×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шофьорът на обърнатия автобус предотвратил по-голяма трагедия?


Шофьорът на обърнатия автобус предотвратил по-голяма трагедия?
Валентин Иванов е много добър шофьор, каза бившият му колега Фикрет Шабан
Тема в развитие
Шефът на ”Юнион Ивкони”: Проверява се дали шофьорът на автобуса е взел курса на колега (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг! Вижте кой е шофьорът на катастрофиралия автобус, повдигат му обвинения за средни телесни повреди Няма алкохол и наркотици в кръвта на шофьора от „Юнион Ивкони“ Равносметката от катастрофата на АМ „Тракия”: 13 пострадали, сред тях 2 руснаци и германец Скандална версия от пострадалите за инцидента с автобуса на "Юнион-Ивкони", шофьорът заспал? (ВИДЕО) Д-р Валентин Вълчев: Чудо е, че пътниците от катастрофиралия автобус не са изгорели Ужасът на АМ "Тракия" е неописуем: Много кръв, обувки и раници по аутобана (СНИМКИ) Десет пътници са пострадали при касапницата на АМ "Тракия" с автобус на "Юнион-Ивкони" (СНИМКИ) Болен бургаски полицай е първият адекватен спасител на АМ "Тракия" тази нощ, шофьорът на автобуса е в неизвестност Извънредно! Пълен автобус на "Юнион-Ивкони" се обърна АМ "Тракия" до Ямбол (СНИМКИ)
виж още
скрий
01 Ноември 2017, Четвъртък, 01:17 ч.

Ако можем с нещо да му помогнем, ще го направим, казаха бивши колеги на Валентин Иванов

Шофьорът на обърнатия край Ямбол автобус е предотвратил по-голяма трагедия. Това каза пред камерата на бТВ негов бивш колега.
Приятелите му от несебърска транспортна фирма, в която Валентин Иванов е работел през лятото са сигурни, че той е предотвратил по-голямо произшествие.
„Много добър шофьор е. Няма закъснения, нито оплаквания от него. Звънял ми е веднага, след като забележи нещо нередно“, заяви механикът в несебърската транспортна фирма Фикрет Шабан.
Бившите колеги на Иванов го описват като професионалист, стриктен и внимателен шофьор.
След края на сезона той бил освободен. Търсел постоянен ангажимент и затова започнал в „Юнион-Ивкони“.
„Искахме да го оставим целогодишно, но нямаме бройка. Ако можем с нещо да му помогнем, ще го направим. Той е от хората, които заслужават. Много добро момче е“, каза бившият му шеф.
Заспиване заради преумора е най-вероятната причина за инцидента. Няма как във фирмата да не са знаели, че е карал извънредно, защото курсът е бил редовен, коментират бившите колеги на Валентин.

В категории: Несебър


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 4
7
Коментара по темата
7.
СТоил Панев
04.11.2017 06:34:00
0
1
Карат всеки ден без почивка особено през зимния период на годината ... ;-)))
6.
Стоил Панев
02.11.2017 15:05:56
1
5
Веднага данъчна проверка на Минибусекспрес Несебър,печатат билети и укриват данъци и шофьорите карат всеки ден без почивка
5.
Ана
02.11.2017 13:02:00
0
4
Лошоъо е,че вината я поема заспалият от преумора,а не работодателя който изнудва хората да карат като луди иначе остават без работа.Тук няма смяна между колеги както казва управителя.Миналата зима нямаха курс обявен в графика.
4.
Да
02.11.2017 11:37:00
0
3
В-к Сега:
"Само на "Юнион Ивкони" от началото на годината са съставени 28 акта, като последните са на стойност 10 300 лв. Част от нарушенията са, че превозвачът не е осигурил правилно функциониране на тахографите, не е осъществил контрол върху попълване на пътните листове и допуска неизпълнение на маршрутите", заяви Попов. След това обаче той поясни, че 26 от актовете са на физически лица, т.е. на шофьорите на автобуси. Само два от актовете са на името на юридическото лице, което ги е обжалвало.

По закон лиценз се отнема при повторно нарушение, свързано с тахограф - уредът, който измерва скоростта, разстоянието и дава подробна информация за показателите на курса, но превозвачът засега се отървава от най-тежката санкция, защото актовете не са влезли в сила. "Сега" попита транспортното министерство при какви обстоятелства би отнело лиценза на фирмата, но не получи отговор до затварянето на броя.
3.
Браво
02.11.2017 10:49:16
1
5
ще го изкарат герой.
Заспиване от преумора.
няма контрол това е.
тези фирми си назначават ДАЙ .КАТ и кой ще контролири.
къде им е моторната спирачка
къде им е ел.тахошайба
глоби не плащат тези
2.
444
02.11.2017 09:19:53
1
10
haha prouchkovata statiq q misliha 3 dena
1.
da be
02.11.2017 08:46:53
2
6
a ako ne beshe zaspal nqmashe da ima nikakva povreda tap rezak pumiqr
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите 
Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори