×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна премахването на старите и опасни дървета до храма "Свети Александър Невски" в столицата
  • Израелски танкове обкръжиха източната част на Рафах
  • Официалният правописен речник на българския език вече е онлайн
  • Над 190 служители на 6 институции влязоха в данъчните складове на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД и "Лукойл България" ЕООД, почна инвентаризация
  • Сърбия ще построи с китайски компании слънчева електроцентрала и петролопровод
  • Русия започна настъпление в Харковска област – това е нов фронт във войната
  • Повишението на пенсиите от 1 юли няма да е с 11 %, а с 10%, заради по-ниската инфлация
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Водят Подмола с белезници в съда, прокуратурата иска постоянен арест (СНИМКА)


Водят Подмола с белезници в съда, прокуратурата иска постоянен арест (СНИМКА)
Антоан Подмолов бе в необичайно добро настроение, сякаш очаква съдът да го пусне
Тема в развитие
виж още
скрий
13 Януари 2019, Неделя, 10:11 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Флагман.бг

Обвинен е в наркоразпространение и незаконно държане на боеприпаси

Постоянен арест за Антоан Подмолов, известен с прозвището Подмола, иска Бургаската окръжна прокуратура. Наблюдаващият прокурор е Андрей Червеняков.

55-годишният мъж току-що бе доведен в зала 1 на Съдебната палата, където след минути Яни Гайдурлиев от Бургаския окръжен съд (БОС) ще разгледа мярката му за неотклонение. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ВЪВ ФЛАГМАН.БГ!

Флагман.бг единствен писа за зрелищната акция в четвъртък, когато бе претърсен дома на Подмола в поморийското село Каменар, а малко преди това на входа на Бургас бе арестуван и 37-годишният Мехмед Ахмед от Хасково (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Ето какво откриха ченгетата в дома на Подмола в Каменар

При акция на отдел "Криминална полиция" към ОД на МВР в Бургас в дома на Подмола бяха открити 26 бели хапчета, незаконни боеприпаси, а освен това свидетел сочи, че Антоан му е продал наркотици. Вероятно свидетелят е Мехмед Ахмед, който управляваше лъскаво Ауди А 8 със златен номер от Кърджалийска област и бе арестуван с дрога в Бургас.

Антоан Подмолов е брат на застреляния в центъра на Хасково легендарен ъндърграунд бос Вальо Подмола. Антоан дълго време бе считан за изключително близък до Димитър Желязков-Очите, но негови близки твърдят, че от 10-ина година отношенията им се влошили. Антоан въртял бизнес с кариера за гнайс в Ивайловградско, но разследващи имат подозрения, че се е занимавал и с друг бизнес.

Какво ще бъде обяснението на Подмола за наркотиците и боеприпасите - очаквайте по-късно във Флагман.бг

В категории: Крими


15
Коментара по темата
15.
До12 човека на Очите
13.01.2019 19:24:08
0
6
Ами като сте шматки ще ви стреля Кравата. Ко търсите там 30човека с нижове,брадви,мачете. Водолаза със законния си пистолет,Радко джуджето заловен от полицаи докато бяга и той с пистолет. И Очите реши че пак ще смаже поредният ама му сложиха торбичките а вие избягахте като овце. Всички ви подиграват пълни шматки сте. Очите като убива голям мафиот а като го размазаха и отиде да ги съди чеби показания дава. Срааам боса реве хората му бягат и послежсвидетели срещу Кравата. Сега обаче и вас ще лашкат в съда че и обвинение за нападението ще има,и по този начин ще излезе самозащита За Кравата и хората му. И понеже дадахте показания срещу Кравите,сегаби те с чиста съвест ще ви наредят. Да видите че сте тъпи полицейски изтривалки.
14.
До 13
13.01.2019 19:16:52
1
2
БИЛ СИ В ПАНГОТО БАТЕ. ЛИЧИ СИ.
13.
Корумпирани Кавали
13.01.2019 19:06:07
1
2
Ko MBP???смях,
MBP
12.
смях
13.01.2019 16:51:26
1
9
Божо Кравата вкарва с килограми в Пловдив, Слънчев бряг, Банско и Боровец, хората му бият полицаи и стрелят на месо по заведенията и си е на свобода, а тоя 60 г дъртак за две дози и няколко хапченца вече, голяма акция направили полицаите, голямо задържане, свидетели, затвор бреййй какъв голям удар. Че тя самата акция е десет пъти по-скъпа, от колкото заловените дозички. Но нали данъкоплатеца плаща, а Мвр "отчитат" дейност.
11.
Тоз като прекарваше по 50кила
13.01.2019 15:38:16
2
10
Не го хванаха тъпите ченгета сига са сетили тез шматки. Некъдърни милиционери
10.
Dw
13.01.2019 15:34:05
3
4
Евала на куките. Подмола все минаваше между капките. Няма значение дали е хванат с кила или с хапчета важното да е в кауша. Има МНО хванати с кила които нямат дори повдигнати обвинения.
9.
Фенка
13.01.2019 15:29:55
6
2
Калоян Калоянов е най- успешния ръководител на бургаската полиция. Няма неразкрито тежко престъпление, неутрализира всички знакови фигури от региона. Поздравления старши комисар Калоянов.
8.
Да бе бургаски ”топ полицай-клоун”
13.01.2019 15:21:35
2
6
Явно си много ”бос и настиваш от към краката” Ако не е случаен(както твърдиш) как тогава има клиенти? Значи е дилър и продава,а това означава че си е ”случаен” и щом продава трябва да го хванат с наркотика който продава. Ако не е случаен демек голям тарикат в този бизнес( за което намекваш) и за това няма наркотици у тях,значи трябва да има хора продаващи за него и клиентите да свидетелстват срещу тях-дилърите му. И тогава става дума за Организирана група,на киято би трябвало да е Бос.
Ама ти май си граничен полицай,щом и на теория не ти е ясно. А за духането,майка ти или жена ти ще ти обяснят повече!
7.
TVE
13.01.2019 15:17:06
5
2
Калоянов е номер 1. Успя да задържи над 10 ОПГта + Митьо очите
6.
Просто постановка е всичко
13.01.2019 15:15:50
1
1
Ако искат ще го ""разработят""и заковат.Вероятно е ниско ниво "индивидуален зареждач"и са го ""пуснали по пързалката""за да не се пречи на сериозна верига зареждаща слънчака.
5.
До коментиращите “специалисти”
13.01.2019 15:01:34
4
5
Как да хванат наркотици в дома на Подмола , като той не е случаен човек. По-важното е, че са задържали негови клиенти които ще го наредят. Така, че мили “специалисти” отивайте да духате супата или нещо друго, каквото прецените, избора е ваш.
4.
Как да не е в настроение Антоан
13.01.2019 14:56:19
0
6
Като знае какви са хапчетата и патроните за пилета. Ако го бяха хванали с големи количества хероин и оръжие както писа Фкагман,нямаше да се смее.
3.
Дядоооо
13.01.2019 14:35:38
2
7
Ще го хванат дядо ”задъртият смок”. Смешните куки пак излагации.
2.
Бляяяя
13.01.2019 14:27:51
0
6
Прокуратурата не може да иска нищо при положение че държат на “работа” корумпирани и арестувани прокурори като Ангел Георгиев.щом толерират корупция, не може да им се вярва.
1.
Един свидетел?
13.01.2019 14:20:26
3
8
Значи да видим какви наркотици е продал на свидетеля и какви са въпросните ”бели хапчета”? Ако свидетеля е хванат с трева,а у Подмола са намерени хапчета,къде е тревата която уж е продал?
А белите хапчета може да са за разтроство,запек,кръвно и т.н. А ловните патрони при положение,че е ловджия са мн. дребно провинение за такава ”мащабна специзлагация”.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже Антибългарският патос на Силяновска ще се пренесе и върху политиката й към нас* Антибългарският патос на Силяновска ще се пренесе и върху политиката й към нас* София не разполага със значими ресурси за промяна на двустранните отношения Стартират областните състезания на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец” Стартират областните състезания на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец” Основен приоритет в дейността на Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – Бургас е свързана с повишаване на противопожарната култура на подрастващите Внимание! Най-мощната магнитна буря удря Земята Внимание! Най-мощната магнитна буря удря Земята Заради силното слънчево изригване ще се появят и северни сияния "Artелие" ви канят на спектакъла "Един от нас", събират средства за деца с увреждания "Artелие" ви канят на спектакъла "Един от нас", събират средства за деца с увреждания Всички събрани средства ще са за Дневния център за деца и пълнолетни лица с увреждания, който се намира в Морската градина Катастрофата с въгледобива ни стигна до "Франс прес", докато българските медии мълчат Катастрофата с въгледобива ни стигна до "Франс прес", докато българските медии мълчат Министърът на труда и социалната политика обещава подкрепа за преквалификация на работниците Вдовицата на един от най-богатите българи отиде на неочаквано място Вдовицата на един от най-богатите българи отиде на неочаквано място Тя бе в Исландия  Випуск 2024 на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" отпразнува завършването си с интересен спектакъл в Летния театър Випуск 2024 на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" отпразнува завършването си с интересен спектакъл в Летния театър Вчера абитуриентите представиха в Летния театър спектакъл, наречен „Като за последно“ Баскетболният отбор на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" е шампион на България Баскетболният отбор на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" е шампион на България Финалът, до който възпитаничките на бургаската гимназия достигнаха без загубена среща, се проведе в Търговище
Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори