×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг! Приключи прокурорската проверка срещу ръководството на Бургаския затвор за наркоканал зад решетките


Първо във Флагман.бг! Приключи прокурорската проверка срещу ръководството на Бургаския затвор за наркоканал зад решетките
Ще заведа дела срещу всички, които ме очерниха, заяви зам.-шефът на зандана Методий Владимиров
Тема в развитие
Само във Флагман.бг! Кой е Жоро Парсата? От дилър на Толупа до осуетен опит за бягство от Бургаския затвор Човек с прякор Дебеланко-Пиянко консултира позорящата кампания срещу сина ми (2) Атаката срещу сина ми Методий в Бургаския затвор е сериозна и систематизирана Ексклузивно! Полк.Иван Владимиров проговори пред Флагман, очаквайте контраудар след медийните разкрития за затвора в Бургас Сестрата на Горан Горанов: Убит е, шефът на затвора заплашва свидетели (ВИДЕО) Прокуратурата проверява скандалните твърдения на Парсата за наркотрафик в затвора Зам-шефът на Бургаския затвор за обвиненията в наркотрафик: Това е набеждаване в престъпление, ще си търся правата в съда! Скандално! Бивш пандизчия и майка му топят зам-шефа на Бургаския затвор за търговия с наркотици (ВИДЕО) Ако имаш връзки в затвора, може да си вкараш и лодка
виж още
скрий
08 Януари 2018, Вторник, 01:55 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ

Разследването не откри доказателства, които да подкрепят твърденията на Парсата и Монката


Близо половин година след скандалните твърдения в национален ефир от страна на пандизчии срещу зам.-шефа на Бургаския затвор Методий Владимиров приключи прокурорската проверка по случая. Държавното обвинение се самосезира, след като Георги Георгиев-Парсата и Иван Радев-Монката обвиниха дългогодишния служител в системата на МВР, че е покровителствал наркоканал зад решетките. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„По случая има отказа от образуване на досъдебно производство. Не са намерени данни за престъпления, извършени от ръководството на затвора”, казаха за Флагман.бг от пресцентъра на прокуратурата.

Разследването, което трябваше да приключи още в началото на ноември м. г., се забави, тъй като майката на Парсата – Руска Митева изведнъж потъна вдън земя. 74-годишната жена също твърди, че е участвала в схемата за вкарване на дрога зад решетките. Източници на Флагман.бг разкриха, че баба Руска се е покрила в затънтено сливенско село, но разследващите успели да стигнат до нея, за да я разпитат.

Самият Владимиров заяви за Флагман.бг, че ще си търси правата по съдебен път. Той планира да заведе няколко дела за клевета.

„Ще говоря, след като приключат делата. Умишлено изчаках да приключи проверката на прокуратурата, за да я прикрепя към жалбите. Възнамерявам да съдя всички замесени, които очерниха доброто ми име. Само аз си знам как съм се чувствал и през какво се наложи да премина през месеците, докато продължаваше проверката”, коментира Методий Владимиров.

Припомняме, че в началото на август м. г. Парсата, неговата майка и Монката станаха главни герои в разследване, излъчено в национален ефир. Те твърдяха, че са участвали в наркоканали, ръководени от управата на зандана и в частност от Владимиров. В схемата бяха забъркани дори и бащата на Методий – Иван Владимиров, който е управител на охранителна фирма „Аркус-Сигурност” и несебърския бос Димитър Желязков-Очите. Митьо официално се води служител на „Аркус”.

Жоро Парсата или Пашата е с богато криминално досие. Излежал е присъди за държане и разпространение на дрога и грабежи. Източници на Флагман.бг разкриха, че през 2014 г. Георгиев прави опит да избяга от затвора, който обаче е осуетен от Владимиров. Явно усетил момента за реванш Парсата атакува началника броени дни след излизането си на свобода.

Монката също доби сериозна популярност след медийното внимание около неговата персона. Радев вече е осъждан за клевета. Той се отмята от думите си, малко след излъчването на разследването, но после отново продължава да атакува ръководството на зандана и дори направи пряко включване от карцера.

В категории: Темида


Автор
9
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
9
Коментара по темата
9.
Питащ
09.01.2018 18:47:18
0
3
Защо Росен Ангелов е поредният убиец от ревност? Как не се намери един превъртял да опука някой политик,ченге,прокурор,съдия оправдал убиеца на близките му? Как бе?
8.
Аз
09.01.2018 15:42:31
2
5
Нямали доказателства пълен смях
7.
Свинска мас
09.01.2018 14:14:45
2
7
Обществена тайна е че в зандана в Бургас се друсат. Как и по какъв начин се случват нещата без вътрешни служители няма как да стане. Така, че да не гледа умно това теле в железница.
6.
Един от тях
09.01.2018 10:48:13
1
12
Спрете бе хора,корумпирани сме,алчни сме,милиционерска душа не трай без аванта да живей! Вие ако сте на нащо място! Такъв е живота ние милиционерите,прокурорите,съдиите,политиците и медиите сме октопода който съсипа държавата! Но пък случихме и на търпелив и страхлив народ ”ти го е..ш той те целува!
5.
Е как
09.01.2018 10:23:37
1
15
И баща му е честен. От милицията и скок на работа при Митьо. Че и сами пишат коментари за себе си,ех тези Владкови! Бързо да се канонизират,и бащата и сина! Хаха
4.
Дуку
09.01.2018 10:02:41
1
10
Цайса от Братята пак запо4на да продава Бели Кристали! родната полиция Спи ли?
3.
OP.PATREeOTI
09.01.2018 09:13:48
3
10
като всяка проверка да ули4и вИНКЕЛА Е ПРИКЛЮ4ИЛА
2.
Бивш Затворник
09.01.2018 09:12:56
14
10
Тези двама престъпници трябва да лежът до живот,а не да опетняват името на такъв достоен човек,които ги мачкаше без да му мигне окото затова им стана неудобен.
1.
Иван
09.01.2018 08:56:35
16
12
Познавам Методий от много години знам че е много честен човек.Не е бил удобен на някой че го наредиха с неверни клевети.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори