×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

МВР приключи разследване на опит за убийство на фалирал бизнесмен в Айтос


МВР приключи разследване на опит за убийство на фалирал бизнесмен в Айтос
Някогашното политическо и икономическо величие на СДС Стоян Колев е твърдял, че срещу него на Великден е стреляно с няколко пушки
Тема в развитие
Неприятен обрат в съда за Петър Биберов Прокурор поема Стоян Колев от Айтос, набедил е невинен бизнесмен в опит за убийство  МВР приключи разследване на опит за убийство на фалирал бизнесмен в Айтос Съдът реши: Биберов остава под стража, Йордан Ганев излиза срещу 30 бона гаранция Съдът пак остави Николай Мечков под стража Пуснати на свобода след обвиненията за рекет в Бургас се връщат в ареста Сигнал в МВР: Братовчед ми Стоян Колев има идея да инсценира, че е отвлечен от Николай Мечков (факсимиле) С какво разполага прокуратурата срещу новата „група за рекет“ в Бургас Два дни след ареста: Съдът пусна на свобода половината от новата бургаска „банда за рекет“ „3 в 1” досъдебни производства в 20 тома срещу групата за рекет от Бургас създадоха „невъобразим хаос” в съда Шестима обвинени в ОПГ след арестите в Бургас, спецпрокуратурата ги иска в ареста Огромен скандал! Мечков изнудвал фалиралия Стоян Колев от Айтос, възможно ли е затворникът Толупа да е член на ОПГ-то? Нова банда от стари кримки изнудвала крупни бизнесмени в Бургас и околните села 10 души са арестувани при спецакцията срещу групата за изнудвания в Бургас Извънредно! Арестуваха и Петър Биберов, спецпрокуратурата повдига обвинение за рекет и изнудване Бургас под полицейска блокада! Вървят масови арести, първи е прибран шефът на VTA Николай Мечков Съдебен изпълнител продава мелничния комплекс в Айтос на бизнесмена Стоян Колев Айтоският бизнесмен Стоян Колев: Бях в САЩ. Лъжат, че не са взели заплати в хлебозавода! Собственикът на хлебозавода в Айтос Стоян Колев е в неизвестност, работниците му са в паника
виж още
скрий
09 Май 2020, Събота, 13:10 ч.
Автор: Флагман.бг

Оказва се обаче, че са набедени без вина няколко души, на които са стъжнени Великденските празници и сега ще търсят обезщетение

Полицейското управление в Айтос, както и спецполицаи от бургаското звено на ГДБОП са били ангажирани през последните 2 седмици в разпити на десетки, уличени в опит за убийство. Това узна Флагман.БГ от два независими източника, след като навръх Великден в РУ-Айтос са били докарани за показания цели семейства. Бил е атакуван в семейния апартамент и бургазлия, който е под домашен арест, сочен като организатор на покушението.

Жалбата е била подадена на 18 април от бившия общински съветник и кандидат за кмет от СДС Стоян Колев, известен също така в града допреди няколко години като влиятелен бизнесмен – собственик на хлебозавод и верига хранителни магазини. 

В навечерието на Великден – късно вечерта – той алармирал дежурната на РУ-Айтос, че по неговата къща в село Съдиево се стреля с няколко пушки. В жалбата си той дори пише, че куршумите буквално са преминавали покрай главата му. В това време, по думите му, той е бил вкъщи с жена си и детето. 

Вдигнати на крак са били криминалисти и спецченгета от ОДМВР-Бургас. В ранни зори на Великден спецполицаите са атакували апартамента на основния заподозрян в Бургас. Оказало се обаче, че човекът изобщо не е напускал спалнята си и това лесно се доказало от разпечатка на електронната гривна на крака му, с която е бил пуснат от ареста на спецпрокуратурата в София. 

С какво разполага прокуратурата срещу новата „група за рекет“ в Бургас
 

Близо десетина души и съпругите им към момента подготвят контражалба за това, че е бил емоционално провален празникът им, че са били откарани за разпити като престъпници и сочени без никакво основание като организатори и извършители на убийство. 

В крайна сметка се е установило, че стрелба все пак е имало в събота вечерта, но тя изобщо не е била толкова близо до къщата на Колев. Негови съседи пробвали въздушни пушки по косери. 

"Това, за което ме питате, не мога да го коментирам, както и с какво се занимавам и ме вълнува в момента", отговори Колев на въпрос на Флагман.бг дали няма да се извини за причинените неимуществени вреди спрямо набедените. 

Припомняме, че преди половин година заради твърдения на Стоян Колев пред Спецпрокуратурата бяха арестувани няколко души от Бургас. Те получиха тежки обвинения, че преди години са присвоили хлебозавода му с рекет. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) По неофициална информация някогашното политическо и икономическо величие на Айтос Стоян Колев от около година се препитава от крайно непрестижен труд, свързан със земеделие.


В категории: Айтос


17
Коментара
Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
17
Коментара по темата
17.
Тоз
12.05.2020 21:32:25
0
3
Боклук мръсен. Колко хора е запалил.
16.
Ирина
12.05.2020 16:14:39
1
1
Кое му е не престижното на земеделския труд.!?Срамна работа няма!!!
15.
*********
09.05.2020 20:34:43
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
14.
*********
09.05.2020 19:53:30
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
*********
09.05.2020 19:10:26
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Do xristo
09.05.2020 17:43:48
0
4
Христо то не може побъркан човек да го побъркаш и в неграмотноста си пишеш верни работи са взеха му “затвора” но сега ще му го върнат за много години ЗАТВОРА
11.
Xristo
09.05.2020 17:36:46
5
1
Te go pobarkaha ttoq 4ovek vzemaha my zatvora I apartamenta.Sega pysnaha I Me4kov stra6no pravosadie zna4i ozakoniha rekers v byrgas
10.
Иванов
09.05.2020 17:17:24
1
11
Този Стоян не беше ли този който уби няколко човека в Карнобат докато кара като откачен ?
9.
Флагман
09.05.2020 15:29:39
0
15
Защо триете коментарите с истината за Колев вие сте обективна медия той найстина е осъден за източване на кредитни карти във Франция нека хората го знаят .
8.
Ivan
09.05.2020 15:26:51
4
10
Stoqn se zanimava a dds Izmami osaden e za tova
7.
Tqnata
09.05.2020 15:22:52
2
8
Horata veche te razbraha kolko pari struvash sega zashto malchish aaaaaa
6.
Петя Колева
09.05.2020 14:50:14
2
11
Това сега защо не го качиш на стената си ?????
Може би най-накрая ще те хване това човешко чувство наречено “срам” , но уви много ме съмнява .
5.
*********
09.05.2020 14:47:53
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
*********
09.05.2020 14:45:14
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
*********
09.05.2020 14:02:09
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Казака
09.05.2020 13:49:03
1
10
В Айтос в МВР не разследват наръгване с нож от Яневия.Какви хора решават съдбата на Общината.
1.
Земеделец
09.05.2020 13:26:10
3
55
Как може да определяте земеделието като крайно непрестижен труд?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Хороскоп за деня – 6 май 2024, понеделник Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника!
Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г.
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори