видите кат' Ванга (Бог да я прости)!
18.
До Фигурант
18.08.2020 11:46:25
23
4
Какви ги плещиш ве, идиот!
17.
Фигурант
18.08.2020 11:38:27
10
39
За жалост следващият път в колата няма да е майка с деца а следващият “Лисичков”. Помните ли? Ще извади законно притежаваният си пистолет и измежду изпочупените стъкла на колата ще има и трупове. Онзи който вдигаше юмрука пред президенството успя да ни разедини. За един фигурант питам..
16.
Анита до 8
18.08.2020 11:35:52
36
10
Човек, който тръгва да гази хора с автомобила си ли наричате "слаб" и "пострадал"?? Естествено, че това с трошенето на автомобила не е ок, но всяка крушка си има опашка!! И пак заявявам, реакцията на тази жена е абсолютно неадекватна, още повече че децата и са при нея!!
15.
Моряка
18.08.2020 11:34:41
6
29
А недейте така, не ги обвинявайте протестърите те са най- големите демократи! Той Бойко е диктатор защото е лигитмно избран,а те лумпените са честни и чисти.Да присегнат на децата изроди.......!
14.
до 7
18.08.2020 11:31:47
36
8
Да вкараш две деца между тълпа превъзбудени протесъри си е тероризъм над децата. Да ги вкараш в река пълна с крокодили също.
Нима е очаквала да я пропуснат, да спрът протеста си, заради нея, защото возила деца?
13.
Гааааа
18.08.2020 11:31:04
7
29
Тъпанарите изпочупиха колата на женицата....Гадно,много гадно!
12.
До 7
18.08.2020 11:27:04
23
6
Иска да се прибере, АМА НЕ СЕ ПРИБИРА!! Ако искаше да се прибере, щеше да намери начин!! А колкото до "нормалните хора"- щом считаш себе си за нормален в НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА, можеш да се сетиш сам какъв си!!
11.
София 7
18.08.2020 11:26:58
6
30
Да се прибират, или да си протестират нормално. Не може 1% протестиращи, да пречат на останалите 99% да ходят на работа, и да си гледат децата. Явно могат да си позволят, част от тях да стоят цял ден без да работят и да четат книги...
10.
Омлет
18.08.2020 11:26:12
5
29
А защо не се съберат половин милион Софиянци на орлов мост и да замерят с яйца палатковият им лагер? Ще бъде интересно..
9.
Столичани в повече
18.08.2020 11:23:09
5
26
Къда са силите на реда, къде е жандармерията къде е полицията? Защо плащаме данъци? Как е обезпечена безопасноста на всеки гражднин в от тази измет?
8.
До Анита
18.08.2020 11:22:15
6
29
Ето , че вече се появи и новото "нормално".
Нормалното, което обвинява слабия, обвинява пострадалия, че постъпва ненормално.
Нормалното на тълпата, която - независимо от правотата на каузата - си вярва, че й е позволено да излива гнева си върху този, който й попадне под ръка. Когато целта започне да оправдава средствата, не ни чака нищо добро.
Онзи, който беше тръгнал по стълбата на Смирненски, също искаше да направи нещо добро за хората, но по-пътя загуби всичко човешко.
Накрая се превърна в това, срещу което
беше тръгнал да се бори.

"Посветено на всички, които ще кажат: "Това не се отнася до мене!"
7.
До 5
18.08.2020 11:11:56
10
40
Значи, излиза, че хората, които блокират улици и кръстовища, БЕЗ ДА СА ЗАЯВИЛИ И ДА ИМАТ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ СТОЛИЧНА ОБЩИНА, и пречат на нормалните хора да живеят, не са терористи, а това, че майка на две деца иска да се прибере у дома или иска да ги води по спешност в болница, е терористка?
Преди да пишеш, прочете понятието терорист и терористичен акт!
6.
варненец
18.08.2020 11:07:13
22
6
Озверяла тълпа, но чак пък да са я замервали жената :) На Флагман проправителствините глупости, но ме кефи как описват всичко с фантазия, все едно е клюка :))
5.
ggjb vvvbb
18.08.2020 10:57:10
30
15
Тази жена е действала много неблагоразумно. Никой нормален човек не би подкарал автомобила си срещу тълпа от хора, това е като терористичен акт. Едва ли мястого, където се извършва протеста е единственият път, по който е можела да мине, просто е трябвало да обиколи 4-5 пресечки и това е.
4.
Янчев
18.08.2020 10:53:01
5
3
Продавам козе сирене и сини сливи!
3.
Боклук
18.08.2020 10:36:18
11
16
Точно тая гнус генов да дава мнение.... Стой си в дупката мършо.
2.
Анита
18.08.2020 10:29:15
46
21
Искам да попитам възмутеният коментатор горе- а кой качи тези дечица в колата и ги вкара в конфликта? Ще ви кажа, ненормалната им майка!! Аз за нищо на света не бих го направила! Очаквате една група превъзбудени хора да реагират адекватно? На какво въобще е разчитала тази женица? Никого не оправдавам, но най- голямата вина носи ТЯ!!
1.
Бургас
18.08.2020 10:04:56
20
69
Жандармерията да включва водните оръжия и да ги измита, актове на който могат да му утежнят малко живота!Гадни скотове без работа,това са тая паплач дето се правят на патреоти...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Катастрофата с въгледобива ни стигна до "Франс прес", докато българските медии мълчат Катастрофата с въгледобива ни стигна до "Франс прес", докато българските медии мълчат Министърът на труда и социалната политика обещава подкрепа за преквалификация на работниците Вдовицата на един от най-богатите българи отиде на неочаквано място Вдовицата на един от най-богатите българи отиде на неочаквано място Тя бе в Исландия  Випуск 2024 на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" отпразнува завършването си с интересен спектакъл в Летния театър Випуск 2024 на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" отпразнува завършването си с интересен спектакъл в Летния театър Вчера абитуриентите представиха в Летния театър спектакъл, наречен „Като за последно“ Баскетболният отбор на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" е шампион на България Баскетболният отбор на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" е шампион на България Финалът, до който възпитаничките на бургаската гимназия достигнаха без загубена среща, се проведе в Търговище Изтъкнатият съдов хирург проф. Захариев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 17 май Изтъкнатият съдов хирург проф. Захариев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 17 май От 2023г. професорът е и методичен ръководител и консултант на Отделението по съдова хирургия на МБАЛ „Бургасмед“ Алек не спря да се мляска с всяка една, избухна Валерия Алек не спря да се мляска с всяка една, избухна Валерия След „Ергенът“ смята, че се справя доста добре и това й калява психиката. Няма любов в живота си, залага на кариерата си Община Бургас излезе с официална позиция по скандала със списание "Море" Община Бургас излезе с официална позиция по скандала със списание "Море" Общинската администрация не смята, че трябва да се намесва в творческия процес Жечо Станков: Голям открит урок по народни танци ще се проведе в Бургас, елате на „Тройката“ Жечо Станков: Голям открит урок по народни танци ще се проведе в Бургас, елате на „Тройката“ Началото на открития урок ще бъде дадено в 11 часа, неделя, на площад „Тройката“ Откриха мечтаната и дългоочаквана детска градина в поморийското село Гълъбец Откриха мечтаната и дългоочаквана детска градина в поморийското село Гълъбец Направихме всичко възможно, за да реализираме този проект и съм радостен, че децата на Гълъбец вече имат този прекрасен нов дом, каза на откриването кметът на община Поморие Иван Алексиев Семействата на трите руси финалистки от "Ергенът" подплашиха Алек Семействата на трите руси финалистки от "Ергенът" подплашиха Алек Родителите на момичетата добрали се до финала на „Ергенът” се срещнаха с евентуалния си зет
Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори