×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Невероятно, но факт! Лили Иванова се отказа от 160 000 евро, вече върнала капарото!


08 Август 2017, Вторник, 12:36 ч.

Руснаци искали да купят имота й в морската столица

Лили Иванова 3 години мотае руснаци за апартамента си във Варна, който те капарирали с идеята продажбата да стане. Въпреки че братушките дали пари за имота в местността Свети Никола в морската ни столица с надеждата да придобият жилището, певицата изненадващо им върнала капарото. Това станало в началото на летния сезон, пише "Телеграф".

Апартаментът, който е 104 квадрата, е мезонет на последните два етажа с прекрасна тераса в кокетен блок в местността Свети Никола във Варна, близо до езиковите училища.

Мястото се смята за много добро и сравнително спокойно. Според близки до примата тя отказала 160 000 евро за апартамента. Цената не била висока, но пък определено била над това, за което се продават жилища с такъв размер наблизо. Руснаците са семейство с възможности, които са и почитатели на Лили Иванова и ако не друго, поне си тръгнали с автограф от примата.

Те не можели да повярват, че точно знаменитата певица им продава имота си - в Русия Лили е от ранга на най-големите звезди на естрадата и там също е легенда. Братушките били склонни да платят и доста по-висока сума, но в един момент решили да не надвишават с повече от 20% цената на жилището.

И станал дълъг процес на преговори за продажба, отказвания и подновявания, който продължил над 3 години. В последните две години Лили не посещава много често апартамента си във Варна, твърдят съседи. Тя и преди имала идея да си купи ваканционно жилище някъде около Слънчев бряг, дори още по на юг, но така и не осъществила това.

Близки до Лили предполагат, че всъщност сантиментите и добрите спомени, които има от мезонета от последните 12 години, откакто го стопанисва, са надделели над всички други аргументи и тя решила да не го продава.

В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
за журналята от "Руский Флагман"
08.08.2017 11:33:04
0
2
Думата “братушки” има на руски пейоративен смисъл, като това е резултат не от политическата конюнктура, а от развитието на езика.
Думата е въведена в Русия по време на руско-турската война като иронично определение за славяните, живеещи извън империята, но излиза от употреба още преди да е добила популярност. В днешния руски език тя е навлязла вторично през българския език и през Вазов, изправяйки съвременния руснак пред едно недоумение: да вижда как едно подигравателно определение се е използвало насериозно и прочувствено тъкмо от народа, за когото то се отнася. Руското звучене на думата “братушки” се определя от суфикса “ушк”, който по дефиниция е умалителен или пренебрежителен, а в случая съдържа и коварния за руските съществителни звук “к”, често пъти използван за въвеждане на негативна конотация. Накратко: “братушки” е дума, която за съвременния руски слух е в добрия случай комична, а в лошия - подигравателно-обидна. Нищо общо със значението, въобразено от Вазов.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора 
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори